70 12 03 03
Åben:

Burmas højdepunkter

Hvis I ankommer til Burma fra Thailand, stilles uret 30 minutter tilbage. Men I kunne lige så godt skrue tiden 30 år tilbage, for Burma er Østen af i går. Fra Yangons gyldne pagoder flyver I til byen Heho i Shan-staten. Ved Inle-søen glider I afsted i trækanoer på det blikstille vand mellem flydende grønsagsmarker og landsbyer på pæle.
Kongebyen Mandalay i det nordlige Burma er fyldt med cykeltaxaer, templer og kronragede munke i orange gevandter. Senere besøges den formidable ruinby Bagan.
Inden rejsen med Burmas højdepunkter afsluttes i Yangon, besøger I det forunderlige tempelbjerg, Mount Popa.

16 dage fra 24.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Private udflugter med egen guide
 • Oplev Pindayas enorme grotte med 8000 Buddha statuer
 • Nyd Inle Søens magi og flydende landsbyer
 • Se de fascinerende templer ved Bagan

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Fra Danmark flyver I via Bangkok mod Burma.

Dag 2: Ankomst til Yangon

 Ankomst til Yangon

Ved ankomsten til Yangon lufthavn bliver I mødt af jeres guide og kørt til hotellet. Resten af dagen er til fri disposition i Yangon.
Brug evt. dagen på at gå en tur i centrum af byen omkring Sule-pagoden og det kinesiske kvarter. Eller nyd freden i den smukke park omkring Kandawgyi-søen, der prydes af en unik flydende restaurant samt en førsteklasses udsigt mod Shwedagon-pagoden, der hæver sig over byens tage. Parken er populær hos lokale indbyggere, der kommer her for at spise på de mange restauranter eller nyde udsigten over en kold øl.

Dag 3: Sightseeing i Yangon

 Sightseeing i Yangon

Yangon vågner tidligt, så den engelsktalende guide henter jer fra morgenstunden, og dagen igennem vil han føre jer til en række af byens både store og mindre kendte attraktioner:
Kandawgyi-søen, der er et storslået syn i det bløde morgenlys. Botataung-pagoden, der siges at indeholde ét af Buddhas hår.
Eftermiddagen vil begynde på Nationalmuseet, turen fortsætter herefter til den enorme buddhafigur Chakhtyi. Turen slutter ved den formidable Shwedagon-pagode, som opleves bedst ved at slå sig ned en stund og nyde solnedgangen sammen med de lokale munke.

Dag 4: Yangon – Pindaya

 Yangon – Pindaya

Efter morgenmaden kører I til lufthavnen og flyver til Heho dybt inde i Shan-bjergene.
Ved ankomst kører I en smuk tur gennem de frodige omgivelser. Dette område kaldes også for »Burmas køkkenhave«, og ofte vil I passere oksekærrer, der bringer dagens høst hjem. Ud på eftermiddagen besøger I hovedattraktionen i Pindaya.  De kæmpestore kalkstenshuler, hvor pilgrimme gennem hundredvis af år har anbragt mere end 8.000 buddhafigurer. I slår vejen forbi en familie, der producerer de smukke traditionelle burmesiske parasoller. I overnatter i Pindaya.

Dag 5: Pindaya – Kalaw

 Pindaya – Kalaw

Fra Pindaya fortsætter turen gennem højlandet til Kalaw, der fungerede som »Hill Station« i kolonitiden. Når temperaturen i lavlandet blev for høj, rejste englænderne op til steder som Kalaw for at køle af. I dag er byen stadig en meget stille og fredfyldt by.Ved ankomsten tjekkes ind på hotellet. Resten af dagen byder på sightseeing i Kalaw.

Dag 6: Kalaw – Inle-søen og sejltur

 Kalaw – Inle-søen og sejltur

Fra Kalaw kører I det sidste stykke gennem Shan-bjergene til Inle-søen, hvor I stiger om bord i en langbåd og sejler ud på eventyr på den magiske sø. Her kan I iagttage børn i små kanoer på vej til skole, kvinder med en stor cigar i munden, der vasker tøj på trappen, og mænd der balancerende på det ene ben kaster net ud fra en vuggende kano. I besøger flere små landsbyer. Nogen væver smukke stoffer af silke og tråde fra lotusblomster, andre har specialiseret sig i at bygge både samt rulle burmesiske cigarer. Natten tilbringes på et hotel beliggende tæt ved den travle sø.

Dag 7: Inle-søen og Indain

 Inle-søen og Indain

Er det markedsdag, vil dagens første stop være et af de spændende lokale markeder, der roterer mellem landsbyerne på bredden af søen. Her kommer lokale indbyggere fra både søen og bjergene for at handle, snakke og måske prøve lykken i spil. Fisk, grønsager, håndrullede cigarer, betelnødder og gode sladrehistorier skifter hurtigt ejermænd, inden formiddagen går på hæld. Dagens andet højdepunkt er et 400 år gamle tempelområde ved Indain. Byen, der engang var et magtcenter er langt fra den største ruinby i Burma, men den er helt klart blandt de mest atmosfærefyldte.

