70 12 03 03
Åben:

Det ukendte Kapland

Denne rejse bringer dig gennem de mindre kendte områder af Sydafrikas Kapland. I starter i byen Wellington, hvor vinlandets storslåede natur, hyggelige historiske småbyer og fantastiske vinområder byder på dage med masser af forkælelse i form af vin og mad i verdensklasse. Efter et par dage med kulinariske oplevelser og masser af god vin fortsætter rejsen til det smukt beliggende Sanbona Wildlife Reserve, hvor du overnatter i luksuriøse safaritelte omgivet af Sydafrikas vilde dyr og fantastiske natur. Rejsen fuldendes med god tid i den charmerende storby Cape Town, hvor mulighederne for oplevelser næsten er uendelige. Undervejs nyder du godt af den sydafrikanske gæstfrihed og oplever befolkningens glødende lidenskab for landet, der ikke kan undgå at smitte.

13 dage fra 23.495 kr. 

Turens højdepunkter

 • Kom væk fra de gængse turistruter i Sydafrikas smukke vinland
 • Bo i luksuriøse safaritelte i det storslåede Sanbona Wildlife Reserve
 • Nyd godt af strand og storby i den trendy forstad til Cape Town, Camps Bay
 • Kør selv i lækker lejebil med god tid til stop undervejs
 • Oplev det “ukendte” Western Cape krydret med håndplukkede hoteller og lodges

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København til Cape Town

 Afrejse fra København til Cape Town

Fra København sættes kursen mod en af verdens vel nok smukkeste byer – Cape Town, hvor du ankommer den efterfølgende morgen.

Dag 2: Ankomst til Cape Town

 Ankomst til Cape Town

Ved ankomsten til Cape Town henter du lejebilen og drager videre mod byen Wellington i et af Sydafrikas flotteste vinområder. Køreturen til Vinlandet tager dig gennem et storslået landskab med lave bjerge, bløde bakker, grønne dale, vidstrakte vinmarker og frugtplantager i lange baner. Vel fremme indlogeres du på det det smukke deluxehotel Val du Charron for de kommende tre nætter. De rustikt og charmerende indrettede værelser har en skøn udsigt over et af Sydafrikas smukkeste vinområder. Stedet ligger gemt væk i en frodig dal omgivet af bjerge lidt udenfor den historiske by Wellington, der ligger væk fra den gængse turistrute i vinlandet men stadig tæt på de kendte byer Stellenbosch og Franschhoek. Maden og vinen er fantastisk, og dagsture i området er der mange af. Skal der slappes af kan du nyde Val du Charron’s egen spa og nyde en middag i solnedgangen med udsigt over den billedskønne dal.

Dag 3-4: Wellington

 Wellington

Du har to hele dage til at udforske Wellington og de mange fantastiske vingårde i området. Mange af de flotte vingårde tilbyder vinsmagning, hvor du har mulighed for at smage på den seneste høst og få en sludder med de passionerede vinbønder. Prøv også den lokale chokolade og områdets andre lækkerier. Eksempelvis i de historiske byer Stellenbosch og Franschhoek, som også byder på gode kulinariske oplevelser på sine mange lækre gourmetrestauranter.

Dag 5: Wellington til Sanbona Wildlife Reserve

 Wellington til Sanbona Wildlife Reserve

Turen går i dag østpå fra Vinlandet gennem flere flotte bjergpas til det private og luksuriøse vildtreservat Sanbona, der ligger lidt uden for byen Barrydal på den smukke Route 62. Her vil de næste par dage byde på store dyre- og naturoplevelser i det 54.000 hektar store reservat, hvor du har rig mulighed for at komme tæt på Sydafrikas vilde dyreliv. I Sanbona gør man et stort arbejde for at genintroducere dyrearter, der ellers er forsvundet fra dette område. Derfor kan en lang række af Afrikas ikoniske dyr nu igen opleves i de bakkede busklandskaber, der er præget af lave bjerge og åbne vidder. Deriblandt en række unikke arter, der kun ses i denne del af landet. Sanbona er eksempelvis det eneste sted i verden, hvor de ekstremt sjældne hvide løver lever i frie- og naturlige omgivelser. Dette er med til at sikre en safarioplevelse fuldt på højde med Sydafrikas mere berømte safaridestinationer, uden at du behøver rejse langt væk fra Cape Town. Området er tilmed malariafrit.
Du overnatter i et luksuriøst safaritelt på Dwyka Tented Lodge i hjertet af vildtreservatet, og er derved tæt på naturen døgnet rundt. Safariteltene er placeret i et cirkelformet landskab midt i en kløft, hvor du er omgivet af den enestående natur og dyrene der strejfer rundt i det fri. Hvert af de ni store og luksuriøse safaritelte er smukt indrettede og har udgang til egen privat terrasse med eget jacuzzi og fra de lækre værelser er der rig mulighed for både at slappe af midt på dagen og nyde lydene af den afrikanske nat, når mørket falder på over området.

Dag 6-7: Safari i Sanbona

 Safari i Sanbona

Du har de næste to dage til at udforske Sanbona og opleve det rige dyreliv. Dagene byder på fantastiske game drives med en af de yderst professionelle og meget dygtige ranges, der vil gøre alt for, at du oplever de berømte ”Big Five” og et væld af andre vilde dyr. Der er også mulighed for at følge en af rangerne til fods, hvilket er en meget intens safarioplevelse. Her er der intet mellem dig og dyrene, der pludselig føles meget tæt på. De varme timer midt på dagen kan tilbringes på lodgen. Slap af på med en god bog, tag en kølende dyp i poolen og nyd de storslåede omgivelser omkring lejren. Måltiderne er et kapitel for sig, og det er vidunderligt at nyde en god middag, mens stjernerne tændes over Afrika.

