70 12 03 03
Åben:

Eksotiske Malaysia

Rejsen gennem eksotiske Malaysia starter i pulserende Kuala Lumpur, der byder på fantastiske templer, shopping og højhuse. Via et elefantcenter sættes kursen mod regnskoven Taman Negara, hvor de næste dage går med at udforske det rige dyre- og planteliv. Det frodige højland Cameron Highland indbyder til gåture, inden I fortsætter til Belum-regnskoven, hvor I bl.a. skal møde Malaysias oprindelige befolkning i deres landsby. Rejsen slutter med badeferie ved lækre tropestrande.

16 dage fra 20.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Oplev de smukke Cameron Highlands
 • Tag på eventyr i Belum regnskoven
 • Eksotisk badeferie på Langkawi eller Perhentian
 • Private ture og udflugter

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver fra København via Singapore til Malaysias hovedstad Kuala Lumpur

Dag 2: Ankomst til Kuala Lumpur

I ankommer til Kuala Lumpur Internationale lufthavn, hvor I bliver modtaget af en chauffør, der vil køre jer til jeres centralt beliggende hotel. Resten af dagen er til fri disposition. I kan vælge at slappe af ved hotellets pool efter flyveturen eller måske kaste jer ud i eventyret allerede i dag.

Dag 3: Kuala Lumpur på egen hånd

 Kuala Lumpur på egen hånd

Denne dag er fri til at udforske Malaysias hovedstad på egen hånd. Måske vil I shoppe i de tusindvis af butikker, der gør byen til et sandt shoppingparadis. Her er alt fra små lokale forretninger til store internationale shoppingcentre, og priserne er generelt lave sammenlignet med Danmark. Det såkaldte Golden Triangle-område er højdepunktet. Her finder I de kæmpe shoppingcentre, hvor I kan købe mærketøj samt kamera- og computerudstyr af god kvalitet.

Dag 4: Fra Kuala Lumpur til Taman Negara

 Fra Kuala Lumpur til Taman Negara

Efter morgenmaden fortsætter I mod Taman Negara, der er verdens ældste regnskov med 130 millioner år på bagen. Her er flere plante- og dyrearter end noget andet sted i verden. Turen til Tamana Negara tager det meste af dagen, hvor du allerede på vejen dertil får chancen for at opleve regnskovens rige dyreliv, deriblandt eksotiske fugle, varaner og vandbøfler, når I sejler med longboat tre timer op ad floden til jeres resort.
Fremme ved Taman Negara Nationalparkens hovedkvarter i Kuala Tahan bliver I modtaget af en engelsktalende guide. I indkvarteres på det charmerende Mutiara Taman Negara Resort, som har en unik beliggenhed lige ved flodbredden og midt i Taman Negara National Park. Resortets rustikke bungalows er opført i ædeltræ. Den frodige have grænser op til den tropiske regnskov og et væld af spændende dyr. Over jer svæver fiskeørnen, næsehornsfuglen og de små farvestrålende isfugle. Ved flodbredden soler en bæver sig, mens skovens nysgerrige aber ser til fra trætoppene. Mutiara Taman Negara Resort har desuden en hyggelig restaurant. Eftermiddagen er fri til afslapning og middag på resortet.
Jeres første eventyr i regnskoven er kl. 20:30 når mørket er faldet på. Efter en kort orientering vil I komme på en guidet aftentur i junglen, hvor I vil se hvordan de natlige dyr og insekter lever. Dette er en oplevelse man aldrig glemmer (turen gennemføres forudsat vejret tillader det).

Dag 5: På opdagelse i Taman Negara

 På opdagelse i Taman Negara

Efter en god nats søvn er der morgenmad i resortets restaurant. Denne dag starter med et jungletrek op til Teresik Hill, hvor der er en fantastisk panoramaudsigt over den smukke regnskov. Undervejs vil guiden informere om junglens flora og fauna, og hvis I er heldige ser I måske aber, leguaner, hjorte eller tapirer. På en klar dag kan man fra Teresik Hill se det højeste bjerg i Malaysia; Mount Tahan. På vejen tilbage vil I opleve regnskoven fra et andet perspektiv – tæt på trækronerne. Det er en spændende tur ud til, og henover, ”Canopy Walkway”, der efter sigende er verdens højeste hængebroer, der snor sig gennem junglen ca. 40 meter over jorden. I er tilbage på resortet ved middagstid, hvor I kan nyde lidt frokost og slappe af i de rolige omgivelser. Om eftermiddagen sejler I med langbåd til det smukke vandfald Lata Berkoh, hvor der er mulighed for at blive afkølet i vandfaldets dybe og klare pool. I kan fiske og bade, eller blot slappe af og nyde junglens lyde samt den unikke flora og fauna.

