70120303
Åben:

Det bedste af Sydamerika

Oplev Limas kolonitidsbygninger og den gamle inka-hovedstad Cuzco højt oppe i Perus højland. Kør med tog dybt ind mellem bjergene til Machu Picchu, og shop på farverige indianermarkeder, inden turen fortsætter til verdens måske flotteste vandfald, Foz do Iguazu, på grænsen mellem Brasilien og Argentina. Herfra fortsætter rejsen til Argentinas charmerende hovedstad Buenos Aires, der blandt andet er kendt for tango, store bøffer og spændende bydele. Rejsen slutter med samba, livsglæde og legendariske strande i vidunderlige Rio de Janeiro, der ligger spektakulært mellem jungleklædte bjerge og Atlanterhavet. Med andre ord oplever I alt det bedste af Sydamerika.

Kom til gratis rejseforedrag om Peru og Brasilien – læs mere her.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

16 dage fra 36.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Oplev tre spændende sydamerikanske lande
 • Kør med tog til Machu Picchu
 • Mærk suset ved Iguazu-vandfaldet
 • Tango og store bøffer i Buenos Aires
 • Samba, strande og livsglæde i Rio
 • Turen foregår med fly og privatchauffør, så I har mest mulig tid til at opleve.

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

 Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark med kurs mod Lima, hvor I ankommer samme aften på grund af tidsforskellen. Her står en chauffør klar til at køre jer til jeres centralt beliggende hotel i bydelen Miraflores, der er et livligt område fyldt med butikker, caféer og gadeliv. Dette er også et godt sted at prøve Perus lokale køkken, der i disse år går sin sejrsgang verden over. Det i en sådan grad, at Peru jævnligt bliver udnævnt som verdens hotteste destination for madelskere.

Dag 2: Lima

 Lima

Næste morgen vågner I i en af Sydamerikas største og mest historierige byer. Lima er i dag en storby med omkring 10 millioner indbyggere. Men fra 1535 og adskillige århundreder frem var byen hovedstad for de spanske besiddelser i Sydamerika. Den dag i dag fortæller adskillige smukke kolonitidsbygninger i Limas historiske centrum om byens spanske fortid, da Lima var en af de rigeste og mest magtfulde byer i Den Nye Verden. Hele dagen er dedikeret til at opleve Limas store kontraster sammen med en dygtig, lokalkendt guide.

Første stop er det eksklusive shoppingområde Larcomar nær Stillehavskysten, hvor det moderne Lima udfolder sig i fuldt flor. Helt andre oplevelser venter ved ruinerne af Pucllana-pyramiden, der stammer fra tiden før inkaerne. Fortsæt til parken El Olivar, der tidligere var en oliven-plantage, men som i dag er et populært åndehul for byens indbyggere. Herfra går turen til Limas historiske centrum, hvis mange spanske bygninger er optaget på UNESCO’s kulturarvsliste. Deriblandt den store centrale plads, hvor Præsidentpaladset meget symbolsk ligger oven på fundamentet af den spanske vicekonges palads. På den modsatte side af pladsen ligger ærkebiskoppens residens og katedralen, hvor den spanske conquistador Francisco Pizzaro er stedt til hvile. Herfra er der ikke langt til San Francisco-klosteret, der er et af byens ældste. Kirken er i sig selv imponerende. Men højdepunktet for de fleste er de store katakomber, hvor op mod 70.000 mennesker er stedt til hvile i underjordiske kamre. Tilbage i dagslyset går turen mod jeres hotel eller tilbage til shoppingcenteret Larcomar, hvis I ønsker det. En anden mulighed er at kigge forbi et af byens indianske markeder på vejen.

