70120303
Åben:

Det ukendte Bali og Lombok

På denne rejse vil I opleve nogle af de mindre kendte sider af Gudernes ø Bali. I starter på den ukendte Ganga Beach på Balis sydvestlige kyst. Her bor i 3 nætter omgivet af smukke rismarker til den ene side og dramatisk klippestrand til den anden inden I fortsætter til det nordvestlige hjørne af øen dybt inde i Bali Barat Nationalparken, hvor I tilbringer de første nætter lige ned til en lang gylden sandstrand. I slutter rejsen med 5 nætter på Lombok, hvor der venter jer kridhvide sandstrande og krystalklart vand.

Kom til gratis rejseforedrag om Bali og Java – læs mere her.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

14 dage fra 18.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Kom væk fra turismestrømmen
 • Oplev det uspolerede Bali
 • Ophold på dejlige og charmerende resorts
 • Slap af på Lomboks kridhvide sandstrande

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver direkte med Singapore Airlines til Singapore, hvor I ankommer den efterfølgende morgen.

Dag 2: Fra Singapore til Bali

 Fra Singapore til Bali

I skifter fly i Singapore og fortsætter herfra til Bali. Ved ankomsten bliver I hentet i lufthavnen og kørt til Balis sydvestlige kyst og det lækre WakaGangga.
Waka Gangga er et helt igennem unikt hotel. Beliggenheden ned til den ukendte Ganga Beach på Balis sydvestlige kyst byder på masser af fred og ro, mens den stemningsfulde stil med stråtækte hytter spredt rundt i en stor have sikrer den helt rigtige tropiske atmosfære.

Dag 3: Heldagsudflugt med Waka LandCruise - en rejse til Balis sjæl

 Heldagsudflugt med Waka LandCruise - en rejse til Balis sjæl

Idag venter jer en rejse gennem autentiske balinesiske landsbyer og nogle af de mest maleriske dele af Bali. I bliver hentet på WakaGangga og turen går nu i 4-hjulstrukken landcruiser udstyret med picnickurve og forfriskninger, til dagens første stop. Et stenbrud, hvor de lokale landsbyboere gennem generationer har hugget sten ud af et udtørret flodleje. Herfra fortsætter i til endnu en landsby, hvor duften af friskristet kaffe hilser jer velkomne. I bliver også budt på traditionelle balinesiske snacks og lære at lave “canang”, der er det vigtigste element i de balinesiske offergaver. Herefter er der mulighed for at tage på en kort vandretur gennem rismarkerne.
Næste stop er højt oppe i bjergene ved de UNESCO anerkendte rismarker ved Jatiluwih, efterfulgt af en overdådig balinesisk frokost, serveret i en regnskovsrestaurant omgivet af gigantiske bambus. Nyd et glas vin, øl, te eller balinesisk kaffe under den herlige udendørs baldakin. I kan også prøve at spille på en af balis traditionelle musikinstrumenter “rindik” eller blotoverlade det til eksperten og bare nyde musikken.
Dagens rejse slutter ved det smukke Batukaru tempel, hvor I vil få mulighed at bede og ofre jeres tidligere forberedte Canang.
Sidst på eftermiddagen returnerer I til WakaGangga, hvor aftenen er til fri disposition.

