70 12 03 03
Åben:

Familieferie på Pointe aux Biches

Veranda Pointe aux Biches Hotel på Mauritius er det ideelle sted for familien, der drømmer om en afslappende og uformel badeferie, hvor både børn og voksne bliver forkælet. Her opfordres I til at smide skoene og nyde hvert et sekund af jeres ferie med fødderne begravet i det bløde hvide sand, som ikke kun er at finde på stranden, men også på hotellet.
I bor på et dejligt lyst familieværelse, hvor der oven i købet er indrettet et værelse til børnene, så alle kan få fred og privatliv, når man har behov for det. Børnene vil elske Timomo and Friends Children’s Club, hvor der fra morgen til aften arrangeres sjove aktiviteter for børnene. Her kan de danse, lave mad og lave håndarbejde med lokale materialer. Mens børnene er travlt optaget, kan I nyde lidt forkælelse i hotellets spa, sejle en tur i motorbåd, snorkle eller sejle i kajak med udsigt til de smukke grønne bjerge.
Som afslutning på en sjov dag med masser af aktiviteter, samles hele familien i en af hotellets restauranter, hvor I kan dele oplevelserne fra jeres dag.

Tilbud 10 dage fra 11.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Afslappet og uformel stemning
 • 4-stjernet familievenligt hotel
 • Masser af aktiviteter for både børn og voksne
 • Mulighed for all inclusive

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver fra København med et flyskifte undervejs til Mauritius.

Dag 2: Ankomst til Mauritius

 Ankomst til Mauritius

Ved ankomsten til Mauritius bliver I mødt af jeres privatchauffør, der vil køre jer til Veranda Pointe aux Biches, som kommer til at danne rammen om jeres afslappende badeferie de næste 7 nætter.
Fra det øjeblik I træder ind på Veranda Pointe aux Biches Hotel, vil hele familien fornemme, at dette bliver en sjov og afslappende ferie i uformelle omgivelser. Som noget af det første vil I blive bedt om at smide skoene, og dem får I ikke brug for, før det er tid til at forlade dette skønne sted igen.

Dag 3 - 8: Familieferie på Pointe aux Biches

 Familieferie på Pointe aux Biches

Dagene på Pointe aux Biches er fri til afslapning.
Veranda Pointe aux Biches Hotel byder familier velkommen med åbne arme. I Timomo and Friends Children’s Club er der underholdning for børn mellem 2 og 11 år både til vands og på land hele dagen. Derudover kan børnene deltage i en sega-danselektion, som senere opføres for hotellets gæster samt lærerige madlavningslektioner. Derudover kan børnene lave håndarbejde, hvor de laver souvenirs af lokale materialer. Alle aktiviteter foregår i selskab med kompetente og venlige voksne.
Alt imens børnene har travlt med de mange aktiviteter i børneklubben, kan I tilbringe nogle timer I den rustikke og hyggelige The Seven Colours Wellness Lounge, som ligger direkte på stranden. Her tilbydes der mange forskellige behandlinger – alle med udsigt til havet. Er I mere til aktiviteter til vands, er det bestemt også en mulighed. Det er ikke tilladt at sejle i motorbåd på havet foran hotellet, så I kan i ro og mag svømme en tur i det klare, varme vand. Kun få svømmetag ud fra kysten finder I en verden af farverige koraller og fisk. Så grib snorkel og svømmebriller, og kom af sted. En tur i kajak eller pedalbåd er også anbefalelsesværdigt. På den måde kommer I vidt omkring og har uforstyrret udsigt til den smukke kystlinje og de grønne bjerge.
Efter en begivenhedsrig dag for hele familien serveres middagen på en af hotellets to restauranter. Begge restauranter har udsigt over den blå lagune og tilbyder både lokale og internationale retter. Så der er helt sikkert noget for både børn og voksne. Efter maden kan i trække jer tilbage på jeres familieværelse, hvor børnene har deres helt eget værelse. Her kan de sove trygt i fred og ro, mens I nyder en kold drink på terrassen og snakker om dagens oplevelser.

