70120303
Åben:

Brasiliens højdepunkter

Brasilien er et fantastisk rejseland, og på denne rejse får I alle Brasiliens højdepunkter. Første stop er Rio med sine skønne strande, smukke bjerge og smittende livsglæde. Efter Rio flyver I til Foz do Iguaçú, der er et af verdens største vandfald. Dernæst venter tre eventyrlige dage dybt inde i Amazon-junglen. I Salvador føres I gennem den gamle bydels labyrint af smalle gader fra kolonitiden. Det var i Salvador, at den brasilianske kultur for alvor opstod, og intet andet sted opleves den brasilianske folkesjæl bedre end her.

Kom til gratis rejseforedrag om Brasilien – læs mere her.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

16 dage fra 32.595 kr. 

Turens højdepunkter

 • Det bedste af Brasilien i én rejse
 • Rio de Janeiro, Iguaçú-vandfaldene, Amazonas og Salvador da Bahia.
 • Mange udflugter inkluderet
 • Privat, engelsktalende guide

Dagsprogram

Dag 1: Danmark – Rio de Janeiro

Afrejse fra Danmark sidst på dagen med fly til Lissabon. Herfra går rejsen videre med direkte fly til Rio de Janeiro i Brasilien.

Dag 2: Rio de Janeiro

 Rio de Janeiro

I ankommer til Rio de Janeiro tidligt om morgenen. Herfra tager I til jeres centralt beliggende hotel for de næste tre nætter. Nu er det tid til at give jer i kast med denne dybt fascinerende storby – og det på en meget utraditionel måde. Først på eftermiddagen afhentes I af en lokal guide, der vil tage jer på en køretur i en åben jeep. Dette giver en helt anden oplevelse, end hvis man kører i bus. Fra den åbne jeep føler man sig tættere på det hele: duftene, byens lyde og det fascinerende liv i gaderne. På denne måde kan I virkelig fornemme byens rytme, mens I kører mod det dramatiske bjerg Corcovado bag Rio. Corcovado blev for alvor verdenskendt, da bjergets berømte Kristus-figur for nyligt blev udnævnt som et af Verdens syv nye vidundere. Figuren er 30 meter høj og vejer over 1.100 tons. Næsten ligegyldigt, hvor man befinder sig i byen, vil man kunne se den enorme figur, der med udstrakte arme velsigner Rio og dens indbyggere. Den gigantiske statue er spektakulær, men udsigten fra Corcovado over Rio, strandene og Guanabara-bugten er mindst lige så vidunderlig. Intet andet sted har man et bedre overblik over Rios forunderlige geografi og guddommeligt smukke placering.
Vejen ned ad bjerget slanger sig gennem Tijucaskoven, en fredet rest af den tropiske regnskov, som engang dækkede kysten. Herfra har I udsigt til Ipanema og Copacabana til den ene side og det gamle Rio med Santa Teresa i forgrunden til den anden. Sidste stop er netop det maleriske kvarter Santa Teresa, der ligger på en lille høj med en forrygende udsigt over Rios midtby. Santa Teresa var i 1800tallet hjem for byens bedre borgerskab, der byggede flotte villaer i de brostensbelagte gader. Siden 1960’erne har området tiltrukket kunstnere og andre kreative kræfter, der har pustet nyt i liv i de gamle gader og skabt et meget atmosfærefyldt og inspirerende miljø. I kører ad stejle, snoede gader flankeret af smukke huse til den gamle akvædukt Arcos de Lapa. Fra Santa Teresa går turen tilbage mod midtbyen og jeres hotel.