Dag 3: Lima til Cuzco

 Lima til Cuzco

Fra Lima flyver I højt op i Andesbjergene til den gamle Inka-hovedstad, Cuzco. Her bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel i hjertet af byen. Med i bilen er også jeres guide, der vil tage jer på en spændende rundtur i denne historiske by. Den gamle inkahovedstad ser naturligvis anderledes ud i dag, end den gjorde for 500 år siden, da Francisco Pizzaro og hans mænd red ind i den formidable by. Dengang boede op mod 15.000 mennesker i Cuzco, hvor inkarigets adelsmænd og præster holdt hof med deres skarer af tjenere i prægtige paladser omkring byens centrale plads. Det var herfra, langdistanceløbere bragte nyheder og dekreter til selv de fjerneste afkroge af det enorme rige, der på sit højeste strakte sig fra Columbia i nord til det centrale Chile i syd.

I dag fungerer ruinerne af den gamle inka-by først og fremmest som fundament for de bygninger, spanierne opførte efter Cuzcos fald i 1533. Men kigger man godt efter, kan man stadig se levn fra inka-riget i de gamle brolagte gader. Eksempelvis ved klosteret Santo Domingo, der er bygget oven på et af inkarigets vigtigste helligdomme, Coricancha. Næste stop er byens prægtige katedral, der i dag pryder pladsen, hvor fortidens inkaer havde deres paladser. Kirken tog næsten et århundrede at bygge, og mange sten blev hentet fra gamle inka-bygninger. Deriblandt fæstningen Sacsayhuaman, som er jeres næste mål. Fæstningen er et imponerende syn, og her oplever I til fulde inkaernes fantastiske evne til at sammenføje enorme kampesten med millimeters præcision. Bedriften bliver kun større af, at stenene er hentet i stenbrud mere end 35 km væk, og at den største formodes at veje langt over 100 tons!

Fortsæt via inka-ruinen Quenqo, hvor ritualer forbundet med landbrug sandsynligvis har fundet sted, til inka-fæstningen Ruka Pucara. Ruka Pucara var dog meget mere end et militært anlæg, og ruinerne viser både paladser, bade og akvædukter foruden mure og tårne. Dette har fået nogle forskere til at foreslå, at stedet måske blev brugt af inkaen, når han var i området.

Tilbage i byen bliver I kørt til jeres hotel, hvor resten af dagen er fri til at nyde byen på egen hånd. Det kan i høj grad anbefales at gå en tur ned til katedralen om aftenen, for at nyde stemningen på en af Sydamerikas smukkeste kolonitidspladser.

Dag 4: Den Hellige Dal

 Den Hellige Dal

Fra Cuzco fører Den Hellige Dal ind mellem bjergene og danner et spændende område fyldt med dramatisk natur og levn fra inkaernes storhedstid. Området er også et rigtig godt sted at opleve Perus traditionelle kultur. Dette får I en forsmag på allerede ved første stop, Awanakancha, hvor I lærer om områdets rige traditioner inden for tekstiler. Flere kulturoplevelser venter i markedsbyen Pisac, som folk strømmer til fra de omkringliggende landsbyer for at handle og få sig en sludder med venner og bekendte. Markedet er altid en farverig affære, og det er et godt sted at finde lokalt kunsthåndværk såsom tæpper og keramik. Det er også et godt sted at finde en lokal restaurant at spise frokost på. I tidligere tider fungerede Pisac som inkaernes spisekammer, og levn fra dyrkningsterrasser, fæstninger, templer og gravkamre kan stadig ses rundt om byen.

Endnu mere imponerende er ruinerne ved Ollantaytambo, der i sin tid udgjorde et af inkarigets største fæstningsværker. Det var fra denne fæstning, at inkaherskeren Manco Inca ledte en af de sidste opstande mod de spanske conquistadorer i 1536. I fredstider blev bygningerne også brugt som overnatningssted for delegationer på rejse gennem dalen. Fra Ollantaytambo går turen tilbage mod Cuzco.

Dag 5: Machu Picchu

 Machu Picchu

I dag venter et af rejsens helt store højdepunkter, når I bliver hentet tidligt om morgenen og kørt til togstationen i Ollantaytambo. Her stiger I på toget, der snor sig langs Urubamba-floden dybere ind mellem bjergene. Efter cirka to timers storslået togrejse ankommer I til byen Aqua Calientes, der er en farverig handelsby og stoppested for besøgende ved Machu Picchu. Byen byder på et væld af restauranter, butikker og boder, så her er alle muligheder for at købe ind, inden turen fortsætter i bus ad en zig-zag-vej det sidste stykke op til ruinen.

