70120303
Åben:

Det bedste af Australien

Se urgamle hulemalerier og fantastisk dyreliv i Kakadu, bad under vandfald i Litchfield, og nyd solopgangen over Australiens røde ørken ved Ayers Rock, Kings Canyon og The Olgas. I udforsker også Blue Mountains’ dramatiske landskaber og oplever Operahuset i Sydney, inden rejsen slutter i tropiske Queensland. Her oplever I en af verdens ældste regnskove og snorkler blandt farvestrålende koraler og tropefisk ved Great Barrier Reef. Men der bliver naturligvis også tid til at slappe af langs de smukke tropestrande. Med andre ord er rejsen oplagt for førstegangsrejsende til Australien, der drømmer om at opleve det bedste af Australien på én rejse. I flyver tilmed rundt, så I har mest mulig tid til oplevelser.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

22 dage fra 31.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • 3 dages campingsafari til Litchfield og Kakadu National Park med helpension
 • 3 dages campingsafari til Ayers Rock, Kata Tjuta og Kings Canyon med helpension
 • God tid til at opleve Sydney
 • Mange udflugter inkluderet

 

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse Danmark

Afrejse fra København via London mod Fjernøsten.

Dag 2: Videre rejse mod Australien

 Videre rejse mod Australien

Efter et flyskifte i eksempelvis Hongkong, fortsætter I mod Australien. Eller bliv i Hongkong et par dage og udforsk denne fantastiske storby, der bugner af eksotiske oplevelser, restauranter og shopping i verdensklasse.

Dag 3: Ankomst til Sydney

 Ankomst til Sydney

Ved ankomsten til Sydney indlogeres I på et godt og centralt beliggende hotel, hvorefter resten af dagen er fri til at hvile ud og få de første oplevelser i denne smukt beliggende storby. Det var i denne bugt, at de første straffefanger gik i land i 1788, og siden dengang er den lille koloni vokset sig til at blive en ægte multikulturel verdensby med over 5 mio. indbyggere. Et godt sted at starte udforskningen er ved Operahuset, der ligger fantastisk ned til Sydneys store, naturlige havn. Her kan I hoppe på en færge til strandforstaden Manly eller området Darling Harbour, der byder på et væld af caféer, butikker og museer.

Dag 4-5: Sydney

 Sydney

Dagene er til fri disposition. Tag eventuelt med Sydney Explorer-bussen, der nemt og billigt bringer jer rundt i byen. En billet koster ca. AUD 40 for en hel dag, og så kan I hoppe af og på lige så meget, som I ønsker. Mange steder i Sydney ligger dog ikke længere væk, end at turen nemt klares til fods eller med de mange småfærger, der sejler i pendulfart mellem bydelene. Blandt de mange højdepunkter er naturligvis Jørn Utzons Operahus, der kan besøges på guidede rundture. Har I tid og lyst, vil vi anbefale at se en forestilling i en af den ikoniske bygnings sale. Vi er naturligvis behjælpelige med både programmer og billetter. Reservér endelig i god tid for at sikre de bedste pladser. Fra Operahuset kan I let gå til Sydneys botaniske have, midtbyen og de gamle gader og stenhuse i det historiske kvarter The Rocks. Et besøg ved den legendariske strand Bondi Beach eller den hyggelige strandforstad Manly kan også anbefales. Eller hvad med at bestige Sydney Harbour Bridge og se byen og Operahuset fra en ny vinkel? Dette skal dog bestilles i god tid hjemmefra.

