70 12 03 03
Åben:

Familieferie på Pointe aux Biches

Veranda Pointe aux Biches Hotel på Mauritius er det ideelle sted for familien, der drømmer om en afslappende og uformel badeferie, hvor både børn og voksne bliver forkælet. Her opfordres I til at smide skoene og nyde hvert et sekund af jeres ferie med fødderne begravet i det bløde hvide sand, som ikke kun er at finde på stranden, men også på hotellet.
I bor på et dejligt lyst familieværelse, hvor der oven i købet er indrettet et værelse til børnene, så alle kan få fred og privatliv, når man har behov for det. Børnene vil elske Timomo and Friends Children’s Club, hvor der fra morgen til aften arrangeres sjove aktiviteter for børnene. Her kan de danse, lave mad og lave håndarbejde med lokale materialer. Mens børnene er travlt optaget, kan I nyde lidt forkælelse i hotellets spa, sejle en tur i motorbåd, snorkle eller sejle i kajak med udsigt til de smukke grønne bjerge.
Som afslutning på en sjov dag med masser af aktiviteter, samles hele familien i en af hotellets restauranter, hvor I kan dele oplevelserne fra jeres dag.

Tilbud 10 dage fra 11.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Afslappet og uformel stemning
 • 4-stjernet familievenligt hotel
 • Masser af aktiviteter for både børn og voksne
 • Mulighed for all inclusive

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver fra København med et flyskifte undervejs til Mauritius.

Dag 2: Ankomst til Mauritius

 Ankomst til Mauritius

Ved ankomsten til Mauritius bliver I mødt af jeres privatchauffør, der vil køre jer til Veranda Pointe aux Biches, som kommer til at danne rammen om jeres afslappende badeferie de næste 7 nætter.
Fra det øjeblik I træder ind på Veranda Pointe aux Biches Hotel, vil hele familien fornemme, at dette bliver en sjov og afslappende ferie i uformelle omgivelser. Som noget af det første vil I blive bedt om at smide skoene, og dem får I ikke brug for, før det er tid til at forlade dette skønne sted igen.

Dag 3 - 8: Familieferie på Pointe aux Biches

 Familieferie på Pointe aux Biches

Dagene på Pointe aux Biches er fri til afslapning.
Veranda Pointe aux Biches Hotel byder familier velkommen med åbne arme. I Timomo and Friends Children’s Club er der underholdning for børn mellem 2 og 11 år både til vands og på land hele dagen. Derudover kan børnene deltage i en sega-danselektion, som senere opføres for hotellets gæster samt lærerige madlavningslektioner. Derudover kan børnene lave håndarbejde, hvor de laver souvenirs af lokale materialer. Alle aktiviteter foregår i selskab med kompetente og venlige voksne.
Alt imens børnene har travlt med de mange aktiviteter i børneklubben, kan I tilbringe nogle timer I den rustikke og hyggelige The Seven Colours Wellness Lounge, som ligger direkte på stranden. Her tilbydes der mange forskellige behandlinger – alle med udsigt til havet. Er I mere til aktiviteter til vands, er det bestemt også en mulighed. Det er ikke tilladt at sejle i motorbåd på havet foran hotellet, så I kan i ro og mag svømme en tur i det klare, varme vand. Kun få svømmetag ud fra kysten finder I en verden af farverige koraller og fisk. Så grib snorkel og svømmebriller, og kom af sted. En tur i kajak eller pedalbåd er også anbefalelsesværdigt. På den måde kommer I vidt omkring og har uforstyrret udsigt til den smukke kystlinje og de grønne bjerge.
Efter en begivenhedsrig dag for hele familien serveres middagen på en af hotellets to restauranter. Begge restauranter har udsigt over den blå lagune og tilbyder både lokale og internationale retter. Så der er helt sikkert noget for både børn og voksne. Efter maden kan i trække jer tilbage på jeres familieværelse, hvor børnene har deres helt eget værelse. Her kan de sove trygt i fred og ro, mens I nyder en kold drink på terrassen og snakker om dagens oplevelser.

Dag 9: Afrejse fra Mauritius

Det er blevet tid til at tage afsked med Mauritius, og når tid er bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen kan begynde.

Dag 10: Ankomst til København

I ankommer til Danmark efter en dejlig familieferie på Mauritius.

