70 12 03 03
Åben:

Den ultimative safari i Indien

Tag med på den ultimative safari i Indien. Foruden god tid i en række af landets bedste tigerreservater, kan I se frem til at kigge efter næsehorn, bøfler og vilde elefanter i den afsidesliggende nationalpark Kaziranga samt leoparder, læbebjørne og verdens sidste asiatiske løver i sjældent besøgte Gir National Park. Dette er blot nogle få af de mange højdepunkter, der også tæller prægtige antiloper, farvestrålende påfugle, legesyge aber og et særdeles rigt fugleliv. Der bliver endda tid til spændende kulturoplevelser i Delhi, Calcutta og Mumbai samt ved de storslåede erotiske templer i Khajuraho. Undervejs bor I på udvalgte safarilodges og kører rundt med privatchauffør. Alle safarikørsler, vandresafarier og sejlture er naturligvis inkluderet, og ikke mindre end syv indenrigsflyvninger sikrer, at I får mest mulig tid til at nyde den fantastiske natur. Med andre ord er der lagt op til den helt store safarirejse i Indien.

20 dage fra 38.395 kr. 

Turens højdepunkter

 • Tigere i nationalparkerne Bandhavgarh, Panna og Kanha
 • Asiatiske løver og leoparder i Gir National Park
 • Næsehorn, elefanter og bøfler i Kaziranga National Park
 • De erotiske templer i Khajuraho
 • Storbyoplevelser i Mumbai, Calcutta og Delhi

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen østpå mod Indien.

Dag 2: Ankomst til Calcutta

 Ankomst til Calcutta

Efter to flyskift ankommer I til Calcutta i det nordøstlige Indien. Her bliver I hentet i lufthavnen af en privatchauffør, der kører jer til jeres centralt beliggende hotel. Brug resten af dagen på at slappe af ovenpå flyveturen, eller gå en tur på egen hånd, og oplev hverdagen i en af Indiens mest hektiske og farverige storbyer.
Calcutta er en sand smeltedigel af indtryk. Overalt omkring jer slingrer cykeltaxaer ind og ud mellem hinanden omgivet af britiske kolonitidsbygninger, moderne shoppingcentre i glas og stål, farverige templer og indisk slum i malerisk forfald. Duften af karry fra gadekøkkenerne blander sig med bilosen, og lyden fra biler og millioner af mennesker fylder luften. Calcutta er måske den mest ”indiske” af alle Indiens byer. En sydende metropol, der bobler af liv døgnet rundt.

Dag 3: Fra Calcutta til Kaziranga National Park

 Fra Calcutta til Kaziranga National Park

Efter morgenmaden går turen tilbage til lufthavnen, hvorfra du flyver til Guwahati i det nordøstligste Indien. Her står en bil klar til at køre dig mod Kaziranga National Park. Det er en længere køretur, der tager godt fem timer. Men turen giver et godt indtryk af livet i denne afsidesliggende og sjældent besøgte del af Indien. Vel fremme indlogeres I på jeres hotel for de kommende tre nætter.

Dag 4: Safari i Kaziranga National Park

 Safari i Kaziranga National Park

Denne morgen bliver I vækket omkring daggry for at tage på den første safari i nationalparken. Kaziranga er først og fremmest kendt for sine indiske næsehorn, der blev jaget til kanten af udryddelse i det 19. århundrede. Da det så sortest ud, var bestanden i Kaziranga nede på omkring 20 individer. Den dag i dag er næsehornene et utroligt sjældent syn. Men i disse flade landskaber dækket af sumpe og elefantgræs, har næsehornene fundet et vigtigt fristed, og chancerne for at se de panserede kæmper er langt højere her end nogen andre steder i landet. Også asiatiske vandbøfler og sumphjorte har gode kår i de vandfyldte landskaber, der også er hjem for en betydelig bestand af vilde elefanter.
Hele morgenen går med at udforske de frodige landskaber, inden I vender tilbage til hotellet for at slappe af i de varme timer midt på dagen. Når temperaturerne igen falder ud på eftermiddagen, er det tid at sætte sig til rette i safarijeepen for at køre endnu en tur i nationalparken.