Alene navnet Machu Picchu klinger af eventyr og mystik. Men virkeligheden overgår alle fantasier. Ruinerne af den gamle inka-by ligger skjult på et lille plateau på toppen af et bjerg. Rundt om byen hæver dramatiske bjergtoppe sig mod himlen, og dybt nede i dalene under jer kan I skimte Urubamba-flodens snoede løb.

Machu Picchu blev genopdaget af Hiram Bingham i 1911, efter at den i århundreder havde ligget skjult af junglen. Nu er junglen blevet ryddet, og de gamle templer soler sig atter i det stærke sollys. Ned ad bjergsiden ses dyrkningsterrasser, vandet risler gennem de gamle akvædukter, og byens paladser, templer, tårne og beboelseshuse fylder midtbyen. Ruinerne er spændende i sig selv. Men det er først og fremmest den enestående beliggenhed, der gør Machu Picchu til noget ganske særligt. Hvad byen i sin tid har været brugt til, vides ikke med sikkerhed. Men ét bud er, at Machu Picchu fungerede som landsted for inka-herskerne. Andre peger på en mere religiøs betydning. Sikkert er det i hvert fald, at spanierne aldrig fandt Machu Picchu, og det bidrager kun yderligere byens særlige mystik. Sidst på dagen går turen tilbage til hotellet i Cuzco.

Dag 6: Cuzco

 Cuzco

Dagen er fri til at slappe af og udforske Cuzco på egen hånd. Gå en tur på den store centrale plads, shop på byens farverige marked og slap af på Cuzcos utallige hyggelige caféer og restauranter. Eller arranger en tur i området omkring Cuzco for at opleve højlandets barske, men storslåede, skønhed. En anden mulighed er at forlænge rejsen med et ægte jungleeventyr i Amazonas. Læs mere ved at klikke her.

Dag 7: Cuzco til Foz do Iguazu

 Cuzco til Foz do Iguazu

Efter morgenmaden er det tid til at køre mod lufthavnen. Senere lander I på grænsen mellem Brasilien og Argentina. Her står en chauffør klar til at køre jer til hotellet, hvor resten af dagen er fri til at slappe af i de tropiske omgivelser.

Dag 8: Foz do Iguazu

 Foz do Iguazu

Foz do Iguazu er et af verdens største vandfald, og måske det smukkeste af dem alle. Over en mere end to kilometer bred klippekant styrter enorme vandmasser 70 m i dybet med en sådan kraft, at jorden ryster. Faktisk består Foz do Iguazu af utallige mindre vandfald, der tilsammen skaber en fortryllende verden af vand midt i regnskoven, hvor Argentina, Brasilien og Paraguay mødes. Dagen er dedikeret til den brasilianske side af vandfaldene, hvor I får det bedste overblik over vandfaldene. En sti fører langs floden, hvor den ene fantastiske udsigt over vandfaldene afløser den anden, mens gangbroer lader jer komme forbavsende tæt på vandmasserne. Tag jer god tid til at nyde det dramatiske vue, inden turen går tilbage til hotellet. Her er resten af dagen fri til at slappe af.

Dag 9: Foz do Iguazu – Buenos Aires

 Foz do Iguazu – Buenos Aires

Størstedelen af dagen går med at udforske den argentinske side af vandfaldene. Her kommer I helt tæt på vandmasserne via en serie af gangbroer både oven for vandfaldene og nede mellem dem. En af gangbroerne fører helt hen til kanten af den såkaldte ”Djævlens Hals”, hvor I kan kigge direkte ned i de frådende vandmasser langt under jer. En anden mulighed er at udforske området med et lille tog. Eller hvad med en (våd) sejltur helt hen til foden af vandfaldet, hvor I indhylles i vanddis og en øredøvende buldren.

