70 12 03 03
Åben:

Eventyr og badeferie i Thailand

Thailand er ideel til eventyr og badeferie under tropiske himmelstrøg. Men denne rejse byder også på masser af eksotiske oplevelser i Bangkok og Chiang Mai, inden kursen sættes mod Thailands berømte strande. I kan se frem til at udforske pulserende Bangkok fra sadlen af en cykel, på en farverig spadseretur og fra en piskerisbåd på Chao Phraya-flodens netværk af kanaler. Fra hovedstaden tager I toget til Chiang Mai i Nordthailand, hvor I besøger gyldne templer, kommer på kokkekursus og besøger en lille lokal landsby.

14 dage fra 19.295 kr. 

Turens højdepunkter

 • Udforsk det ukendte Bangkok
 • Tætte møder med lokalbefolkningen
 • Vælg mellem 3 forskellige badeferier
 • Private udflugter og guides

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver med Thai Airways direkte fra København til Thailands pulserende hovedstad Bangkok.

Dag 2: Ankomst til Bangkok

 Ankomst til Bangkok

Ved ankomsten til Bangkok bliver I mødt i lufthavnen og kørt til jeres centralt beliggende hotel.
Sammen med en lille gruppe og en lokalkendt guide begiver I jer ud på en spændende cykeltur rundt i Bangkok ved aftenstide. Det er vidunderligt at cykle gennem byens baggyder og opleve dagliglivet væk fra de glimtende butiksfacader. Temperaturen er lavere på denne tid af døgnet, så der er lagt op til en behagelig oplevelse i den køligere aftenluft. Solnedgangen nydes fra en park ved Chao Phraya-floden med udsigt til Wat Arun og det smukke Grand Palace. Herfra går turen videre til amulet-markedet og forbi flere af byens templer. Turen afsluttes med en lokal middag på en hyggelig cafe.

Dag 3: Det ukendte Bangkok og nattog til Chiang Mai

 Det ukendte Bangkok og nattog til Chiang Mai

Formiddagen er til fri disposition. I tjekker ud fra hotellet ved middagstid, hvorefter I bliver hentet af jeres private guide. Sammen bevæger I jer væk fra turismestrømmen og ind i hjertet af byen. Turen starter med en gåtur gennem Chinatowns livlige gader. Herfra går turen videre til Bangkok Folk Museum. Turen fortsætter i båd på den mægtige Chao Phraya-flod og Bangkoks kanaler. Dagen slutter ved det atmosfærefyldte Wat Arun. Efter turen bliver du afleveret igen på hotellet, hvorefter I har et par timer fri til at spise aftensmad. Først på aftenen går turen til byens store banegård, hvor nattoget mod Chiang Mai holder klar til afgang.

Dag 4: På opdagelse med cykeltaxi i Chiang Mai

 På opdagelse med cykeltaxi i Chiang Mai

Tidligt næste morgen triller toget ind på stationen i Chiang Mai, der ligger i en grøn floddal på kanten af Nordthailands bjerge. Denne eftermiddag kan I sammen med jeres engelsktalende guide nyde en sightseeing i den gamle bydel. Turen foregår i cykeltaxa, hvilket er den perfekte måde at nyde byens lyde, dufte og skiftende farver. Uden for byen besøger du Chang Khien Coffee Research Project og en traditionel Hmong landsby. Omkring solnegang deltager du i en privat velsignelse-ceremoni ved det smukke Doi Suthep, tempel, der ligger smukt placeret på en bjergside over byen. Templet er et vigtigt pilgrimsmål for buddhister i Nordthailand og huser en smukt forgyldte stupa.