Dag 6: Blue Mountains

 Blue Mountains

I dag får I de første indtryk af Australiens rige natur, når I forlader Sydney og kører mod Blue Mountains National Park, hvis dramatiske bjerglandskaber er på UNESCO’s verdensarvsliste. Navnet De Blå Bjerge er opstået, fordi eukalyptustræerne udskiller en olie fra bladene, der i solen ofte giver et blåligt skær over området. På denne heldagstur oplever I en række af områdets smukkeste klippeformationer såsom “The Three Sisters”. Herefter venter en tre-timers vandretur på egen hånd i de skønne landskaber. Rygsækken er pakket for dig med en god frokost samt drikkevarer, og du får udleveret et kort over områdets velafmærkede vandrestier. Så er det bare at snøre vandreskoene og nyde de vidunderlige omgivelser i fulde drag. Med held får I øje på kænguruer, der søger føde langs vejene, eller papegøjer, der ofte ses flyve fra træ til træ. I mødes med guiden igen kl. 14:00, hvorefter en unik togbane fører jer ned ad de stejle bjergsider mod bunden af kløften. Det er en fantastisk tur, der viser områdets natur på en sjov og anderledes måde. På vejen tilbage mod Sydney gør I stop ved Australian Animal Wildlife Park, hvor der er rig mulighed for at komme tæt på kænguruer, koalaer og en række andre australske dyr. Det er sidst på eftermiddagen, inden I atter er tilbage i storbyen. Herefter er aftenen fri til egne eventyr.

Dag 7: Sydney til Alice Springs

 Sydney til Alice Springs

I forlader Sydney og flyver til Alice Springs i hjertet af Australiens røde ørken. Her indlogeres I på jeres hotel for de kommende to nætter. Brug resten af dagen på at udforske denne unikke by, der blev grundlagt i 1871 som knudepunkt for telegraflinjen mellem Darwin og Adelaide. Den historiske telegrafstation er stadig en af de store attraktioner i Alice Springs, hvor I også kan besøge de flyvende læger ved “The Royal Flying Doctor Service” og høre om skolegangen på fjerntliggende kvægfarme ved “School of the Air”. En anden mulighed er at slentre en tur ned ad byens hyggelige hovedgade, hvor alt fra opaler til didgeridoos sælges i de mange butikker. Sørg dog for at være klar til at opleve solnedgangen fra Anzac Hill i hjertet af byen, hvorfra der er en flot udsigt over Alice Springs og de omkringliggende ørkenlandskaber.

Dag 8: Alice Springs

 Alice Springs

I har hele dagen til at nyde den særlige stemning i Alice Springs. Besøg eksempelvis Alice Springs Desert Park, der giver en god introduktion til naturen og dyrelivet i Australiens røde ørken. Landskaberne i parken er smukke, og I vil opleve både røde kæmpekænguruer og forskellige papegøjearter på helt nær hold. I kan også få et glimt af ørkenens mange sky naturdyr, som kun yderst sjældent ses i fri natur. Derudover vil lokale aboriginere fortæller om livet i ørkenen. I hører blandt andet, hvordan man finder mad, og hvilke planter, der kan bruges som medicin. Parken ligger i udkanten af Alice Springs og kan let nås i taxa eller på cykel. Vælger I at leje cykler kan det i høj grad anbefales at fortsætte ad den glimrende cykelsti mod Simpsons Gap. Stien snor sig gennem åbne outback-landskaber med spredte buske og krogede eucalyptustræer. Turen er en stor oplevelse. Især sidst på eftermiddagen, når temperaturene falder, dyrene begynder at røre på sig, og aftenssolens stråler bader de lave, orangerøde bjerge i sit gyldne skær.

Dag 9: Alice Springs - Uluru (Ayers Rock)

 Alice Springs - Uluru (Ayers Rock)

Forude venter en fantastisk guidet tre-dages eventyr i Australiens røde ørken. Turen foregår i en specialbygget firehjulstrukken bus med overnatning i gode telte med lys og rigtige senge undervejs. I teltlejrene er der bade- og toiletforhold, og alle måltider er inkluderede. I skal dog være opmærksom på, at turen tager jer dybt ind i den australske bush og derfor kræver lidt spejderånd. Men campinglivet er en del af oplevelsen, og den lavere komfort opvejes til fulde af de store naturoplevelser.

