70120303
Åben:

Det bedste af Peru

Oplev det bedste af Peru på denne rejser, der går fra hovedstaden Lima til Nationalparken Paracas og Islas Ballestras. Arequipa, med de smukke hvide kolonitidshuse, danner udgangspunkt for turen til Colca Canyon, hvor kondorerne svæver over jeres hoveder. Det smukke lys over Titicaca-søen skal I opleve på øen Taquile, inden I fortsætter fra Puno på en af de mest fascinerende togrejser i verden til inkaernes gamle hovedstad Cuzco. Herfra besøger I det sagnomspundne Machu Picchu. Turens sidste højdepunkt er Amazonjunglen.

Kom til gratis rejseforedrag om Peru – læs mere her.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

21 dage fra 42.350 kr. 

Turens højdepunkter

 • Oplev Perus hovestad Lima
 • Overnatning i Colca Canyon
 • Fantastisk togrejse til Cuzco og Machu Puchu
 • Mange ture og udflugter inkluderet
 • Mange måltider inkluderet

Dagsprogram

Dag 1: Danmark – Lima

Afrejse fra København eller Billund tidlig morgen med KLM via Amsterdam til Lima, hvor I ankommer samme aften lokal tid. Her indkvarteres I for to nætter på Hotel Antigua, som ligger i bydelen Miraflores, der har mange butikker, caféer og menneskemylder.

Dag 2: Lima

 Lima

I dag skal I på en ca. fem timers byrundtur i Lima. Her besøger I den gamle koloniale bydel med de to store pladser, Plaza de Armas og Plaza San Martin. Her er der mulighed for at se nærmere på katedralen, San Francisco-klosteret, og Santa Domingo-kirken. Den velrestaurerede bygning Palacio Torre Tagle ses – men kun fra gaden, idet bygningen i dag huser Perus udenrigsministerium. Senere besøger I Larco Herrera Museet, hvis arkæologiske samling er en af de mest besøgte turistattraktioner i Peru.
Resten af eftermiddagen er til fri disposition.

Dag 3: Lima – Paracas

Lima – Paracas

Tidligt denne morgen bliver I kørt til busstationen i Lima, hvorfra I rejser med offentlig bus på First Class ned langs kysten til Paracas-halvøen. Når I bruger offentlig transport, skal I være opmærksom på, at komfort og standarder for kørsel kan være lavere end I ville forvente i Europa. Efter ca. fire timer ankommer I til det enkle turistklassehotel, hvor I skal bo en enkelt nat.  Om eftermiddagen arrangeres der en rundtur til Paracas Nationalpark. I kører gennem nationalparkens smukke landskab til den lille fiskerlandsby Lagunillas. Paracas Nationalpark rummer rester af paracaskulturen, en indianerkultur, der tidsmæssigt eksisterede før inkakulturen. Paracaskulturen producerede ekstremt fint-vævede tekstiler, som mumierne blev viklet ind i. Det mest kendte vidnesbyrd om paracaskulturen er imidlertid nok La Candelabra, der forestiller en enorm trearmet lysestage skrabet ind i jorden op ad bjergsiderne. Den ses bedst fra havet, hvilket I får mulighed for på sejlturen i morgen.

Dag 4: Paracas - Isla Ballestas - Nazca

 Paracas - Isla Ballestas - Nazca

I dag sejler I langs kysten af øerne Islas Ballestas. Trods øgenavnet “Fattigmands-Galapagos” har øerne et næsten lige så imponerende dyre- og fugleliv som de rigtige Galapagosøer. Ballestas-øerne er Perus vigtigste fugle- og marinereservat, og huser søløver, pingviner og et meget stort antal fugle. Da øerne er fredet, er der ikke mulighed for landgang. Sørg for at tage en hat på under sejlturen – det er ikke udsædvanligt, at en turist bliver “ramt”. På sejlturen får I også et fantastisk kig på den tidligere omtalte La Candelabre.

Senere på dagen fortsætter rejsen med offentlig bus på First Class længere ned gennem den golde Atacamaørken til byen Nazca. Ved ankomsten indlogeres I for natten hotel central beliggende i centrum. Resten af dagen er til fri disposition. Det er muligt på egen hånd at besøge de åbne gravsteder syd for byen, der rummer et stort antal mumier fra indianerkulturen Nazca, der er ældre end inkakulturen.

