70 12 03 03
Åben:

Den store Borneo Rundrejse

Oplevelser i Singapore, flodsejlads til Ibanfolket og langhuse, orangutanger og Borneos vilde dyreliv i regnskoven ved Sukau samt en luksuriøs badeferie på det lækre Shangri La’s Rasa Ria. Alt dette venter jer på denne store Borneo Rundrejse. Her oplever i det bedste af de to malaysiske provinser Sarawak og Sabah, der på hver deres måde er med til at give Borneo den følelse af eventyr, som man får overalt på øen.

Kom til gratis rejseforedrag om Borneo – læs mere her.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Skriv til os og få et tilbud
17 dage fra 24.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Gratis adgang til et væld af seværdigheder i Singapore
 • Mød iban-folk i deres langhuse i junglen
 • Oplev orangutanger og regnskovens andre vilde dyr
 • Afslut med badeferie på luksus-resort

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver direkte med Singapore Airlines fra København til Singapore, hvor der er ankomst den efterfølgende morgen.

Dag 2: Ankomst til Singapore

 Ankomst til Singapore

Allerede i lufthavnen i Singapore får I udleveret jeres stopover-pakke samt anvisning omkring transport til hotellet. Den kommende nat bor I på et godt turistklassehotel i hjertet af Singapores aktive forretnings-, shopping- og fornøjelsesområde. Chinatown, The National Museum samt Singapores atmosfærefyldte historiske templer og kirker ligger alt sammen i kort afstand fra hotellet.

Dag 3: Oplevelser i Singapore

 Oplevelser i Singapore

Denne dag er til fri disposition inden afrejsen. Jeres ophold i Singapore inkluderer gratis adgang til mange af byens seværdigheder. I har bl.a. billetter til Sentosa Island, Singapores prisbelønnede zoologiske have og Jurong Fuglepark, der med sine 8.000 fugle og over 600 arter er den største af sin slags i Asien. Med gratis transport rundt i byen på den populære SIA hop-on bus er der aldrig langt til næste attraktion. I får ved ankomsten ligeledes et kuponhæfte, der giver jer rabat på en række populære restauranter, butikker og ture.

Dag 4: Fra Singapore til Kuching

 Fra Singapore til Kuching

I kører med bus fra hotellet i Singapore til lufthavnen og flyver herfra til Malaysias syvende største by, Kuching, på Borneo. I Kuching lufthavn venter en chauffør på at køre jer til Majestic Riverside Hotel Kuching, der er udgangspunkt for eventyret i Sarawak. Hotellet ligger meget centralt midt i byens business og shopping distrikt lige ned til Sarawak floden. Fra hotellet er der ikke langt til Tua Pek Kong Tempel, Fort Margherita og den charmerende basar. Fra hotellet er der en skøn udsigt til Sarawak floden, byen og små malaysiske landsbyer.

Dag 5: Byrundtur i Kuching og sunset-cruise på Sarawak-floden

 Byrundtur i Kuching og sunset-cruise på Sarawak-floden

Dagen starter med en byrundtur i Kuching. I kommer forbi gamle kinesiske templer og ser de travle boder, der næsten pryder hvert gadehjørne. I besøger Sarawak Museum fra 1891, der nyder stor anerkendelse verden over som et af verdens fineste af sin art. Sarawak-floden danner rammen om en dejlig afrunding på dagen, til I til aften går om bord på skibet MV Equatorial og stævner ud fra Kuching waterfront til et par timers cruise på floden. Fra dækket kan I sidde i ro og mag og suge alle indtryk til jer, mens det hektiske liv i Kuching stille glider forbi. En fantastisk afslutning på jeres dag i Kuching!

Dag 6: Til Batang Ai og Nanga Sumpa

 Til Batang Ai og Nanga Sumpa

I dag drager I ud på et spændende eventyr, når I efter morgenmaden forlader Kuching for at tage til søen ved dæmningen Batang Ai. Undervejs gøres der stop ved Lachau Bazaar, hvor I vil få mulighed for at udforske dette lokale marked. I Batang Ai lægger I for alvor civilisationen bag jer, når bussen skiftes ud med små langbåde, der stævner ud på en uforglemmelig sejlads dybt ind i Borneos tætte jungle. Dette er de tidligere hovedjægeres territorium, og efter omkring halvanden times sejlads når I til Iban-landsbyen Nanga Sumpa. Her indlogeres I i en lille simpel junglelodge nær landsbyen. Hvis I har lyst, kan I tage en dukkert i floden sammen med landsbyens unger eller gå en tur rundt i landsbyen og langhuset. Efter aftenmaden samles de lokale ved langhusets brede veranda, og snakken går som oftest livligt. Dette er en enestående mulighed for at tale med ibanerne og høre om deres liv i regnskoven

Dag 7: Jambu Langhus og Enseluai Vandfaldet

 Jambu Langhus og Enseluai Vandfaldet

“Jungle walk” og fiskeri i floden på ægte ibanmanér er dagens ingrediens krydret med en svømmetur ved det smukke Enseluai-vandfald. Fisken, I fanger i floden, skal tilberedes ved det åbne ildsted, og frokosten indtages på flodbredden til lydene fra regnskoven. Gå ikke glip af en svømmetur i det klare blå vand.
Undervejs til vandfaldet besøger I det lille Jambu Langhus, der et relativt lille Iban-samfund bestående a blot 8 familier. Jambu er desuden det mest isolerede samfund på Delok-floden.
Sidst på eftermiddagen går turen tilbage ad floden til Nanga Sumpa Lodge, hvor jeres værter venter jer med middagen.

