70120303
Åben:

Caribisk strandperle på Cuba

Oplev en caribisk strandperle på Cuba. Forkæl jer selv på en rejse til Cuba med en uge under Caribiens sol. Memories Jibacoa ligger på Cubas nordvestlige kyst, omkring en times kørsel fra Havannas internationale lufthavn. Hotellet ligger halvvejs mellem Havanna og Varadeo, ud til den flotte, hvide strand, Jibacoa Beach. Den imponerende smukke beliggenhed med den skønneste hvide sandstrand omkranset af palmer, hibiscusblomster og orkideer understreger det unikke indtryk af stedet.

Ønsker I at opleve mere af Cuba, så tilbyder vi mange spændende rejser til Cuba og muligheder for at forlænge jeres ferie.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

9 dage fra 16.350 kr. 

Turens højdepunkter

 •  Privat caribisk hvid sandstrand med grønne palmer
 •  Alle måltider og lokale drikkevarer er inkluderet
 •  Dejligt hotel med hyggelige værelser

Dagsprogram

Dag 1: Danmark - Havanna

I rejser fra Danmark, med flyskifte undervejs, til Havanna i Cuba. Ved ankomsten til Havana bliver I kørt direkte til Hotel Memories Jibacoa, hvor I tilbringer de kommende syv nætter.
Memories Jibacoa ligger på Cubas nordvestlige kyst, omkring en times kørsel fra Havannas internationale lufthavn. Hotellet ligger halvvejs mellem Havanna og Varadeo, ud til den skønne, hvide strand, Jibacoa beach. Memories Jibacoa er en perle for par og naturelskere, idet hotellet ligger væk fra de store turistområder og ned til sin egen, helt private strand. Den imponerende smukke beliggenhed med den fineste hvide sandstrand omkranset af palmer, hibiscusblomster og orkideer understreger det unikke indtryk af stedet.

Dag 1-8: Hotel Memories Jibacoa

 Hotel Memories Jibacoa

Hotellet har i alt 250 værelser fordelt på 12 mindre toetagers bygninger. Værelserne har en pragtfuld udsigt til enten havet, poolen eller den frodige 8 ha store have med de smukke røde hibiscusblomster og violette orkideer, der slynger sig om gelændere og balkoner. Alle værelser er store, lyse og pænt indrettede med rustikke træmøbler, aircondition og et dejligt badeværelse med badekar. Mange værelser har egen balkon eller terrasse.
Alle måltider serveres fra en yderst velassorteret buffet, hvor I hver dag har mulighed for at smage mange forskellige retter, ligesom der altid vil være spændende eksotiske frugter i rigelige mængder. Et kulinarisk højdepunkt er hotellets “hummeraften”.
Derudover findes der to andre restauranter. Én mindre restaurant som tilbyder cubanske specialiteter, og en større, mere elegant italiensk restaurant. Begge steder skal der reserveres bord på forhånd.
På Memories Jibacoa er der rig mulighed for afslapning. En palmeallé løber fra receptionen direkte ned til hotellets private strand med strandbar og grillrestaurant. Nyd dagen ved stranden, slap af ved den store swimmingpool eller forkæl jer selv med en gang massage. Hotellet tilbyder også en del sportsaktiviteter. Der er fitnessrum med havudsigt, spillerum med bordtennisborde, vandaerobics, salsaundervisning og mange muligheder for vandsportsaktiviteter, bl.a. kan der arrangeres sejlture i kajak, dykning og sejlads.
Men det behøver ikke at være strand, vand og afslapning det hele. Cubas spændende hovedstad Havanna ligger blot en times kørsel væk, og fra hotellets turdesk er der rig mulighed for at arrangere dagsudflugter. Her kan I gå på opdagelse i den spændende gamle bydel, Habana Viejas, og dens labyrint af smalle gader, der flankeres af gamle huse med tegltage, tunge trædøre og svungne smedejernsbalkoner. Bevæg jer ned af den fem km lange strandpromenade Malecón, hvor gamle amerikanske dollargrin præger gadebilledet. Indsnus atmosfæren på en af de smukke pladser: Plaza Vieja, Plaza San Francisco, Plaza de Armas og Plaza de la Catedral. Eller mærk historiens vingesus på Revolutionspladsen i det moderne Havanna. Trænger I til en pause så tag en forfriskning på den berømte bar La Bodeguita del Medio, hvor Hemingway drak sine “mojitos” i selskab med andre af byens forfattere, kunstnere, digtere og politikerspirer.

Muligheder er der mange af i Havanna, og MarcoPolo hjælper jer også gerne med at arrangere en guidet byrundtur, ligesom vi også kan være behjælpelige med alternative dagsudflugter eller en forlængelse af jeres Cuba-rejse.

Dag 8: Afrejse Havanna mod Danmark

Det er hjemrejsedag, og I afhentes på hotellet og køres til lufthavnen i Havanna.