Dag 3: Rio de Janeiro

 Rio de Janeiro

I dag står dagen til fri disposition. I kan f.eks. begive jer ud på en afslappet guidet cykeltur langs Rios vidunderlige strande. Copacabana, Ipanema og Flamengo, bare navnene oser af brasiliansk strandstemning, og fra cyklen er der rig mulighed for at suge det hele til sig. Tempoet er roligt, så der er god tid til at nyde udsigten og stoppe for en is eller en kold drink undervejs. I returnerer til hotellet omkring frokosttid.
Der er også mulighed for, på egen hånd eller med en guide, at udforske en af de mest karakteristiske bjerge, Sukkertoppen. Den stejle klippe rejser sig dramatisk over byen helt nede ved vandkanten og er et fantastisk syn – ikke mindst tæt på. En lille sti fører helt hen til foden af den imponerende klippe. Herefter fortsætter I op til Morro da Urca 220 meter op ad Sukkertoppens stejle bjergsider. Man kan komme til Morro da Urca med svævebane, men er der stemning for det, kan bjerget også bestiges på gåben. Dette tager ca. 50 minutter og er en meget smuk måde at opleve Sukkertoppen på. Fra Morro da Urca fortsættes med svævebane til toppen. Her ligger Rio bogstaveligt talt for jeres fødder, og I belønnes med en guddommelig udsigt over de berømte strande 396 meter under jer. På den ene side rejser de grønne bjerge sig bag byen, og på den anden forsvinder Atlanterhavets blå bølger i den fjerne horisont. Midt imellem ligger Rio i al sin pragt. Fra Sukkertoppen er der ingen tvivl om, hvorfor mange anser Rio som verdens flottest beliggende storby.

Dag 4: Rio de Janeiro

Det meste af dagen er til fri disposition til at nyde alt, hvad Rio tilbyder af kultur og afslapning. Men sørg for at være friske til om aftenen, hvor der venter en stor oplevelse. Brasilien er kendt for mange ting, men en af de vigtigste er befolkningens åbenlyse livsglæde. Man kan mærke den overalt. På gaderne, på strandene og ikke mindst i nattelivet. Og det er netop nattelivet, I her til aften skal stifte nærmere bekendtskab med. En lokal guide henter jer på hotellet og kører jer til Lapa-distriktet. Lapa er et af de ældre beboelseskvarterer i Rio, men bydelen har oplevet en kraftig forandring de sidste år, og er i dag et af de mest livlige og folkelige områder af byen. Lokale kommer her for at hygge sig, feste og have det sjovt – kort sagt alt det Rios befolkning elsker! Sammen med den lokale guide kigger I lidt på kvarteret og folkelivet. I skal naturligvis smage Brasiliens nationaldrink, Caipirinha, der siges at indfange selve smagen af Brasilien – fyldt med sol, samba og livsglæde.

Dag 5: Rio de Janeiro – Foz do Iguaçú

 Rio de Janeiro – Foz do Iguaçú

Om morgenen flyver I direkte til Foz do Iguaçú. Dette næsten sagnomspundne sted ligger i et frodigt regnskovsområde, der hvor Argentina, Paraguay og Brasilien mødes. Foz do Iguaçú er et af verdens største vandfald og måske det flotteste af dem alle. Enorme vandmasser – 5.000 m3 i sekundet – vælter ud over den flere kilometer brede klippekant og styrter 70 m ned i dybet, hvor vandet rammer floden med en så voldsom kraft, at jorden ryster. Det kan være en ganske overvældende oplevelse at se vandfaldene første gang. Derfor tilbringes hele tre nætter i området, så I har god tid til rigtigt at nyde dette naturskabte vidunder fra flere vinkler. Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 6: Foz do Iguaçú

 Foz do Iguaçú

Denne formiddag kommer I helt tæt på Foz do Iguaçú, når I besøger den argentinske side af vandfaldene. Det er fantastisk at opleve de argentinske fald badet i gyldent sollys og høre den tordnende lyd af vandmasserne, der falder ned i dybet. Fra denne side kan I desuden komme virkelig tæt på alle de mindre fald, der tilsammen udgør Foz do Iguaçú, ved at udforske det system af gangbroer, der snor sig rundt mellem vandfaldene. Ligegyldigt hvilken vej I tager, vil I overalt have en fantastisk udsigt over vandfaldene og føle, at der er vand overalt omkring jer. En af gangbroerne fører endda helt hen til kanten af den såkaldte „Djævlens Gab”. Her kan I fra en klippehylde se lige ned i dybet og de frådende vandmasser 60 m nede. Midt på eftermiddagen returneres til hotellet, hvor resten af dagen er fri til afslapning eller eventyr på egen hånd.