Dag 8: Tilbage til Kuching

Det er blevet tid til at tage afsked med Iban-folket. I har morgenen og formiddagen til at udforske området på egen hånd – tage de sidste billeder eller tage en svømmetur i floden. Herefter går turen tilbage ad floden og videre over land til Kuching, hvor natten tilbringes.

Dag 9: Fra Kuching til Sandakan

 Fra Kuching til Sandakan

I nyder en tidlig morgenmad på hotellet, inden I bliver hentet og kørt til lufthavnen i Kuching. Herfra går turen via Kota Kinabalu til byen Sandakan på Borneos østkyst. Ved ankomsten bliver I hentet og kørt til jeres hotel, hvorefter resten af dagen er på egen hånd til at udforske byen på egen hånd. Sandakan er den andenstørste by i Sabah og et knudepunkt på vejen videre til områdets mange oplevelser, som venter jer de næste par dage.
Selve Sandakan byder også på en række seværdigheder. Herunder byens mindepark til ære for de australske og britiske soldater, der mistede livet under 2. verdenskrig. En af byens få stenhuse, der overlevede krigen, er St. Michael and All Angels Cathedral. Den skønneste udsigt over Sandakans kyst får I fra det buddhistiske tempel, Jih Shih. Ved kysten ligger byen Buli Sim Sim. Her er husene opstyltede på pæle i vandet og fungerer som hjem for de lokale fiskere. Får I lyst til at smage på sagerne, finder I ”alt godt fra havet” ved Sandakan Central Market.

Dag 10: Orangutanger i Sepilok og Sukau Rainforest

 Orangutanger i Sepilok og Sukau Rainforest

I forlader Sandakan efter morgenmaden og fortsætter eventyret på bedst tænkelig vis med et besøg ved Sepilok Orangutang-rehabilitationscenteret. Der venter jer en stor oplevelse, når orangutangerne kommer til syne fra skoven for at tage for sig af retterne på en stor platform. Senere rejser I dybere ind i junglen til landsbyen Sukau. Regnskoven omkring Sukau er et af Borneos mest enestående naturområder, og disse dybe skove og utallige floder danner grundlag for et både rigt og varieret dyreliv. I sejler gennem mangroveskoven, til I er fremme ved den lodge, I skal overnatte på de kommende to nætter. Om eftermiddagen sejler I igen ud på flere eventyr på floden. Med lidt held er her gode muligheder for at opleve bl.a. næseaber, orangutanger, krokodiller, mange eksotiske fuglearter, krokodiller, næsehornsfugle og måske endda de sjældne pygmæ-elefanter i deres naturlige opgivelser.
BEMÆRK: Lodges i Sukau er af 2 – 3 stjernet standard. Man må ikke forvente luksus.

Dag 11: På eventyr i Sukau

 På eventyr i Sukau

Næste morgen ved solopgang sejler I atter ud på floden. Sammen med de øvrige af lodgens gæster glider I roligt ind mellem den tætte regnskovs vældige træer og vilde bambuslunde – ind i Borneos magiske verden. I sejler helt til “Hesteskosøen”, hvor en mindre vandretur venter. Fyldt med indtryk, vender I tilbage til lodgen og spiser morgenmad. Midt på den varme dag er der ikke meget liv at se langs floden, da dyrene tilbringer dagtimerne inde i skoven. Så I slapper af indtil midt på eftermiddagen, hvor I tager på endnu en flodtur og spejder efter flere dyr. Først ved mørkets frembrud vender I tilbage til lodgen.

Dag 12: Fra regnskoven til stranden ved Kota Kinabalu

 Fra regnskoven til stranden ved Kota Kinabalu

I forlader lodgen efter morgenmaden og sejler de ca. to en halv time tilbage til Sandakan. Undervejs passerer I små landsbyer og frodige mangroveskove, så også på denne sejltur er der mulighed at få et glimt af sjældne aber og fugle. Fremme i Sandakan besøger I et lokalt indendørs marked, der byder på et hav af boder, inden turen går mod Kota Kinabalu, hvor I bliver kørt til jeres lækre strand resort, det 5-stjernede Shangri La’s Rasa Ria, der danner rammen om de næste dages afslappende badeferie.

