70120303
Åben:

Brasilien med Rio de Janeiro og tropeøen Ilha Grande

Fantastisk storby og fantastiske strande – det får I i Brasilien med Rio de Janeiro og tropeøen Ilha Grande. Få lande i verden har så mange dejlige strande som Brasilien. Ikke mindst når man bevæger sig ud på de små tropiske øer lands kysten. Rejsen indledes i livlige Rio de Janeiro, der ligger billedskønt mellem tropiske strande og jungleklædte bjergtoppe. Siden sejler I ud i den brasilianske skærgård, hvor der venter fire vidunderlige dage i det uspolerede paradis på øen Ilha Grande. Her finder I formidabel natur med regnskov og høje bjerge samt naturligvis små bugter med blå laguner og uspolerede strande.

Kom til gratis rejseforedrag om Brasilien – læs mere her.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

10 dage fra 15.495 kr 

Turens højdepunkter

 • Fantastiske Rio de Janeiro
 • Badeferie i særklasse
 • Pragtfuld natur

Dagsprogram

Dag 1: Danmark – Rio de Janeiro

Afrejse fra Danmark sidst på dagen med fly til Paris. Herfra går rejsen videre med direkte fly til Rio de Janeiro i Brasilien.

Dag 2: Rio de Janeiro

Ved ankomsten til Rio de Janeiros internationale lufthavn bliver I mødt af en chauffør, som kører jer direkte til jeres centralt beliggende hotel, hvor I tilbringer de næste tre nætter. Turen giver jer det første indtryk af byens smukke beliggenhed. Ved ankomsten er resten af dagen fri til eventyr på egen hånd.

Dag 3: Byrundtur i Rio de Janeiro

 Byrundtur i Rio de Janeiro

Straks efter morgenmaden skal I på byrundtur i Rio. I hentes på hotellet af en lokal guide og begiver jer ud på en spændende rundtur i denne fascinerende by. Det naturlige sted at starte er Corcovado. Et højt bjerg bag Rio, der bedst er kendt for sin berømte kristusfigur, der i 2007 blev udnævnt som et af Verdens syv nye vidundere. Figuren er 30 m høj og vejer over 1.100 tons. Næsten ligegyldigt, hvor man befinder sig i byen, vil man kunne se den enorme figur, der med udstrakte arme velsigner Rio og dens indbyggere. Den gigantiske statue er spektakulær, men udsigten fra Corcovado over Rio, strandene og Guanabarabugten er mindst lige så vidunderlig. Intet andet sted har man et bedre overblik over Rios forunderlige geografi. Vejen ned ad bjerget slanger sig gennem Tijucaskoven, en fredet rest af den tropiske regnskov, som engang dækkede kysten. Tijuca er Rios grønne lunge. Dette 120 km2 store naturområde med grønklædte bjerge ligger praktisk talt midt i byen og udgør en glimrende pause fra Rios by- og strandliv.
Næste stop er det maleriske kvarter Santa Teresa, der er et af de hyggeligste kvarterer i Rio. Santa Teresa har siden 1960’erne tiltrukket hippier, kunstnere og andre kreative kræfter, der har pustet nyt liv i de gamle gader og skabt et meget atmosfærefyldt og inspirerende miljø. Området ligger med en imponerende udsigt over Rio. Du kører ad stejle, snoede gader, der er flankerede af smukke huse til den gamle akvædukt Arcos de Lapa. Akvædukten fungerer i dag som bro for sporvognen fra Santa Teresa ned mod midtbyen. Denne sporvogn udgør dit næste transportmiddel og er en meget idyllisk måde at rejse på. Ikke mindst når man ved, at der venter lækre frokostmuligheder ved endestationen nede i midtbyen. Efter frokost skiftes køretøjerne ud med fodtøjet, og du går sammen med din lokale guide rundt i Rios historiske gader. I dette stille og rolige tempo får man det hele med, og man kan bedre mærke byens helt særlige rytme og sjæl. I besøger naturligvis alle de populære og kendte steder, der gør Rio så speciel.

