70 12 03 03
Åben:

Chile fra nord til syd

GRUPPEREJSE MED GUIDE. Chile fra Nord til Syd er rejsen gennem vidunderlige Chile med sin uovertruffne vifte af geografiske regioner.

Chile fra Nord til Syd begynder i Atacama-ørkenen i det nordlige Chile. Her oplever I den tørreste ørken i verden. Alligevel finder man her både smukke saltsøer, spruttende gejsere og levn fra gamle, indianske kulturer.

Rejsen går videre til det centrale Chile, der er kendt for sine frugtbare dale og vingårde samt den smukke kystlinje.

Rejsens tredje del finder sted længere mod syd – ved Lake District med dramatiske bjergtoppe og snedækkede vulkaner.

Endelig, i det ekstreme syd, er der Patagonien og nationalparken Torres del Paine – et fantastisk landskab med søer, bjerge, gletsjere og enorm ensomhed.

Chile fra Nord til Syd kan forlænges med oplevelser på Påskeøen. Også her rejser I med engelsktalende guide.

Chile fra Nord til Syd er tilrettelagt i samarbejde med britiske Exodus, som er verdensførende inden for oplevelsesrejser i grupper. Denne tur er gennemtestet, så I har sikkerhed for de bedst mulige oplevelser.

15 dage fra 36.295 kr. 

Turens højdepunkter

 • Atacama-ørkenen i det nordlige Chile
 • Lake District
 • Patagonien og berømte Torres del Paine N.P.
 • Vulkaner, dybe blå søer og imponerende vandfald
 • Inklusiv indenrigsflyvninger
 • Læs minikatalog om Exodus

 

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I rejser fra Danmark og har undervejs et flyskifte.

Dag 2: Ankomst til Santiago

 Ankomst til Santiago

I ankommer til Santiago om morgenen og mødes med de andre rejsende på hotellet.

Resten af formiddagen er til fri disposition og kan evt. bruges til at hvile ud efter flyvningen.

Om eftermiddagen tager I på en byrundtur og ser de vigtigste seværdigheder i både det historiske og det moderne Santiago. I ser Præsidentpaladset, der huses i den bygning, hvor man tidligere prægede mønter. Derfor kaldes bygningen i folkemunde for “La Moneda”. Desuden besøges det historiske torv, “Plaza de Armas”, katedralen, “Palacio de la Real Audiencia”, som i dag huser National History Museum og “Casa Colorado”, som i kolonitiden var bolig for guvernøren. De to sidstnævnte bygninger ser I udefra.

Den nok bedste udsigt over Santiago opleves fra toppen af Cerro San Cristobal, hvor en statue af Jomfru Maria står. San Cristobal er en del af en enorm park kaldet “Parque Metrolitano”, og herfra fortsætter I for at se noget af “Providencia” – et af de fornemme områder af Santiago med elegante forretninger, førsteklasses restauranter og futuristiske højhuse.

Dag 3: Vina del Mar og Valparaiso

 Vina del Mar og Valparaiso

I dag er der mulighed for at deltage på en heldagstur langs med kysten til de smukke strande i Vina del Mar, også kaldet “Garden City” på grund af de mange parker og grønne områder.

Fra Vina del Mar fortsætter I til Valparaiso, den ældste havneby i Chile. Selv om det ikke er den største havn, har den bevaret en enorm historisk betydning og er i dag hjemsted for dele af Chiles regering.

Hvis I vælger ikke at deltage på turen, kan I evt. gå en tur i Santiago og besøge nogle af byens mange museer for eksempel National History Museum eller Precolumbian Museum. I kan også besøge det lokale marked for kunsthåndværk eller tage på en vintur.

Der vil være et tillæg for at deltage på Valparaiso og Cina del Mar turen.

Dag 4: Atacama-ørkenen

Om morgenen flyver I til Calama nær Atacama-ørkenen, og I indlogeres på hotel i byen San Pedro de Atacama.

Når I har tjekket ind på hotellet, besøger I det arkæologiske museum Padre le Paige, hvis imponerende samling på glimrende vis illustrerer Atacameno-kulturernes udviklingen.

I skumringen begiver I jer ud til Valley of the Moon for at se solnedgangen i dette bizarre månelandskab dannet ved erosion af saltbjerge. Mærkelige skulpturelle klippeformationer midt i ørkenen med Lincancabur vulkanen i baggrunden skaber en helt særlig stemning.

Efter solnedgangen vender I tilbage til San Pedro.

Dag 5: Atacama-ørkenen

 Atacama-ørkenen

I dag kan I slappe af om formiddagen, og om eftermiddagen vil der være mulighed for at deltage i en tur for at se Salar de Atacama, en stor saltsø. På grund af søens rige indhold af mineraler er den hjem for mange forskellige arter af flamingoer samt mange andre fugle.