Dag 5: Safari i Kaziranga National Park

 Safari i Kaziranga National Park

I har endnu en hel dag i Kaziranga med morgen- og eftermiddagssafari. Ikke blot højner det chancen for at se parkens næsehorn og elefanter betydeligt. Med lidt held ser I måske også nogle af de mange andre dyr, der lever i nationalparken. Adskillige mindre kattearter såsom junglekatten, fiskekatten og leopardkatten skjuler sig i det høje græs.  Det samme gør deres større artsfæller tigeren, leoparden og den smukke træleopard, om end de sjældent ses. Større chance er der for at se nogle af de mange mindre pattedyr såsom forskellige desmerdyr, ræve, jackaler, brillebjørne, skældyr, grævlinge og flyveegern. Derudover kan I være heldige at få et glimt af ni af Indiens 16 abearter samt den meget sjældne ganges floddelfin, der lever i Kazirangas floder.

Dag 6: Fra Kaziranga til Delhi

 Fra Kaziranga til Delhi

Nyd en stille og rolig morgenmad på hotellet, inden turen går tilbage mod lufthavnen i Guwahati. Midt på eftermiddagen letter flyet mod Delhi, og et par timer senere lander I i Indiens hektiske hovedstad. Her bliver I hentet i lufthavnen af en privatchauffør, der kører jer til jeres hotel for de kommende to nætter.
Delhi ligner ingen anden hovedstad i verden. Det ene øjeblik kan I gå ad lange lige boulevarder i New Delhi og nyde synet af britiske administrationsbygninger og muslimske gravmonumenter. Det næste øjeblik er I omgivet af Old Delhis kaotiske labyrint af små baggyder, hvor cykeltaxa kæmper sig frem mellem fodgængere og hellige køer, alt imens skræddere, hellige mænd, krydderisælgere og kvinder i farvestrålende sarier lyser op i gadebilledet. Konstant er sanserne på overarbejde, og man ved knap nok, hvor man skal fæstne blikket.

Dag 7: På opdagelse i Delhi

 På opdagelse i Delhi

Dagen byder på en spændende heldagstur i Delhi. I begynder ved Raj Ghat, hvor Mahatma Gandhi blev kremeret i 1948, efter han var blevet myrdet ved et attentat. I dag er parken en grøn og fredfyldt plet midt i den hektiske hovedstad. En kort køretur forbi Det Røde Fort tager jer til Old Delhi, der blev grundlagt af mogulen Shah Jahan omkring år 1630. Ikke meget synes at have ændret sig siden dengang i bydelens middelalderlige labyrint af smalle gader, som I udforsker i rickshaw. Her står fattige arbejdere i kø hos skriverne, der tager imod diktat og former de breve, der siden sendes af sted til fjerne afkroge af det enorme land. Her bankes der flittigt hos kobbersmeden, som sveder ved essen i sit lille værksted. Her er skræddere, der syr jakkesæt og sarier på ældgamle symaskiner, bagerbutikker over åbne ildsteder, og muslimske slagtere, som melder udsolgt ved at sømme kohalen op på døren. Midt i kaoset ligger den smukke, gamle fredagsmoské opført i rød sandsten og hvid marmor. Moskéen er den største i Indien, og hver fredag valfarter op mod 20.000 muslimer til for at bede.
Fra Old Delhi går turen mod New Delhi, der var briternes hovedstad i Indien. Kontrasten mellem denne arkitekttegnede bydel og Old Delhi kunne næsten ikke være større. Væk er de gamle bygninger, cykeltaxaerne og det kaotiske gadeliv. I stedet mødes I her af brede skyggefulde boulevarder og flotte officielle bygninger med et tydeligt europæisk forbillede. Foruden de smukke, historiske regeringsbygninger besøger I det store hindutempel Lakshmi Narayan Mandir, tilegnet gudinden for rigdom, samt Humayuns storslåede gravmæle, der ligger i en smuk park midt i byen.
Længere mod syd besøger I Qutub Minar; en 72,5 m høj minaret, der blev påbegyndt i 1193 for at fejre Islams indtog i Indien. Udforsk også ruinerne af den gamle moské, der ligger i forbindelse med minaretten, inden turen går tilbage til hotellet.