Dag 5: På landsbytur til Mae Kampong

 På landsbytur til Mae Kampong

I dag kører I sammen med jeres engelsktalende guide ud i det maleriske landskab nord øst fra Chiang Mai, mod den lille landsby Mae Kampong. Undervejs stopper I på et mindre lokalt marked for at købe nogle af de ingredienser, der kommer til at indgå i dagens frokost. Ved ankomst til Mae Kampong landsby bliver I mødt af de gæstfrie landsbyboere. Der staks tager jer med på en spændende spadseretur i byen og til te- og kaffeplantagerne i det smukke omkringliggende landskab. Efter en lokal frokost, efterfulgt af en traditionel thailandsk massage, er det tid til se på hvordan den lokale te og håndarbejde fremstilles.

Dag 6: Chiang Mai på egen hånd

 Chiang Mai på egen hånd

Dagen er fri til at udforske Chiang Mai på egen hånd. Med mere end 300 templer og endnu flere gode restauranter, er der nok at tage fat på.
En anden spændende mulighed kunne være en dagtur ud af byen. F.eks. til Doi Inthanon National Park der rummer Thailands højeste bjerg. Eller hvad med et besøg i en lokal lisu-landsby, hvor du møder en af Nordthailands mest farverige minoritetsgrupper. En anden spændende mulighed kunne være en dagtur til elefanthospitalet i Lampang, hvor du kommer helt tæt på de godmodige kæmper. Denne tur inkluderer også besøg ved to af Nordthailands smukkeste – men sjældent besøgte – templer.

Dag 7: Kokkeskole i Chiang Mai

 Kokkeskole i Chiang Mai

En af de helt store fornøjelser ved at rejse i Thailand er maden. Men hvorfor ikke lære et par tricks med hjem? Dagens kokkeskole giver jer mulighed for at komme dybere ind under huden på det thailandske køkken. Dagen begynder på et lokalt marked, hvor I får en grundig introduktion til de mange forskellige krydderier og råvarer, som I senere kommer til at bruge i jeres madlavning. Herefter får I mulighed for selv at tilberede de eksotiske retter under kyndig vejledning.

Dag 8: Afrejse fra Chiang Mai til strandene i syd

 Afrejse fra Chiang Mai til strandene i syd

Nyd morgenmaden i fred og ro, inden I bliver hentet af jeres private chauffør og kørt til lufthavnen. Herfra starter jeres flyrejse mod jeres strandferie i Thailand. I kan vælge, hvor de næste fem nætter skal tilbringes. Eksempelvis kunne det være: Khao Lak, der ligger på Thailands vestkyst med udsigt til de burmesiske tropeøer i Andamanhavet. I kan vælge Koh Samui, der er Thailands tredjestørste ø beliggende ud for østkysten i Den Thailandske Bugt. Eller måske skal dagene nydes ved Krabi, der ligger ud til Phang Nga-bugten, kendt for de stejle smukke kalkstenbjerge, der skyder op gennem det klare turkisfarvede vand.

Dag 9 - 12: Badeferie på Koh Samui, i Khao Lak eller Krabi

Dagene er fri til afslapning i vandkanten. Brug tiden på at dase i sandet eller hop i bølgerne og udforsk undervandsverdenen med maske og snorkel. Tal med vores rejsekonsulenter hvis du ønsker at bestille dagsture under dit ophold.

Dag 13: Afrejse fra Thailand

Morgenen er fri på stranden, inden det er tid at lægge strandlivet bag jer og flyve til Bangkok. Her skifter I fly og fortsætter mod Danmark.

Dag 14: Ankomst til København

I ankommer til København tidlig morgen efter en rejse fyldt med eventyr i Thailand.