Forlæng rejsen
I kan også vælge at forlænge jeres rejse på Cuba på egen hånd. Landet byder på rigtig mange muligheder for flere spændende oplevelser. Kontakt os venligst for mere information.

Dag 9: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte ankommer I i dag til Danmark.

SÆRLIGT OM REJSEN

Forkælelsesrejsen er en totaloplevelse, hvor alle sanser er i spil. Destinationen er eksotisk, og hotellet indbyder til afslapning og velvære i dejlige omgivelser. Forkælelsesrejserne består af fly og et særligt udvalgt hotel. Alle hoteller på forkælelsesrejser har noget særligt at tilbyde. På nogle er det de eksklusive og charmerende omgivelser. På andre er det gourmetrestauranter, lækre spafaciliteter eller et serviceniveau i verdensklasse. Så læn jer tilbage og nyd forkælelse i vidunderlige omgivelser.

Bestil i god tid
Efter USA og Cuba har genetableret de diplomatiske forbindelser, har der været ualmindelig stor interesse for at opleve Castros gamle Cuba, inden landet ændrer sig for meget. Det betyder i øjeblikket længere svartider end normalt fra vores samarbejdspartner på Cuba. Det betyder også en forhøjet efterspørgsel efter landets alt for få hotelværelser. Derfor er det meget vigtigt at bestille i rigtig god tid for at få plads på de bedste hoteller på populære destinationer, inden de bliver udsolgt. Det gælder ikke mindst i perioden fra november til april, hvor klimaet på Cuba er ideelt. Jo tidligere man bestiller, jo flere valgmuligheder har man.

Prisinformation

Caribisk strandperle på Cuba - 9 dage fra 16.350 kr.

Inkluderet i prisen

 •  Flyrejse Danmark – Havanna t/r
 •  Transport fra lufthavnen til hotellet og retur
 •  7 nætter på Hotel Memories Jibacoa / Garden View room
 •  All Inclusive-hotel hvor alle måltider, samt mange drikkevarer, er inkluderet
 •  Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 •  Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 •  Drikkepenge
 •  Visum
 • Afrejseskat fra Cuba CUC 25 (Ca. EUR 21)

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
1 jan - 23 jun
22 aug - 15 dec
ved 2 voksne
fra 16.950 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
kontakt os for pris

Højsæson
24 jun - 21 aug
16 dec - 31 dec
ved 2 voksne
fra 18.550 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris

Der kræves visum til Cuba for danske statsborgere. Det skal søges hjemmefra, visum kan ikke udstedes ved ankomst.
ved 2 voksne
Ved 2 voksne og 2 børn

Vær opmærksom på, at man skal kunne fremvise en gyldig sygerejseforsikring ved indrejse.
ved 2 voksne
Ved 2 voksne og 2 børn

Børn over 14 år er velkomne på Breezes Jibacoa.
ved 2 voksne
Ved 2 voksne og 2 børn

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Mexicos højdepunkter

Mexicos højdepunkter

På denne rundrejse opleves Mexicos mange højdepunkter. Imponerende ruiner, farverige markeder og traditionelle indianerlandsbyer. Slut af med strandferie ved Mexicos caribiske kyst.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie

16 dage fra 19.350 kr.

Borneos regnskove og tropeøer

Borneos regnskove og tropeøer

Borneos frodige regnskove og paradisiske tropøer venter på dette ultimative eventyr til Sabah. Fra Kota Kinabalu går turen til afsidesliggende Sandakan, og videre ind i regnskoven ved Sukau, der er særdeles rig på dyreliv. Fra Sukau venter endnu et jungleeventyr i Borneos ældste regnskov, Danum Valley inden rejsen afsluttes med en luksuriøs badeferie på tropeøen Gaya Island.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Strandferie

16 dage fra 28.495 kr.

Husbåd i Indonesisk Borneo og luksusbadeferie

Husbåd i Indonesisk Borneo og luksusbadeferie

Kig efter orangutanger i Borneos jungle fra en husbåd, bliv forkælet med luksusbadeferie på Bali eller Lombok og shop løs i fremtidsagtige Singapore.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

15 dage fra 22.995 kr.

Nyhed
Sydindiens højdepunkter

Sydindiens højdepunkter

Prægtige templer, dyrerige nationalparker, historiske handelsbyer og farverigt gadeliv er blot nogle få af de mange højdepunkter, der venter på denne rejse gennem Sydindien med privatchauffør.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

12 dage fra 16.995 kr.

Borneo badeferie og Singapore

Borneo badeferie og Singapore

Nyd shopping og gastronomi i verdensklasse i Singapore, og lad dig forkæle i eksotiske omgivelser i egen villa på en lille ø ud for Borneo.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

13 dage fra 14.995 kr.

Kampagne