70120303
Åben:

Eksklusiv luksus på Lombok

Oplev Balis naboø Lombok, der byder på både smuk natur, en spændende lokal kultur samt ikke mindst lækre strande. På denne rejse bor I på to forskellige resorts, der giver hver sin fortolkning af eksklusiv luksus. Jeeva Beloam ligger helt vidunderlig i en privat bugt langt væk fra de gængse turistruter. Stilen er rustik og luksuriøs, og hele atmosfæren indbyder til afslapning langt væk fra hverdagens stress og jag. Herfra fortsætter I til søsterhotellet Jeeva Klui Resort, der ligeledes byder på masser for forkælelse og en rolig, uturistet strand. Men her er I lidt tættere på Lomboks øvrige restauranter, butikker og muligheder. Opholdet inkluderer 1 middag samt massage for 2 personer.
Rejsen afsluttes med 2 nætter i Asiens New York – Singapore, hvor I med gratis adgang til et væld af seværdigheder og fri afbenyttelse af hop-on-hop-of bussen vil få rig mulighed for at udforske denne spændende storby.

Kom til gratis rejseforedrag om Bali og Java – læs mere her.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

14 dage fra 15.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Overnat på 2 eksklusive luksusresorts
 • Ultimativ forkælelse og afslapning
 • Langt væk fra turistruterne
 • Gratis adgang til et væld af seværdigheder i Singapore

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra København sættes kursen østpå med komfortable Singapore Airlines. Så I kan se frem til en behagelig flyvetur med god mad, højt serviceniveau og et væld af underholdning ombord. Der er mulighed for at bryde rejsen op og tilbringe et par dage i Singapore, der bugner af oplevelser, shopping og eksotiske kulturer.

Dag 2: Ankomst til Lombok

Ved ankomsten til Lombok står en privatchauffør klar til at køre jer til luksushotellet Jeeva Beloam, der ligger ned til en fin sandstrand i en vidunderlig skjult bugt. Men selvom I er langt fra de gængse turistruter, mangler I absolut intet. Resortet består af 11 stråtækte bungalows, der på bedste vis kombinerer Robinson Crusoe-stemning med indonesisk æstetik og gæstfrihed. Designet er inspireret af Lomboks traditionelle fiskerhytter. Men de er blevet forfinet med masser plads og luksuriøse detaljer såsom aircondition, king-size seng med myggenet og flotte badeværelser. Alle hytter har direkte adgang til den private strand samt udsigt til Alas-strædet mod naboøen Sumbawa.

Dag 3: Jeeva Beloam

Dagen er fri til at nyde de skønne omgivelser og stranden, der blev udnævnt som en af verdens 10 bedste af det internationale livsstilsmagasin Harper’s Bazaar i 2014. Der er en vidunderlig ro over stedet, og inden I ved af det, fordufter enhver følelse af hverdagens stress og jag.

Ønsker I at udforske mere af området, er der også rig mulighed for det. Sejl i havkajak langs kysten, snør vandreskoene og følg de små lokale stier, eller lån et par af resortets cykler og tril på opdagelse i nærområdet.

Når sulten melder sig, kan I sætte jer til rette under kanvastaget i resortets åbne pavillon, hvor kokkene fremtryller indonesiske specialiteter og alt godt fra havet baseret på dugfriske ingredienser. Også vestlige favoritter er at finde på menukortet, og det hele serveres med den fantastiske udsigt over havet.

Dag 4: Jeeva Beloam til Jeeva Klui

Nyd den sidste morgen på Jeeva Beloam, inden privatchaufføren kører bilen frem, og turen fortsætter forbi dybgrønne rismarker til Jeeva Klui på Lomboks vestkyst. Også dette resort er indbegrebet af afslappet luksus med flotte værelser indrettet i bungalows spredt ud i en frodig have mellem palmer, mangotræer og blomstrende fangipani. Særlig stemningsfuld er resortet, når solen forsvinder bag Balis vulkaner i det fjerne, og lysene tændes i den åbne restaurant ned til stranden, mens duften af eksotiske krydderier breder sig i den lune tropenat.