Dag 5: Nazca – Arequipa

 Nazca – Arequipa

Efter morgenmaden venter en spændende 30 minutters overflyvning af Nazcalinjerne. Fra propelmaskinen kan I tydeligt se de lange, lige linjer og enorme tegninger i det bare ørkenlandskab. Der er blandt andet et 180 meter langt firben, en 90 meter stor abe og en kondor med et vingefang på 130 m. Linjerne er lavet ved at skrælle den øverste mørke jord af og lægge den op på volde, så den lysere jord nedenunder bliver synlig. Der har været mange teorier om, hvorfor linjerne blev lavet. Nogle mener, at de er en stor astronomisk kalender, andre at de er hellige og endnu andre at linjerne fungerer som UFO-landingsbaner. Nazca-kulturen adskilte sig markant fra kystkulturerne, hvilket potteskår og mumier fundet i området vidner om. Men stadig ved man kun meget lidt om denne unikke kultur, der skabte Nazcalinjerne. Efter flyveturen returnerer I til hotellet for først på eftermiddagen at fortsætte med offentlig bus på First Class til Arequipa i det sydlige Peru. Det er en længere tur, der fører jer fra ørkenkysten op i 2.300 meters højde. En let middag serveres om bord på bussen, inden I omkring klokken 23 triller ind i Arequipa. Her bliver I hentet på busstationen og kørt til jeres hotel for de kommende tre nætter. Hotellet ligger i en smuk gammel bygning i byens hjerte.

Dag 6: Arequipa

 Arequipa

Næste morgen vågner I i en af Perus smukkeste kolonitidsbyer. Lige uden for byen kan I se El Misti-vulkanens kegleformede tinde hæve sig over byen, og omkring den centrale plads ligger de gamle kolonitidsbygninger badet i morgensolens gyldne skær. Morgenen er fri til at slappe af oven på gårsdagens køretur. Gå eventuelt en tur ind til Plaza de Armas, hvor hyggelige caféer er indrettet i de gamle arkader og buegange.

Ud på eftermiddagen bliver I hentet af guiden, der tager jer på en spændende byrundtur. Arequipa var i kolonitiden forbindelsesled mellem de spanske sølvminer i Bolivia og udskibningshavnene på Stillehavskysten. Det er en smuk by fyldt med kolonitidsbygninger opført i hvide vulkanske sten, hvilket har givet Arequipa tilnavnet ”Den Hvide By”. Mange af de flotteste bygninger ligger omkring Plaza de Armas, som I naturligvis oplever. I oplever også de flotte freskoer i San Ignacio de Loyola Chapel og nyder udsigten over byen med vulkanerne El Misti (5.825 meter) og Chachani (6.076 meter) i baggrunden. Et andet af dagens ubestridte højdepunker er Santa Catalina-klosteret fra 1580. I kolonitiden var det almindeligt, at den næstældste datter af velhavende familier blev nonne. Men da klostertilværelsen ikke skulle stå tilbage for den tilværelse, som resten af familien nød, blev nonnernes løfter om fattigdom og bøn kun i ringe grad overholdt i dette kloster. Da rygterne om det ’vilde’ liv i klosteret nåede til Vatikanet, skyndte de sig at sende en ny forstander til Peru, der hurtigt fik sat en stopper for udskejelserne. I næsten 400 år var klosteret en lukket verden, der i sin storhedstid var hjem for cirka 450 nonner og lægtjenestefolk. Men nu er det muligt at få et kig ind bag de høje mure. Herfra går turen tilbage til hotellet, hvor aftenen er til fri disposition.

Dag 7: Arequipa

Dagen er fri til at nyde Arequipa på egen hånd. Det er hyggeligt at udforske de gamle brolagte gader og spise en god frokost på en af byens mange hyggelige restauranter. Eller kig forbi det unikke Museo Santuarios Andinos, hvor man opbevarer mumien af en ung inkapige, der for omkring 500 år siden blev ofret til guderne. Pigen, som man har døbt Juanita, blev fundet i 1995 tæt på vulkanen Ampatos snedækkede top og udstilles i dag i en glasfryseboks på museet. På museet får I historien om, hvordan og hvorfor unge inkapiger blev ofret til guderne. Er I mere til naturoplevelser, udbydes et væld af forskellige udflugter til områderne omkring Arequipa.