Dag 8: Sanbona til Cape Town

 Sanbona til Cape Town

I dag forlader du Sanbona og drager videre mod en af verdens smukkeste byer; Cape Town. Her indlogeres du for fire nætter på det lækre “The Bay Hotel”. Hotellet ligger ned til stranden i det trendy og eksklusive område Camps Bay, der byder på fantastiske solnedgange samt et væld af gode restauranter. Hotellets værelser er alle lyst og moderne indrettede og har enten udsigt til en af de 4 pools eller de dramatiske “Twelve Apostles”, der rejser sig bag hotellet. Hotellet har egen privat “beach club” samt både restaurant og bar. Skulle man have lyst til at forkæle sig selv, er der naturligvis også en spa og for de aktive adgang til både fitness center og tennisbaner.
Camps Bay er forstaden hvor de trendy, unge og rige mennesker holder til og hvor man kan nyde godt af både strand og de mange gode spisesteder. Udover at have et stort udvalg af restauranter i gå-afstand fra hotellet, ligger den populære forstad kun 5 minutters kørsel fra Table Mountain og 20 minutter fra Victoria og Alfred Waterfront. Du kan bruge resten af dagen på at udforske Cape Town eller blot nyde en kølig forfriskning på en af de mange beachfront restauranter eller caféer.

Dag 9-11: Camps Bay og Cape Town

 Camps Bay og Cape Town

Du har de næste dage til at gå på opdagelse i Cape Town, der byder på en fantastisk beliggenhed samt en rig historie og kulturel mangfoldighed, der giver byen sit særlige præg. Blandt de mange seværdigheder er havnefronten Victoria og Alfred Waterfront. Her finder du nogle af Cape Towns bedste, men også dyreste, hoteller og restauranter. Du finder også mange shopping centre, specielforretninger, markeder og trendy caféer. En anden mulighed er at tage køreturen ned langs kaphalvøen til Kap Det Gode Håb. Det er en skøn tur som både byder på pingviner og hyggelige kystbyer omgivet af vild natur. Mulighederne er mange, og hvordan du vælger at bruge dagene, er helt op til dig.

Dag 12: Afrejse fra Cape Town

 Afrejse fra Cape Town

Det er blevet tid til at tage afsked med smukke Cape Town og Sydafrika. Når tid er sættes kursen mod lufthavnen, hvor lejebilen afleveres og rejsen nordpå mod Danmark kan begynde.

Dag 13: Ankomst til CPH

Du ankommer til Danmark med nye fantastiske oplevelser i bagagen.

Prisinformation

Det ukendte Kapland - 13 dage fra 23.495 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Cape Town t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • 11 dages billeje, Hyundai Tucson el. lign. inkl. fri km, alle forsikringer samt GPS
 • 3 nætter på Val du Charron i Wellington inkl. morgenmad
 • 3 nætter på Dwyka Tented Camp i Sanbona inkl. alle måltider, te og kaffe, game walks samt 2 game drives pr. dag inkl. drikkevarer
 • 4 nætter The Bay Hotel i Camps Bay inkl. morgenmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Højsæson
12 jan 2017 - 30 apr 2017
ved 2 voksne
fra 27.395 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Lavsæson
1 maj 2017 - 30 sep 2017
ved 2 voksne
fra 23.495 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


USA med tog – Nationalparker og storbyer

USA med tog – Nationalparker og storbyer

Udforsk tre af USA’s smukkeste nationalparker kombineret med fantastiske oplevelser i storbyerne Denver, Salt Lake City og San Francisco

LÆS MERE
Rejsetype: Naturoplevelser, Storby, Togrejser

11 dage fra 21.595 kr.

Nyhed
Big Five Rovos Rail og Cape Town

Big Five Rovos Rail og Cape Town

Start rejsen med eksklusive safarioplevelser i Greater Kruger National Park blandt ’The Big Five’ efterfulgt af en romantisk femstjernet togrejse igennem Sydafrika med Rovos Rail. Afslut ferien i den mangfoldige by Cape Town – en af verdens smukkeste byer.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Safari, Storby, Togrejser

14 dage fra 47.295 kr.

Vic Falls safari og Cape Town

Vic Falls safari og Cape Town

Oplev de mægtige Victoria Falls, tag på safari i den fantastiske Chobe National Park og slut turen af med stil i skønne Cape Town. Denne rejse byder på tre af det sydlige Afrikas absolut største højdepunkter.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Safari, Storby

13 dage fra 30.695 kr.

Namibia - Ultimativ Fly-In Safari

Namibia - Ultimativ Fly-In Safari

På denne rejse oplever I det bedste af Namibia kombineret med ophold på en række af landets bedste luksusresort, der alle byder på fantastisk service og superb beliggenhed midt i den vilde natur. Rejserne fra sted til sted foregår med fly til små airstrips, så I ikke spilder tiden med lange køreture. I stedet kan I bruge tiden på at nyde Namibias rige dyreliv og rå, tidløse landskaber.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Safari

13 dage fra 57.995 kr.

Vin og natur i verdensklasse

Vin og natur i verdensklasse

New Zealand har smuk natur i overflod og producerer nogle fremragende vine, som I vil opleve på denne kør-selv tur i bil, hvor der er indlagt flere vinture og oplevelser samt sejltur ved Fiordlands.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Kør-selv, Mad og Vin, Naturoplevelser

21 dage fra 28.900 kr.

Kampagne Down Under
Bestil tilbud