Dag 4: Rio de Janeiro på egen hånd

 Rio de Janeiro på egen hånd

Denne dag er til fri disposition til at nyde alt, hvad Rio tilbyder af kultur og afslapning. Brasilien er kendt for mange ting, men en af de vigtigste er befolkningens åbenlyse livsglæde. Man kan mærke den overalt – på gaderne, på strandene og ikke mindst i nattelivet. MarcoPolo vil med glæde arrangere udflugter til eksempelvis Sukkertoppen, Rios paradisiske strande, Botanisk Have eller måske en tur til Poço das Antas reservatet hvor den truede abeart, den gyldne løvetamarin, kan opleves. Men du kan naturligvis også vælge at udforske byen på egen hånd. Det måske bedste sted at fange Rios sjæl er på strandene. Copacabana, Ipanema, Flamengo – navnene er legendariske. For en carioca, som Rios beboere kaldes, er strandene en livsstil. Her kommer man for at se og blive set. Her spilles fodbold og bades. Her samles familien og nye bliver skabt. Strande er der nok af i Rio – hele 37 af slagsen. Så se dig omkring og find netop din favoritstrand. En rigtig god oplevelse er det at leje en cykel og trille med strømmen hele vejen fra Leblon via Ipanema, Copacabana til Leme og videre via Botafogo til den store park ved Flamengo.
Et af de helt store højdepunkter i Rio er Sukkertoppen, lokalt kendt som Pão do Açucar. Den 396 m høje granitklippe er sammen med Corcovado blevet symbolerne på Rio. Der er flere gode forklaringer på klippens særprægede navn. Nogle mener, at navnet henviser til et brød, portugiserne kendte fra Madeira; andre, at det stammer fra et redskab, man bruger i sukkerfremstilling. Smuk er den uanset. Både fra afstand og tæt på. Men intet – absolut intet – slår udsigten fra toppen over Rio, bjergene og de berømte strande. Ikke mindst ved solnedgang på en klar dag.
Rios centrum ligger et stykke inde i bugten i en skov af skyskrabere. Mellem højhusene vidner adskillige historiske bygninger om Rios storslåede fortid. Dette er også Rios kulturelle centrum med Teatro Municipal, der faktisk er en kopi af operaen i Paris. Udvalget af spisesteder i Rio er enormt, så mulighederne for gastronomiske eventyr er uendelige. Shopping er der ligeledes masser af. Lige fra små butikker til store shoppingscentre. Endelig må man ikke glemme Rios natteliv, der er lige så spændende, som det lyder. Her er alt fra teater til små natklubber med jazz, bossanova samt naturligvis samba i massevis.

Dag 5: Rio de Janeiro – Ilha Grande

Dagen starter tidligt! I bliver afhentet på dit hotel (eller i lufthavnen i Rio de Janeiro) kl. 05.45 og herefter går turen i bil og med båd mod Ilha Grande, der er en af Brasiliens mest attraktive øer, og som I ankommer til kl. 09.30. Bådturen tager ca. 1 ½ time fra fastlandet til den lille by Vila do Abraão, som er øens hovedby – lad jer ikke narre, det er stadig en meget lille by. Alle veje og stier er af grus, og alting her emmer af fred, ro og uspoleret charme. I bliver mødt af jeres guide, som byder jer velkomne til Ilha Grande, introducerer jer til øen og sørger for, at I finder jer til rette på Pousadaen – jeres hjem for de kommende fire nætter. Pousadaen ligger tæt på vandkanten, og her kan I i fred og ro nyde den fantastiske havudsigt fra hængekøjen eller slappe af i de tropiske omgivelser. Pousadaen har en fantastisk beliggenhed med formidabel natur, regnskov og høje bjerge lige i baghaven – og foran udsigt til laguner og uspolerede strande! Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 6: Ilha Grande - Praia Lopes Mendes

 Ilha Grande - Praia Lopes Mendes

Ilha Grande har en række fantastiske strande, og det er ikke svært at finde en ny for hver dag, man er her. I dag skal I på en fabelagtig dagstur til Praia Lopes Mendes, der regnes som en af de absolut smukkeste strande i Brasilien. Og af mange rejsemagasiner kåret som en af de ti smukkeste strande i verden. Døm selv. Lopes Mendes er den største af Ilha Grandes 107 strande, og bølgerne langs den tre km lange kridhvide sandstrand er et mekka for strandgæster og surfere! I sejler fra Abraão, og efter en rask gåtur gennem frodigt terræn ankommer I til Lopes Mendes stranden, der lokker til en svalende dukkert. Efter en hel dags strandafslapning går turen tilbage til Abraão, hvor aftenen er til fri disposition. Natteliv findes der ikke så meget af, men byen er ekstremt hyggelig med strandcafeer og restauranter, der har borde og stole stående i strandsandet – og udsigt til masser af både i den lille, maleriske bugt, der skærer sig ind mod land.

Dag 7: Ilha Grande - Lagoa Azul

 Ilha Grande - Lagoa Azul

I dag skal I ud på en hyggelig bådtur. Fra morgenstunden sejler du af sted fra den lille havn ved Abraão mod Lagoa Azul, Den Blå Lagune. Undervejs kan I nyde synet af de forskellige idylliske bugter, der lokker med krystalklart vand. Ved Den Blå Lagune er vandet nærmest turkisfarvet, glasklart og ekstremt indbydende – perfekt til snorkling blandt de fascinerende fisk og kæmpestore søstjerner. I kommer rundt til forskellige idylliske bugter, der byder på smukke strande og gode snorkel-muligheder. Der er indlagt et frokoststop (for egen regning), inden I om eftermiddagen igen vender tilbage mod Abraão. Her kan dagens oplevelser stille og roligt fordøjes fra hængekøjen.

