70120303
Åben:

Ecuadors højdepunkter

Denne rejse når rundt til mange af Ecuadors højdepunkter. Turen begynder i verdens næsthøjest beliggende hovedstad Quito. Herfra fortsætter I sydpå til Ecuadors højeste vulkan Cotopaxi og videre til Riobamba, hvor I skal på en spændende og dramatisk togtur i bjergene til “Djævlens Næse”. I Ingapirca besøger I ruiner fra inkatiden. Rejsen går videre østpå til den frodige Amazonjungle ved Coca, inden den slutter nordpå med indianermarked i Otavalo.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

16 dage fra 38.950 kr. 

Turens højdepunkter

 • Storslået kultur- og naturrejse
 • Ecuadors højeste vulkan Cotopaxi
 • Quitos gamle historiske kolonibydel
 • Indianerbyen Otavalo
 • Spektakulær togtur

Dagsprogram

Dag 1: Danmark - Quito

Danmark - Quito

I ankommer til Quito og der er transport til valgte hotel.

Quito ligger i 2.850 m højde og er verdens næsthøjest beliggende hovedstad, så det er en god idé at tage den med ro og huske at drikke rigeligt med vand. Byen ligger bredt ud i bunden af en dal midt i Andesbjergene. Den nordlige del er beboelse og industri, midten af byen er den kommercielle del med hoteller, butikker, banker og restauranter. Den sydlige del er den gamle bydel, eller det historiske centrum, som i 1978 blev erklæret Verdens Kulturarv af UNESCO.
Quito er en meget kontrastfyldt by med smalle gader med gamle kolonihuse, pladser og kirker, brede boulevarder med højhuse og moderne shoppingcentre. Her ser I indianere med hatte og farvestrålende originale dragter blande sig med folk i jakkesæt og blankpudsede sko.

Overnatning på valgte hotel i to nætter.

Dag 2: Quito

Quito

I starter dagen med en byrundtur i Quito med de mange imponerende bygninger fra kolonitiden: Plaza de la Independencia, den store elegante katedral San Fransisco, La Compañia med dets væld af guldudsmykninger samt San Augustin, Quitos ældste kloster.
Turen går gennem beboelseskvarterer til Kongrespaladset og slutter oppe på Panecillohøjen med den pragtfulde udsigt over byen med de snedækkede vulkaner i baggrunden.
Turen slutter med et besøg ved Ækvatormonumentet, der ligger 22 km nord for Quito. Stå direkte på ækvatorlinien med et ben på hver side af den nordlige og sydlige halvkugle.

Dag 3: Quito – Cotopaxi

 Quito – Cotopaxi

I dag går det sydpå til nationalparken Cotopaxi. Landskabet er enestående og meget varieret. Det er et fantastisk syn i klart vejr, hvor Cotopaxi-vulkanen ikke kun er én blandt flere sneklædte toppe på ruten.
Cotopaxi-vulkanen er Ecuadors højeste med sine 5.875 m og verdens højeste aktive vulkan, der kan bestiges. Cotopaxi-nationalparken er tilholdssted for et meget rigt plante- og dyreliv. Her vil I kunne se rådyr, lamaer, blomster og fugle.
Ved ankomsten til Cotopaxi indkvarteres I på jeres hotel.

Dag 4: Cotopaxi – Riobamba

 Cotopaxi – Riobamba

Om formiddagen besøger I Saquisilí, hvor der hver torsdag er et livligt indianermarked. Saquisilí-markedet er knap så stor en turistattraktion som Otavalo-markedet, men absolut ikke mindre fascinerende.
Herfra går turen videre til Riobamba, hvor I har en overnatning på Mansión Isabella.

Dag 5: Riobamba – Togtur til Djævlens Næse – Cuenca

 Riobamba – Togtur til Djævlens Næse – Cuenca

Når der fløjtes til afgang på Riobamba-stationen midtvejs på Quito – Guyaquil-jernbanen, venter en smuk og dramatisk togtur på lidt over 100 km til Alausi og gennem det område, der er kendt som Djævlens Næse. Vejrfænomenet, El Niño, forårsagede store ødelæggelser i 1982 og 1983, men efter at sporene blev repareret i slutningen af 80’erne, tiltrækker den spektakulære togtur mange rejsende.
Undervejs er der udsigt til Andesbjergene og vinkende børn og bønder, der møjsommeligt dyrker deres jord. Lige efter byen Alausi fører banen ned i en slugt, hvor der skulle lidt af en ingeniørbedrift til for at lægge skinner. Faldet/stigningen er på 5,5 procent og sporet løber ikke kontinuerligt. For at bringe toget ned var det nødvendigt at bygge to V-skift, hvor toget kører ind på et sidespor, hvorefter der skiftes spor, inden toget fortsætter tilbage i samme retning, som det kom fra, men nu på et andet nedadgående spor.
De mest vovede passagerer vælger at tage turen på taget for at få den bedste udsigt.
Efter togturen fortsætter I til Ingapirca. Det er Ecuadors største kompleks af ruiner fra inkatiden. Ruinerne har enten været et observatorium eller måske blot et tambo, en slags landevejskro. Her ses flere gode eksempler på smukt tilhuggede sten, der er sammenføjet med millimeters nøjagtighed. I kører videre mod Cuenca hvor I tilbringer to nætter på jeres hotel.