Dag 6: Fra Taman Negara til Cameron Highlands

 Fra Taman Negara til Cameron Highlands

Efter morgenmaden sejler I ad Tembeling floden til Kuala Tahan. En afslappende tur på 2-3 timer afhængig af vandstanden. Undervejs passerer I gummitræ plantager og små lokale malai landsbyer, og nyder synet af den smukke tropiske regnskov, hvor I kan være heldige af se aber, farvestrålende fugle og vandbøfler. I Kuala Tembeling bliver I mødt af jeres chauffør, som kører jer igennem det billedskønne landskab til Cameron Highlands. De sidste par timers kørsel viger palmer og banantræer for junglebevoksning, når turen går gennem de frodige bjergområder i Pahang provinsen. Her åbner sig et evigt grønt landskab med smukke teplantager, grøntsagsdyrkning og rislende bække. Cameron Highlands er et område med storslået natur og kølig ren luft. Det malaysiske højland, der er kendt for sin kvalitetste produktion og for dyrkning af jordbær, ligger 1542 meter over havets overflade. Der er derfor en behagelig gennemsnitstemperatur på omkring de 21 grader. Ved ankomsten til Cameron Highlands tjekker I ind på jeres hotel, hvorefter I frit kan nyde den dejlige atmosfære og betagende natur. Det engelske præg på området fornægter sig ikke. I vil opleve at mange af de gamle bygninger er lavet i bindingsværk, og I kan vælge at runde eftermiddagen af med en traditionel afternoon tea, med alt hvad det indebærer.

Dag 7: Cameron Highlands

 Cameron Highlands

Cameron Highlands betegnes ofte som et ”lille stykke af England” pga. den britiske historie og indflydelse. Området blev opdaget i 1885, da William Cameron var på kortlægningsekspedition. Det behagelige klima tiltrak velhavende familier og plantageejere, der benyttede Cameron Highlands som et køligt alternativ til lavlandet. De engelske kolonister satte deres tydelige præg på såvel byggestil som traditioner og teproducenter indtog hastigt højsletten. Inden længe opdagede kineserne, at den høje beliggenhed også var perfekt til dyrkning af grøntsager. I dag møder der dig et overdådigt sceneri med bølgende teplantager, grøntsagsterrasser, jordbærfarme, grønne bjerge og små bække. Efter morgenmaden udforsker I dette fantastiske område i firehjulstrækker. Hvis vejret tillader det, går turen bl.a. til de omkringliggende bjerge, hvor Gunung Brinchang, med sine godt 2000 meter, er det det højeste og lettest fremkommelige i Cameron Highlands. På en klar dag kan du se helt til Ipoh og Malaccastrædet fra udsigtstårnet på toppen. På vejen ned gøres stop ved tågeskoven, som er et unikt stykke højtbeliggende regnskov. De mosbeklæde træer og kødædende planter giver fornemmelsen af, at stå midt i en fjern eventyrverden. Tilbage i virkeligheden kører du mod en af de mest naturskønne teplantager i området – The Sungei Palas Boh Estate – der regnes som den største og mest kendte teproducent i hele regionen. Her vil I få en kort rundvisning, før det er tid til en kort tepause (ikke inklusiv). Herefter besøger I en sommerfugle- og krybdyrsfarm, hvor I kan se de smukke sommerfugle. Inden turen går til en lille landsby hvor det oprindelige højlandsfolk, Semaierne, bor, gøres der stop ved et marked, hvor der er mulighed for at erhverve sig størstedelen af de lokalt producerede specialiteter. Herefter udforsker I de små stier i den omkringliggende skov, der leder jer til den lille landsby, hvor den medbragte frokost nydes. Efter et lille hvil i skovens ro fortsætter gåturen tilbage til hotellet, hvor I ankommer sidst på eftermiddagen.