Sidst på dagen går turen til lufthavnen, hvorfra I flyver til Buenos Aires. Vel fremme i den argentinske hovedstad bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel for de kommende tre nætter. Byen er Sydamerikas mest europæiske, og nogle steder er stemningen næsten helt parisisk. Men ligegyldigt hvor I befinder jer i Buenos Aires, vil I mærke den særlige argentinske stemning under den europæiske overflade.

Dag 10: Buenos Aires

 Buenos Aires

Forude venter en spændende dag i Argentinas hovedstad. Sammen med en lokal guide begiver I jer ud i Buenos Aires morgentravle gader for at udforske byens forskellige bydele; hver med sin egen identitet og personlighed. Første stop er Northern Quarters og Palermo, der er rig på parker og smukke bygninger. Fortsæt til det franske kvarter Recoleta, hvis bygninger, barer og caféer fører tankerne mod Paris’ romantiske gader. Blandt midtbyens største højdepunkter er det smukke Colon-teater, der regnes for at være blandt verdens ypperste operahuse. Ikke langt derfra ligger Plaza de Mayo, hvor mange af de største begivenheder i Argentinas historie har udspillet sig. På pladsen ligger blandt andet La Casa Rosada (Det lyserøde Hus), hvor præsidenten har sit virke. Husets balkon er kendt som ”Evitas balkon”, for det var her, den berømte præsidentfrue hilste på den jublende befolkning. I kigger også forbi det gamle rådhus og katedralen, inden turen fortsætter til byens ældste kvarter, San Telmo.

Her ligger tangobarerne tæt, og San Telmo er det helt rigtige sted at opleve den lidenskabelige dans. I bydelen La Boca opleves en helt anden form for lidenskab – der om muligt er endnu dybere. For det er her, Diego Maradonas gamle fodboldklub La Boca ligger, og klubbens kampe er det vigtigste samtaleemne i kvarterets gader. La Boca er egentligt et gammelt arbejderkvarter, hvor spanske og italienske immigranter byggede huse af bølgeblik og malede dem i strålende farver. Husene er stadig beboede, og tangomusikken strømmer ud af alle sprækker. En hel anden stemning venter i fashionable Port Madero, inden turen går tilbage til hotellet.

Resten af eftermiddagen er fri til at udforske Buenos Aires på egen hånd. Men sørg for at gemme lidt energi til om aftenen, hvor der venter et forrygende tangoshow med nogle af byens bedste dansere. Under showet serveres et lækkert måltid, mens natten fyldes af de inciterende rytmer.

Dag 11: Buenos Aires

 Buenos Aires

Dagen er fri til at nyde Buenos Aires på egen hånd. Shop i butikkerne langs Calle Florida og Lavalle side om side med de stilfuldt klædte argentinere. Spis enorme bøffer med tilhørende lokale vine på byens mange gode restauranter, eller gå en tur langs promenaden Constanera Norte med udsigt over floden Rio de la Plata og Uruguay i det fjerne. Eller besøg byens museer og Recoleta-kirkegården, hvor Argentinas berømte præsidentpar Eva (Evita) og Juan Domingo Perón ligger begravet. En anden mulighed er at tilkøbe en udflugt ud af byen. Det kunne eksempelvis være en af disse to muligheder:

Deltaet ved Tigre
Blot 30 kilometer fra Buenos Aires midtby ligger en hel anden verden. Ved byen Tigre skaber Paraná-floden et smukt delta med utallige vandveje og småøer, der indbyder til sejlture, fiskeri og sågar vandski. Denne 4-timers tur fører jer ad kanalerne med god tid til at nyde områdets rige natur. På vejen passerer I også gennem Buenos Aires nordlige forstæder, hvor blandt andet præsidentens residens ligger. Halvdagstur fra kr. 315

Gauchos – Argentinas cowboys
Uden for Buenos Aires strækker den frugtbare prærie, kendt som Pampaen, sig mod horisonten og skaber perfekte betingelser for landbrug og kvægbrug. Det er her gauchoerne – Argentinas svar på cowboys – stadig huserer. Dagens tur giver en introduktion til gauchoernes kultur. I oplever deres evne til at ride, bruge lasso og indfanget kvæget, og der bliver naturligvis lejlighed til at smage på det verdensberømte kød med et godt glas rødvin. Heldagstur fra kr. 845 inkl. frokost.