Dag 6: Ingapirca – Cuenca

 Ingapirca – Cuenca

I bliver hentet på hotellet fra morgenstunden af jeres guide, der vil vise jer rundt i Cuenca. Byen er Ecuadors tredjestørste. Men byens historiske hjerte er så velbevaret, at hele bymidten er optaget på UNESCOs kulturarvsliste. Snart er I omgivet af brolagte gader og hyggelige små pladser prydet af historiske bygninger og kirker fra den spanske kolonitid. Her og der stimler folk sammen om små, farverige markeder, og i de lokale butikker sælges alt mellem himmel og jord.

Det er en fornøjelse blot at vandre på må og få ad de små gader. Men der er seværdigheder i Cuenca, I ikke må gå glip af. Deriblandt den imponerende nye katedral på byens centrale plads samt det lokale museum, der huser en rig samling af præcolombiansk religiøs kunst.

Fra bymidten kører I langs Tomebamba-floden, hvor elegante bygninger synes at hænge ud over flodbreden. Første stop er inka-ruinerne ved Cañari, inden I fortsætter op til El Turi, hvorfra I belønnes med en fantastisk panoramaudsigt over byen.

Hvis tiden tillader det, kigger I forbi for et Cuencas utallige små værksteder, hvor de populære panama-hatte produceres. Der er stor forskel på kvaliteten af hattene, der kan tage fra et par timer helt op til en uge at væve. Blandt kender af panama-hatte anses hattene fra Cuenca for at være af særlig høj kvalitet.

Dag 7: Cuenca - Quito

Formiddagen tilbringer I på egen hånd, indtil I bliver kørt til lufthavnen for at flyve tilbage til Quito. Her overnattes en nat.

Dag 8-12: Quito - Coca

 Quito - Coca

I dag flyver I til Coca i Amazonjunglen. Den geografiske beliggenhed nær Andesbjergene adskiller regnskoven her fra andre områder i Amazonas med hensyn til både klima og vegetation. Denne del af Amazonas er tropisk skov med høj luftfugtighed og har en høj biologisk diversitet med et stort antal endemiske dyre- og plantearter.
I det såkaldte Lower Amazon Basin ligger Coca-området. Temperaturerne ligger fra 22° C om natten til 33° C om dagen. Små tropiske byger kan forekomme på alle dage, men dage uden regn er heller ikke ualmindelige. De vådeste måneder er normalt maj til august med en tør periode fra november til februar.
Som alle andre steder, når man færdes i naturen, kan det være svært at spotte dyrelivet. Et af de bedste områder er dog Coca. Ofte ses hundredvis af fuglearter, insekter og sommerfugle. Pattedyr som aber, ferskvandsdelfiner og forskellige gnavere er det også muligt at få øje på, afhængigt af sæson. Derimod er det sværere at spotte kattedyr som jaguar og ozelot, da de er natdyr. Padder og krybdyr som frøer, alligatorer og slanger ses også, sidstnævnte er dog sværere at se, da de som de fleste krybdyr forsvinder, så snart de mærker jorden vibrere. Husk kikkert og myggebalsam.
Efter ankomst sejler I i kano med påhængsmotor to timer ned ad Napofloden. Efter en kort gåtur til mindre kanoer, padles der over Garzacocha-søen til La Selva Lodge.
Lodgen, som er bygget i den traditionelle indianske stil, består af 16 hytter med eget badeværelse. Desuden er der fællesområde med bar, restaurant, hængekøjer og et lille bibliotek ved søens bred. Der er elektricitet på lodgen. Stedets kulinariske baggrund er fransk, og har givet inspiration til den lokale menu.
La Selva Lodge tilbyder mange aktiviteter i den uberørte regnskov, såsom vandreture, fisketure og kanoture. Lodgen har sin egen sommerfuglefarm samt et observationstårn højt oppe i trækronerne.
De næste dage vil der være mulighed for at gå på opdagelse i den fascinerende regnskov, der med sine lyde og helt specielle stemning gør, at I glemmer alt andet. Der overnattes fire nætter på lodgen.

Dag 12: Coca - Quito

Transport fra lodgen til lufthavnen. Afrejse fra Coca tilbage til Quito, hvor I overnatter en nat.