Dag 9: Afrejse fra Mauritius

Det er blevet tid til at tage afsked med Mauritius, og når tid er bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen kan begynde.

Dag 10: Ankomst til København

I ankommer til Danmark efter en dejlig familieferie på Mauritius.

SÆRLIGT OM REJSEN

Bemærk: Rejsen skal bestilles senest 60 dage før afrejse. Ved bestilling under 60 dage før afrejse vil der forekomme tillæg.

Tilkøb “all inclusive”:
Pris pr. voksen for 7 nætter: Fra 1.395 kr.
Pris pr. barn for 7 nætter: Fra 395 kr.

All inclusive inkluderer:

 • Daglig frokost
 • Eftermiddagsthe- og kaffe med pandekager
 • Drikkevarer i tidsrummet 11:00 – 23:00 (Sodavand, juice, mineralvand, lokal øl, udvalgte cocktails og vin)
 • Gratis minibar på værelset (sodavand, lokal juice, vand og lokal øl – fyldt op en gang dagligt)
 • Picnickurv til gæster, der tager på dagsudflugt
 • Fri afbenyttelse af udvalgte land- og vandsportsfaciliteter.

Prisinformation

Familieferie på Pointe aux Biches - 10 dage fra 11.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Mauritius t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra lufthavn til hotel t/r
 • 7 nætter i familieværelse inkl. halvpension (morgen- og aftensmad)
 •  Gratis adgang til Timomo Kids club
 • Aktiviteter for børnene deriblandt madlavningskursus m.m.
 • Gratis Wi-Fi
 • Gratis shuttle service 3 gange om ugen til Grand Bay (mandag, onsdag og fredag)
 • Gratis adgang til søsterhotellerne, Veranda Palmar, Veranda Paul & Virginie samt Veranda Grand Baie
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Rejseperiode
6 jan 2017 - 30 apr 2017
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn u. 12 år
fra 12.995 kr.

Rejseperiode
1 maj 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn u. 12 år
fra 11.995 kr.

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn u. 12 år
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Storby, templer og tropeø

Storby, templer og tropeø

Fra fascinerende Singapore til de majestætiske templer ved Angkor og tropeøen Phu Quoc. Denne rejse tager jer igennem ikke blot 3 lande men også 3 vidt forskellige oplevelser, der byder på storbyens pulserende liv, historiens vingesus og ikke mindst eksotisk badeferie.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie, Verdensarv

12 dage fra 16.995 kr.

Panorama-ruten, Kruger og Cape Town

Panorama-ruten, Kruger og Cape Town

Oplev de dramatiske landskaber langs Panorama Ruten, Kruger National Parks fantastiske natur og dyreliv samt den smukke storby Cape Town. Undervejs bor I på hyggelige og atmosfærefyldte guest houses og lodges.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Storby

12 dage fra 19.995 kr.

Familieeventyr til Thailand

Familieeventyr til Thailand

Tag på et ægte familieeventyr i Thailand. Oplev Bangkok som de lokale med offentlige transportmidler. Kom tæt på elefanterne og i luksus safaritelt i Khao Sok nationalparken, inden hele herligheden sluttes af med en afslappende badeferie på det lækre Vijitt Resort på Phuket.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Dyreliv, Storby, Strandferie

15 dage fra 14.995 kr.

Costa Ricas højdepunkter

Costa Ricas højdepunkter

På denne rejse rundt i Costa Rica kommer I til at opleve de absolutte perler. Rejsen har mange guidede udflugter i landets spændende nationalparker og vulkanen Arenal. Undervejs bor I på gode, hyggelige hoteller og lodges.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie

18 dage fra 26.950 kr.

Familievenlig luksus på L'Alyana Ninh Van Bay

Familievenlig luksus på L'Alyana Ninh Van Bay

Forkæl familien med et 5-stjernet ophold i egen villa og slip væk fra den travle hverdag. Tilbring dovne dage på stranden sammen og nyd godt af de mange familievenlige fordele, som resortet har at byde på.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Håndplukkede hoteller, Strandferie

10 dage fra 14.695 kr.

Bestil tilbud