Dag 8: Arequipa – Colca Canyon

 Arequipa – Colca Canyon

Fra Arequipa går det mod en af verdens dybeste kløfter Colca Canyon samt vulkanernes dal 170 km fra Arequipa. Turen når sit højeste punkt i Mirador de los Andes i ca. 4.800 m højde. Her gøres normalt stop med mulighed for at tage billeder og mærke den tynde luft. Undervejs er der flere steder udsigt til indianerlandsbyer, hvor landskabet er terrasseret og stadig bliver dyrket. Der er flere steder fri udsigt til nogle af de snedækkede Andestinder. Turen fortsætter ned i dalen mod den lille by Chivay, hvor I skal bo en nat på den rustikke Colca Lodge. Hvis der er tid til det, er der om eftermiddagen mulighed for, mod ekstra betaling, at køre til de varme termiske bade, der ligger lidt uden for byen – så husk badetøjet.

Dag 9: Colca Canyon – Puno

 Colca Canyon – Puno

Tidligt næste morgen fortsætter rejsen videre igennem Colca Canyon til punktet Cruz del Condor, hvor I med lidt held, og vejrgudernes velvilje, har mulighed for at opleve kondorerne på allertætteste hold. Det er bedst at være her allerede kl. 7.00. Fuglene, med det op til to en halv meter store vingefang, letter fra den nedre del af kløften. De stiger op gennem kløften på de på varme vinde, som solens første stråler skaber. Undervejs gøres også stop ved nogle af områdets små landsbyer, ligesom I har mulighed for at tage billeder fra steder med fuldt panoramaudsyn over kløften, hvor floden løber op mod 1.200 m under jer. Fra Colca Canyons mageløse landskab fortsætter I gennem det bjergrige landskab ud på den flade højslette til byen Puno. Resten af dagen er til fri disposition. Uden for Puno ligger Sillustani begravelsespladsen. Det var begravelsesplads for adlen i Collasuyo, der blev indlemmet som den sydligste provins i Inkariget. Det er et imponerende syn at se de særprægede begravelsestårne strække sig op mod 12 m op i luften på en bakketop på et næs ved søen Umayo.

Dag 10: Puno – Urosøerne – Taquile

Puno – Urosøerne – Taquile

Tidligt om morgenen sejler I med båd til Taquile, en spændende ø midt i Titicaca-søen. På vej til øen passerer I de flydende sivøer Uros, der beboes af urosindianerne. Indianerne på Taquile lever et traditionelt liv med rødder tilbage til de gamle civilisationer. De taler næsten udelukkende deres eget sprog quechua, og holder det stærke fællesskab i hævd. Året rundt er det koldt i vejret, og indianerne er klædt i traditionelle farverige ulddragter. De fremstiller deres eget klæde, som tøjet syes af og som også sælges fra øens lille butik. Jorden bliver stadig dyrket traditionelt i flotte terrasserede landskaber. Øen fik først strøm i begyndelsen af 1990’erne. Ved ankomsten til øen bliver I hilst velkommen af repræsentanter for øens befolkning, hvorefter traveturen op til landsbyen begynder. Turen skal tages med ro, da du befinder dig i 3.800 m højde. Øen er seks til syv km lang og har ingen veje, kun stier. I klart vejr er der en fantastisk udsigt over søen med Bolivias sneklædte bjerge i horisonten. I bor en nat på et primitivt guest house.

Dag 11: Taquile – Puno

Formiddagen er til fri disposition på Taquile, der opleves fint på egen hånd. Omkring middagstid sejler I tilbage til Puno.