Dag 7: Foz do Iguaçú

Efter morgenmaden skal I opleve Foz do Iguaçu-vandfaldene fra den brasilianske side. Det er fra Brasilien, at I får det store panorama-vue, idet vandfaldene så at sige falder ned mod Brasilien. Her fornemmer I virkelig omfanget af de mange fald. I kan høre vandet, længe før I kan se det. Den tordnende lyd fra vandmasserne fylder luften som en dyb, fjern rumlen, og jo tættere I kommer på faldene, jo højere bliver lyden. Luften fyldes med vanddamp, og pludselig åbenbarer det fantastiske skue sig for jer. Naturens kræfter er man ikke i tvivl om, når man står foran det prægtige vandfald. Enorme vandmasser fra i alt 275 vandfald vælter ud over den to km brede klippekant og styrter 70 m ned, hvor de rammer floden med en sådan kraft, at jorden ryster under jeres fødder. Fra stien, I følger, kan I nyde den ene fantastiske udsigt efter den anden til dette enestående naturfænomen. Turen ender i bunden af kløften, hvor I kigger lige lukt ind i Djævlens Gab, og luften er mættet af en sky af vandperler.
Resten af dagen er til fri disposition til at slappe af på hotellet, eller I kan f.eks. vælge at besøge den spændende fuglepark i Foz do Iguaçu med over 900 fugle fra 150 forskellige arter, hvoraf mange anses for at være truede.

Dag 8: Foz do Iguaçú - Manaus

 Foz do Iguaçú - Manaus

Tidligt om morgenen forlades Foz do Iguaçú, og I flyver til byen Manaus, hovedstaden i staten Amazonas. Manaus ligger kun 3 grader syd for ækvator og er en af verdens mest isolerede storbyer. I alle retninger rundt om byen strækker junglen sig som et uendeligt grønt tæppe af uberørt regnskov. Byens afsidesliggende placering kan de takke portugiserne for. I 1669 blev fortet São José da Barra bygget her, og langsomt voksede en landsby op rundt om fæstningen. Længe forblev byen en afsidesliggende udpost befolket af indianere, handelsfolk, slaver og naturligvis soldater. Men så kom der gang i gummiproduktionen, og Manaus oplevede sin første rigtige storhedstid. Folk strømmede til byen med drømme om hurtige penge og et liv i overdådig luksus. Dette var gummibaronernes ære, og de havde kronede dage indtil midten af det 20. århundrede, hvor efterspørgslen på gummi faldt. Befolkningen i Manaus måtte se deres eksistensgrundlag smuldre, og byen sank ned i en dyb krise. I 1967 kom den brasilianske regering Manaus til undsætning ved at gøre hele området til frihandelszone. Mange firmaer er sidenhen flyttet til Manaus for at drage fordel af de lempelige skatteregler, og i dag er Manaus kendt for sin elektronikproduktion. Byen er samtidig vokset betragteligt, og i dag har byen mere end 3 millioner indbyggere, hvis man regner oplandet med. Efter ankomsten til Manaus er resten af dagen til fri disposition.

Dag 9: Manaus - Amazonas

 Manaus - Amazonas

Manaus’ op- og nedture gennem historien kan naturligvis ses i byens gader, og her til morgen tager I på en byrundtur for at se nærmere på de mange seværdigheder. I skal naturligvis se det berømte teater, der på mange måder er byens vartegn. Selvom teatret er kommet til at fremstå som symbol på Manaus, har byen også andre interessante attraktioner. Deriblandt det smukke marked Adolfo Lisboa, der blev bygget i 1882 efter parisisk forbillede. Markedet er stadig i brug, og her kan I købe alt fra indiansk håndværk til lokale frugter. På Museo do Indio får I et indblik i, hvordan regnskovens oprindelige folk levede, og mange steder stadig lever.

Efter frokost er det tid at drage dybt ind i Amazon-junglens forunderlige verden. Amazonas er som en verden for sig fuld af hemmeligheder. Mellem træerne lurer sky jaguarer og de mærkværdigt udseende myreslugere side om side med piratfisk, papegøjer og højlydte brøleaber. Gennem det hele løber Amazonfloden tværs over kontinentet fra Perus bjerge til Atlanterhavet. Eventyret lever stadig i bedste velgående mellem Amazon-skovens floder og træer, og det vil I selv opleve, når I i Manaus bliver hentet af en naturguide fra Amazon Lodge. Guiden sørger for, at jungleeventyret begynder allerede på turen til lodgen, der er placeret med en fantastisk beliggenhed godt 120 km inde i junglen. For at komme derud skal I både køre og sejle ad flere omgange.
Undervejs passerer I ‘Vandenes Møde’, der er det sted, hvor det mørke vand fra floden Rio Negro mødes med det brune vand fra Amazonfloden. Sidste stykke foregår i speedbåd ad floderne Araca og Mamori frem til lodgen, der flyder på Jumasøens mørke vande.