Dag 8: Via Khajuraho til Panna National Park

 Via Khajuraho til Panna National Park

Fra Delhi flyver I til den lille by Khajuraho dybt inde i hjertet af Nordindien. Khajuraho ville næppe have fået verdens opmærksomhed, var det ikke for byens helt enestående hinduistiske stentempler, der blev skabt af chandela-dynastiet i løbet af blot to yderst kreative århundreder fra omkring 950 til 1150 e.Kr. De enorme stentempler er et formidabelt syn set fra afstand. Men det er først, når I kommer tættere på, at I kan se de unikke stenudskæringer, der har gjort templerne berømte. Fra basen til toppen er templerne dækket af dekorationer. Nogle viser geometriske mønstre, mens andre viser stenfigurer i forskellige erotiske stillinger. Man er ikke i tvivl om, hvad figurerne foretager sig, og man må tage hatten af for den fantasi, stenhuggerne er gået til opgaven med. Det er dog ikke erotik det hele. Templerne er som en billedbog om livet på dette sted for 1.000 år siden. Kigger I godt efter, vil I se guder, gudinder, himmelske nymfer og mytologiske dyr stå side om side med forførende hofdamer, modige krigere og musikere. Selvom templerne i dag er optaget på UNESCO’s kulturarvsliste, finder kun forbavsende få turister vej til denne afsidesliggende del af landet.
Efter frokost og et besøg ved templerne fortsætter I gennem tørre landskaber og små landsbyer mod Panna National Park. En tur på cirka en time. Vel fremme bliver I indlogeret på lodgen, der ligger fantastisk ned til en flod. Her kan I sidde på terrassen og nyde udsigten og solnedgangen. Der er også gode chancer for at spotte nogle af parkens cirka 230 fuglearter, inden middagen serveres i restauranten.

Dag 9: Safari i Panna National Park

 Safari i Panna National Park

Panna National Park ligger ved Vindhya Hills og Ken-floden, der udgør et af de vigtigste beskyttede områder i det centralindiske højland. Dele af parken består af et stort stenplateau domineret af tropisk skov, dybe kløfter, brusende vandfald og tætte teaktræsskove. I de lavere højder mødes I af åbne skove og bambuslunde, der er hjem for dyr som læbebjørne, sambar-hjorte, vildsvin og de store nilgau-antiloper. Men det er dyrene øverst i fødekæden, der har gjort parken berømt. Mellem træerne ligger de formidable bengalske tigre på lur efter det næste måltid. Men de er ikke ene om at jage i de klippefyldte landskaber. Leoparder og vildhunde tager også sin del af antiloperne, og i Ken-floden lurer krokodiller i vandskorpen.
Formiddagen byder på en sejltur langs floden, hvor der er gode chancer for at se fugle og krokodiller, mens eftermiddagens safaritur foregår i firehjulstrækker gennem de vilde landskaber. Hvilke dyr, I ser, er naturligvis et spørgsmål om held. Men dyrene er her, så hold øje med bevægelser mellem træerne.