Dag 8: Fra Cameron Highlands via Kuala Kangsar til Belum Regnskoven

 Fra Cameron Highlands via Kuala Kangsar til Belum Regnskoven

Efter morgenmaden bliver I hentet på hotellet, hvorfra turen fortsætter nordpå til Belum regnskoven. Undervejs gør I stop i den charmerende by Kuala Kangsar med den smukke Ubudiah Moske og det kongelige palads, Iskandariah paladset, indbyder ligeledes til et fotostop. I det nordligste hjørne af Perak provinsen finder du Belum nationalparken og øen Palau Banding. Her tilbringes de kommende to nætter på Belum Rainforest Resort midt i den vilde natur, men med komfort og moderne faciliteter. I ankommer til resortet midt på eftermiddagen, hvor I vil have resten af dagen til egen rådighed.

Dag 9: Belum Regnskoven

 Belum Regnskoven

Denne dag byder på store oplevelser i Belum-dalen. Efter morgenmaden går turen med båd over Temenggor-søen til en lille Orang Asli-landsby. Orang Asli er betegnelsen for Malaysias oprindelige befolkning, og i Belum besøger I Jahai og Temiar-folket, som er nogle af de etniske grupper på den Malaysiske halvø. Her får I et indblik i deres traditionelle livsstil. Der er rig mulighed for at vandre i junglen, hvor I, med lidt held, vil støde på verdens største blomst “rafflesia”. Undervejs nydes den medbragte frokost, og der er mulighed for at tage en svalende dukkert i et naturskønt vandfald, inden turen går tilbage til resortet.

Dag 10: Fra regnskoven til badeferie på Langkawi eller Perhentian

 Fra regnskoven til badeferie på Langkawi eller Perhentian

I forlader regnskoven efter morgenmaden, og afhængig af årstiden går turen enten til paradisøerne Perhentian eller Langkawi.
Den bedste tid at besøge Perhentian Islands er i tørtiden fra marts/april til oktober (hvorefter de fleste ressorts lukker ned).
Langkawi derimod besøges bedst i perioden fra oktober/november til april.

Dag 11 - 14: Badeferie på Langkawi eller Perhentian

 Badeferie på Langkawi eller Perhentian

Dagene på Perhentian Islands eller Langkawi er til fri disposition.

Perhentian Islands:
Nyd de rolige og afslappende omgivelser med en god bog på stranden, en opfriskende dukkert i det klare vand, eller tilmeld jer en af hotellets aktiviteter som snorkling, dykning, fiskeri, kanoture eller jungletrekking. I kan også selv udforske junglen, der ligger lige i baghaven. Naturen har skabt de perfekte rammer for en fantastisk strandferie. I befinder jer i femstjernede omgivelser med junglen i baghaven og en lang kridhvid strand foran resortet. Perhentian Islands byder på små charmerende spisesteder på stranden, hvor I kan sidde og nyde omgivelserne med fødderne i sandet.

Langkawi:
Alle dage på Langkawi er til fri disposition, og det er helt op til jer, om I vil fordrive tiden med sol, en god bog og ren afslapning på de smukke strande. Ellers har Langkawi to gode golfbaner, en vidunderlig regnskov og en række naturseværdigheder, så der er masser at give sig til, hvis I føler trang til et afbræk fra strandlivet. Tag en tur ind til Kuah by, gå på opdagelse i regnskoven, eller lej en cykel. Der er også mange udflugtsmuligheder til de nærliggende, ubeboede øer, hvor dykning og snorkling er i højsædet. Det er ikke uden grund, at Langkawi i dag er beskyttet af UNESCO med sin status som “World Geopark”.

Dag 15: Afrejse fra Malaysia

Eventyret er ved at være slut, og det er blevet tid til at tage afsked med Malaysia. Efter morgenmad på hotellet bliver I fra Perhentian-øerne sejlet tilbage til fastlandet, hvor jeres chauffør venter på at køre jer til lufthavnen i Kota Bahru. Bor I på Langkawi, bliver I ligeledes kørt til lufthavnen. Herfra starter jeres hjemrejse retur mod Danmark.