Dag 12: Puno – Cuzco

 Puno – Cuzco

Fra togstationen i Puno, skal I på en af de mest fascinerende togture i verden hen over Andesbjergenes fantastiske højslette Altiplano. Turen er verdens næsthøjeste tog-tur og udsigten fra togets vinduer er en smuk blanding af fjerne snedækkede bjergtoppe, lamaer og et malerisk menageri på togstationerne af indianere, som falbyder deres varer. Turen varer ca. 10 timer og når sit højeste punkt i 4.321 meters højde. I Cuzco bor du to nætter på Hotel Casa Andina.

Dag 13: Cuzco

 Cuzco

Cuzco er bygget i smukke omgivelser på fundamenter af inkaernes gamle hovedstad 3.310 m over havet. De fleste af byens 300.000 indbyggere er af indiansk oprindelse. Byen har flere elegante og seværdige kirker og klostre samt de enorme historiske inkaruiner, som fik lov at “overleve” spaniernes ankomst. Langs næsten alle de centrale gader kan I dog se de perfekte inkastenarbejder, der nu tjener som fundament for de senere spanske kolonihuse. Cuzco er en by, der kræver fordybelse. Det kan I gøre ved at besøge nogle af museerne. Men I kan også bare trave rundt i gader og stræder, besøge markeder og se på bygninger. Cuzco var i inkatiden ufatteligt rig på guld. Coricancha er quechua og betyder den gyldne borggård. Her var væggene i inkaernes storhedstid dækket af 700 stykker to kg tunge plader af rent guld. I dag er der kun stenmuren tilbage. Inkakulturens guld er måske borte, men i Cuzco trives nutidens indianske befolkning side om side med fortidens overdådige katolske bygningsværker og religiøse udsmykninger.
Først på formiddagen arrangeres en byrundtur med besøg ved de største seværdigheder med bl.a. katedralen og det centrale torv Plaza de Armas. I højdedragene over Cuzco skal I udforske ruinerne af inkafæstningen Sacsayhuamán. Man mener, at opførelsen af borgen har taget omkring 70 år. I den tid arbejdede tusindvis af mennesker dagligt på byggeriet, der endte med at blive et af de mest imponerende i hele Inkariget. Den største af stenene formodes at veje 125 tons. De enorme sten er sammenføjet med millimeters nøjagtighed. Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 14: Cuzco – Machu Picchu

 Cuzco – Machu Picchu

Transport til togstationen efterfulgt af ca. tre timers togrejse ud af Cuzco-dalen til landsbyen Aguas Calientes ved foden af Machu Picchu-bjerget. Turen fortsætter op ad snoede veje til Machu Picchu, hvor der er rundvisning ved ruinerne. Machu Picchu er så absolut et „must”, når man er i Peru. Ruinerne af inkaernes glemte by, Machu Picchu, blev genopdaget af Hiram Bingham i 1911, efter at den i århundreder var opslugt og begravet af junglen. Byen ligger hengemt på et lille plateau på toppen af et bjerg, som Urubambafloden smyger sig omkring. Terrasser, trapper, paladser, templer, tårne og palisader udgør dette enorme bygningskompleks. Ruinerne er smukke, men stedets mystik er dets underskønne beliggenhed, omgivet af høje bjergtoppe, hvoraf det højtbeliggende tempel Huayna Picchu dominerer udsigten fra ruinerne. Senere på dagen returneres til Aguas Calientes, hvor der er indlogering på jeres hotel.

Dag 15: Machu Picchu – Den hellige Dal

 Machu Picchu – Den hellige Dal

Det anbefales at stå meget tidligt op og tage til ruinerne for at opleve den helt særlige stemning, når Machu Picchu ligger badet i solens første stråler. Der vil blive arrangeret bustur senere om morgenen, hvis I ikke selv ønsker at gå. Dagen er afsat til at udforske Machu Picchu-ruinerne, eller måske tage en dukkert i de varme bade, byen er opkaldt efter. Busbillet og entré er ikke inkluderet denne dag. Sidst på dagen går det med toget til Ollanta. I skal bo tre nætter på Hotel Casona Yucai i de smukke omgivelser i Den Hellige Dal.