For dem, som ikke ønsker at deltage på eftermiddagens tur, er der mulighed for at tage en halvdagstur til de arkæologiske lokaliteter Quitor og Tulor.

Der er også mulighed for at vælge en heldagstur til Altiplano lagunerne eller Salar de Tara.

Der vil være et tillæg for de valgte udflugter.

Dag 6: El Tatio gejsere

 El Tatio gejsere

For dem, som ønsker at se gejseren El Tatio, er der en tidlig start på dagen. El Tatio ligger 4.500 meter over havets overflade på højsletten lokal kendt som ‘Altiplano’. Gejserne er især spektakulære i de tidlige morgentimer, når morgenlyset rammer de boblende mudderpøle samt ikke mindst vandet og dampen, der kastet op i luften fra de i alt ca. 40 gejsere. En uforglemmelig oplevelse. Der vil være et tillæg for El Tatio turen.

Om eftermiddagen går turen tilbage til San Pedro, hvor du har tid på egen hånd. I aften er der desuden en valgfri astronomi udflugt.

Dag 7: Puerto Varas

 Puerto Varas

I begiver jer til Calama lufthavn og flyver via Santiago til Puerto Montt, hovedstad i Lake District.

Herfra kører I til Puerto Varas, hvor I skal bo i området ca. en halv time nord for Lago Llanquihue.

Vel ankommet skal I på en kort rundtur i “City of the Roses”, som den kaldes på grund af det enorme udvalg af roser over hele byen.

Herefter kører I til jeres hotel, og resten af dagen er fri til at udforske på egen hånd.

Dag 8: Lake District

 Lake District

Om morgenen tager I af sted på en heldagstur til Lake District.

I starter med at køre langs bredden af Lago Llanquihue og nyder den fantastiske udsigt over vulkanerne Osorno og Calbuco.

Jeres første rigtige stop vil være ved Salto de Petrohue, hvor afkølet lava fra Osorno har formet landskaberne og skabt flere vandfald. Tilsammen danner de en imponerende skulptur af vulkansk sten, der gennem tusinder af år har formet flodens løb. Nær Petrohue går vi ombord på en lille træbåd og sejler en kort tur på Lago Todos los Santos (All Saints Lake), som er omgivet af høje bjerge. Mens vi sejler væk fra udmundingen og kilden til floden Pentrohue bliver udsigten hurtigt stjålet af det flotte syn af den snedækkede vulkan Osorno bag os.

I returnerer til Petrohue og går en let vandretur i det nederste lavaområde af Vulkanen Osorno – en vidunderlig oplevelse. Herfra fortsætter I til Den Grønne Lagune – “Laguna Verde”, inden I om eftermiddagen vender tilbage mod Puerto Varas.

Dag 9: Puerto Montt og Puerto Arenas

 Puerto Montt og Puerto Arenas

Efter morgenmaden tager I af sted til Puerto Montt, hvor I begynder med en byrundtur.

Puerto Montt, hovedstaden i Lake District, blev grundlagt i 1853 af tyske kolonister på et sted, der tidligere husede et lokalt mapuche samfund. I centrum har I god tid til at gå omkring de vigtigste pladser og historiske monumenter. Bagefter besøger vi selve havnen og herunder fiskemarkedet i Angelmó, hvor der er et stort marked for kunsthåndværk og masser af friske skaldyr.

Herfra tager I til lufthavnen og flyver til Punta Arenas, Patagonien – den sydligste by i Chile.

Dag 10: Magdalena Island

 Magdalena Island

I dag starter I ekstra tidligt for at tage båden til Magdalena Island, som er hjem for mere end 150.000 pingviner og er et af de mest spektakulære naturreservater i Chile. Herfra kører I nordpå gennem den vidtstrakte patagoniske “Pampa” til Puerto Natales og nyder undervejs den fantastiske udsigt over Magellanstrædet og henover det kølige antarktiske farvand mod Ildlandet, Tierra del Fuego.

Der vil være et tillæg for Magdalena Island turen.

Dag 11: Torres del Paine National Park

 Torres del Paine National Park

I starter tidligt for at få en hel dag inde i Torres del Paine National Park. Dette er en travl dag med rejse og vandring inklusiv en uforglemmelig udsigt over Towers og Torres Massif, Lago Grey og Grey-gletsjeren såvel som det rige dyreliv.

I går nogle korte vandreture for at nå til de smukkeste udsigtspunkter i denne nationalpark, og I vil selvfølgelig også komme til at høre om dyrelivet i parken.

