70 12 03 03
Åben:

Eventyr i Laos og badeferie i Thailand

Oplev tre meget forskellige sider af Sydøstasien på denne rejse til Laos og Thailand. Rejsen starter i Laos’ hyggelige hovedstad Vientiane, der byder på smukke templer, fransk kolonitidsstemning og travle markeder. Mere fred og ro finder I et par timers kørsel nordpå i Vang Vieng, hvor dramatiske kalkstensbjerge hæver sig over rismarkerne og skaber et af Sydøstasiens smukkeste landskaber.
Fra Vang Vieng fortsætter I gennem bjergene til Laos’ velbevarede kongeby, Luang Prabang, hvor aktive buddhistiske templer og franske kolonitidsvillaer står skulder ved skulder ned mod Mekong-floden omgivet af jungleklædte bjerge. Her går munkene stadig deres runde i det tidlige morgengry, traditionelle træbåde ligger til langs floden, og hver aften samles stammefolk fra de omkringliggende landsbyer på byens natmarked.
I har god tid til at nyde Luang Prabang, inden I flyver til Bangkok, hvor en chauffør står klar til at køre jer til det luksuriøse Veranda Resort i badebyen Hua Hin. Her kan I vaske rejsestøvet ved stranden eller tage på udflugt til nærliggende nationalparker, lokale landsbyer og historiske kulturbyer. Rejsen slutter i Bangkok, der bugner af eksotiske oplevelser, gyldne paladser og shopping i verdensklasse.

Kom til gratis foredrag om Vietnam, Cambodia og Laos – læs mere her.

16 dage fra 20.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Oplev det uspolerede Laos
 • Masser af forkælelse på Veranda Resort Hua Hin
 • Udforsk Bangkoks pulserende gader
 • Private udflugter og transporter

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver direkte fra København til Bangkok, hvor I ankommer den efterfølgende morgen.

Dag 2: Ankomst til Vientiane

 Ankomst til Vientiane

I Bangkok skifter I fly og fortsætter mod Laos’ hovedstad Vientiane.
Ved ankomsten til Vientiane bliver I hentet i lufthavnen og kørt til hotellet i byen. Nu venter en fascinerende rundtur til Vientianes spændende seværdigheder. I besøger bl.a. Wat Simuang og det berømte Wat Si Saket, der huser mere end 6000 Buddhaer. I kommer forbi den aparte bygning; triumfbuen Patuxai. Naturligvis skal I også se Laos’ vigtigste religiøse bygning og symbol på landets nationale identitet; That Luang Stupa. Dagen slutter ved Mekong-floden, hvor I kan nyde solnedgangen og den idylliske stemning langs floden.

Dag 3: Mod landsbyliv i Vang Vieng

 Mod landsbyliv i Vang Vieng

I dag kører I nordpå gennem de frodige landskaber forbi små, lokale landsbyer langs vejen. I besøger et farverigt marked og Vang Xang, der er kendt for sine arkæologiske levn fra det 11. århundrede. Når I nærmer jer Vang Vieng, begynder landskabet at ændre karakter, og snart kører I igennem et overjordisk sceneri, hvor små kalkstensbjerge på dramatisk vis skyder op af de grønne rismarker. Midt i denne utrolige natur ligger den lille by Vang Vieng. Byen opleves bedst på gåben eller cykel, så efter indkvartering er det værd at tage en stille og rolig gåtur rundt i byen og ned til floden.

Dag 4: Videre til Luang Prabang

 Videre til Luang Prabang

Formiddagen bruges i de eventyrlige landskaber, der omgiver Vang Vieng. Uden for byen skal I først besøge hulen Tham Jang, der i det 19. århundrede blev brugt af de lokale beboere som skjulested for kinesiske invasionsstyrker. Herfra krydser I floden til den idylliske lille landsby Ban Huai Ngai, hvor I på nært hold kan opleve det lokale landsbyliv. Tilbage i Vang Vieng fortsætter rejsen mod nord gennem storslåede landskaber, og sidst på eftermiddagen når I til Luang Prabang. Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 5: Luang Prabang og Pak Ou Caves

 Luang Prabang og Pak Ou Caves

I en smal “long-tail”-båd sejler I op ad Mekong-floden mod de mystiske Pak Ou-grotter. Undervejs stopper I i lokale landsbyer og besøger det royale tempel Wat Longkhoun. Pak Ou-hulerne ligger i en stejl klippevæg ud til floden og kan bedst nås med båd. En trappe fører fra båden op til hulerne, der huser tusindvis af Buddha-statuer i alle mulige størrelser. Fra Pak Ou-grotterne krydses floden til Ban Ou, hvorfra turen tilbage mod Luang Prabang foregår i bil. Der stoppes i små landsbyer på vejen, der er kendt for fremstillingen af lokal risbrændevin og håndlavet papir. Sidst på eftermiddagen er I tilbage i Luang Prabang, hvor aftenen tilbringes.