Dag 10: Videre mod Bandhavgarh

 Videre mod Bandhavgarh

I forlader Panna efter morgenmaden og fortsætter mod Bandhavgarh National Park. Turen tager en god del af dagen. Men der er nok at se på undervejs. Så få chaufføren til at stoppe i en af de små landsbyer, der sjældent ser en turist. Her har I alle muligheder for at få et autentisk indblik i hverdagslivet i Indien.
Vel fremme i Bandhavgarh serveres frokosten på lodgen, hvorefter det er tid at gøre klar til den første safari i nationalparken. Naturen i Bandhavgarh er både smuk og varieret. Nogle steder finder man tropiske skove, mens åbne områder med lave stenede bakker dominerer landskaberne andre steder. Midt i det hele ligger et 2.000 år gammelt fort og en statue af guden Visnu fra det 10. århundrede. Men Bandhavgarh er først og fremmest berømt for sin ualmindelig høje koncentration af tigere. Så chancerne for at se det majestætiske rovdyr er større her, end de fleste andre steder i verden. Guiden kender tigernes adfærd godt, så han vil kigge efter spor på jorden og kradsemærker på træerne for at spore sig ind på deres seneste vandringer. Undervejs kan I også være heldige at støde på leoparder, forskellige hjorte- og antilopearter, læbebjørne og vilde hunde. Men mere sandsynligt er det dog, at I møder parkens makak-aber og grå langurer, der ofte holder til langs vejene. Eller nogle af de 242 fuglearter, der er blevet registeret i parken. Deriblandt to meget sjældne gribbearter samt Sarus-tranen.

Dag 11: Safari i Bandhavgarh National Park

 Safari i Bandhavgarh National Park

I har hele dagen ved Bandhavgarh National Park, hvilket højner chancerne for at se tigerne i fri natur. Den første safaritur starter allerede i det tidligste morgengry. Herefter følger nogle timers afslapning midt på dagen, inden det igen er tid at udforske nationalparken på en eftermiddagssafari.

Dag 12: Fra Bandhavgarh til Kanha

 Fra Bandhavgarh til Kanha

Morgenen starter med en guidet safari på gåben i Panpatha Wildlife Sanctuary, der er del af Bandhavgarh Tiger Reserve. Det er en hel anden oplevelse at udforske naturen til fods. Pludselig synes det hele meget tættere på, og I lægger mærke til en masse små detaljer, som man overser fra en jeep. Det kunne være sjove insekter, smukke blomster eller fugle, der hopper rundt på jorden. Tilbage på lodgen venter en lækker morgenmad, hvorefter turen fortsætter sydpå mod Kanha.
Turen tager det meste af dagen. Men den fører jer gennem landlige omgivelser og små afsidesliggende landsbyer med lerklinede huse. Ofte vil I se folk i farvestrålende dragter arbejde i markerne, eller kvinder langs vejen, der bringer vand fra brønden til landsbyen i et stort klar. Vel fremme i Kanha indlogeres I på lodgen, hvorefter aften er fri til afslapning i den varme, indiske nat.

Dag 13: Safari i Kanha National Park

 Safari i Kanha National Park

Kanha National Park er en af kronjuvelerne blandt Indiens nationalparker. Maikal Hills og de lave Satpura-bjerge ruller mod horisonten og danner rygraden i nationalparken, der domineres af dybe sal-skove, kølige bambuslunde og åbne grønne enge.
Kanha var et af de oprindelige ni tiger-reservater, der i 1973 blev sat til side i et forsøg på at redde det stærkt truede kattedyr. Ikke alle parker klarede opgaven lige godt. Men Kanha er en af projektets succeshistorier. I dag er parken blandt de absolut bedste steder i Indien at opleve den bengalske tiger i fri natur. Men også leoparder, vildsvin, hyæner, jackaler og en lang række hjorte- og antilopearter lever i parken. Det samme gør det særprægede myreslugende skeldyr og gauren, der er Asiens svar på bisonoksen. Sågar en stærkt udryddelsestruet underart af barasingha-hjorten, har fundet et sidste fristed i Kanha. Fugleentusiaster vil glædes over parkens fuglebestand, der tæller mere end 300 arter. Deriblandt påfugle. Hvilke dyr, du ser, er naturligvis et spørgsmål om held, men safarien ledes af dygtige lokalkendte guider, der kender parken og dyrenes adfærd ud og ind. De vil give dig den bedst tænkelige introduktion til parkens dyr og planter, samt selvfølge gøre alt i deres magt for at lokalisere en vild tiger.  Dagen byder på en morgensafari og eftermiddagssafari i parken.

