70120303
Åben:

Florida de Luxe

Bo på nogle af Floridas lækreste hoteller, nyd friheden med egen bil til rådighed og slap af på smukke paradisstrande.

Rejsen starter i Miami, hvor du bor på The Betsy, der er kendt som et af verdens bedste hoteller. The Betsy er et lækkert boutique-hotel beliggende på Ocean Drive blandt fashionable luksusbutikker og gode restauranter. Hotellet ligger lige ned til South Beach, som indbyder til afslapning og en forfriskende dukkert. Fra Miami går turen sydpå mod Overseas Highway, der tager dig fra Floridas fastland, over intet mindre end 42 broer til det charmerend Key West. Har indlogeres du på Casa Marina Resort, som er en sand MarcoPolo favorit. Hotellet ligger på en smuk privat strand flankeret med slanke palmetræer. Hotellets to pools ligger lige ved stranden, og i spa’en kan du lade dig forkæle med massage og diverse behandlinger. Nyd tre dage med afslapning, god mad, vandsportaktiviteter og shopping i Key Wests små butikker, inden turen går tilbage mod Miami.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

Nyhed 12 dage fra 14.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Bo på klassikeren The Betsy på South Beach, Miami
 • Havudsigt på La Casa i skønne Key West
 • Lækker lejebil på hele rejsen
 • En kort, lækker rejse til særdeles favorabel pris

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

 Afrejse fra Danmark

Dit fly letter tidligt, så allerede kl. 17 er du fremme i vidunderlige Miami, hvor din Hyundai Santa Fe er parat til afhentning i lufthavnen. Herfra er der kun kort vej til dit fantastiske hotel for de kommende 5 nætter.

Og du kan godt glæde dig. Du skal bo på  The Betsy, som netop er kommet på Condé Nast Travelers Gold List og betragtes som et af verdens bedste hoteller.

Dette fantastiske boutique-hotel har direkte strandadgang og ligger placeret blandt luksusbutikker, restauranter og underholdning på Ocean Drive. Der tilbydes afsides pool i gårdhaven, topmoderne fitnesscenter og concierge-personale på stedet.

Samtlige værelser har friske blomster, original kunst, trægulve og lækre værelse. Der er også fladskærms-tv og minibar.

På Betsys tagterrasse, Ocean Deck, serveres der cocktails, og der er desuden havudsigt samt pool. I Wellness Garden er der spafaciliteter, massage og solopgangs-yoga.

Dag 2-6: Miami Beach med strand, shopping og sol

 Miami Beach med strand, shopping og sol

Du har nu fire fulde dage til at nyde sol, shopping og strand på Miami Beach. Temperaturen her svinger mellem 22 og 30 grader året rundt – og du er jo i Florida, som er et af de steder i verden, der får flest solskinstimer.

Miami er Floridas mest berømte badeby, og mange amerikanske kendisser kommer hertil for at nyde det skønne klima. Stranden i South Beach er fin, og både Lincoln Road Mall og Ocean Drive byder på uanede shoppingmuligheder. Her er også et hektisk natteliv med flere trendy natklubber. Og vil du at se lidt mere af Florida, kan det nemt lade sig gøre, da du har bil ved hånden.

Dag 7: Ad Overseas Highway til Key West

 Ad Overseas Highway til Key West

I dag venter en spektakulær køretur ad den berømte Overseas highway til Key West. Turen byder på ikke færre end 42 broer undervejs. Den længste er hele 11 kilometer lang. Sammenlagt tilbringer du 15 procent af køretiden over vand, så det gælder om at nyde udsigten.

Vel fremme i Key West venter de 4-stjernede Casa Marina Resort, hvor du bor med balkon og havudsigt.

Casa Marina Beach & Resort Club Waldorf Astoria er en ægte MarcoPolo favorit. Her finder du et lækkert, historisk resort fra 1920’erne. Det ligger på en privat strand. Der tilbydes massage og 2 pools ved havet, 7 minutters kørsel fra Duval Street.

Værelserne har klassisk indretning, fladskærms-tv, eget badeværelse, kaffefaciliteter og lille køleskab.

Spa al Mare byder på et udvalg af massage, ansigtsbehandlinger og aromaterapi. Der er nem adgang til havfiskeri, windsurfing og vandsportsaktiviteter fra Casa Marina Beach & Resort Club.