Dag 4: WakaGangga

 WakaGangga

Dagen er fri til at udforske området på egen hånd.
På WakaGangga blandes Indonesiens traditionelle, åbne arkitektur med moderne bekvemmeligheder såsom aircondition, satellit-tv, gratis WI-FI, minibar og lydanlæg med docking station. Badeværelset er et kapitel for sig, og det hele fuldendes af den storslåede udsigt mod enten havet eller rismarker med grønklædte vulkaner i baggrunden. Nogle villaer har endda privat pool på terrassen.
Resortets restaurant ligger med udsigt til strandens sorte vulkanske sand og tilbyder en bred vifte af lokale specialiteter samt internationale favoritter. Blandt de øvrige faciliteter kan nævnes fitnesscenter, bibliotek, strandbar, gratis WI-FI, daglig balinesisk afternoon tea samt swimmingpool med soldæk. For ikke at nævne den flotte spaafdeling, der byder på masser af forkælelse.
Beliggenheden ned til en af Balis mere ukendte strande er perfekt for dem, der søger fred og ro. Men skulle bylivet trække, kan I altid hoppe på resortets gratis shuttlebus ind til den populære og eksklusive badeby Seminyak, der bugner af butikker, restauranter og caféer. Resortet tilbyder også gratis shuttlebus til det spektakulære tempel Tanah Lot, der ligger dramatisk på en klippe ude i havet.

Dag 5: WakaGangga til NusaBay Menjangan

 WakaGangga til NusaBay Menjangan

I nyder en sidste morgenmad på WakaGangga inden I bliver hentet på hotellet og kørt til jeres lille “hideaway” på den nordvestlige spids af øen. Det dejlige NusaBay Menjangan.
Dette førsteklasses resort ligger helt for sig selv ned til en lang gylden strand dybt inde i Bali Barat Nationalparken i det nordvestlige hjørne af Bali. Den private bugt kan kun nås med båd, og der er ingen andre hoteller i miles omkreds. Så her er I uendelig langt væk fra andre turister, og i alle retninger strækker sig kun uberørt natur så langt øjet rækker.

Dag 6 - 7: NusaBay Menjangan

 NusaBay Menjangan

Dagene på NusaBay Menjangan er fri til afslapning og udforskning af området.
Drømmer I om en flot balinesisk sandstrand omgivet af uberørt natur langt væk fra Balis populære badebyer? Så bliver det ikke bedre end NusaBay Menjagan.
Resortet er tilmed lige blevet restaureret og består af 14 flotte hytter holdt i naturlige farver og materialer såsom sten, træ, bambus, terrakotta samt vævede stoffer fra lokale kunstnere. Stilen er tro mod Balis arkitektoniske arv, og bygningerne synes næsten at forsvinde i naturen. Det til trods er komforten naturligvis i top, og hytterne byder på moderne bekvemmeligheder såsom køleskab med minibar, aircondition, sikkerhedsboks, myggenet, et indbydende badeværelse samt ikke mindst en flot balkon, hvorfra I kan nyde de smukke omgivelser til lyden af junglen og bølgernes sagtes slag mod stranden. To af villaerne har endda privat gårdhave med direkte adgang til stranden samt en smuk, åben pavillon til afslapning i ægte balinesisk stil.
Området indbyder til afslapning langs stranden eller ved poolen. Men det er også værd at finde maske og snorkel frem og udforske de fantastiske koralrev ud for kysten. Eller snør vandreskoene og udforsk junglen, hvor blandt andet aber mere end 120 fuglearter er registeret. Deriblandt den uhyre sjældne balistær, der dog bedst opleves på en guidet gåtur. Skoven kan også udforskes på cykel, men kysternes mangroveskove og klippeskær bedst udforskes i kano. Eller hvad med at prøve at dykke? Hvordan I end vælger at bruge tiden, er I garanteret storslåede naturoplevelser i et af Balis sidste ægte vildnis.
Med andre ord er NusaBay Menjagan perfekt for alle, der vil langt væk fra det hele og opleve Bali fra sin mest uberørte og paradisiske side.

Dag 8: Mod det ukendte Lombok

Det er blevet tid til at tage afsked med Menjangan og efter en sidste morgenmad bliver I kørt sydpå til lufthavnen, hvorfra I flyver til naboøen Lombok. Ved ankomsten bliver I hentet af jeres private chauffør, der vil kører jer til jeres hjem langt væk fra verden – Jeeva Beloam.