Dag 14: Safari i Kanha National Park

 Safari i Kanha National Park

I har endnu en hel dag i Kanha National Park. Morgenen byder på en spændende vandresafari, mens efterdagens safari foregår med jeep.  De varme timer midt på dagen bruges på at slappe af på lodgen. En oplagt bog at læse under besøget i Kanha ville være Rudyard Kiplings ’Junglebogen’, der er inspireret af netop Kanhas dybe skove og åbne enge.

Dag 15: Videre mod Mumbai

 Videre mod Mumbai

Efter morgenmaden fortsætter I sydpå gennem små landsbyer til byen Nagpur, hvorfra I sidst på eftermiddagen flyver til storbyen Mumbai. I ankommer først på aftenen og bliver kørt direkte til jeres hotel for natten.
Mumbai er Indiens nye verdensby. Det er her, finansverdenen og Bollywood holder til. Det er her, man finder den bedste shopping, og det er her, de nyeste tendenser dukker op først. Men Mumbai er også en by fuld af kontraster. Kvadratmeterpriserne er nogle steder højere end på Manhattan. Alligevel skal I ikke gå mange hundrede meter for at stå på kanten af et slumkvarter. I kan spise på nogle af landets bedste restauranter, mens lokale arbejdere flokkes om simple gadekøkkener rundt om hjørnet. Du kan handle i landets bedste shoppingcentre eller gå på opdagelse på eksotiske markeder. I kan besøge nogle af kontinentets prægtigste britiske kolonitidsbygninger, eller I kan udforske de 1.500 år gamle hinduistiske klippetempler på en ø i havnen. Få andre byer i verden har en dynamik og energi, der kan matche Mumbai, og det får tusindvis af tilflyttere til at søge mod storbyen for at prøve lykken hver eneste dag. Trænger I til at strække benene, kan det i høj grad anbefales at gå en tur langs promenaden Marine Drive, hvor folk flokkes for at nyde folkelivet og den skønne brise fra havet.

Dag 16: På opdagelse i Mumbai

 På opdagelse i Mumbai

Hele dagen er afsat til at lære denne forundelige storby bedre at kende på en byrundtur med privat guide. På vejen rundt i byen oplever I blandt andet The Prince of Wales Museum, The Afghan Church samt Marine Drive. I stifter også bekendtskab med en mindre kendt af Indiens store religioner i et af byens Jain-templer og besøger de forunderlige Hængende Haver, der fungerer både som åndehul og begravelsesplads midt i byen. Herfra er der ikke langt til det hus, hvor Mahatma Gandhi boede under sine besøg i Mumbai. I dag er huset indrettet som et fint lille museum, hvor I kan lære mere om denne vigtige historiske personlighed. Fortsæt langs havet forbi den smukke, hvide Haji Ali-moské, der ligger spektakulært på en lille ø ud for kysten.
Næste stop er blandt de mest farverige i hele storbyen. Ved Dhobi Ghats myldrer hundredvis af mænd ind og ud mellem hinanden med store bundter tøj, der vaskes, gnides og skrubbes i utallige små vandbassiner. Andre har travlt med at hænge lagner, skjorter og bukser til tørre i en skov af tørrestativer på de omkringliggende hustage, mens endnu andre vrider og slår vandet ud af stofferne med en sådan kraft, at det regner med vanddråber omkring dem. Sådan har det været dag ud og dag ind på dette sted i omkring 140 år, og trods denne menneskelige vaskemaskine ser vanvittig kaotisk ud for udefrakommende, er det forbavsende, hvor lidt tøj der bliver væk i processen. Det er ikke kun de fattige, der får vasket her. Alle gør, og lægger du selv tøj til vask på dit hotel i Mumbai, er det meget muligt, at det ender i Dhobi Ghat eller et af de andre lignende vaskesteder i byen. Du overværer kaoset fra en højtlæggende bro, hvor der også er udsigt til de overfyldte lokaltog, der transporterer pendlere til og fra bymidten. Dagens sidste stop er det farverige Crawford marked, der ligger i Mumbais muslimske bydel, inden turen går tilbage til hotellet. Aftenen er fri til at nyde Mumbai på egen hånd.