Dag 13-15: Badeferie på Shangri La's Rasa Ria Resort

 Badeferie på Shangri La's Rasa Ria Resort

Dagene ved kysten er fri til afslapning.
Der, hvor junglen møder havet, ligger deluxe-hotellet Shangri-la Rasa Ria Resort med udsigt over den dejlige Dalit strand. Med udsigt over 400 acres have og med værelser der vender ud mod vandet, har hotellet den perfekte beliggenhed for en romantisk ferie. Her er en 18 huls golfbane og naturreservat med Orang Utan Rehabilitation Centre. Hotellet har swimmingpool og spa-center, legeplads, børnepool og børneklub med masser af aktiviteter, tennisbaner, petangue og bordtennis. Masser af sports- og vandaktiviteter. Værelsesfaciliteter: gratis internetadgang, kabel-TV, kaffe/te-faciliteter, sikkerhedsboks, balkon, badeværelse med badekåbe- og slippers.
Skulle tiden på stranden falde jer for lang, er der naturligvis mulighed for at benytte sig af hotellets shuttle-bus, der dagligt kører til Kota Kinabalu.

Dag 16: Afrejse fra Borneo

Det er blevet tid til at tage afsked med Borneo. Når tid er bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Kota Kinabalu, hvorfra der flyves til Singapore. I Singapore skifter I fly og fortsætter direkte til København.

Dag 17: Ankomst til København

I ankommer til København tidlig morgen efter en spændende rundrejse til Borneos Iban-folk og vilde dyreliv.

SÆRLIGT OM REJSEN

På turene til Batang Ai og Nanga Sumpa samt til opholdet på Selingan Island anbefaler vi, at man blot medbringer en mindre rygsæk med tøj og andre fornødenheder til de pågældende dage og efterlader den store bagage på hotellet.

Prisinformation

Den store Borneo Rundrejse - 17 dage fra 24.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København via Singapore til Kuching og retur fra Kota Kinabalu
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Transport fra Lufthavn til hotel i Singapore t/r
 • 2 nætter på  turistklasse hotel i Singapore
 • Singapore stopoverpakke inkl. gratis entré til adskillige attraktioner i Singapore, rabatter på restauranter, shopping m.m.
 • Privat transport fra Kuching Lufthavn til hotel
 • 2 nætter på Majestic Riverside Hotel inkl. morgenmad
 • Halvdags city tour i Kuching
 • Sunset Cruise på Sarawak Floden
 • 3 dages/2 nætters tur til Nanga Sumpa Lodge og Jambu Langhus inkl. helpension og aktiviteter ifølge program
 • 1 nat på Majestic Riverside Hotel inkl. morgenmad
 • Privat transport fra hotel til Kuching Lufthavn
 • Flyrejse fra Kuching til Sandakan
 • Privat transport fra Sandakan Lufthavn til hotel
 • 1 nat på Four Points by Sheraton inkl. morgenmad
 • 3 dages/2 nætter tur til Sepilok og Sukau Rainforest inkl. helpension og aktiviteter ifølge program
 • Lokal engelsktalende guide
 • Flyrejse fra Sandakan til Kota Kinabalu
 • Privat transport fra Kota Kinabalu Lufthavn til Shangri La’s Rasa Ria Resort
 • 4 nætter i deluxe garden view værelse på Shangri La’s Rasa Ria Resort inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Shangri La’s Rasa Ria Resort til Kota Kinabalu Lufthavn
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Lokal afrejseskat fra Kota Kinabalu Lufthavn, ca. MYR 40 pr. person

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Rejseperiode
1 apr 2017 - 31 mar 2018
ved 2 voksne
fra 24.995 kr.
Tillæg for værelse med havudsigt på Shangri La's Rasa Ria
300 kr.

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for værelse med havudsigt på Shangri La's Rasa Ria
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Borneo deluxe

Borneo deluxe

Oplev Borneos rige dyreliv fra egen villa på en lodge dybt inde i junglen efterfulgt af tropisk badeferie på et eksklusivt resort helt ned til stranden på Gaya Island. Rejsen slutter med shopping og eksotisk gadeliv i Singapore.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Strandferie

13 dage fra 30.995 kr.

Malaysias glemte regnskov og badeferie

Malaysias glemte regnskov og badeferie

Denne rejse kombinerer kulturoplevelser i det uturistede nordlige Malaysia med storbyen Kuala Lumpur, jungleeventyr i Ulu Muda og badeferie på Penang eller Langkawi.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby, Strandferie

14 dage fra 15.295 kr.

Boutique luksus - Kuala Lumpur og Tioman

Boutique luksus - Kuala Lumpur og Tioman

Kombiner eksotisk storbyliv, templer og shopping med luksuriøs badeferie på tropeøen Tioman Island.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Storby, Strandferie

13 dage fra 22.995 kr.

Nyhed
Pulserende Singapore og magiske Malaysia

Pulserende Singapore og magiske Malaysia

En spændende rundrejse fra Singapore til Malaysia hvor I oplever alt fra pulserende storbyliv til frodigt højland, regnskovens mystik og tropiske strande.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

14 dage fra 19.495 kr.

Sommerferie i Malaysia

Sommerferie i Malaysia

Oplev tre meget forskellige sider af Malaysia: Den hektiske storby Kuala Lumpur, vild natur i Belum-regnskoven samt tropeøen Perhentian. Alle stederne er rigtig fine destinationer i vores sommerferie, hvor klimaet er godt.

LÆS MERE
Rejsetype: Naturoplevelser, Storby, Strandferie

14 dage fra 23.995 kr.

Bestil tilbud