Dag 9: Afslapning på Jeeva Beloam

 Afslapning på Jeeva Beloam

Dagen er fri til afslapning.
Resortet ligger langt væk fra de gængse turistruter, og består af blot 11 stråtækte bungalows, der på bedste vis kombinerer Robinson Cruisoe-stemning med det bedste indenfor indonesisk æstetik og gæstfrihed. Her er I omgivet af vild natur, og inden I ved af det, fordufter enhver følelse af hverdagens stress og jag. Netop derfor udnævnte det internationale livsstilsmagasin Harper’s Bazaar i 2014 stedet til en af verdens 10 bedste strande.
Arkitekturen er inspireret af sasak-folkets lokale fiskerhytter og bygget af genbrugt træ, bambus og andre naturlige materialer. Resultatet er ualmindeligt stemningsfyldt og bidrager kun yderligere til følelsen af at være i ét med den omkringliggende natur. Men i modsætning til de lokale fiskerhytter, kan I se frem til luksuriøse detaljer såsom air condition, en stor king-size seng med myggenet og luksuriøse badeværelser. Alle hytter har direkte adgang til den private strand samt udsigt til Alas-strædet mod naboøen Sumbawa.
Måltiderne er også et kapital for sig. Sæt jer til rette under kanvastaget i den åbne pavillon, mens kokkene fremtryller indonesiske specialiteter og alt godt fra havet baseret på dugfriske ingredienser. Også vestlige favoritter er at finde på menukortet, og det hele serveres med den fantastiske udsigt over havet.
Hvis I foretrækker masser af gadeliv, shopping og et bredt udvalg af restauranter på jeres ferie, er dette ikke stedet for jer. Men drømmer I om at slappe af på en vidunderlig strand omgivet af uberørt natur, bliver det næppe bedre end Jeeva Beloam.

Dag 10: Videre til Jeeva Klui

Det er blevet tid til at tage afsked med Jeeva Beloam. Efter morgenmaden bliver I hentet og kørt til det lækre Jeeva Klui Resort, hvor de sidste 3 nætter tilbringes.
Efter tjek ind er resten af dagen til fri disposition.
Aftenen byder på en dejlig middag på resortets restaurant.

Dag 11 - 12: Afslapning på Jeeva Klui Resort

 Afslapning på Jeeva Klui Resort

De kommende dage går med afslapning i de skønne omgivelser, og inden længe er I helt nede i gear. Læs en god bog på terrassen, tag en dukkert poolen, der ligger med udsigt til havet, eller nyd livet i en liggestol på stranden foran hotellet med en kølig drink i hånden. Vil I endnu længere ned i gear, tilbyder spa-afdelingen vanedannede behandlinger, mens I nyder udsigten over stranden.
Stilen på resortet er luksuriøs men afslappet og med en tydelig inspiration i den lokale arkitektur. Træ, sten og strå bruges i rigt mål i de komfortable værelser, der er indrettet på nederste etage af to-etagers bungalows spredt ud i en frodig have mellem palmer, mangotræer og blomstrende fangipani og med direkte adgang til stranden. Nyd udsigten til havet og af den storslåede solnedgang fra jeres store terrasse eller glæd jer over værelsets mange faciliteter, der bl.a. tæller traditionel himmelseng med myggenet, udendørs regnbruser og fladskærms-tv.
Men sørg for at være klar til solnedgangen, når solen forsvinder som en stor, glødende ildkugle bag Balis vulkaner i det fjerne. Når mørket sænker sig over Lombok tændes lysene i den åbne restaurant ned til stranden, og duften af eksotiske krydderier begynder at brede sig i den lune tropenat.
Jeres ophold inkluderer desuden en afslappende massage for 2 personer i resortets spa.

Dag 13: Afrejse fra Lombok

I nyder en sidste morgenmad på resortet, og når tid er bliver I hentet og kørt til lufthavnen på Lombok, hvorfra der flyves via Singapore tilbage til København.
Skulle I ønsker det, er det naturligvis muligt at gøre et stop i Singapore på vejen hjem. Læs mere om stop-over i Singapore her.