Dag 16: Ankomst til København

I ankommer til Danmark efter en eventyrlig rejse til Malaysia.

SÆRLIGT OM REJSEN

På jungleturene i Taman Negara anbefales det at medbringe:
Lommelygte, håndklæde, badetøj, gode sko, myggespray, tyndt regnslag, solcreme og personlig bagage – gerne pakket i en vandtæt weekend taske (regnsæsonen går fra midten af november til midt/slut januar.

Perhentian Islands:
OBS! Bemærk venligst at det ikke er muligt at hæve penge på øerne. På nogle hoteller og dykkercentre kan der betales med kreditkort, men der pålægges et gebyr. Så det er vigtigt at hæve/medbringe kontanter fra fastlandet.
Restauranterne på Perhentian Islands har ikke spiritus bevilling, idet de hører under et muslimsk område. I kan dog som oftest alligevel købe både øl, vin og spiritus, men det kan ikke garanteres.

Prisinformation

Eksotiske Malaysia - 16 dage fra 20.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Kuala Lumpur og retur fra Langkawi eller Kota Bharu
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Al transport og alle udflugter på privat basis med lokal engelsktalende guide.
 • 2 nætter på Swiss Garden Hotel i Kuala Lumpur inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Mutiara Taman Negara inkl. morgenmad
 • Aktiviteter i Taman Negara ifølge program
 • 2 nætter på Strawberry Park Resort i Cameron Highlands inkl. morgenmad og 1 picnic frokost
 • Aktiviteter i Cameron Highlands ifølge program
 • 2 nætter på Belum Rainforest Resort inkl. morgenmad og 1 picnic frokost
 • Aktiviteter i Belum Rainforest ifølge program
 • 5 nætter på Frangipani Langkawi Resort & Spa Langkawi inkl. morgenmad
  ELLER
 • 5 nætter på Bubu Long Beach Resort på Perhentian Island inkl. morgenmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Rejseperiode
1 apr 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 20.995 kr.
Badeferie på
Perhentian Island

Rejseperiode
1 aug 2016 - 31 mar 2017
ved 2 voksne
fra 21.295 kr.
Badeferie på
Langkawi

Rejseperiode
1 apr 2017 - 31 mar 2018
ved 2 voksne
fra 22.995 kr.
Badeferie på
Langkawi

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Badeferie på
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Fra storbyjungle til regnskov og tropeø

Fra storbyjungle til regnskov og tropeø

Kuala Lumpurs storbyjungle, Taman Negaras frodige regnskov og tropeøen Pangkor Laut venter på denne rejse rundt Malaysia.

LÆS MERE

15 dage fra 19.795 kr.

Eventyrlige Borneo

Eventyrlige Borneo

I vandrer i Borneos mangroveskov, snorkler på koralrev og oplever kæmpe havskildpadder. Ser orangutanger i fri natur og sejler ind i en af verdens ældste regnskove på denne rejse til Sabah på Borneo.

LÆS MERE

13 dage fra 20.995 kr.

Den store Borneo Rundrejse

Den store Borneo Rundrejse

På denne rundrejse til Borneo venter det bedste af, hvad de 2 delstater Sarawak og Sabah kan tilbyde. Fra Ibanfolket og langhuse til skildpadder på Selingan og orangutanger i Borneos regnskov. Alt sammen afsluttes med en luksuriøs badeferie og krydres med et oplevelsesrigt ophold i Singapore på udrejsen.

LÆS MERE

18 dage fra 24.995 kr.

Pulserende Singapore og magiske Malaysia

Pulserende Singapore og magiske Malaysia

En spændende rundrejse fra Singapore til Malaysia hvor I oplever alt fra pulserende storbyliv til frodigt højland, regnskovens mystik og tropiske strande.

LÆS MERE

14 dage fra 19.495 kr.

Malaysias glemte regnskov og badeferie

Malaysias glemte regnskov og badeferie

Denne rejse kombinerer kulturoplevelser i det uturistede nordlige Malaysia med storbyen Kuala Lumpur, jungleeventyr i Ulu Muda og badeferie på Penang eller Langkawi.

LÆS MERE

14 dage fra 15.295 kr.

Bestil tilbud