I forlader Alice Springs fra morgenstunden og kører til en kamelfarm, hvor I (for egen regning) kan få en ridetur på en kamel. Turen fortsætter forbi Atila (Mount Conner) mod Uluru, hvor I hører om områdets oprindelige befolkning og deres urgamle legender på nationalparkens visitor center, inden en guidet gåtur ved Uluru venter. I skal naturligvis også se farvespillet på store monolit over et glas vin, mens solen går ned, og stjerner i tusindvis tændes over jer. Natten tilbringes på en privat lejrplads midt i nationalparken, og maden nydes omkring bålet til lyden af den australske nat. Lejren har permanente telte, men hvis I har lyst, kan natten også tilbringes i en traditionel “swag” under den funklende klare stjernehimmel.

Dag 10: Ayers Rock - Kings Creek Station

 Ayers Rock - Kings Creek Station

Det er stadig halvmørkt, når I vågner næste morgen for at opleve solopgangen over Uluru og Kata Tjuta.  Herefter venter en fantastisk gåtur ved Kata Tjuta, der tidligere var kendt som The Olgas. Turen fører jer ind mellem de eroderede stenformationer til Valley of the Winds, der ligger skjult mellem høje, røde klippevægge. Senere på dagen sættes kursen mod Kings Creek Cattle Station, hvor der igen overnattes i telte omgivet af den australske outback. Snart buldrer bålet, og maden serveres, mens historier om dagens oplevelser udveksles med de øvrige i gruppen.

Dag 11: Kings Canyon - Alice Springs

 Kings Canyon - Alice Springs

Igen er der en tidlig start, når I fra morgenstunden tager på vandretur i Watarrka (Kings Canyon). Dette er en af de flotteste gåture i Australien, og efter en stejl opstigning snor stien sig ind gennem en forunderlig verden af eroderede røde klipper, skjulte oaser og lodrette klippevægge. Nyd udsigten fra toppen af klipperne, og vask eventuelt rejsestøvet af i et af vandhullerne, inden turen går tilbage mod Alice Springs. En del af turen går via en typisk australsk grusvej, så der bliver god brug for firehjulstrækket på bilen. I ankommer til Alice Springs sidst på dagen.

Dag 12: Alice Springs - Darwin

 Alice Springs - Darwin

For de morgenfriske kan vi anbefale at tage en ballonfærd ved solopgang (mod betaling). Det er en betagende smuk oplevelse at svæve lydløst over landskabet, mens dagens første lys forvandler nattens gråbrune landskab til et festfyrværkeri i gule, okker og røde farver. Efter endt svævetur serveres champagne og morgenmad i det fri, inden I bliver kørt tilbage til hotellet.

Senere sætter I jer til rette i flyet, og kort tid efter lander I i Darwin. Byen er med sine godt 75.000 indbyggere den største by i denne del af Australien, der afstandsmæssigt ligger meget tættere på Indonesien end på storbyerne Sydney, Melbourne og Adelaide. Som den eneste australske by blev Darwin bombet af japanerne under anden verdenskrig, og juleaften 1974 blev den næsten ødelagt af orkanen Tracy. Derfor er Darwin en relativ ny by med gode faciliteter og et snert af Asien.

Resten af dagen er fri til at udforske byen. Køb eventuelt billet til bussen The Tour Tub, der kører mellem byens seværdigheder, såsom Fannie Bay Gaol, den botaniske have, The Art Gallery og The Pearling Exhibition. Bussen samler passagerer op ved næsten alle hoteller, og I kan frit stå af og på i jeres eget tempo.

Dag 13: Darwin - Litchfield - Kakadu

 Darwin - Litchfield - Kakadu

I forlader Darwin fra morgenstunden for at begive jer ud på endnu en fantastisk guidet tre-dages tur i firehjulstrukken bus. Ruten vil så vidt muligt blive som beskrevet her. Men I kommer rigtig dybt ind i outbacken, hvor vejret og ufarbare veje kan føre til ændringer i programmet. I rejser i en mindre international gruppe i en specialbygget firehjulstrækker og overnatter i gode telte til lyden af den australske nat. Alle måltider er inkluderede, og på hele turen ledsages I af en dygtig engelsktalende guide. I teltlejrene er der gode bade- og toiletforhold. Men I skal være opmærksom på, at denne tur kræver lidt eventyrånd. Ligeledes forventes det, at alle hjælper til med at lave mad, vaske op osv. Så går det hurtigere, og I får mere tid til at nyde den vilde australske natur.