Dag 12: Buenos Aires til Rio de Janeiro

 Buenos Aires til Rio de Janeiro

Nyd en stille og rolig morgenmad på hotellet, inden det er tid at køre mod lufthavnen for at flyve til Rio de Janeiro i Brasilien. Her bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel for de kommende tre nætter. Resten af dagen er fri til at nyde denne smukke by, der ligger spektakulært mellem havet og jungleklædte bjerge. Hotellet ligger tæt på Rios berømte strande, så I kan let gå en tur langs havet på egen hånd.

Dag 13: Rio de Janeiro

 Rio de Janeiro

Start dagen med en af Rios mest ikoniske oplevelser. Guiden henter jer på hotellet og kører jer til den lille togstation i bydelen Cosme Velho. På vejen passerer I lagunen Rodrigo de Freitas (ikke søndag), der ligger som en oase midt i storbyen. På togstationen stiger I om bord på det lille bjergtog, der i roligt tempo fører jer op gennem regnskoven mod Corcovado Hill. Dette regnskovsområde er kendt som Tijuca, og er en af verdens største skovområder i en storby. Regnskoven er da også et populært pusterum for Rios indbyggere, når de trænger til en pause fra strandlivet eller midtbyens mylder. Togturen tager blot 20 minutter, så snart kan I træde ud på toppen af bjerget og nyde den fabelagtige udsigt over Rio, havet og den store Kristus-statue, der velsigner byen med sine udstrakte arme. Statuen er 30 meter høj, og blev i 2007 udnævnt som et af Verdens syv nye vidundere. Statuen er imponerende. Men det er udsigten over byen, der tager pusten fra de fleste. Set herfra er der ingen tvivl om, hvorfor Rio regnes for at være blandt verdens absolut smukkeste storbyer. Tag jer god tid til at nyde udsigten, inden turen går tilbage til hotellet. Herefter er resten af dagen fri til at slappe af på strandene eller udforske Rio de Janeiro på egen hånd.

Dag 14: Rio de Janeiro

 Rio de Janeiro

Rio bugner af eventyr, og dagen er fri til at udforske byens mange muligheder på egen hånd. Eller tag med på denne halvdagstur og oplev to meget forskellige sider af Rio:

Midtbyen og Sukkertoppen
Fra hotellet går turen først til Rios pulserende midtby. På vejen passerer I Sambodrome, hvor de store parader finder sted under byens berømte karneval. I besøger også katedralen og Cinelandia-pladsen med sine smukke historiske bygninger. Fra midtbyen fortsættes til det karakteristiske bjerg Sukkertoppen, der hæver sig dramatisk over havet og de berømte strande. Turen til toppen af bjerget foregår med svævebane med et stop på halvvejen. Fra toppen af den 396 m høje granitklippe ligger Rio bogstaveligt talt for jeres fødder. På den ene side rejser grønklædte bjerge sig bag byen, og på den anden forsvinder Atlanterhavets blå bølger i den fjerne horisont. Midt imellem ligger Rio i al sin pragt. Fra Sukkertoppen går turen tilbage mod hotellet. Halvdagstur fra kr. 585.

Dag 15: Hjemrejse

Når tid er, bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder. Eller forlæng rejsen med et flodkrydstogt gennem Amazonas. Klik her for at læse mere.

Dag 16: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte ankommer I til Danmark.