Dag 13: Quito - Otavalo

 Quito - Otavalo

Tidligt om morgenen kører I den to timer lange tur nordpå til Otavalo. Byen er en forholdsvis lille by med 26.000 indbyggere. Den huser nogle af de rigeste og mest stolte indianere i Sydamerika. De er gode handelsfolk, og både mænd, kvinder og børn bruger stadig de specielle klædedragter, som er deres kendetegn.
Byen er kendt for sit store lørdagsmarked med kunsthåndværk. Søndag finder I de samme ting, men der er langt færre turister. Det er et farvestrålende tilløbsstykke med indianere i folkedragter. Her kan man købe alt fra tøj til køkkenudstyr. Markedet er inddelt i forskellige afsnit: et for uldbeklædning, sjaler og kunsthåndværk, en dyreauktion og et afsnit for landbrugsprodukter.
Turistmarkedet finder sted på Plaza de Ponchos fra tidlig morgen til sidst på dagen. Det er her, storkøbmændene holder til i deres interimistiske boder. Udvalget er stort, og det er svært at vælge mellem de mange flotte ting. Ud over at opleve markedet er der denne dag mulighed for at besøge en lokal familie og se, hvordan de fremstiller deres vævninger.
I overnatter på en hacienda i området.

Dag 14: Otavalo - Quito

Formiddagen er afsat til et besøg på markedet. Om eftermiddagen går turen tilbage til Quito. Her tilbringer I den sidste nat inden hjemrejsen.

Dag 15: Afrejse Quito

Afrejse fra Quito

Dag 16: Ankomst Danmark

Efter flyskifte ankommer I i dag til Danmark.

SÆRLIGT OM REJSEN

Turen er for alle i almindelig god fysisk form.
Det er en rejse, der foretages på egen hånd, men hvor alle nævnte fly, hoteller, ture og udflugter med engelsktalende rejseleder er arrangeret på forhånd.
Forlængelse/ændringer: Ønsker I at ændre turen eller forlænge et ophold, er dette naturligvis også muligt. Venligst kontakt os for yderligere oplysninger og priser.

Prisinformation

Ecuadors højdepunkter - 16 dage fra 38.950 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse med KLM fra København/Billund til Quito t/r
 • 3 indenrigsflyrejser i Ecuador
 • 14 overnatninger i valgte hotelkategori inkl. morgenmad
 • Alle transporter mellem lufthavn og hotel
 • Byrundtur i Quito
 • Byrundtur i Quenca
 • Byrundtur i Otavalo
 • Privat engelsktalende guide/chauffør og bil fra dag 2 til 8 og dag 13 til 14
 • Entréer til Cotopaxi og Ingapirca Nationalpark
 • Togbillet til Djævlens Næse
 • Helpension på La Selva Lodge i Coca
 • Lufthavnsafgifter, der opkræves i billetten
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Tillæg ved ophold på førsteklasses hotel.

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
1 jan - 23 jun
22 aug - 15 dec
ved 2 voksne
fra 38.950 kr
Tillæg for enkeltværelse
kontakt os for pris

Højsæson
24 jun - 21 aug
16 dec - 31 dec
ved 2 voksne
fra 39.950 kr
Tillæg for enkeltværelse
kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Borneos regnskove og tropeøer

Borneos regnskove og tropeøer

Borneos frodige regnskove og paradisiske tropøer venter på dette ultimative eventyr til Sabah. Fra Kota Kinabalu går turen til afsidesliggende Sandakan, og videre ind i regnskoven ved Sukau, der er særdeles rig på dyreliv. Fra Sukau venter endnu et jungleeventyr i Borneos ældste regnskov, Danum Valley inden rejsen afsluttes med en luksuriøs badeferie på tropeøen Gaya Island.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Strandferie

16 dage fra 27.495 kr.

Panorama-ruten, Kruger og Cape Town

Panorama-ruten, Kruger og Cape Town

Oplev de dramatiske landskaber langs Panorama Ruten, Kruger National Parks fantastiske natur og dyreliv samt den smukke storby Cape Town. Undervejs bor I på hyggelige og atmosfærefyldte guest houses og lodges.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Storby

12 dage fra 19.995 kr.

Boutique luksus - Kuala Lumpur og Tioman

Boutique luksus - Kuala Lumpur og Tioman

Kombiner eksotisk storbyliv, templer og shopping med luksuriøs badeferie på tropeøen Tioman Island.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Storby, Strandferie

13 dage fra 22.995 kr.

Nyhed
Borneo og eventyr i Sarawak

Borneo og eventyr i Sarawak

Oplev Borneo og Sarawak. På denne rejse til Borneo besøger du blandt andet et orangutang-center, kigger efter dyr langs floderne, og møder iban-folket i deres traditionelle langhuse. Rejsen fuldendes med storbyferie i Kuala Lumpur.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie

18 dage fra 19.995 kr.

Nyt program
Brasilien - tag børnene med på eventyr

Brasilien - tag børnene med på eventyr

Sydamerikanerne elsker børn, og der er næppe noget andet land i regionen, der er så børnevenligt som Brasilien. Eller så spændende for den sags skyld. Turen igennem bor I naturligvis på gode børnevenlige hoteller, og der er god tid, så alle kan følge med.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

15 dage fra 29.950 kr.