70 12 03 03
Åben:

Familieferie på La Flora i Khao Lak

Tag på familieferie på La Flora i Khao Lak og nyd en rigtig familieferie i egen villa med jacuzzi. Prisen inkluderer 2 vær. villa, surfkursus, guidet cykeltur, familiemiddag og meget mere. Flyrejsen foregår med Thai Airways via Bangkok, og privat transfer til hotellet er naturligvis også indeholdt i prisen. En skønnere og mere afslappende rejse til Thailand skal I lede længe efter.

I Khao Lak ligger mange pragtfulde strande mod både nord og syd. Og ikke langt inde i land frister Khao Sok nationalpark med frodig skov og vilde dyr.

La Flora Resort Khao Lak er et lækkert førsteklasses resort, beliggende idyllisk i en stor have lige ned til den bredde Ban Ngain sandstrand, der er en af Thailands bedste. Der er 68 luksuriøst indrettede villaer, alle med moderne faciliteter og privat balkon eller terrasse.  La Flora Resort & Spa er en hoteloplevelse ud over det sædvanlige og i 2010 og 2012 vandt stedet “World Luxury Hotel Awards”.

Dermed er familieferie på La Flora i Khao Lak den optimale valg, når familien trænger til luksus og forkælelse.

10 dage fra 12.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Ophold i 2 værelses villa med egen jacuzzi
 • Guidet cykeltur i Khao Lak
 • Lær at windsurfe
 • Familiemiddag inkluderet i prisen

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver direkte med Thai Airways fra København til Bangkok.

Dag 2: Ankomst til Khao Lak

I Bangkok skifter I fly og flyver nu sydpå til Phuket. Ved ankomsten bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hjem for de næste 7 nætter – det prisvindende La Flora Khao Lak.
Her skal I bo de næste 7 nætter i en 2-værelses villa med jacuzzi og opholdet inkluderer desuden også en familiemiddag, 1 guidet cykeltur i Khao Lak samt en windsurfing lektion for hele familien.

Dag 3 - 8: Badeferie i Khao Lak

 Badeferie i Khao Lak

Dagene er på egen hånd i Khao Lak, der ligger på Thailands vestkyst med udsigt til de burmesiske tropeøer i Andamanhavet. De lange sandstrande og den frodiggrønne jungle danner ramme om denne badedestination. I Khao Lak ligger mange pragtfulde strande: mod nord den mest fredfyldte af dem, Bangsak, mod syd Hat Khao Lak og Bangniang for blot at nævne nogle få. Khao Lak er et glimrende udgangspunkt for ture til Similan-øerne, hvor dykningen og snorklingen er helt i topklasse.

La Flora Resort Khao Lak er et lækkert førsteklasses resort, beliggende idyllisk i en stor have lige ned til den bredde Ban Ngain sandstrand, der er en af Thailands bedste. Der er 68 luksuriøst indrettede villaer, alle med moderne faciliteter og privat balkon eller terrasse. Resortet har flere gode restauranter, og flere umotoriserede vandsports faciliteter, der gør stedet til et af de mest gennemførte i området.
På La Flora får man formidabel service, god mad og dejlige værelser alt sammen i en skøn en atmosfære af afslappet luksus. La Flora Resort & Spa er en hoteloplevelse ud over det sædvanlige og i 2010 og 2012 vandt stedet “World Luxury Hotel Awards”.
Det er det rene strandparadis og den perfekte ramme om en badeferie, hvor man ikke skal tænke på andet end blot at slappe af og lade sig forkæle i de helt fantastisk smukke omgivelser.
Resortet har to lækre pool-områder. Den ene pool ligger helt ned til strandkanten og er opført på en måde, så det ser ud som om, at den flyder ud i havet. Den anden swimmingpool bugter sig gennem resort-området og skaber hyggelige områder med små vige, hvor man kan sole sig eller ligge i skyggen af træer og palmer.
Resortets restaurant “View 59″ er en oplevelse i sig selv. Her nyder man godt af fantastiske rejser fra Thailand, Asien og Europa. Derudover tilbyder La Flora Beach Club en række aktiviteter og vandsportsfaciliteter som: windsurfing, havkajak, beach volley, sejlads med katamaran, fisketure, snorkling, dart, badminton og meget mere.

