70120303
Åben:

Florida for hele familien

Florida for hele familien er en rejse tilrettelagt for børnefamilier og eventyrlystne par. I får både storbyoplevelser, hygge ved stranden og oplevelser i de berømte forlystelsesparker – og tilmed et møde med delfinerne ved skønne Key Largo.

På denne rejse oplever I Florida på den bedst tænkelige måde: I egen bil. USA er bilernes land, og bag rettet i egen bil kan I lade eventyrlysten råde og udforske Florida i et roligt tempo.

Rejsen begynder i eksotiske Miami, der bugner af oplevelser, fantastisk shopping og så selvfølgelig de legendariske strande. Herfra går turen videre mod det dejlige Duck Key, tæt på Key West. Undervejs stopper I til Key Largo, hvor I skal svømme med delfiner, en oplevelse for livet. Derefter går turen videre mod Captiva Island ved Fort Myers, der byder på ro, lækre hvide strande og vajende palmer.

Florida for hele familien slutter i Orlando, hvor I har en lille uge til at udforske de utallige forlystelsesparker og øvrige seværdigheder i det centrale Florida. Efter dagens oplevelser kan I trække Jer tilbage til jeres egen private poolvilla og nyde de tropiske aftener i fred og ro.

 

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

15 dage fra 13.195 kr. 

Turens højdepunkter

 • Fire stjernede hoteller
 • Egen villa med pool i Orlando
 • Svømmetur med delfiner i Key Largo
 • Billeje inkluderet
 • Byliv og rolige, men skønne sandstrande

Dagsprogram

Dag 1: Danmark - Miami

 Danmark - Miami

Fra Danmark går turen vestpå mod det solbeskinnede Florida. I Miami indlogeres I på et godt fire stjernede hotel ved den legendariske Miami Beach.

Dag 2 - 3: Miami

 Miami

Miami er indbegrebet af hvide sandstrande, vajende palmer og en livsstil, der leves udendørs langs vandet. Alt dette skal I naturligvis opleve, og I har alle herlighederne helt tæt på hotellet. Men prøv også at udforske Miamis øvrige sider. F.eks. South Beach, der er fyldt med butikker og restauranter. Dette område har været brugt som location i adskillige film, og det er forståeligt populært hos byens indbyggere. Helt andre oplevelser venter i bydelen Little Havana, der oser af cubansk atmosfære. Også Coral Gables er et ualmindeligt stemningsfyldte kvarterer. Et andet unikt område er Coconut Grove, der i 60’erne og 70’erne var et populært kvarter for hippier og intellektuelle.

Man kan næsten ikke rejse til Florida uden at shoppe, og netop shopping er glimrende mange steder i Miami. Prøv f.eks. Lincoln Road Mall, hvor 175 specialbutikker tilbyder alt mellem himmel og jord. Også Bayside Market Place kan anbefales. Her findes et væld af aktiviteter og butikker af enhver art. Lyder alt dette for aktivt, er man i Miami aldrig langt fra en hyggelig café eller strandbar, hvor man kan nyde den tropiske stemning og det farverig gadeliv over en kop kaffe eller en kølig drink.

De fleste kommer til Miami for at nyde stranden – og det bestemt en central del af enhver rejse til Miami. Men tager man sig tid til at dykke lidt dybere ned under huden på denne millionby, vil man finde en af USA’s mest eksotiske og spændende storbyer.

Dag 4: Miami - The Keys (Delfin oplevelse på Key Largo)

 Miami - The Keys (Delfin oplevelse på Key Largo)

I dag henter I jeres udlejningsbil, der er jeres på resten af turen. I det sydligste Floridas ligger en perlerække af øer, som er sammenbundet af ikke mindre end 42 broer. Midt melem Key Largo og Key West ligger Duck Key som er dagens endestation. Undervejs skal I dog gøre stop på Key Largo, hvor der venter jer en enestående oplevelse. Her skal I svømme med havets nok mest populære og elsket dyr, delfinen.

I kommer helt tæt på delfinerne, som lever i en lagune med frisk havvand og gode forhold. Turen begynder med en kort instruktion, hvor I får masser af viden om de fascinerende havpattedyr. Bagefter er det tid til delfinsvømning, hvor I selv får mulighed for at være instruktør.