Prisinformation

Eventyr og badeferie i Thailand - 14 dage fra 19.295 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Bangkok og retur fra Krabi, Phuket eller Koh Samui
 • Indenrigsflyvning fra Chiang Mai til Krabi, Phuket eller Koh Samui
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Al transport og alle udflugter på privat basis med lokal engelsktalende guide.
 • 1 nat på Riva Surya i Bangkok inkl. morgenmad
 • Cykeltur i Bangkok inkl. middag dag 2
 • Sightseeing til det ukendte Bangkok dag 3
 • Nattog fra Bangkok til Chiang Mai i 2. klasses kupé
 • 4 nætter på Tamarind Village i Chiang Mai inkl. morgenmad
 • Sightseeing i med cykeltaxi i Chiang Mai dag 4
 • Landsbytur til Mae Kampong inkl. frokost dag 5
 • Kokkeskole i Chiang Mai inkl. frokost dag 7
 • 5 nætter på den valgte stranddestination inkl. morgenmad:
  Ramada Khao Lak Resort i Khao Lak
  Railay Bay Resort i Krabi
  Outrigger Koh Samui Beach Resort på Koh Samui
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Højsæson
7 jan 2017 - 30 apr 2017
ved 2 voksne
fra 21.995 kr.
Badeferie i
Khao Lak

Lavsæson
1 maj 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 19.295 kr.
Badeferie i
Khao Lak

Højsæson
11 jan 2017 - 30 apr 2017
ved 2 voksne
fra 21.295 kr.
Badeferie i
Krabi

Lavsæson
1 maj 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 19.995 kr.
Badeferie i
Krabi

Højsæson
11 jan 2017 - 31 mar 2017
15 jul 2017 - 31 aug 2017
ved 2 voksne
fra 26.595 kr.
Badeferie i
Koh Samui

Lavsæson
1 apr 2017 - 14 jul 2017
1 sep 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 23.995 kr.
Badeferie i
Koh Samui

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Badeferie i
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Natur og kultur i Vietnam og Laos

Natur og kultur i Vietnam og Laos

Oplev eksotiske kulturer og fantastisk natur på denne rejse til det nordlige Vietnam og Laos. I Vietnam venter Ha Long Bay, Hanoi og etniske landsbyerne, inden du rejser dybt ind mellem Laos’ jungleklædte bjerge til Vientiane, Vang Vieng og den vidunderlige gamle kongeby Luang Prabang.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Mad og Vin, Naturoplevelser

16 dage fra 28.450 kr.

Nyhed
Safari, Garden Route og Cape Town

Safari, Garden Route og Cape Town

Få en fantastisk safari-oplevelse i det verdensberømte Sabi Sand Game Reserve kombineret med dage i egen bil langs den maleriske Garden Route og skønne Cape Town.

LÆS MERE
Rejsetype: Kør-selv, Naturoplevelser, Safari, Storby

15 dage fra 27.595 kr.

Vietnam for hele familien

Vietnam for hele familien

Rejser til Vietnam er perfekt til familieferier. Vietnameserne elsker børn, og landet har masser af eksotiske oplevelser for både børn og voksne. På denne rejse venter bl.a. cykeltur i Hanoi, homestay i Ky Son og badeferie i Hoi An.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Kulturoplevelser, Storby, Strandferie

15 dage fra 20.695 kr.

Kina med krydstogt på Yangtze

Kina med krydstogt på Yangtze

Tag med på denne store rundrejse i Kina med krydstogt på Yangtze-floden. Turen tager jer også til kejserbyen Beijing, terracotta-hæren i Xian og futuristiske Shanghai. For ikke at nævne mødet med de store pandaer i Chengdu.

LÆS MERE
Rejsetype: Krydstogt, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby, Togrejser

14 dage fra 24.950 kr.

Indokinas perler og tropisk badeferie

Indokinas perler og tropisk badeferie

Oplev tre af Indokinas højdepunkter i kombination med pulserende Bangkok på denne eventyrlige rejse til hele fire forskellige lande. Først er der tid til at gå på opdagelse Bangkok, dernæst udforsker I Laos’ hyggelige kongeby Luang Prabang, inden turen går via Angkor Wat i Cambodia til tropeøen Phu Quoc i Vietnam.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie, Verdensarv

14 dage fra 23.895 kr.

Bestil tilbud