Dag 16: Den Hellige Dal

 Den Hellige Dal

I dag skal I på en heldagsudflugt rundt i Valle Segrado, også kendt som inkaernes Hellige Dal. Vejen bugter sig til landsbyen Pisac, hvor der ugen rundt afholdes et farverigt indianermarked, der dog er størst søndag. Her vandrer de indianske bønder til og fra de omkringliggende bjerglandsbyer for at sælge deres afgrøder og købe ind. Dette er et af Sydamerikas mest spændende markeder. Er det en stille markedsdag kan I også nå at besøge ruinerne ved Pisac. I bakkerne på smukke terrasserede bjergskråninger finder I inkaernes gamle by med et imponerende forsvarsanlæg, boliger, templer, ceremonielle bade og gravkamre. I slutter af med et besøg i det spændende ruinkompleks Ollantaytambo i Urubambadalen. Her har I mulighed for at opleve en interessant kultur og levevis samt et af de smukkeste landskaber i verden. Det er en lille by med ruiner af det, der engang var et af inkaernes største templer, men som spanierne altid benævnte som et fæstningsværk. De imponerende stenblokke er hentet hertil fra den modsatte side af dalen. Her og der kan man stadig se vandet risle gennem kanalerne til de gamle inkabade. I landsbyen neden for ruinkomplekset oplever I i dag det bedst bevarede eksempel på inkaernes evne som byplanlæggere.

Dag 17: Den Hellige Dal - Cuzco

Først på formiddagen bliver I kørt over bjergene tilbage til Cuzco, hvor der igen er indlogering på Hotel Casa Andina Catedral. Resten af dagen er til fri disposition, hvilket giver mulighed for at shoppe lidt og tage afsked med inkaernes gamle hovedstad.

Dag 18: Cuzco – junglen

 Cuzco – junglen

I dag flyver I fra Cuzco til den tætte Amazonjungle for foden af Andesbjergene. I modtages i Puerto Maldonado-lufthavnen og bliver kørt til den lille havn ved floden Tambopata. Byen ligger ved floderne Madre de Dios og Tambopatas sammenløb og er en travl tropisk grænseby. Hovederhvervene er guldgravning, skovbrug, landbrug og økoturisme. Efter en kort byrundtur sejler I med motoriseret kano til Posada Amazonas. På den to til tre timer lange sejltur har I mulighed for at se forskellige fuglearter såsom isfugle, hejrer, viber, svaler og fluesnappere. Efter indkvartering får I en introduktion til området og lodgens økoturismeprojekt. Herefter en kort gåtur til det 35 m høje tårn “the Canopy Tower”, der når højt op mellem trækronerne. Tårnet er bygget som et stillads med en indvendig trappeopgang med veranda på hver side og platforme for hver anden meter. Fra toppen er der en fantastisk udsigt over floden og området og rig mulighed for at studere fuglelivet, der bl.a. omfatter farverige papegøjer og tukaner. Efter middagen vises på logden en film om Tambopata-regnskoven. Opholdet på tre dage/to nætter inkluderer alle måltider.

Dag 19: Junglen

 Junglen

Ved daggry sejler I ca. 15 min ned ad floden. Efter 30 min gang kommer I til bredden af søen Tres Chimbadas. Her skal I på en stille kanotur på den smukke sø på udkig efter kæmpeoddere, skildpadder og forskellige fuglearter. Kæmpeodderne, som holder til ved denne sø, består af ni familiemedlemmer. På vejen tilbage til lodgen skal I opleve et særegent naturfænomen, et papegøjelerslik. På klare dage er denne lerskrænt samlingssted for mange forskellige papegøjerarter samt andre fugle, der kommer her for at slikke den mineralholdige jord i sig. En uforglemmelig oplevelse af farver og lyd. Dette skue varer ofte flere timer og slutter som regel, når papegøjerne sanser fare, sommetider i form af en ørn. Når den største aktivitet er ovre, returnerer I til lodgen for at spise frokost. Om eftermiddagen er der besøg på områdets lille “etnobotaniske center”, der gennem de seneste 10 år har registreret brugen af medicinplanter samt plantet, produceret og distribueret dem. Guiden viser jer vej på stierne omkring centeret, hvor der fokuseres på regnskovens økologi og brugen af skovens resourcer i dagligdagen til medicin, bebyggelse og mad. Efter aftensmaden skal I på “jagt” efter padder og insekter. Med lidt held har I mulighed for at se løvfrøen, der lever i træerne, men om natten kommer ned for at lægge æg i vandkanten.