I kommer til at øve hop med delfinerne, I prøver at blive skubbet frem gennem vandet med en delfinnæse under hver fod, I får delfinkys og meget mere. Øvelserne foregår i små grupper og hver gruppe vejledes af stedets personale, så I får den bedst mulige oplevelse. Delfinoplevelser varer ca. 3 timer.

Dag 5: Duck Key

Duck Key ligger afsides halvvejs mellem Key Largo og Key West. Her bor I de næste 2 nætter på et fire stjernet resort der tilbyder noget for voksne og børn i alle aldre. Der er børneklubber til de små og sociale aktiviteter for teenageren, der er fisketure til far og wellness til mor. Familien kan også leje kanoer, vandski eller snorkeludstyr, svømme med delfiner eller bare slappe af ved en af resortets 5 forskellige pools.

Hvis I vil opleve lidt mere liv, ligger Key West blot en god times kørsel fra resortet. Key West ligger tættere på Havanna på Cuba end Miami, og atmosfæren er derfor meget anderledes end i det øvrige USA. Livsstilen og atmosfæren er næsten mere vestindisk end amerikansk. Byen er en turistmagnet, men der er noget ved Key West, der betyder, at det ikke gør så meget.

Dag 6: Duck Key - Captiva Island, Fort Myers

 Duck Key - Captiva Island, Fort Myers

Turen går nu tilbage til fastlandet, nærmere bestemt Captiva Island ved Fort Myers. Stop undervejs ved vildmarksområdet The Everglades, der er det største tilbageværende urørte subtropiske område i USA. Her findes et rigt dyreliv og utallige fuglearter, og det er det eneste sted på jorden, hvor krokodiller og alligatorer lever side om side. Husk at afsætte tid til et besøg i Everglades National Park, f.eks. ved Shark Valley hvor man kan leje cykler eller tage med på en guidet tur. I den del af Everglades, som ikke er nationalpark, kan man opleve sumpområdet i airboat.

Dag 7-8: Captiva Island

 Captiva Island

Captiva Island er i modsætning til det til tider hektiske Fort Myers et fredfyldt område. Her får I den tropiske stemning med vajende palmer og hvide sandstrande, og her kan I i ro og mag gå på opdagelse efter de pastelfarvede muslingeskaller, spise på en af de lokale restauranter og bade i det blå hav.

Trænger I til lidt mere byliv, er Fort Myers kun en kort køretur væk.

Dag 9: Captiva Island - Orlando

Fra Captiva Island sættes kursen mod Orlando. Det er ikke nogen lang tur, men tag Jer god tid til at nyde scenerierne og de byer, I passerer igennem.

I Orlando kører I til jeres private villa for den næste lille uges tid. At bo i egen villa er en hel anden oplevelse end at bo på hotel. Husene er ægte amerikanske, privatejede villaer, så I træder direkte ind i en autentisk, amerikansk kultur. De har tre soveværelser samt køkken, stue osv., så der er langt bedre plads end på de fleste hotelværelser. Desuden tilbyder villaer en ro samt en række faciliteter, man ikke finder på et hotel. I kan f.eks. vælge selv at lave nogle af måltiderne i køkkenet, og alle villaerne har naturligvis privat pool, hvilket er ideelt i en stat, der ligger badet i solskin stort set året rundt.

Dag 10 - 13: Orlando

Tag en morgendukkert i jeres private pool, inden dagens oplevelser i Orlandos verdensberømte forlystelsesparker begynder.

Indtil Disney World åbnede i 1971, tiltræk Orlando sig ikke synderlig opmærksomhed. Men siden dengang har Mickey Mouse og hans venner fået selskab af en lang række andre forlystelsesparker af forskellig art, hvilket har gjort byen til en af verdens mest populære destinationer i Nordamerika. Forlystelsesparkerne er gennemførte ned til mindste detalje og er bestemt ikke kun møntet på børn. Tværtimod går både børn og voksne som regel derfra med et smil på læben – og der er mange muligheder at vælge imellem!