Dag 5-10: Jeeva Klui

De kommende dage går med afslapning i de skønne omgivelser. Læs en god bog på terrassen, tag en dukkert i poolen, der ligger med udsigt til havet. Eller nyd livet i en liggestol på stranden lige foran hotellet med en kølig drink i hånden. Vil I endnu længere ned i gear, tilbyder spa-afdelingen vanedannede behandlinger, mens I nyder udsigten over stranden. Med i opholdet er en massage samt en middag for to, og hver dag bydes der på afternoon tea.

Der hersker en vidunderlig ro over Jeeva Klui. Men skulle I få lyst til lidt mere liv og et større udvalg af restauranter, ligger Lomboks populære Senggigi Beach kun ca. 5 km mod syd. Personalet kan naturligvis også arrangere forskellige udflugter rundt på Lombok, der byder på mægtige vulkaner, små landsbyer og en rig lokal kultur.

Dag 11: Afrejse fra Lombok til Singapore

Når tid er, bliver I kørt til lufthavnen. Herfra flyver I til Singapore, hvor et væld af oplevelser venter.
I lufthavnen i Singapore får I udleveret jeres stopover-pakke samt anvisning omkring transport til hotellet. De 2 næste nætter bor I på et godt turistklassehotel i hjertet af Singapore, hvorfra der er nem adgang til både China Town i syd og Little India i nord. De livlige restaurations-områder Clarke Quay og Boat Quay ligger også i gå-afstand fra hotellet.
Er det shopping, der er i fokus ligger Singapores berømte shopping-gade “Orchard Road” med sine mange shoppingcentre heller ikke langt fra hotellet, men I kan naturligvis også benytte jer af “hop on hop off bussen”, hvortil billetter også er inkluderet i opholdet.

Dag 12: Oplevelser i Singapore

Dagen er til fri disposition i denne spændende storby. Jeres ophold i Singapore inkluderer gratis adgang til mange af byens seværdigheder. I har bl.a. billetter til Sentosa Island, Singapores prisbelønnede zoologiske have og skulle I have lyst til at opleve byen fra oven kan I også tage med Singapore Flyer, der giver jer en fantastisk udsigt over hele Singapore.
I kan også vælge at udforske China Town eller Little India og Arab Street, der byder på helt anderledes oplevelser.
Om aftenen kan I besøge Gardens by the Bay, hvor der venter et fantastisk musik- og lysshow, inden I nyder middagen på en af byens mange verdensklasse-restauranter eller streetfood markeder.
En anden mulighed er en sejltur rundt i havnen med bumboat, hvor I kan læne jer tilbage og nyde Singapore by night, hvor byen lyser op fra alle sider.
Singapore er den ultimative storby i Asien. Masser af attraktioner, shopping i verdensklasse og ikke mindst gastronomiske oplevelser af ekstrem høj standard hvad enten det gælder de små gadekøkkener, hvoraf et rent faktisk har modtaget en af de eftertragtede Michelin-stjerner, eller top-end cuisine på nogle af byens mange trendy restauranter.
Med gratis transport rundt i byen på den populære “SIA hop-on-bus” er der aldrig langt til næste attraktion. I får ved ankomsten ligeledes et kuponhæfte, der giver jer rabat på en række populære restauranter, butikker, ture m.m. Så der er rig mulighed for at shoppe løs i byen.

Dag 13: Afrejse fra Singapore

I har hele dagen til at få de sidste oplevelser med i Singapore, inden I hen på aftenen bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves direkte tilbage til København.

Dag 14: Ankomst til København

I ankommer til København tidlig morgen.