Dag 6: Fra Luang Prabang til badeferie

 Fra Luang Prabang til badeferie

For de morgenfriske venter der en stor oplevelse. Stå tidligt op, og oplev de orangeklædte munkes morgenritual, hvor de med deres sorte skåle går rundt i byen og modtager almisser fra byens befolkning. Efter morgenmaden er der arrangeret byrundtur, hvor I besøger det tidligere royale palads, som i dag er Laos’ nationalmuseum. I besøger også Luang Prabang’s mest enestående tempel, Wat Xieng Thong, der på smukkeste vis repræsenterer byens klassiske tempelarkitektur. Efter besøget i templet, køres I til lufthavnen, hvorfra I flyver sydpå til Bangkok, hvorfra turen går til Hua Hin. I Bangkok lufthavn bliver I mødt af jeres private chauffør, og turen går nu sydpå i privat bil til området ved Hua Hin og Cha Am.
Her indlogeres I på Veranda Resort and Spa Cha-am. Hotellet ligger perfekt i rolige, tropiske omgivelser ned til en dejlig hvid sandstrand mellem Cha-am og Hua Hin -en smagfuld oase i moderne asiatisk stil.

Dag 7 - 12: Forkælelse på Veranda Resort Hua Hin

 Forkælelse på Veranda Resort Hua Hin

Dagene er fri til afslapning i vandkanten. Cha Am er en udpræget thailandsk ferieby, der særligt i weekenderne er populær hos Bangkoks indbyggere. Det meste af tiden byder Cha Am dog på stille og rolige feriedage langs Siambugtens dejlige sandstrande. Her kører tempoet i laveste gear. Omgivelserne indbyder til afslapning, men der er også mulighed for blandt andet rideture langs vandet eller vandsport for dem, der ønsker det. Væk fra stranden byder bymidten på butikker og et udvalg af små restauranter med alt fra lokale retter til internationale favoritter. Et endnu større udbud af restauranter findes i den nærliggende badeby Hua Hin, der er det foretrukne feriested for den thailandske kongefamilie.
Resortet har 118 værelser fordelt på 9 forskellige værelseskategorier, hvoraf I skal bo i de lækre Veranda@Sea værelser med balkon og havudsigt. Hotellet byder desuden på to restauranter. På Dining Room fremtrylles både thai- og internationale retter, mens velsmagende fiskeretter dominerer menukortet på restauranten I Sea – men I vil udover dette blive forkælet med en privat romantisk middag for to direkte på stranden.
Der findes et væld af faciliteter på hotellet såsom en stor swimmingpool, fitnesscenter, beach volleyball, kite-surfing, kajaksejlads, jetski, mountain biking og mange andre aktiviteter. Lyder alt dette for aktivt, byder spaen på fristende holistiske behandlinger i skønne og afslappende omgivelser, og I skal naturligvis ikke snydes for en dejlig afslappende massage for to under opholdet.

Dag 13: Fra Hua Hin til Bangkok

 Fra Hua Hin til Bangkok

I spiser en sidste morgenmad på Veranda Resort, hvorefter I bliver kørt tilbage til Bangkok og jeres hjem for de sidste 2 nætter i Thailand – det lækre Riva Surya.
Med en beliggenhed lige ned til Chao Phraya floden og i gå-afstand til Bangkoks store seværdigheder såsom Grand Palace, Wat Pho og Wat Arun byder dette moderne Boutique Hotel på det perfekte udgangspunkt for at udforske denne pulserende millionby. Hotellet har 68 værelser fordelt på 4 kategorier. Alle værelserne er stilfuldt indrettede og udstyret med moderne faciliteter som WiFi, TV, minibar og iPod-docking station. Fra “Riva”-værelserne er der en fantastisk udsigt over floden og i deluxe, som I skal bo i, har man også egen balkon.
Efter en dag med sightseeing kan man nyde en kølig dukkert i swimmingpoolen, der ligger lige ned til floden og “Babble & Rum Restaurant” bliver smagsløgene virkeligt forkælet af autentisk Thai cuisine.
Riva Surya føjer et strejf af stil og charme til opholdet i Bangkok – og der perfekte valg for dem, der ønsker at bo tæt på de store seværdigheder og ikke mindst den livlige Khao San Road.

Dag 14 - 15: Bangkok på egen hånd

 Bangkok på egen hånd

I har hele dagen til udforske denne fascinerende millionby på egen hånd og den verden af kontraster den thailandske hovedstad bugner af. Byen er en skøn blanding af skyskrabere og templer, farverrig og stærk mad, buddha-statuer og messende munke, elefanter midt i byen og larm fra biltrafik og de karakteristiske tuk tuks. Tempoet er hektisk og levende og de mange templer, med Grand Palace som den største attraktion, tilfører byen et fortryllende drys mystik. Flyd rundt på byens floder og observér livet i byens gader, tag på shopping eller nyd byens mange restauranter, barer, natklubber og gadeboder.
MarcoPolo kan naturligvis også være behjælpelig med at arrangere udflugter, hvis I ønsker dette.
På dag 15 bliver I hentet på hotellet hen på aftenen og kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves direkte tilbage til København.