Dag 8: Inle-søen – Mandalay

 Inle-søen – Mandalay

Efter morgenmaden er der tid til endnu en sejltur på søen, inden I tjekker ud fra hotellet og kører til lufthavnen i Heho, hvor flyet mod Mandalay står klar.
Ved ankomsten til den lille lufthavn i Mandalay bliver I mødt af jeres chauffør og engelsktalende guide, som vil køre jer til hotellet. Herefter er resten af dagen til fri disposition.
Mandalay lader sig let udforske på egen hånd. Der er masser af cykeltaxaer, og det er let at organisere en cykeltur gennem byen. Gå ikke klip af solnedgang fra toppen af Mandalay Hill. Trapper fører hele vejen mod toppen, og selvom der er mange trin, der skal forceres, er udsigten i høj grad anstrengelserne værd.

Dag 9: Mandalay og Mingun

 Mandalay og Mingun

Fra morgenstunden kører I ned til Ayeyarwady-floden og sejler de 11 km til Mingun. Den gamle kongeby kan kun nås via floden, og allerede inden I lægger til ved den lille by, kan I se Minguns absolut største attraktion: Kong Bodawpayas imponerende pagode. Til trods for at kun basen i dag står tilbage, fornemmer man tydeligt, hvor storslået Kong Bodawpayas vision i sin tid var. Tilbage i Mandalay venter både Mahamuni-pagoden og Kuthodaw-pagoden. Herfra er der ikke langt til en af Mandalays virkelige skatte: Shwenandaw-kloster. Dette smukt dekorerede lille trætempel var engang del af kongepaladset i Mandalay. I kigger også nærmere på byens kunsthåndværk, og hvis tiden tillader det, bestiger I Mandalay-højen og nyder solnedgangen over Mandalay.

Dag 10: De gamle kongebyer Amarapura og Inwa

 De gamle kongebyer Amarapura og Inwa

Der er ikke langt til dagens første stop: den lille by Amarapura. Her skal I opleve byens flere hundrede munke ved Mahagandayon-klosteret, når de stiller op i en lang række med hver deres skål for at få serveret dagens hovedmåltid. Frokosten serveres med udsigt til den til verdens længste bro af teaktræ, U Bein. Broen har to århundreder på bagen og er 1,2 km lang. Herefter fortsætter rejsen til endnu en gammel kongeby Inwa, hvor I ser det tidligere royale palads, det elegante teaktræs-kloster Bagaya Kyaung og byens højdepunkt “Det skæve tårn i Inwa”.

Dag 11: Mandalay – Bagan

Efter en kort flyvetur fra Mandalay er I fremme i Bagan. Her er I fremme sidst på eftermiddagen, hvilket er tidsnok til at nå lidt sightseeing samt finde det perfekte sted at opleve den mageløse solnedgang over Bagans skov af tempelruiner.

Dag 12: Bagan

 Bagan

Bagan er et af Sydøstasiens største arkæologiske vidundere, og hele dagen er afsat til at udforske de tusindvis af gamle tempelruiner, der fylder det åbne landskab. På sit højeste var den en af verdens prægtigste byer, og rejsende lovpriste dens skønhed til skyerne. I dag er byen forladt, men ca. 3.000 velbevarede templer står tilbage som minde om Bagans tidligere storhed. I besøger de mest interessante og flotteste af templerne. Der er også tid til at besøge Bagans gyldne Shwezigon-pagode og det pulserende marked i Nyang U. I besøger desuden en lakfabrik og slutter dagen med at se solnedgangen fra toppen af en af Bagans største templer.

Dag 13: Bagan og Mount Popa

 Bagan og Mount Popa

Om formiddagen tager I på udflugt til tempelbjerget Mount Popa, hvis klosterkompleks ligger aldeles spektakulært på toppen af et lille bjerg. Toppen ligger 737 m over det flade land, så der er en del trin, som skal forceres for at nå tempelbygningerne på toppen. Men det er hele umagen værd, for udsigten over det omkringliggende landskab er forrygende. Nede igen går turen sidst på dagen tilbage til Bagan. Eftermiddagen kan bruges på at besøge nogle af de templer, I ikke nåede dagen før.

Dag 14: Bagan - Yangon

 Bagan - Yangon

Efter morgenmaden kører I til lufthavnen og flyver til Yangon. Efter indlogering på hotellet fortsætter I dagen med sightseeing i Yangon. I oplever bl.a. nogle af de farvestrålende kolonitidsbygninger i den indre del af Yangon og besøger Scott Market, hvor der er blevet handlet tekstiler og kunsthåndværk gennem de sidste 75 år. I kigger også forbi Botataung-stupaen, der i modsætning til næsten alle andre stupaer i Sydøstasien er hul. I er velkomne til at kigge indenfor, og bygningen er mindst lige så smuk indefra, som den er udefra.