I forlader Darwin fra morgenstunden med kurs mod Litchfield National Park. Litchfield står ofte i skyggen af sin mere berømte nabo Kakadu. Men landskaberne i Litchfield er mindst lige så spektakulære, dyrelivet er rigt, og vandfaldene Florence Falls og Wangi Falls indbyder til en forfriskende dukkert omgivet af frodig vegetation og sandstensplateauer. I oplever også de fascinerende termitboer, hvoraf nogle er gigantiske, mens andre er rettet ind efter verdenshjørnerne.

Efter frokost lægger I hovedvejene bag jer og kører ad støvede bagveje mod Kakadu National Park. Dyrelivet i Kakadu er særdeles rigt i denne del af landet. Farvestrålende papegøjer fylder luften, mens kænguruer dovent slapper af i skyggen. Med held ser I måske dingoer jage i det høje græs eller vilde heste langs vejen. Flere steder kan det være nødvendigt at krydse små vandløb, inden aftenens lejerplads dukker op forude. Hurtigt bliver bålet tændt, og I går i gang med at lave maden. Inden længe kan aftensmaden nydes omkring bålet, mens stjernerne tændes på himlen over jer.

Dag 14: Kakadu National Park

 Kakadu National Park

Næste morgen vågner I omgivet af et af verdens største vildnis. Parken er næsten halv så stor som Danmark, og området er et af de meget få steder, der er indskrevet på UNESCO’s liste over verdensarv for både sin kultur og natur. Sollyset er blødt i det tidlige morgengry, og dyrene nyder godt af de lave temperaturer. Dette er det perfekte tidspunkt at stå til søs på Yellow Water Lagoon, der er berømt for sit rige fugleliv. Måske kommer et par kænguruer ned til vandet for at drikke, hvilket præcis er, hvad de mange store saltvandskrokodiller venter på. Nogle af verdens største krokodiller lever her, og der er gode chancer for at se de gigantiske rovdyr lure lydløst i vandskorpen. Ikke mindst takket være de dygtige aboriginal-guider, der kender naturen og dyrelivet indgående.

Tilbage på landjorden fortsættes mod Nourlangie Rock, hvor klippemalerier fortæller om den oprindelige befolknings liv og mytologi. I kan få en dybere forståelse for områdets urgamle kulturer på besøgscenteret Bowali, inden flere klippemalerier fra tidernes morgen venter ved Ubirr Rock. Fra Ubirr fører en sti op til et udsigtspunkt, hvor I belønnes med en storslået udsigt over de åbne sletter og afsidesliggende Arnhem Land i horisonten. Solen står lavt på himlen nu, og hvis vejret tillader det, venter en smuk solnedgang over Kakadu, inden turen går det sidste stykke mod lejren.

Dag 15: Kakadu National Park - Darwin

 Kakadu National Park - Darwin

I dag bliver der virkelig brug for firehjulstrækket, når I kører ad små, sandede hjulspor til afsidesliggende Twin Falls dybt inde i hjertet af Kakadu. Til sidst må selv firehjulstrækkeren dog give op, og det sidste stykke op til vandfaldene foregår med båd og til fods ad en sti, der snor sig mellem store, gyldne klipper. Målet er den lille strand foran vandfaldene, der fylder en smuk lagune med klart, rent vand. Om muligt endnu mere spektakulært er dagens næste mål; Jim Jim Falls, som det også kræver en mindre ekspedition at nå frem til. Vandfaldet er særlig dramatisk lige efter regntiden (der slutter i juni), når vandet vælter ud over klippekanten og falder mere end 150 meter ned i en bred slugt. Der er mulighed for en svømmetur for foden af vandfaldet, inden det er tid at tage afsked med Kakadu og begynde turen tilbage mod Darwin og civilisationen. Det er sidst på dagen, inden storbyens lys igen dukker op forude.