Dag 16: Afrejse fra Bangkok og ankomst til Danmark

I flyver fra Bangkok lige over midnat og ankommer til København tidlig morgen samme dag.

Prisinformation

Eventyr i Laos og badeferie i Thailand - 16 dage fra 20.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Vientiane og retur fra Bangkok
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Al transport og alle udflugter på privat basis med lokal engelsktalende guide i Laos
 • 1 nat på førsteklasses hotel i Vientiane inkl. morgenmad
 • Sightseeing i Vientiane dag 2
 • Besøg ved marked i Vang Xang dag 3
 • 1 nat på godt hotel i Vang Vieng inkl. morgenmad
 • Sightseeing omkring Vang Vieng dag 4
 • 2 nætter på førsteklasses hotel i Luang Prabang inkl. morgenmad
 • Sejltur i longtail boat til Pak ou Caves dag 5
 • Besøg i landsbyer dag 5
 • Morgenritual dag 6
 • Besøg ved Luang Prabangs marked dag 6
 • Flyrejse fra Luang Prabang til Bangkok
 • Privat transport fra Bangkok Lufthavn til Veranda Resort & Spa Hua Hin/Cha Am
 • 7 nætter i Veranda@Sea værelse med morgenmad på Veranda Resort & Spa
 • Gratis Lifestyle Experiences baseret på resortets YOGA-tidsplan
 • 1 x privat BBQ seafood middag på stranden for 2 personer inkl. 1 flaske vin
 • 1 x 90 min Veranda Signature Massage for 2 personer i privat rum på Veranda Spa
 • Velkomstdrink på Veranda Resort & Spa
 • Gratis WiFi på Veranda Resort & Spa
 • 10% rabat på alle restauranter Veranda Resort & Spa
 • 10% rabat på vasketøj på Veranda Resort & Spa
 • 10% rabat på spa-behandlinger fra a la carte menuen på Veranda Resort & Spa
 • Privat transport fra Veranda Resort & Spa Hua Hin/Cha Am til Bangkok
 • Privat transport fra Bangkok lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter i deluxe Riva værelse på Riva Surya i Bangkok inkl. morgenmad
 • Privat transport fra hotel i Bangkok til Bangkok lufthavn
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Højsæson
10 jan 2017 - 30 apr 2017
23 jun 2017 - 9 jul 2017
ved 2 voksne
fra 21.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Lavsæson
1 maj 2017 - 22 jun 2017
10 jul 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 20.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Det ukendte Cambodia

Det ukendte Cambodia

Udforsk det ukendte Cambodia i højlandet Mondulkiri, der ligger langt væk fra de gængse turistruter. Undervejs oplever I også berømte seværdigheder som Angkor Wat og Phnom Penh, inden rejsen slutter af med badeferie langs Cambodias oversete tropestrande.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie, Verdensarv

15 dage fra 22.995 kr.

Brasiliens højdepunkter

Brasiliens højdepunkter

Brasilien er et fantastisk rejseland, og på denne rejse får I alle Brasiliens højdepunkter, fra Rio de Janeiro til de berømte vandfald Foz do Iguaçú.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

16 dage fra 29.950 kr.

Kerala rundrejse

Kerala rundrejse

Den historiske krydderiby Cochin, grønne bjergsider med temarker og krydderi-plantager, vilde elefanter og sejltur gennem Backwaters i en husbåd. På denne Kerala rundrejse oplever I det bedste af denne smukke stat, inden rejsen slutter med badeferie ved en af Indiens bedste strande.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie

10 dage fra 14.795 kr.

Familievenlig luksus på L'Alyana Ninh Van Bay

Familievenlig luksus på L'Alyana Ninh Van Bay

Forkæl familien med et 5-stjernet ophold i egen villa og slip væk fra den travle hverdag. Tilbring dovne dage på stranden sammen og nyd godt af de mange familievenlige fordele, som resortet har at byde på.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Håndplukkede hoteller, Strandferie

10 dage fra 14.695 kr.

Det bedste af Kaplandet

Det bedste af Kaplandet

Tag på malariafri safari, kør selv langs den smukke Garden Route, smag Sydafrikas dejlige vine og slut rejsen med et ophold i “The Mother City” Cape Town.

LÆS MERE
Rejsetype: Kør-selv, Mad og Vin, Safari, Storby

14 dage fra 17.995 kr.

Bestil tilbud