Dag 17: Fra Mumbai til Gir National Park

 Fra Mumbai til Gir National Park

Fra Mumbai flyver I til Rajkot i delstaten Gujarat. Her står en chauffør klar i lufthavnen til at køre jer de cirka tre timer til Gir National Park. Dette er en af de mest oversete nationalparker i Indien. Her er ingen tigere. Men i stedet er parken hjem for de sidste vilde løver i Asien samt den største bestand af leoparder i nogen indisk nationalpark. Så dette er et godt sted at opleve store kattedyr i fri natur. I alt holder 38 pattedyrsarter og omkring 300 fuglearter til i parkens solbagte landskaber, hvor der også er observeret et stort antal reptiler. Det er og bliver dog løverne, der er Girs helt store trækplaster. Engang levede der løver hele vejen fra Grækenland gennem Iran og Centralasien til det sydlige Indien. Men i dag er Gir det sidste sted uden for Afrika, hvor I kan opleve løver i deres naturlige omgivelser. Så I kan roligt glæde jer til morgendagens safari. Vel fremme ved nationalparken indlogeres I på jeres lodge for natten.

Dag 18: Safari i Gir National Park

 Safari i Gir National Park

Omkring morgengry sætter I jer til rette i safarijeepen og begiver jer ud på dagens første safaritur i parken. Målet er naturligvis at spore en af parkens løveflokke, og der er rigtig gode chancer for at se de store rovdyr tæt på. Men kig også efter nogle af parkens andre spændende væsener. Leoparder holder ofte til i stenede landskaber, mens hyæner og jackaler lusker omkring i det høje græs på udkig efter det næste måltid. Måske får I et hurtigt glimt af en sky junglekat eller måske en cobraslange, der soler sig på hjulsporet. Også læbebjørne og desmerdyr ses af og til, og parken er naturligvis hjem for en række hjorte, antiloper og vildsvin, der holder de mange katte beskæftiget. De varme timer midt på dagen bruges på lodgen, inden eftermiddagen byder på endnu en safari i parken.

Dag 19: Fra Gir tilbage til Mumbai og hjem til Danmark

Nyd en sidste safarikørsel i nationalparken i det bløde morgenlys, inden turen går tilbage mod Rajkot. Herfra flyver I til Mumbai, hvor hjemrejsen begynder.

Dag 20: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte lander I i Danmark med uforglemmelige minder fra din safari i Indien.

SÆRLIGT OM REJSEN

Forlængelse til Goa:
Efter en oplevelsesrig rejse rundt i Indiens nationalparker, er det naturligvis muligt at forlænge rejsen med en afslappende badeferie ved Goa’s gyldne sandstrande.

Tag til festival, og oplev Indien for fuld udblæsning
Indien er altid en farverige oplevelse. Men det er ved landets utallige højtider, at Indien viser sig fra sin mest eksotiske og farvestrålende side. Læs mere om de mange muligheder for at få en hel igennem ekstraordinær oplevelse – klik her.