OBS: Adgang til Wangi Falls i Litchfield samt Twin Falls og Jim Jim Falls i Kakadu er ikke altid muligt i regntiden fra december til juni. Er dette tilfældet, vil disse steder blive erstattet af andre spændende oplevelser.

Dag 16: Darwin til Cairns

 Darwin til Cairns

Fra Darwin flyver I til Cairns, der ligger ud til havet i den tropiske stat Queensland. Cairns var indtil 1970’erne blot en lille flække, der fungerede som forsyningshavn for minebyen Mount Isa inde i baglandet. Men i dag er turismen den vigtigste indtægtskilde, og byen sitrer af sol, sommer og feriestemning. Her er masser at give sig til. Gå en tur langs promenaden ud til vandet, eller find badetøjet frem og besøg den kunstigt anlagte lagune midt i Cairns. Dejlige tropestrande findes både nord og syd for byen, og cirka en halv times gang fra centrum ligger en fin botanisk have med en gangbro gennem et lille stykke monsumregnskov. Desuden byder Cairns på et væld af restauranter og butikker. I overnatter fem nætter på et godt hotel i Cairns, så I har god tid til at udforske byens mange muligheder.

Dag 17: Great Barrier Reef

 Great Barrier Reef

Dagen byder på en fantastisk heldagstur til verdens største koralrev, Great Barrier Reef, der strækker sig cirka 2.500 km langs Australiens østkyst. Målet er en af øerne i øgruppen Frankland Islands, der ligger på det indre Great Barrier Reef.

Øen er dækket af regnskov, og der er rig mulighed for at snorkle direkte fra stranden og deltage i en guidet snokletur fra båden. Knap har I stukket hovedet under vandet, før I er omgivet af en forunderlig verden af koraller i alle tænkelige former, farver og størrelser. Nogle er hårde, andre er bløde og endnu andre vifter blidt i bølgerne. Tusindvis af fisk i alle tænkelige nuancer søger ly og føde mellem koralerne, og det føles mest af alt som at svømme rundt i et stort akvarium. Foretrækker I at blive oven vande kan revet udforskes fra særligt indrettede både med glasvinduer under vandet. I kan også udforske regnskoven og nyde den gyldne sandstrand. Om bord er veluddannede og kompetente naturguider, der villigt deler ud af deres viden om revet og regnskoven. I kan også se frem til en god frokost, inden turen ud på eftermiddagen går tilbage mod Cairns.

Dag 18: Cape Tribulation og Daintree

 Cape Tribulation og Daintree

Dagens heldagstur byder på både storslået natur, aboriginal-kultur og dyreliv. Ved Mossman Gorge bliver I budt velkommen af lokale aboriginals, der fortæller om deres urgamle kultur. Fortsæt ind i en af verdens ældste regnskove, hvor I udforsker en smuk jungleflod flankeret af store kampesten og tæt vegetation. Med held ses fugle og andre dyr langs vandet, men det er i lige så høj grad de smukke landskaber, der imponerer.

Fortsæt til Cape Tribulation, der er et af de eneste steder i verden, hvor regnskov og koralrev mødes. Gå en tur på stranden, og nyd de flotte udsigter, inden frokosten serveres i skønne omgivelser. Efter frokost fortsætter turen til den mægtige flod Daintree River, hvor store saltvandskrokodiller ofte ses lure i vandskorpen. I får mulighed for at kigge efter krokodillerne og regnskovens øvrige dyreliv på en sejltur ad floden, inden turen går tilbage mod Cairns.

