70 12 03 03
Åben:

Det vilde USA

GRUPPEREJSE MED GUIDE. Det vilde USA venter forude med aktiv udforskning af tre af USA’s storslåede nationalparker: Grand Teton, Yellowstone og Glacier.

De enorme Rocky Mountains spænder fra Canada i nord til New Mexico i syd. I bjergkædens skygge besøger I disse tre berømte nationalparker med hver deres meget varierede natur og rige dyreliv. Bjergtinder og azurblå søer i Grand Teton, de tårnhøje bjerge og brede dale i Glacier og vide sletter og rigt dyreliv i Yellowstone.

Bison okser, bjørne, ulve, prærieulve og ørne strejfer rundt i nationalparkerne, og på denne tur ledsages I af specialiserede lokale guider, der sørger for at I får det hele med undervejs.

I går efter spor med en ulve-guide og vandrer mellem gejsere med en geologi-guide i Yellowstone, mens vildmarks- og dyrelivs-guider viser jer højdepunkterne i de utrolige Glacier bjerge og Grand Teton.

Det vilde USA er tilrettelagt i samarbejde med britiske Exodus, som er verdensførende inden for oplevelsesrejser i grupper. Denne tur er gennemtestet, så I har sikkerhed for de bedst mulige oplevelser.

 

14 dage fra 31.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Gennemtestet rejse med ekspertguider
 • Natur og dyreliv på nærmeste hånd
 • Yellowstone National Park
 • Grand Teton National Park
 • Glacier National Park
 • Mange måltider inkluderet
 • Læs minikatalog om Exodus

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Salt Lake City

Fra Danmark flyver I vestpå mod Salt Lake City, Utah i det vestlige USA.

Efter ankomsten tjekkes der ind på hotellet i Salt Lake City, hvor gruppen I skal tilbringe de næste to uger sammen med, samles i løbet af dagen.

Dag 2: Salt Lake City - Jackson Hole

 Salt Lake City - Jackson Hole

Efter morgenmaden køres der nordpå langs Route 15 forbi bjerge og søer fra Utah til Idaho. I forlader motorvejen og kører gennem den smukke Targhee National Forest og krydser statsgrænsen til Wyoming kort før ankomsten til det populære helårs feriested Jackson Hole, hvor I skal tilbringe jeres første nat.

Køreturen tager omkring 6 timer, og I stopper undervejs ved naturskønne steder, der fortjener lidt ekstra opmærksomhed. Ved ankomsten indretter I jer i lejren, der ligger nær Grand Teton National Park, og efterfølgende går I og gruppen en kort tur for at se lidt nærmere på naturen der omgiver jer.

Dag 3: Grand Teton National Park

 Grand Teton National Park

Grand Teton National Park er ud over at være berømt for sine skyhøje bjergtoppe og næsten arketypiske takkede bjerglandskab også rig på fauna. Der er mange muligheder for vandreture i dag, hvor I drager ud for at udforske parkens natur på udkig efter vilde dyr i det dramatiske landskab.

Der er gode chancer for at se wapiti hjorte, bøfler, bjørne, bighorn får eller elsdyr, og er I rigtig heldige måske også pumaer eller ulve.

Sidst på eftermiddagen kører I tilbage til lejren, hvor der er afsat tid til afslapning inden aftenens fællesmiddag.

Dag 4: Yellowstone National Park

 Yellowstone National Park

Turen går i dag videre til Yellowstone National Park.

Efter morgenmaden pakker I lejr og telte sammen og sætter kursen mod nord, mod den enorme Yellowstone Nationalpark, som bliver jeres hjem de næste fire nætter.

På jeres vej passerer I den 15 km lange Jackson Lake. Kort efter kører I ind i Yellowstone, hvor landskabet skifter fra bemærkelsesværdige takkede bjergtoppe til farverige åbne enge og bakket terræn, skabt af den regelmæssigt flydende lava, der har forårsaget de flade landskaber, der kendetegner den sydlige del af parken.

I kører ind i hjertet af parken og tager en eftermiddagsvandretur i de spændende, nye vulkanske naturomgivelser.

Dag 5: Yellowstones dyreliv

 Yellowstones dyreliv

I dag vil I sammen med en lokalguide med speciale i ulve vove jer ind i vildmarken til fods og i bil for at lære at spore disse bemærkelsesværdige og imponerende dyr. Guiden vil forklare, hvordan ulve lever og jager sammen i Yellowstone, og hvordan flokkenes hierarki fungerer. I vil med stor sandsynlighed også se en lang række andre dyrearter i dagens løb.