Dag 8: Ilha Grande

 Ilha Grande

Dagen er til fri disposition. Et alternativ til solbadning er en vandretur til øens bagland – vandr for eksempel til toppen af øens højeste punkt i ca. 1.000 m højde, Bico de Papagaio. Andre vandreture tager jer forbi små paradisiske vandhuller og smukke vandfald, som I kan blive afkølet under. På Ilha Grande er der en del vandfald, og den sydvestlige del af øen er et naturreservat med en mangfoldighed af fugle- og sommerfuglearter. Efter nogle timer i den frodige og fugtige regnskov er det på tide af komme tilbage til strandene – det er svært at blive træt af dem!

Dag 9: Ilha Grande – Rio de Janeiro - Danmark

Efter check-ud fra jeres pousada er det tid til at vende tilbage til fastlandet. I ankommer til Rio de Janeiro midt eftermiddag og køres til lufthavnen for at påbegynde hjemrejsen over Atlanten.

Dag 10: Danmark

Ankomst til Paris hvor I skifter fly mod Danmark.

Prisinformation

Brasilien med Rio de Janeiro og tropeøen Ilha Grande - 10 dage fra 15.495 kr

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra Danmark til Rio de Janeiro t/r
 • Hotel i Rio de Janeiro i 3 nætter
 • Heldagsudflugt i Rio de Janeiro inkl. guide og entré
 • Pousada på Ilha Grande i 4 nætter
 • 2 heldagsflugter på Ilha Grande inkl guide
 • Alle transporter
 • Morgenmad alle dage
 • Lufthavnsafgifter, der skal opkræves i billetten
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Højsæson
1 jan 2018 - 2 apr 2018
23 jun 2018 - 22 aug 2018
16 dec 2018 - 27 dec 2018
ved 2 voksne
fra 16.395 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris

Lavsæson
3 apr 2018 - 22 jun 2018
24 aug 2018 - 15 dec 2018
ved 2 voksne
fra 15.495 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris

Ved senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere? Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Kina med krydstogt på Yangtze

Kina med krydstogt på Yangtze

Tag med på denne store rundrejse i Kina med krydstogt på Yangtze-floden. Turen tager jer også til kejserbyen Beijing, terracotta-hæren i Xian og futuristiske Shanghai. For ikke at nævne mødet med de store pandaer i Chengdu.

LÆS MERE
Rejsetype: Krydstogt, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby, Togrejser

14 dage fra 24.950 kr.

Fra Dubai til Kruger og Kap Det Gode Håb

Fra Dubai til Kruger og Kap Det Gode Håb

I starter rejsen med et ophold i Dubai og flyver videre til Sydafrika, hvor 3 dages safari venter på den hyggelige Mohlabetsi Safari Lodge ved Kruger, inden turen går videre til smukke Cape Town og Stellenbosch i de maleriske Vinlande. Begge steder bor I på udvalgte små og hyggelige guest houses, hvor I virkelig vil komme til at mærke sydafrikanernes charme og enorme gæstfrihed.

LÆS MERE
Rejsetype: Mad og Vin, Naturoplevelser, Safari, Storby

14 dage fra 18.995 kr.

Fra Sumatras jungle til forkælelse på Bali

Fra Sumatras jungle til forkælelse på Bali

Fra Orangutanger i Sumatras jungle til det dejlige Boutique Hotel Pavilions Bali. Dette er en der byder på den perfekte kombination af eventyr, dyreliv, kultur og naturligvis forkælelse.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

15 dage fra 20.995 kr.

Sommerferie i Malaysia

Sommerferie i Malaysia

Oplev tre meget forskellige sider af Malaysia: Den hektiske storby Kuala Lumpur, vild natur i Belum-regnskoven samt tropeøen Perhentian. Alle stederne er rigtig fine destinationer i vores sommerferie, hvor klimaet er godt.

LÆS MERE
Rejsetype: Naturoplevelser, Storby, Strandferie

14 dage fra 23.995 kr.

Familieeventyr til Thailand

Familieeventyr til Thailand

Tag på et ægte familieeventyr i Thailand. Oplev Bangkok som de lokale med offentlige transportmidler. Kom tæt på elefanterne og i luksus safaritelt i Khao Sok nationalparken, inden hele herligheden sluttes af med en afslappende badeferie på det lækre Vijitt Resort på Phuket.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Dyreliv, Storby, Strandferie

14 dage fra 14.295 kr.