Prisinformation

Det bedste af Sydamerika - 16 dage fra 36.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse med Danmark – Lima/Rio de Janeiro – Danmark t/r
 • Flytransport mellem Lima-Cusco-Foz do Iguazu- Buenos Aires – Rio de Janeiro
 • 2 nætter på 3 stjernet hotel i Lima inkl. morgenmad
 • ½ dags byrundtur i Lima
 • 4 nætter på 3 stjernet hotel i Cusco inkl. morgenmad
 • ½ dags byrundtur i Cusco
 • Heldagstur til Den Hellige Dal inkl. frokost
 • Heldagstur til Machu Picchu inkl. frokost
 • 2 nætter på 3 stjernet hotel i Foz do Iguazo inkl. morgenmad
 • ½ dags tur til Foz do Iguazu vandfaldet set fra den brasilianske side
 • Heldagstur til Foz do Iguazu vandfaldet set fra den argentinske side
 • 3 nætter på 3 stjernet hotel i Buenos Aires inkl. morgenmad
 • ½ dags byrundtur i Buenos Aires og tango show om aftenen inkl. aftensmad
 • 3 nætter på 3 stjernet hotel i Rio De Janeiro inkl. Morgenmad
 • ½ dags tur til Kristus-statuen via regnskoven Tijuca
 • Alle transporter og udflugter ifølge program
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Entré til alle nævnte seværdigheder og nationalparker
 • Engelsktalende guides på alle turene
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Sygeafbestillingsforsikring
 •  Rejseforsikring
 •  Måltider ud over de nævnte
 •  Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 •  ½ dags tur Tigre og deltaet i Buenos Aires på dag 11 – fra kr. 315 per person
 •  Heldagstur – Gauchos – Argentinas cowboys i Buenos Aires på dag 11 – fra kr. 845 per person
 •  ½ dags tur – Midtbyen og Sukkertoppen i Rio de Janeiro på dag 14 – fra kr. 585 per person

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
1 jan - 23 jun
22 aug - 15 dec
ved 2 voksne
fra 36.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris

Højsæson
24 jun - 21 aug
16 dec - 31 dec
ved 2 voksne
fra 37.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Boutique luksus - Kuala Lumpur og Tioman

Boutique luksus - Kuala Lumpur og Tioman

Kombiner eksotisk storbyliv, templer og shopping med luksuriøs badeferie på tropeøen Tioman Island.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Storby, Strandferie

13 dage fra 22.995 kr.

Nyhed
Luksusrejse til Peru

Luksusrejse til Peru

Oplev en perlerække af Perus højdepunkter uden at gå på kompromis med komforten. Du bor på nogle af Perus bedste luksushoteller, kører med to af Sydamerikas mest legendariske luksustog, og oplever naturen og kulturen i Peru med privat guide.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Togrejser

11 dage fra 48.995 kr.

Nyhed
Det bedste af Kaplandet

Det bedste af Kaplandet

Tag på malariafri safari, kør selv langs den smukke Garden Route, smag Sydafrikas dejlige vine og slut rejsen med et ophold i “The Mother City” Cape Town.

LÆS MERE
Rejsetype: Kør-selv, Mad og Vin, Safari, Storby

14 dage fra 17.995 kr.

Luksus i Peru – på sporet af inkaerne

Luksus i Peru – på sporet af inkaerne

Oplev historiske Lima, stemningen i inkaernes gamle hovedstad Cuzco og solopgangen over Machu Picchu. Alt sammen på absolut luksusklasse. Undervejs bor du på fantastiske hoteller, du udforsker landet med privat guide og chauffør, og du kører med et af Sydamerikas bedste legendariske luskustog.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Historie, Kulturoplevelser, Togrejser

8 dage fra 38.995 kr.

Nyhed
Angkor, Mekong og tropeøen Phu Quoc

Angkor, Mekong og tropeøen Phu Quoc

Fra templerne ved Angkor via Mekongdeltaet til den smukke tropeø Phu Quoc og pulserende Ho Chi Minh City. Dette er rejsen for dem, der vil opleve unik verdensarv kombineret med lokal kultur og eksotisk badeferie. Alt sammen krydret med ophold på lækre førsteklasses hoteller.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Storby, Strandferie, Verdensarv

14 dage fra 21.995 kr.