Lodgen udgør en helt lille verden midt i junglen. Fra den centrale pavillon i midten af lodgen udgår fem “arme”. På tre af disse findes stedets 18 værelser. Fra lodgens soldæk kan I nyde udsigten over skoven eller tage en svømmetur i floden. I kan også udforske Jumasøen på egen hånd i kano. Flere gange om dagen arrangeres der ture ind i junglen. Om aftenen kan I endda tage med ud og lede efter alligatorer. Om aftenen kan I nyde en stille drink på soldækket og opleve junglens tætte mørke og mange lyde. Opholdet inkluderer helpension og alle udflugter rundt i junglen.

Dag 10 - 11: Amazonas

 Amazonas

Der arrangeres forskellige udflugter rundt i området. Formen og transportmidlerne vil variere alt efter årstid, men alle ture planlægges, så de sikrer de størst mulige naturoplevelser. Et af de vigtigste elementer i turene er guiden, som kan forklare dybt fascinerende om skovens økologi. Snart vil det stå klart, at alt i skoven indgår i én stor kompliceret balance, der ikke kan forskubbes, uden at det får uforudsigelige følger for alle skovens dyr og planter. Junglen skal opleves, men kom ikke med forventningen om at være deltager i en dyrefilm, der på 40 min. fortæller alt om livets gang i naturen i flotte eksotiske billeder. Dyrelivet er til stede overalt omkring jer, men det kan være svært at få øje på i den tætte vegetation. Selvom man måske ikke ser en jaguar eller en sort panter, er junglen et fantastisk sted at tage på fotosafari. Det er en fortryllende oplevelse at sejle ad de mørke stille floder, hvor træernes spejling i vandet giver en følelse af at begive sig rundt i en hel anden verden. Dette krydres med spændingen om, hvad der venter  rundt om det næste sving. For her er gode muligheder for at se det fascinerende dyreliv i sine naturlige omgivelser. Og der er ikke noget, der kan få adrenalinen til at stige, som guidens stille indikation af, at der står et dyr langs floden længere fremme…

Dag 12: Amazonas – Salvador da Bahia

 Amazonas – Salvador da Bahia

Efter morgenmaden vender I tilbage til civilisationen ad samme rute, som I rejste ind. Siden flyver I fra Manaus til Salvador på Brasiliens Atlanterhavskyst. I ankommer ud på aftenen og kører til jeres hotel for de kommende tre nætter.
Salvador er på mange måder en unik by. Byen har en smuk placering på en stejl skråning ved Bahia de Todos os Santos, Allehelgens-bugten. Her kan I slappe af på de dejlige strande eller gå på opdagelse i den gamle bydels smalle, brolagte gader, der flankeres af pastelfarvede bygninger fra den portugisiske kolonitid. Men det er lige så meget byens sjæl og historie, der gør Salvador så enestående. Her kan man i højere grad end i nogen anden by i landet fornemme de afrikanske rødder, der ligger til grund for mange af de kulturtræk, vi i dag forbinder med Brasilien. Det er fra Salvador, at sambaen, religionen candomblé og den brasilianske kampteknik capoeira udspringer. Det er også i Salvadors køkkener, at mange af de nationale retter er blevet til. At byen tilmed var Brasiliens første hovedstad, gør Salvador til en af de vigtigste kilder til den brasilianske folkelige identitet – og intet andet sted fornemmes den tydeligere end her.

Dag 13: Salvador da Bahia

Dagen står til fri disposition. I kunne bruge dagen til at besøge Salvadors historiske centrum, der i 1985 blev erklæret for en del af Verdens Kulturarv af UNESCO. Det var her portugiserne opførte den befæstede by, som senere blev Brasiliens første hovedstad. Disse gamle brostensbelagte gader rummer mange smukke bygninger samt adskillige kirker, der regnes blandt de fineste eksempler på portugisisk kolonitidsarkitektur. Midt i det hele ligger Largo do Pelourinho, Gabestokspladsen, hvortil nyankomne slaver fra Afrika blev ført i lænker og bortauktioneret. Af nyere dato er den særprægede Elevador Lacerda. Her bringer elevatorer dagligt mere end 50.000 passagerer op og ned gennem et 72 meter højt tårn. Allerede i 1610 indså man nødvendigheden af en elevator her til at bringe folk og varer fra havnen op til boligområderne højere oppe på bjergsiden. Siden dengang har der været adskillige forskellige elevatorer på dette sted. Den nuværende elevator stammer fra 1928. Der er utrolig meget at se i Salvadors gamle centrum, og blot stemningen i de krogede gader er et kapitel for sig.