Sidst på eftermiddagen returnerer I til jeres hytter for natten.

Dag 12: Puerto Natales

 Puerto Natales

En god del af dagen er fri til at nyde de storslåede omgivelser.

De, der har lyst, kan tilkøbe en meget spændende dagtur, der starter med sejlads i en zodiak-gummibåd ned ad Rio Serano. Floden slutter ved fjorden Ultima Esperanza, hvor I skifter båd og sejler op mod den spektakulære Balmaceda gletsjer, der som en storslået frossen flod flyder ud fra den østlige side af Bernardo O´Higgins National Park.

Sidst på dagen går turen tilbage til lodgen i Puerto Natales.

Dag 13: Santiago

I flyver tilbage til Santiago tidligt om morgenen. Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 14: Afrejse Santiago

Chile fra nord til syd er ved at være slut. Rejsen kan evt. forlænges med oplevelser på Påskeøen (med Exodus) eller I kan fortsætte rejsen rund i Sydamerika på egen hånd. Kontakt MarcoPolo for yderligere information.

Vælger I at afslutte rejsen nu, er morgenen til fri disposition inden afgangen til lufthavnen.

Dag 15: Ankomst Danmark

Efter et flyskifte undervejs lander I i dag til Danmark.

SÆRLIGT OM REJSEN

Denne rejse er udarbejdet i samarbejde med det britiske rejsebureau Exodus, der gennem mere end tre årtier har været blandt verdens førende udbydere af aktive rejser til alle hjørner af kloden.

I dag tilbyder Exodus næsten 500 unikke og eksotiske rejser, der lader jer opleve verdens mest fantastiske destinationer, kulturer, landskaber og dyreliv på en både aktiv, komfortabel og spændende måde.

Alle Exodus rejser foregår i mindre internationale grupper, og der er engelsktalende guide med på dem alle. Læs mere om disse unikke rejser her.

Exodus kode: AAE

Prisinformation

Chile fra nord til syd - 15 dage fra 36.295 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra Danmark til Santiago t/r
 • 5 indenrigsflyvninger i Chile
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • 12 overnatninger på turistklassehoteller eller B&B
 • Morgenmad alle dage
 • Ture og transport som beskrevet i programmet
 • Lokal engelsktalende guide
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Transport fra lufthavnen til turens start og retur til lufthavnen

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Rejseperiode 2016-17
ved 2 voksne
36.295 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Afrejser

Rejsen Chile fra nord til syd har afrejse 1-2 gange om måneden. Landarrangementet starter i Santiago på mandage. Se afrejsedatoer og yderligere information om rejsen her.

Fraprisen er vejledende

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Lignende rejser


Palace on Wheels

Palace on Wheels

En legendarisk togrejse med luksustoget Palace on Wheels gennem Rajasthan til blandt andet paladsbyen Jaipur, eventyrlige Udaipur, karavanebyen Jaisalmer og den blå by Jodhpur. Tigersafari og smukke Taj Mahal er naturligvis også nogle af højdepunkterne.

LÆS MERE

10 dage fra 35.995 kr.

Fra kultur og natur på Java til Gudernes Ø

Fra kultur og natur på Java til Gudernes Ø

Oplev Javas unikke kulturelle og naturlige vidundere på denne rundrejse fra Semarang til Surabaya, inden I fortsætter til Bali, hvor 7 nætter venter på det luksuriøse Intercontinental Bali Resort, der ligger lige ned til den skønne og rolige Jimbaran strand.

LÆS MERE

16 dage fra 23.395 kr.

Rajasthans paladser

Rajasthans paladser

Oplev Indiens magi i staten Rajasthan, der byder på historiske karavanebyer, eventyrlige paladser, farverige markeder og overdådige templer. Undervejs bor I på ægte maharaja-paladser og udforsker området med egen chauffør og private guider.

LÆS MERE

16 dage fra 14.995 kr.

Fra Taj Mahal og tigersafari til tropisk badeferie

Fra Taj Mahal og tigersafari til tropisk badeferie

Oplev det klassiske Indien krydret med spændende tigersafari. Udforsk hektiske Delhi, se solopgangen over Taj Mahal, og nyd eventyrlige Jaipur, inden rejsen slutter med badeferie i Goa.

LÆS MERE

15 dage fra 15.295 kr.

Magiske Angkor og charmerende Hoi An

Magiske Angkor og charmerende Hoi An

Oplev magiske Angkor Wat i Cambodia kombineret med charmerende og stemningsfulde Hoi An i Vietnam. Begge steder bor i på førsteklasses hoteller og har naturligvis masser af udflugter og sightseeing inkluderet.

LÆS MERE

13 dage fra 15.295 kr.

Bestil tilbud