Dag 19-20: Cairns på egen hånd

 Cairns på egen hånd

Dagene er fri til at slappe af på strandene omkring Cairns eller tage på et par af de mange udflugter, der tilbydes fra byen. Det er utrolig meget at vælge mellem. Tag toget gennem bjergene til markedsbyen Kuranda, og kør med svævebanen henover regnskovens trækroner tilbage til Cairns. Udforske de forunderlige lava-tunneller i Undara, og oplev mere af Great Barrier Reef på en snorkletur ved det ydre rev. Port Douglas nord for Cairns er også et besøg værd, og de mange tropeøer ud for kysten lokker med flotte hvide strande og turkisblåt vand.

Dag 21: Hjemrejse fra Cairns

 Hjemrejse fra Cairns

Nyd den sidste morgen i Cairns, inden hjemrejsen begynder.

Dag 22: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte fortsætter I mod Danmark.

Prisinformation

Det bedste af Australien - 22 dage fra 31.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Australien t/r
 • 3 indenrigsflyrejser i Australien
 • Lufthavnsskatter og –afgifter
 • 4 overnatninger i Sydney
 • Heldagsudflugt til Blue Mountains m/frokost
 • 3 overnatninger i Alice Springs
 • 3 dage/2 nætters campingsafari til Ayers Rock, Kata Tjuta og Kings Canyon inkl. helpension, al transport og campingudstyr
 • 2 overnatninger i Darwin
 • 3 dage/2 nætters campingsafari til Litchfield og Kakadu National Park inkl. helpension, al transport og campingudstyr
 • 5 overnatninger ved Trinity Beach
 • Heldagsudflugt til Great Barrier Reef inkl. frokost “Frankland Island Cruises”
 • Heldagstur til Cape Tribulation og Daintree inkl. Frokost
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
01 jan - 30 jun
18 aug - 15 dec
ved 2 voksne
31.995 – 33.900 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
26.385 - 28.295

Højsæson
01 jul - 17 aug
16 dec - 31 dec
ved 2 voksne
34.395 – 37.900 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
28.475 - 30.295

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Den store rundrejse i Kina

Den store rundrejse i Kina

Oplev det bedste af Kina på denne store rundrejse. Fra Den Forbudte By og Den Kinesiske Mur ved Beijing og terrakotta-hæren ved Xian til Sydkinas grønklædte kalkstensbjerge og Shanghais skov af skyskrabere.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

13 dage fra 24.950 kr.

Polarkrydstogt - Nordlys i Østgrønland

Polarkrydstogt - Nordlys i Østgrønland

Oplev sjældent besøgte Østgrønland, hvor gigantiske isbjerge fylder fjordene, moskusokser græsser på den åbne tundra og nordlyset danser på nattehimlen.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Polar

10 dage fra 52.395 kr.

Forkælelsesrejse til Bali

Forkælelsesrejse til Bali

Forkælelserejse til Bali med ophold på førsteklasses hoteller i Ubud, Lovina og Sanur. Nyd godt af spa- og wellness i en skøn forening med Balis smukke natur og rige kultur.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Strandferie

14 dage fra 18.695 kr.

Hawaii - Stillehavets perler

Hawaii - Stillehavets perler

Bo på fire stjernede hoteller og oplev tre betagende paradis-øer, Kauai, Oahu og Hawaii Island, hvor I kan kombinere afslapning ved vandet med store natureventyr såsom hvaler, skildpadder, regnskov og vulkaner. Dertil lægges store kultur oplevelser blandt Hawaiis lokalbefolkning.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie

14 dage fra 14.395 kr.

Borneos regnskove og tropeøer

Borneos regnskove og tropeøer

Borneos frodige regnskove og paradisiske tropøer venter på dette ultimative eventyr til Sabah. Fra Kota Kinabalu går turen til afsidesliggende Sandakan, og videre ind i regnskoven ved Sukau, der er særdeles rig på dyreliv. Fra Sukau venter endnu et jungleeventyr i Borneos ældste regnskov, Danum Valley inden rejsen afsluttes med en luksuriøs badeferie på tropeøen Gaya Island.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Strandferie

16 dage fra 27.495 kr.