Der serveres frisk fisk og skaldyr med havudsigt på Sun Sun Restaurant, og man kan få morgenkaffe, kager og morgenmads-sandwiches på Flager’s Café. RUMba tilbyder en bred vifte af rom og husets egne krydrede Plantain-bananchips.

Dag 8-11: Ferie og afslapning i Key West

 Ferie og afslapning i Key West

Du har godt med tid i Key West, som er juvelen på Florida Keys og endestation for U.S. 1 og Overseas Highway.

Key West har masser af tilbagelænet caribisk charme, hvad du ikke finder andre steder i USA. Hvide træhuse, fine haver, amerikanske flag og verandaer med liv. Søg op i sidegaderne og nyd det!

Key West Golf Club ligger 13 minutters kørsel fra dit hotel og byder på 18 huller. Der er cykling, fiskeri, kajaksejlads og meget andet i Zachary Taylor Historic State Park, 11 minutters kørsel væk.

På din feries 11. dag skal kufferten atter pakkes, og kursen sættes mod lufthavnen i Miami, hvor der er take off mod Danmark kl. 18.00.

Dag 12: Ankomst til Danmark

 Ankomst til Danmark

En ferierejse med sol, luksus og masser af indtryk er slut. Ved frokosttid (dansk tid) rammer landingshjulene atter dansk grund, og hverdagslivet kan atter fortsætte.

Prisinformation

Florida deluxe - 12 dage fra 14.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse Danmark (København) til Miami
 • 10 dages leje af Hyundai Santa Fe SUV eller lign. inkl. ansvars- og kaskoforsikring, fri km, ekstra fører samt første tank benzin.
 • 5 nætter på The Betsy South Beach i Art Deco Double room
 • 5 nætter på Casa Marina Resort, The Waldorf Astoria Collection i dobbeltværelse med balkon og havudsigt.
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Vejskatter

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Priseksempel med afrejse 8. oktober 2017
ved 2 voksne
14.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Ring for pris

Særligt om rejsen

Prisen er udregnet for en rejse med afgang fra Københavns Lufthavn søndag d. 8. oktober 2017. Rejsen kan afvikles alle dage året rundt, men prisen vil da kunne afvige fra den her viste. Kontakt MarcoPolo for øvrige priser.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes præcis efter dine ønsker. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud på din rejse.

Reference: 49987701

Lignende rejser


Hawaii - Stillehavets perler

Hawaii - Stillehavets perler

Bo på fire stjernede hoteller og oplev tre betagende paradis-øer, Kauai, Oahu og Hawaii Island, hvor I kan kombinere afslapning ved vandet med store natureventyr såsom hvaler, skildpadder, regnskov og vulkaner. Dertil lægges store kultur oplevelser blandt Hawaiis lokalbefolkning.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie

14 dage fra 14.395 kr.

Route 66 i bil - et ægte road trip

Route 66 i bil - et ægte road trip

Oplev nostalgien langs USAs mest legendariske vejstrækning. Rejsen fører dig i bil ad Route 66 gennem otte stater fra Chicago via Grand Canyon til Santa Monica. En rejse dybt ind i den amerikanske kultur.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kør-selv

17 dage fra 19.995 kr.

Florida for hele familien

Florida for hele familien

Oplev solskinsstaten Florida på en rejse for både voksne og børn – bag rattet i jeres egen bil. I bor i privat poolvilla i Orlando og på firestjernede hoteller tæt på Key West, på Captiva Island ved Fort Myers og i Miami. Turen byder også på en unik og intim oplevelse med havets charmetrold, delfinen. Rejsen er ideel til familier, men også perfekt til det eventyrlystne par.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Kør-selv, Strandferie

15 dage fra 13.195 kr.

USA med tog – Sydstaterne

USA med tog – Sydstaterne

Tag på en spændende togrejse fra Chicago til Memphis og New Orleans, hvor du oplever Sydstaternes unikke stemning og berømte musik.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Storby, Togrejser

10 dage fra 18.195 kr.

USA med tog – Nationalparker og storbyer

USA med tog – Nationalparker og storbyer

Udforsk tre af USA’s smukkeste nationalparker kombineret med fantastiske oplevelser i storbyerne Denver, Salt Lake City og San Francisco

LÆS MERE
Rejsetype: Naturoplevelser, Storby, Togrejser

11 dage fra 21.595 kr.