Ulve var tidligere et af de dominerende rovdyr i Yellowstone, og siden nedslagtningen af de sidste ulve i 1926 er antallet af wapitihjort og andre store byttedyr steget voldsomt på bekostning af vegetationen, især væksten af nye træer.

I 1995 blev 66 unge vilde ulve blev bragt over grænsen fra Alberta i Canada til Yellowstone. De har siden avlet meget vellykket, og der menes nu at være mere end 1000 ulve i hele nationalparkens område.

Sidst på dagen tager I tilbage til lejren, hvor der er aftensmad på programmet.

Dag 6: Yellowstones vulkaner

 Yellowstones vulkaner

I dag udforsker I sammen med en lokalguide med speciale i geologi vulkanens mange påvirkninger på nationalparken.

I besøger gejsere, boblende mudder pøle og mangefarvede varme kilder.

Der skønnes at være 10.000 termiske attraktioner i parken, og ingen andre steder på Jorden kan prale med sådan en koncentration af gejsere spredt mellem flere forskellige bassiner.

Den flerfarvede kilde (forårsaget af det varme, næringsrige vands forskellige temperaturer, som er velegnet for forskellige arter af farvede bakterier) er et særligt fotografisk højdepunkt. Jeres guide fortæller om den vulkanske varme kilde, og hvordan dens underjordiske vande forårsager alle de fænomener, som vi ser i dag. I vil også undersøge de gigantiske kratere dannet af de tre seneste eksplosioner fra denne supervulkan.

Dag 7: Vandring i Yellowstone

 Vandring i Yellowstone

I dag går turen til fods langt ind i Yellowstone. Ruten afhænger af gruppens sammensætning, men den vil byde på fantastisk dyreliv samt storslåede landskaber.

I lægger kort sagt menneskemængden ved den kendte gejser bag jer og udforsker sammen Yellowstones sande vildmark på denne sidste dag i den spektakulære nationalpark.

Dag 8: Holter Lake

 Holter Lake

I dag kommer I ind i staten Montana og rejser gennem bjergene til den imponerende Holter Lake, der ofte betragtes som den mest ærefrygtindgydende af de øvre Missouri Lakes.

Dette populære, rekreative område har gode muligheder for vandreture og et flot fugleliv.

Denne eftermiddag kan I nyde fuglelivet, som i dette område er kendt for fiskeørne, hejrer og andre ørne. Placeringen egner sig til rolige gåture omkring søbredden (et populært område for fiskeri) og – hvis tiden tillader det – i de omkringliggende bakker.

Campingpladsen i aften er af lavere standard (ingen brusere), men i et vidunderligt område.

Opholdet giver desuden  mulighed for at bryde den ellers meget lange rejse til Glacier National Park op.

Dag 9: Glacier National Park

Rejsen gennem bjergene i Montana fortsætter mod Glacier National Park. Målet er West Glacier, hvor der etableres lejr.

Sent på eftermiddagen er der mulighed for en kort gåtur til et observationspunkt og nyde den smukke solnedgang før middaggen.

Dag 10: Vandring i Glacier National Park

 Vandring i Glacier National Park

Den berømte Going-to-the-Sun rute er på dagens program og gruppen får eksperthjælp fra en af Glacier National Parks vildmarksguider.

På grund af de enorme snemængder, der falder på denne rute, er vejen normalt kun åben fra juni til medio oktober og er den eneste adgang til centrum af parken for køretøjer. Undervejs er der indlagt vandreture og guiden hjælper med at spotte nogle af de mange forskellige dyrearter, som nationalparken er berømt for. Der er også mulighed for at gå på en gletsjer.

På grund af sin utilgængelighed, tårnhøje klipper og brede skjulte skovklædte dale, indeholder parken stadig sunde bestande af næsten alle sine oprindelige dyrearter herunder grizzly-bjørnen, jærven og lossen. Bighorn får, elsdyr, wapiti hjorte og prærieulve er alle almindelige. Ulve genindtog naturligt parken i 1980’erne.

Dag 11: Couer d'Alene

I tager mod Couer d’Alene i staten Idaho. Undervejs er der stop ved den historiske mineby Wallace, kendt som “Sølvhovedstaden”.

Da I når Couer d’Alene er der tid til en kortere gåtur i det naturskønne område.