Dag 20: Junglen – Lima

Efter en tidlig morgenmad kører I til lufthavnen i Puerto Maldonado. I flyver til Lima og skifter fly til KLM mod Amsterdam.

Dag 21: Amsterdam – Danmark

I ankommer til Amsterdam om eftermiddagen, skifter fly og fortsætter hjemrejsen mod København eller Billund.

Prisinformation

Det bedste af Peru - 21 dage fra 42.350 kr.

Inkluderet i prisen

 •  Flyrejse Danmark til Peru t/r
 •  2 indenrigsflyrejser i Peru
 •  14 nætter på turistklasse hotel
 •  Bus fra Nazca til Arequipa på First Class
 •  Halvdagsudflugt i Lima
 •  Halvdagsudflugt til Paracas Nationalpark
 •  Halvdagsudflugt til Islas Ballestas
 •  30 min overflyvning af Nazcalinjerne
 •  Halvdagsudflugt i Arequipa inkl. Santa Catalina
 •  2 dages privat tur til Colca Canyon med 1 nat på turistklasse Colca Lodge
 •  1½ dags privat tur på Titicacasøen til Taquile med 1 nat på guesthouse
 •  Halvdagsudflugt i Cuzco samt til Sacsayhuaman-ruinerne
 •  2 dages privat tur til Machu Picchu med 1 nat på turistklasse hotel
 •  Heldagsudflugt i Den Hellige Dal
 •  3 dage/2 nætter i Amazonjunglen med ophold på turistklasse posada
 •  Alle transporter nævnt i programmet
 •  Entré til alle nævnte seværdigheder og nationalparker
 •  Morgenmad alle dage
 •  Frokost på dag  5,10,11,12, 18, 19
 •  Aftensmad på dag  10,14, 18,19
 •  Lufthavnsskatter og -afgifter
 •  Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 •  Sygeafbestillingsforsikring
 •  Rejseforsikring
 •  Måltider ud over de nævnte
 •  Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
1 jan - 23 jun
22 aug - 15 dec
ved 2 voksne
fra 42.350 kr.
Tillæg for enkeltværelse
kontakt os for pris

Højsæson
24 jun - 21 aug
16 dec - 31 dec
ved 2 voksne
fra 43.550 kr.
Tillæg for enkeltværelse
kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Bali fra øst til vest med Alila

Bali fra øst til vest med Alila

Oplev 3 forskellige sider af Bali på denne rejse fra øst til vest. Alle steder bor I på de lækre design- og livsstilshoteller “Alila”, der er kendt for deres høje standard og ikke mindst personlige service.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Strandferie

14 dage fra 16.995 kr.

Sydindiens højdepunkter

Sydindiens højdepunkter

Prægtige templer, dyrerige nationalparker, historiske handelsbyer og farverigt gadeliv er blot nogle få af de mange højdepunkter, der venter på denne rejse gennem Sydindien med privatchauffør.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

12 dage fra 16.995 kr.

Husbåd i Indonesisk Borneo og luksusbadeferie

Husbåd i Indonesisk Borneo og luksusbadeferie

Kig efter orangutanger i Borneos jungle fra en husbåd, bliv forkælet med luksusbadeferie på Bali eller Lombok og shop løs i fremtidsagtige Singapore.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

15 dage fra 22.995 kr.

Nyhed
Krydstogt til Grønland og Nordvestpassagen

Krydstogt til Grønland og Nordvestpassagen

I århundreder drømte opdagelsesrejsende om at finde vejen gennem Nordvestpassagen. Nu kan I sejle i deres fodspor gennem dette enestående naturområde, der er rig på både dyreliv og kultur.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Polar

21 dage fra 105.600 kr.

Cubas bedste – fra vest til øst

Cubas bedste – fra vest til øst

Denne unikke rejse går til det østlige Cuba, som kun få turister finder vej til. Men I oplever også alle de kendte højdepunkter som Havanna, Trinidad og Vinales.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

17 dage fra 24.550 kr.