Prisinformation

Eksklusiv luksus på Lombok - 14 dage fra 15.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse med Singapore Airlines til Lombok t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transfer fra Lombok Lufthavn til Jeeva Beloam
 • 2 nætter på Jeeva Beloam Beach Camp inkl. helpension
 • Valgfri aktiviteter på Beloam (kajaksejlads, softtrekking, cykling)
 • Privat transfer fra Jeeva Beloam til Jeeva Klui
 • 7 nætter på Jeeva Klui i Ananda Segara Garden view Suite inkl. morgenmad
 • 1 x 60 minutters massage for 2 personer på Jeeva Klui
 • 1 x middag, ”Lombok Ristaffel” for 2 personer på Jeeva Klui
 • Daglig afternoon tea på Jeeva Klui
 • Privat Transport fra Jeeva Klui til Lombok Lufthavn
 • Transport fra Singapore Lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter på hotel i Singapore
 • Gratis kørsel med SIA Hop-on-busservice
 • Gratis adgang til mange af Singapores spændende seværdigheder samt rabatter på restauranter m.m.
  Læs mere her: Stopover i Singapore
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
1 sep 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 16.495 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Lavsæson 2
1 nov 2017 - 22 dec 2017
6 jan 2018 - 14 jul 2018
16 sep 2018 - 31 okt 2018
ved 2 voksne
fra 15.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Højsæson
20 jun 2017 - 31 aug 2017
23 dec 2017 - 5 jan 2018
15 jul 2018 - 15 sep 2018
ved 2 voksne
fra 17.495 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Sydney og Queenslands unikke natur

Sydney og Queenslands unikke natur

Forkælelse og naturoplevelser. I begynder på et lækkert hotel i Sydney og med dyresafaritur. Herefter kommer Brisbane, regnskov på O’Reilly’s i Lamington og verdens største sandø, Fraser Island.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kør-selv, Naturoplevelser, Storby

22 dage fra 27.295 kr

Det bedste af Nepal

Det bedste af Nepal

Nepal har den perfekte kombination af eksotiske templer, forrygende natur, rigt dyreliv og en gæstfri befolkning. Du oplever det hele på denne rejse til Kathmandu-dalens gamle kongebyer, nationalparken Chitwan og den hyggelige by Pokhara for foden af Himalaya. Rejsen foregår med privatchauffør og private guider, og du overnatter undervejs på udvalgte hoteller fyldt med karakter.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

12 dage fra 24.995 kr.

Nyhed
Namibia - Ultimativ Fly-In Safari

Namibia - Ultimativ Fly-In Safari

På denne rejse oplever I det bedste af Namibia kombineret med ophold på en række af landets bedste luksusresort, der alle byder på fantastisk service og superb beliggenhed midt i den vilde natur. Rejserne fra sted til sted foregår med fly til små airstrips, så I ikke spilder tiden med lange køreture. I stedet kan I bruge tiden på at nyde Namibias rige dyreliv og rå, tidløse landskaber.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Safari

13 dage fra 61.995 kr.

Det ukendte Bali og Lombok

Det ukendte Bali og Lombok

Oplev det ukendte Bali. Fra det lækre WakaGangga på den ukendte Ganga Beach på Balis sydvestlige kyst til det dejlige NusaBay Menjangan, der ligger helt for sig selv ned til en lang gylden strand dybt inde i Bali Barat Nationalparken i det nordvestlige hjørne af Bali og med afsluttende badeferie på Lombok.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Strandferie

14 dage fra 18.995 kr.

Brasilien med Rio de Janeiro og tropeøen Ilha Grande

Brasilien med Rio de Janeiro og tropeøen Ilha Grande

Fantastisk storby og fantastiske strande. Det får I på denne rejse til Brasilien, hvor Rio de Janeiro og paradiset Ilha Grande er i fokus. En skønnere kombination skal man lede længe efter.

LÆS MERE
Rejsetype: Storby, Strandferie

10 dage fra 14.550 kr