Dag 12: Seattle

 Seattle

Rejsen fortsætter mod staten Washington mod Seattle, den endelige destination.

Dagens rejse tager jer forbi grænsen ved Mt Rainier National Park, hvor den imponerende Mount Rainier med sine 4.392 m er Washingtons højeste vulkan og en af verdens mest farlige.

Der er frokost-stop ved Keechelus Lake, en af en samling af tre søer, der grænser op til nationalparken.

Ved ankomsten til Seattle vil der være lidt tid til at udforske downtown, der blandt andet er kendt for sin gode kaffe.

Dag 13: Afrejse fra Seattle

Det vilde USA slutter i Seattle, det er nu tid til at tage afsked med gruppen, køre i lufthavnen og påbegynde hjemrejsen til Danmark.

Forlæng rejsen
I kan også vælge at forlænge jeres rejse i USA på egen hånd. Kontakt os venligst for mere information.

 

Dag 14: Ankomst Danmark

I er atter tilbage i Danmark.

SÆRLIGT OM REJSEN

Denne rejse er udarbejdet i samarbejde med det britiske rejsebureau Exodus, der gennem mere end tre årtier har været blandt verdens førende udbydere af aktive rejser til alle hjørner af kloden.

I dag tilbyder Exodus næsten 500 unikke og eksotiske rejser, der lader jer opleve verdens mest fantastiske destinationer, kulturer, landskaber og dyreliv på en både aktiv, komfortabel og spændende måde.

Alle Exodus rejser foregår i mindre internationale grupper, og der er engelsktalende guide med på dem alle. Læs mere om disse unikke rejser her.

Exodus kode: TAY

Prisinformation

Det vilde USA - 14 dage fra 31.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Salt Lake City og retur fra Seattle
 • Lufthavnsskatter og –afgifter
 • 1 overnatning på hotel i Salt Lake City inden turens start
 • 1 overnatning på hotel i Seattle efter turen
 • 11 overnatninger i teltlejr
 • 9 x morgenmad
 • 11 x frokost
 • 7 x middag
 • Engelsktalende guide
 • Transport og vandreture i henhold til program
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Transport fra og til lufthavnen i Salt Lake City

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Rejseperiode 2016-17
ved 2 voksne
31.995 kr.
Tillæg i højsæson fra kr.
2.000 kr.

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg i højsæson fra kr.
Kontakt os for pris

Afrejser

Rejsen Det vilde USA har afrejse hver uge næsten alle uger om året. Landarrangementet starter i Salt Lake City på søndage. Se afrejsedatoer og yderligere information her.

Fraprisen er vejledende

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Lignende rejser


Nordindiens højdepunkter

Nordindiens højdepunkter

Oplev Nordindiens højdepunkter. Fra hektiske Delhi til smukke Taj Mahal og fra eventyrlige Jaipur til pilgrimsbyerne Varanasi og Sarnath.

LÆS MERE

10 dage fra 15.595 kr.

Det ukendte Cambodia

Det ukendte Cambodia

Udforsk det ukendte Cambodia i højlandet Mondulkiri, der ligger langt væk fra de gængse turistruter. Undervejs oplever I også berømte seværdigheder som Angkor Wat og Phnom Penh, inden rejsen slutter af med badeferie langs Cambodias oversete tropestrande.

LÆS MERE

15 dage fra 22.995 kr.

Storby, templer og tropeø

Storby, templer og tropeø

Fra fascinerende Singapore til de majestætiske templer ved Angkor og tropeøen Phu Quoc. Denne rejse tager jer igennem ikke blot 3 lande men også 3 vidt forskellige oplevelser, der byder på storbyens pulserende liv, historiens vingesus og ikke mindst eksotisk badeferie.

LÆS MERE

12 dage fra 16.995 kr.

Overland fra Java til luksuriøs idyl på Bali

Overland fra Java til luksuriøs idyl på Bali

Tag på en rejse fra det centrale Java via imponerende templer og majestætiske vulkaner til luksuriøs idyl på skønne Bali.

LÆS MERE

16 dage fra 24.995 kr.

Magiske Angkor og charmerende Hoi An

Magiske Angkor og charmerende Hoi An

Oplev magiske Angkor Wat i Cambodia kombineret med charmerende og stemningsfulde Hoi An i Vietnam. Begge steder bor i på førsteklasses hoteller og har naturligvis masser af udflugter og sightseeing inkluderet.

LÆS MERE

13 dage fra 15.295 kr.

Bestil tilbud