Dag 14: Salvador da Bahia

Hele dagen er til fri disposition, så I på egen hånd kan tage Salvador i øjesyn.

Dag 15: Salvador da Bahia – Danmark

Det er hjemrejsedag, og I bliver kørt til lufthavnen sidst på eftermiddagen. Det betyder, at I har god tid til at nyde denne sidste dag i Salvador. Enten ved på egen hånd at slentre rundt i de gamle gader eller måske tage en rolig dag på byens strand. Hjemrejsen går fra Salvador via Lissabon.

Dag 16: Danmark

Ankomst til Lissabon, hvor I skifter fly mod Danmark.

Prisinformation

Brasiliens højdepunkter - 16 dage fra 32.595 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra Danmark til Brasilien t/r
 • 5 indenrigsflyvninger i Brasilien
 • 3 nætter på Golden Tulip Regent i Rio
 • Halvdagsudflugt i jeep til Corcovado og Santa Teresa
 • Aftentur til Lapa-distriktet i Rio
 • 3 nætter på Hotel Viale Cataratas ved Iguaçú
 • Udflugter til vandfaldet ved Foz do Iguaçú på den brasilianske og argentinske side
 • 1 nat på Hotel Tropical i Manaus
 • Halvdags byrundtur i Manaus
 • 4 dage/3 nætter på Amazon Lodge i Amazonas inkl. alle måltider og udflugter
 • 3 nætter på Cruz do Pascoal i Salvador da Bahia
 • Alle transporter
 • Entré til alle nævnte seværdigheder og nationalparker
 • Engelsktalende guides på alle turene
 • Morgenmad alle dage
 • Lufthavnsafgifter, der skal opkræves i billetten
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
1 jan 2018 - 23 jun 2018
24 aug 2018 - 16 aug 2018
ved 2 voksne
fra 32.595 kr
Ved 2 voksne og 2 børn
kontakt os for pris

Højsæson
24 jun 2018 - 15 dec 2018
ved 2 voksne
fra 33.695 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Kerala rundrejse

Kerala rundrejse

Den historiske krydderiby Cochin, grønne bjergsider med temarker og krydderi-plantager, vilde elefanter og sejltur gennem Backwaters i en husbåd. På denne Kerala rundrejse oplever I det bedste af denne smukke stat, inden rejsen slutter med badeferie ved en af Indiens bedste strande.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie

10 dage fra 13.995 kr.

Vic Falls safari og Cape Town

Vic Falls safari og Cape Town

Oplev de mægtige Victoria Falls, tag på safari i den fantastiske Chobe National Park og slut turen af med stil i skønne Cape Town. Denne rejse byder på tre af det sydlige Afrikas absolut største højdepunkter.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Safari, Storby

13 dage fra 30.995 kr.

Det ukendte Burma

Det ukendte Burma

Oplev det ukendte Burma på denne rejse, der tager dig til afsidesliggende minoritetsgrupper i Loikaw, ruinbyen Mrauk U og Yangons baggyder, inden rejsen slutter med badeferie på en tropeø i Myeik-øgruppen. Perfekt for eventyrer og andengangsrejsende i Burma.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Strandferie, Unik rejse

16 dage fra 29.995 kr.

Nyhed
Fra Dubai til Vietnams storbyer

Fra Dubai til Vietnams storbyer

Fra Dubais moderne skyskrabere, menneskeskabte øer og enorme shoppingcentre til Vietnams fascinerende og pulserende storbyer Hanoi og Ho Chi Minh City, hvor I oplever både byernes store seværdigheder samt mindre kendte områder fra bagsædet af en vespa.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Storby

11 dage fra 17.995 kr.

Nyhed
Borneo og eventyr i Sarawak

Borneo og eventyr i Sarawak

Oplev Borneo og Sarawak. På denne rejse til Borneo besøger du blandt andet et orangutang-center, kigger efter dyr langs floderne, og møder iban-folket i deres traditionelle langhuse. Rejsen fuldendes med storbyferie i Kuala Lumpur.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie

18 dage fra 19.995 kr.

Nyt program