Dag 15: Afrejse fra Yangon

Dagen er til fri disposition i Yangon, indtil I bliver afhentet på hotellet og kørt til lufthavnen for hjem- eller vidererejse.

Dag 16: Ankomst til Danmark

I ankommer til Danmark tidligt denne morgen.

SÆRLIGT OM REJSEN

Siden oppositionslederen Aung San Suu Kyi sidste år udtalte sig positivt om turister i landet, har Burma oplevet en stærkt stigende interesse for rejser hertil.
Det har desværre også resulteret i enorme prisstigninger i forhold til hotelpriser og guideservice.
Venligst bemærk, at MarcoPolo tager forbehold for disse prisstigninger.
Ønsker I afrejse fra provinsen, er dette muligt. Kontakt venligst vores rejsekonsulenter for et tilbud.
Pga. ekstra stor efterspørgsel vil priserne omkring efterårsferien, juleferien og påskeferien typisk stige

Prisinformation

Burmas højdepunkter - 16 dage fra 24.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Yangon t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Al transport og alle udflugter med tog, båd, cykel/hestevogn eller i privat bil med chauffør og lokal engelsktalende guide.
 • Indenrigsfly fra Yangon til Heho, Heho til Mandalay, Mandalay til Bagan og Bagan til Yangon inkl. skatter og afgifter
 • 3 nætters ophold på turistklasses hotel i Yangon inkl. morgenmad.
 • 1 nats ophold på turistklasses hotel i Pindaya  inkl. morgenmad.
 • 1 nats ophold på turistklasses hotel i Kalaw inkl. morgenmad.
 • 2 nætters ophold på turistklasses hotel ved Inle-søen inkl. morgenmad
 • 3 nætters ophold på turistklasses hotel i Mandalay inkl. morgenmad.
 • 3 nætters ophold på turistklasses hotel i Bagan , inkl. morgenmad.
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum til Burma
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Lokal afrejseskat fra Yangon Lufthavn, ca. USD 10 pr. person

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Rejseperiode
1 okt 2016 - 15 dec 2016
1 mar 2017 - 31 mar 2017
ved 2 voksne
24.995 - 26.995 kr.
Tillæg for førsteklasses hoteller
3.800 kr.

Rejseperiode
16 dec 2016 - 23 dec 2016
ved 2 voksne
27.295 - 29.295 kr.
Tillæg for førsteklasses hoteller
3.800 kr.

Rejseperiode
24 dec 2016 - 28 feb 2017
ved 2 voksne
25.995 - 27.995 kr.
Tillæg for førsteklasses hoteller
3.800 kr.

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for førsteklasses hoteller
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Syd for den sydlige polarcirkel

Syd for den sydlige polarcirkel

Denne ekspedition tager dig dybt ind i Antarktis’ forunderlige verden. Målet er at sejle længere mod syd end på vores øvrige krydstogter og krydse den sydlige polarcirkel.

LÆS MERE

18 dage fra 115.200 kr.

Krydstogt til Svalbard, Østgrønland og Island

Krydstogt til Svalbard, Østgrønland og Island

Højt mod nord ligger en fortryllende verden af is, hav og midnatssol. Dette er naturens verden, og mellem de få småbyer venter et landskab af en sjælden rå skønhed, hvor isbjørne jager på pakisen.

LÆS MERE

15 dage fra 72.395 kr.

Krydstogt til Svalbard - isbjørnenes rige

Krydstogt til Svalbard - isbjørnenes rige

Tag med på polarkrydstogt til Svalbard, hvor havfugle i tusindvis yngler på klippesiderne, og isbjørne jager sæler på isflagerne. På dette krydstogt oplever I det bedste af Svalbard på komfortabel vis.

 

LÆS MERE

13 dage fra 67.395 kr.

Kina med krydstogt på Yangtze

Kina med krydstogt på Yangtze

Tag med på denne store rundrejse i Kina med krydstogt på Yangtze-floden. Turen tager jer også til kejserbyen Beijing, terracotta-hæren i Xian og futuristiske Shanghai. For ikke at nævne mødet med de store pandaer i Chengdu.

LÆS MERE

14 dage fra 24.950 kr.

Luksuskrydstogt ved Galapagos

Luksuskrydstogt ved Galapagos

Oplev det bedste af Ecuador på denne rejse, der kombinerer natur og kultur på fastlandet med Galapagos-øernes fantastiske dyreliv.

LÆS MERE

11 dage fra 46.550 kr.

Bestil tilbud