Prisinformation

Den ultimative safari i Indien - 20 dage fra 38.395 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Calcutta og retur fra Mumbai
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Al transport mellem lufthavne, hoteller/lodges og byer på privat basis med lokal engelsktalende guide.
 • 1 nat på Fairlawn Hotel i Calcutta inkl. morgenmad
 • Flyrejse fra Calcutta til Guwahati
 • 3 nætter på Infinity Kaziranga Wilderness inkl. alle måltider
 • 4 x safarikørsler i Kaziranga National Park
 • Flyrejse fra Guwahati til Delhi
 • 2 nætter på The Park i Delhi inkl. morgenmad
 • Sightseeing inkl. køretur med rickshaw i Delhi dag 7
 • Flyrejse fra Delhi til Khajuraho
 • Besøg ved templerne i Khajuraho
 • 2 nætter på Ken River Lodge i Panna inkl. alle måltider
 • 1 x river safari i Panna National Park
 • 1 x safarikørsel i Panna National Park
 • 2 nætter på Tiger Den i Bandhavgarh inkl. alle måltider
 • 3 x safarikørsler i Bandhavgarh
 • 1 x vandresafari i Panpatha Wildlife Sanctuary
 • 3 nætter på Chitvan Jungle Lodge i Kanha inkl. alle måltider
 • 3 x safarikørsler i Kanha
 • 1 x vandresafari i Kanha
 • Flyrejse fra Nagpur til Mumbai
 • 2 nætter på Fariyas Hotel i Mumbai inkl. morgenmad
 • Sightseeing i Mumbai inkl. sejltur til Elephant Cave dag 16
 • Flyrejse fra Mumbai til Rajkot
 • 2 nætter på Lion Safari Camp i Gir inkl. alle måltider
 • 3 x safarikørsler i Gir National Park
 • Flyrejse fra Rajkot til Mumbai
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Forlængelse til Goa inkluderer:

 • Flyrejse fra Mumbai til Goa t/r
 • Privat transport fra Goa Lufthavn til Alila Diwa t/r
 • 4 nætter på Alila Diwa i Goa inkl. morgenmad

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Rejseperiode
1 okt 2016 - 30 jun 2017
ved 2 voksne
fra 38.395 kr.
Forlængelse til Goa
3.750 kr.

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Forlængelse til Goa
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Cubas bedste – fra vest til øst

Cubas bedste – fra vest til øst

Denne unikke rejse går til det østlige Cuba, som kun få turister finder vej til. Men I oplever også alle de kendte højdepunkter som Havanna, Trinidad og Vinales.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

17 dage fra 24.550 kr.

Krydstogt til Grønland og Nordvestpassagen

Krydstogt til Grønland og Nordvestpassagen

I århundreder drømte opdagelsesrejsende om at finde vejen gennem Nordvestpassagen. Nu kan I sejle i deres fodspor gennem dette enestående naturområde, der er rig på både dyreliv og kultur.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Polar

21 dage fra 105.600 kr.

Sabi Sand Safari og barfods badeferie

Sabi Sand Safari og barfods badeferie

Førsteklasses safari i det verdensberømte Sabi Sand ved Kruger Nationalparken i skøn forening med afslappende barfods badeferie på Mauritius’ kridhvide sandstrande. Den perfekte kombination af “Bush & Beach”.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Safari, Strandferie

14 dage fra 31.195 kr.

Den ultimative safari i Indien

Den ultimative safari i Indien

Tigere, leoparder, løver, næsehorn, elefanter, delfiner, påfugle og læbebjørne. Det er blot nogle få af de dyr, I kan opleve på denne store safari-rejse i Indien. Undervejs bor I godt, kører rundt med privatchauffør og har hele syv indenrigsflyvninger, så I får mest mulighed tid til at nyde naturen.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Safari

20 dage fra 38.395 kr.

Det bedste af Peru

Det bedste af Peru

I oplever på denne rejse det bedste af Peru med Lima, Islas Ballestras, Colca Canyon og Titicaca-søen. For ikke at glemme Cuzco, Machu Picchu og Amazonjunglen.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Togrejser

21 dage fra 42.450 kr.

Bestil tilbud