SÆRLIGT OM REJSEN

Bemærk: For rejser inden 31. oktober 2017 skal rejsen bestilles senest 60 dage før afrejse. Ved bestilling under 60 dage før afrejse vil der forekomme tillæg.

Tilkøb “all inclusive”:
Pris pr. voksen for 7 nætter: Fra 1.395 kr.
Pris pr. barn for 7 nætter: Fra 395 kr.

All inclusive inkluderer:

 • Daglig frokost
 • Eftermiddagsthe- og kaffe med pandekager
 • Drikkevarer i tidsrummet 11:00 – 23:00 (Sodavand, juice, mineralvand, lokal øl, udvalgte cocktails og vin)
 • Gratis minibar på værelset (sodavand, lokal juice, vand og lokal øl – fyldt op en gang dagligt)
 • Picnickurv til gæster, der tager på dagsudflugt
 • Fri afbenyttelse af udvalgte land- og vandsportsfaciliteter.

Prisinformation

Familieferie på Pointe aux Biches - 10 dage fra 11.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Mauritius t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra lufthavn til hotel t/r
 • 7 nætter i familieværelse inkl. halvpension (morgen- og aftensmad)
 •  Gratis adgang til Timomo Kids club
 • Aktiviteter for børnene deriblandt madlavningskursus m.m.
 • Gratis Wi-Fi
 • Gratis shuttle service 5 gange om ugen til Trou aux Biches
 • Gratis adgang til søsterhotellerne, Veranda Palmar, Veranda Paul & Virginie samt Veranda Grand Baie
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Rejseperiode
1 maj 2017 - 31 okt 2017
24 mar 2018 - 23 jun 2018
26 aug 2018 - 30 sep 2018
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn u. 12 år
fra 11.995 kr.

Rejseperiode
1 nov 2017 - 10 dec 2017
7 jan 2018 - 23 mar 2018
24 jun 2018 - 25 aug 2018
1 okt 2018 - 31 okt 2018
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn u. 12 år
fra 12.995 kr.

Rejseperiode
11 dec 2017 - 6 jan 2018
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn u. 12 år
fra 18.295 kr.

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn u. 12 år
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Hawaii - Stillehavets perler

Hawaii - Stillehavets perler

Bo på fire stjernede hoteller og oplev tre betagende paradis-øer, Kauai, Oahu og Hawaii Island, hvor I kan kombinere afslapning ved vandet med store natureventyr såsom hvaler, skildpadder, regnskov og vulkaner. Dertil lægges store kultur oplevelser blandt Hawaiis lokalbefolkning.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie

14 dage fra 14.395 kr.

Bangkok og luksus ø-hop

Bangkok og luksus ø-hop

Fra Bangkoks pulserende gader til boutique style barfodsluksus i den Thailandske Golf. Tilbring dagene på de lækre sandstrande under kokospalmerne, nyd solnedgangen over havet og lad jer forkæle på 3 unikke luksus hoteller på de 3 skønne bounty øer Koh Tao, Koh Phangan og Koh Samui.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

16 dage fra 18.395 kr.

Eventyr i Laos og badeferie i Thailand

Eventyr i Laos og badeferie i Thailand

Oplev tre meget forskellige sider af Sydøstasien på denne rejse til Laos og Thailand. Fra Vientiane gennem et af Sydøstasiens smukkeste landskaber til Vang Vieng og videre mod charmerende Luang Prabang inden masser af forkælelse venter jer på en afslappende badeferie i Hua Hin. Bangkok venter som sidste stop inden rejsen går tilbage til Danmark.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Storby, Strandferie

16 dage fra 20.995 kr.

Eksklusiv luksus på Lombok

Eksklusiv luksus på Lombok

Kom langt væk fra det hele på disse to fantastiske luksushoteller på Balis oversete naboø, Lombok kombineret med et ophold i Asiens New York – Singapore.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

14 dage fra 15.995 kr.

Supertilbud til Bali og Singapore

Supertilbud til Bali og Singapore

Supertilbud til Bali og Singapore. Rejs med et af verdens bedste flyselskaber til Gudernes Ø og nyd hele 10 nætter i luksuriøse omgivelser på den dejlige og rolige Jimbaran Strand. Dertil kommer et stopover på førsteklasses hotel i Singapore, der bl.a. inkluderer gratis adgang til et væld af byens mange spændende seværdigheder.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

15 dage fra 14.595 Kr.

Bestil tilbud