Dag 14: Ankomst til København

I ankommer til København tidlig morgen.

Prisinformation

Det ukendte Bali og Lombok - 14 dage fra 18.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Bali og retur fra Lombok
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Denpasar lufthavn til WakaGangga
 • 3 nætter i villa med egen pool og udsigt til haven på WakaGangga inkl. morgenmad
 • Daglig balinesisk eftermiddagskaffe- eller the på WakaGangga
 • 1 x heldagsudflugt med Waka Landcruise fra WakaGangga inkl. frokost og drikkevarer
 • Privat transport fra WakaGangga til NusaBay Menjangan
 • 3 nætter i Jungle Lanai Cottage på NusaBay Menjangan inkl. morgenmad
 • Daglig balinesisk eftermiddagskaffe- eller the på NusaBay Menjangan
 • 2 timers Nature Trail i West Bali National Park (Kun i perioderne 1 november 2017 – 24 december 2017 og 6 januar 2018 – 31 marts 2018)
 • Privat transport fra WakaGangga til Denpasar lufthavn
 • Flyrejse fra Bali til Lombok
 • Privat transport fra Lombok Lufthavn til Jeeva Beloam
 • 2 nætter på Jeeva Beloam inkl. helpension
 • Gratis udvalg af aktiviteter på Jeeva Beloam (snorkling, kajaksejlads, sof trekking og cykelture)
 • Privat transport fra Jeeva Beloam til Jeeva Klui Resort
 • 3 nætter i Ananda Segarra Beachfront suite inkl. morgenmad
 • 1 x middag for 2 personer på Jeeva Klui Resort
 • 1 x 60 minutters massage for 2 personer på Jeeva Klui Resort
 • Privat transport fra Jeeva Klui Resort til Lombok Lufthavn
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Entré til West Bali National Park, ca.- IDR 200.000 pr. person
 • Lokal afrejseskat fra Denpasar Lufthavn, ca. IDR 150.000 pr. person

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Højsæson
23 dec 2017 - 5 jan 2018
ved 2 voksne
fra 20.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Lavsæson
6 jan 2018 - 31 mar 2018
ved 2 voksne
fra 18.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Forkælelse på The Sarojin i Khao Lak

Forkælelse på The Sarojin i Khao Lak

The Sarojin er en juvel blandt Thailands mest luksuriøse resorts, og for tredje år i træk vinder af prisen Asiens førende boutique hotel.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Strandferie

10 dage fra 14.995 kr.

Luksus på Trou aux Biches

Luksus på Trou aux Biches

Med sin beliggenhed helt ned til stranden og sit flotte poolområde er Trou aux Biches Resort & Spa perfekt til en luksusbadeferie på Mauritius.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Strandferie

10 dage fra 17.995 kr.

Malariafri safari og maleriske Cape Town

Malariafri safari og maleriske Cape Town

Fra Malariafri safari med overnatning i luksussafaritelte i det private Amakhala Game Reserve til maleriske Cape Town. Dette er den perfekte rejse for dem, som vil opleve safari og Cape Town uden at køre selv.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Safari, Storby

11 dage fra 19.395 kr.

Canadas højdepunkter

Canadas højdepunkter

Udforsk Canadas bjerge, skærgård og dybe skove på denne rejse gennem det vestlige Canada i bil. Turen fra Calgary til Vancouver byder også på bjørnesafari, hvalsafari, fantastiske sejlture samt overnatning på et af Canadas ikoniske historiske hoteller.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kør-selv, Naturoplevelser

22 dage fra 19.195 kr.

Nyhed
Luksus og all inclusive på Awali

Luksus og all inclusive på Awali

Det 5-stjernede Heritage Awali er som taget ud af en dagdrøm. Resortet ligger helt ned til Mauritius hvide tropestrande og byder på masser af komfort og et væld af eksotiske oplevelser. Prisen er tilmed all-inclusive.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Strandferie

10 dage fra 16.495 kr.