Dag 9: Afrejse fra Khao Lak

I har hele dagen til at nyde de sidste solstråler, inden I hen på eftermiddagen bliver kørt til lufthavnen på Phuket, hvorfra der flyves til Bangkok.
Her skifter I fly og fortsætter nu direkte tilbage til København.

Dag 10: Ankomst til København

I ankommer til København tidlig morgen.

Prisinformation

Familieferie på La Flora i Khao Lak - 10 dage fra 12.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Phuket t/r
 • Privat transport fra Phuket Lufthavn til La Flora Resort Khao Lak tur/retur
 • 7 nætter i 2 værelses Villa med jacuzzi inkl. morgenmad
 • Velkomstdrink ved ankomsten
 • Velkomst frugtkurv på værelset ved ankomst
 • Gratis afbenyttelse af fitness center og tennisbaner
 • Gratis WiFi
 • 10& rabat på á la carte menuen på View 59 Restaurant (ekskl. drikkevarer)
 • 10% rabat på spabehandlinger i Spa La Flora
 • 1 x familiemiddag
 • 1 x guidet cykeltur i Khao Lak for hele familien
 • 1 x Windsurfing lektion for hele familien
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Højsæson
11 jan 2017 - 28 feb 2017
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 15.395 kr.

Mellemsæson
1 mar 2017 - 15 apr 2017
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 14.695 kr.

Lavsæson
16 apr 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 12.995 kr.

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Bangkok og luksus ø-hop

Bangkok og luksus ø-hop

Fra Bangkoks pulserende gader til boutique style barfodsluksus i den Thailandske Golf. Tilbring dagene på de lækre sandstrande under kokospalmerne, nyd solnedgangen over havet og lad jer forkæle på 3 unikke luksus hoteller på de 3 skønne bounty øer Koh Tao, Koh Phangan og Koh Samui.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

16 dage fra 18.395 kr.

Indokinas perler og tropisk badeferie

Indokinas perler og tropisk badeferie

Oplev tre af Indokinas højdepunkter i kombination med pulserende Bangkok på denne eventyrlige rejse til hele fire forskellige lande. Først er der tid til at gå på opdagelse Bangkok, dernæst udforsker I Laos’ hyggelige kongeby Luang Prabang, inden turen går via Angkor Wat i Cambodia til tropeøen Phu Quoc i Vietnam.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie, Verdensarv

14 dage fra 23.895 kr.

Supertilbud til Samui og Singapore

Supertilbud til Samui og Singapore

Supertilbud til Samui og Singapore. Nyd ægte luksus i egen pool villa på det lækre Centara Villas Samui, der ligger lige ned til stranden i et stille hjørne på Koh Samuis sydlige tip. Herefter følger 2 dage fyldt med oplevelser i Singapore.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

13 dage fra 12.695 kr.

Tilbud på Thailand
Aleenta Hua Hin i egen pool villa

Aleenta Hua Hin i egen pool villa

Lad jer forkæle med luksus i egen pool villa på Aleenta Hua Hin Resort & Spa. Hele 10 nætters afslapning i eksklusive omgivelser venter på denne rejse, hvor I også vil blive forkælet med massage for 2.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Strandferie

13 dage fra 12.995 kr.

Luksustilbud
Familieeventyr til Thailand

Familieeventyr til Thailand

Tag på et ægte familieeventyr i Thailand. Oplev Bangkok som de lokale med offentlige transportmidler. Kom tæt på elefanterne og i luksus safaritelt i Khao Sok nationalparken, inden hele herligheden sluttes af med en afslappende badeferie på det lækre Vijitt Resort på Phuket.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Dyreliv, Storby, Strandferie

15 dage fra 14.995 kr.

Bestil tilbud