Tag f.eks på opdagelse i filmens verden i Universal Studios og MGM Studios, tag på safari i Animal Kingdom eller oplev et lille stykke af fremtiden i Epcot Center. Sidste skud på stammen er det imponerende The Wizarding World of Harry Potter, hvor I kan genopleve Hermiones, Harrys og Rons fantastiske eventyr i det magiske univers fra filmene. En anden populær park er Sea World, der huser hundredvis af dyrearter fra verdenshavene. Deriblandt spækhuggere, delfiner, søkøer, pingviner og en helt masse flere. Særlig spændende er det at gå igennem plexiglastunnelen kendt som Terror of the Deep, mens hajer lydløst glider forbi som mørke skygger over jer.

Disse parker er de mest populære, men Orlando har mange flere muligheder. Med sine utallige vandruchebaner og enorme svømmebassiner er vandlandet Wet ‘n’ Wild et sikkert hit på en varm dag. Eller hvad med at stå ansigt til ansigt med alligatorer i Gatorland? I Titanic: Ship of Dreams kan I lære meget mere om det berømte skib, og I kan sågar rejse ind i kristendommens mytologi i The Holy Land Experience.

Langt de fleste besøgende i byen bruger forståeligt nok en del tid i forlystelsesparkerne, men Orlando er i sig selv en hyggelig storby, der er et nærmere kig værd. Det bedste af det hele er næsten, at solen som regel skinner i Orlando.

Mulighederne i Orlando er mange, og efter dagens mange oplevelser kan I trække Jer tilbage til jeres komfortable villa og nyde aftenerne i hjemlige omgivelser.

Dag 14: Afrejse fra Orlando

Nyd den sidste morgen i Orlando, inden turen går mod lufthavnen. Her afleveres bilen, inden hjemrejsen begynder.

Dag 15: Ankomst Danmark

Efter et flyskifte ankommer I til Danmark med kufferten fuld af store oplevelser.

Prisinformation

Florida for hele familien - 15 dage fra 13.195 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Miami og retur fra Orlando til København
 • Lufthavnsskatter og –afgifter
 • 3 nætter på fire stjernet hotel ved Miami Beach
 • Delfinsvømning – ca. 3 timer inklusiv introduktion
 • 2 nætter på fire stjernet resort ved Duck Key
 • 3 nætter på fire stjernet hotel på Captiva Island ved Fort Myers
 • 5 nætter i 3-soveværelses villa med pool ved Orlando
 • 11 dages leje af bil, inkl. fri km. og alle forsikringer
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Måltider
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
01 jan 2017 - 24 jun 2017
12 aug - 31 dec 2017
ved 2 voksne
20.295 - 22.295 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
13.195 - 15.195 kr.

Højsæson
25 jun 2017 - 11 aug 2017
ved 2 voksne
23.795 - 25.795 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
15.995 - 17.995 kr.

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Vandfald, safari og delta

Vandfald, safari og delta

Botswana byder på safari i verdensklasse og på denne rejse får I rig mulighed for at opleve Afrikas vilde dyr i landets største nationalpark Chobe og ikke mindst i verdens største indlandsdelta – det fantastiske Okavango Delta. Og naturligvis i kombination med de mægtige Victoria Vandfald i Zimbabwe.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Safari

11 dage fra 39.995 kr.

Overland fra Java til luksuriøs idyl på Bali

Overland fra Java til luksuriøs idyl på Bali

Tag på en rejse fra det centrale Java via imponerende templer og majestætiske vulkaner til luksuriøs idyl på skønne Bali.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie, Verdensarv

16 dage fra 21.995 kr.

Vancouver Island og Sunshine Coast

Vancouver Island og Sunshine Coast

Oplev det bedste af Vancouver Island og den smukke Sunshine Coast, der begge byder på naturoplevelser i verdensklasse.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser

19 dage fra 24.995 kr.

Luksus på Trou aux Biches

Luksus på Trou aux Biches

Med sin beliggenhed helt ned til stranden og sit flotte poolområde er Trou aux Biches Resort & Spa perfekt til en luksusbadeferie på Mauritius.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Strandferie

10 dage fra 17.995 kr.

Costa Ricas højdepunkter

Costa Ricas højdepunkter

På denne rejse rundt i Costa Rica kommer I til at opleve de absolutte perler. Rejsen har mange guidede udflugter i landets spændende nationalparker og vulkanen Arenal. Undervejs bor I på gode, hyggelige hoteller og lodges.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie

18 dage fra 26.950 kr.