70120303
Åben:

Boutique luksus - Kuala Lumpur og Tioman

Mærk suset i storbyen Kuala Lumpur, hvor kinesiske templer og små madmarkeder ligger side om side med funklende shoppingcentre og futuristiske skyskrabere. Du bor godt på et lille boutiqueresort i hjertet af byen, som du oplever både på en flyvetur og på en guidet byvandring. Dette giver en god introduktion til Kuala Lumpurs multikulturelle kultur og køkken. Men der er naturligvis også god tid til at udforske byen på egen hånd.
Fra Kuala Lumpur fortsætter du til tropeøen Tioman Island, hvor du indlogeres i en luksuriøs hytte på pæle mellem trækronerne. Resortet ligger omgivet af vild natur helt ned til stranden og er det perfekte sted at slappe af i palmernes skygge.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

Nyhed 13 dage fra 22.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Privat chauffør og guide under sightseeing og transfers
 • Eksklusivt boutiquehotel i Kuala Lumpur
 • Oplev Kuala Lumpur med fly og til fods.
 • Bo i luksuriøs pælehytte mellem trækronerne på tropeøen Tioman Island
 • Snorkel blandt farvestrålende koralrev og fisk ved Tioman Island

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen østpå mod Malaysia med et flyskifte undervejs.

Dag 2: Ankomst til Kuala Lumpur

 Ankomst til Kuala Lumpur

Ved ankomsten til Kuala Lumpur står en chauffør klar i lufthavnen til at køre dig til boutiquehotellet Villa Samadhi, der ligger som en fredsfyldt oase i hjertet af storbyen. Hver af de blot 21 villaer og værelser er smagsfuldt indrettet med et kærligt øje til Malaysias rige håndværkstraditioner. Naturlige materialer såsom bambus, sten og træ blandes på innovativ vis med glas og sort cement, hvilket giver værelserne en naturlig charme tilført lidt rå kant. Resultatet er meget vellykket, og komforten er naturligvis i top. Værelserne byder på masser af plads samt moderne faciliteter såsom ipod dock, Wi-Fi, aircondition og et indbydende badeværelse. Værelserne er individuelt indrettet, men byder alle på balkon med en lille plunge pool.
Brug resten af dagen på at hvile ud ovenpå rejsen. Tag en dukkert i hotellets flotte laguneagtige pool, eller stræk benene på en gåtur gennem den eksotiske storby. Et godt sted for en gåtur kunne være det store parkområde Lake Gardens. Eller kast dig ud i gadelivet i Kuala Lumpurs farverige Chinatown, hvor bunker af eksotiske frugter faldbydes fra små butikker, og duften af kinesiske specialiteter strømmer ud fra de mange restauranter.

Dag 3: Kuala Lumpur fra luften

 Kuala Lumpur fra luften

Efter en god morgenmad bliver du hentet på hotellet og kørt til Subang Airport, hvor et lille fly står klar til afgang. Forude venter en spændende flyvetur over Kuala Lumpur, der viser storbyen i et helt andet perspektiv. Du cirkler blandt andet over de hellige hinduhuler Batu Caves og kongepaladset. Men du ser også skoven af skyskrabere, der domineres af de ikoniske Petrona Towers. De to tårne var verdens højeste bygninger fra 1998 til 2004. Men selvom denne titel i dag går til anden side, er de stadig et imponerende syn. Ikke mindst fra luften.
Efter cirka 15 minutters flyvetur lægger piloten atter an til landing. Her står chaufføren klar til køre dig tilbage på hotellet, hvor resten af dagen er fri til egne eventyr. En god udflugt kunne gå til Batu Caves i udkanten af byen. Eller kig nærmere på Kuala Lumpurs fantastiske shopping-muligheder.

Dag 4: Kuala Lumpur til fods

 Kuala Lumpur til fods

I går fik du overblikket over byen fra luften. I dag kommer du helt tæt på storbys mylder på en guidet byvandring. Gåturen beskrevet her er cirka fire kilometer lang og tager omkring fem timer. Men du har din egen guide og chauffør, så indholdet af dagens program kan i høj grad tilpasses dine ønsker og interesser.
Kuala Lumpur er en ægte asiatisk storby fyldt med liv, kultur og historie. Men det er i høj grad også en moderne by, hvor funklende shoppingcentre står side om side med farvestrålende templer, små gadekøkkener og skyskrabere i glas og stål. Både den malaysiske, kinesiske og indiske kultur har sat sit tydelige præg på byen, og det ses både i Kuala Lumpurs køkken, arkitektur og gadeliv. Det er denne mangfoldighed, der er i fokus på dagens byrundtur.
Det er bedst med en tidlig start, så du kan opleve et af byens hektiske morgenmarkeder. Her ligger eksotiske frugter til skue side om side med krydderier, snacks og grønsager. Det er værd at gøre stop ved et af markedets lokale kaffehuse for at smage den populære karryret laksa. Fortsæt med offentlig transport til Kuala Lumpurs gamle bydel, der er rig på både overdådige bygningsværker fra kolonitiden og spændende lokale snacks, der kan prøvesmages.
Flere oplevelser venter i den farverige bydel Chinatown, der byder på både travle gader, små templer og ikke mindst en række berømte retter, der har sat Kuala Lumpurs køkken på verdenskortet. Her prøver du nudelretten hokkien mee på en lokal restaurant, der har brugt den samme opskrift i mere end 100 år. Du lærer også om kinesisk te fra lokale te-handlere, hvis familier har solgt te i dette kvarter siden starten af 1940erne.
Herefter går turen tilbage mod hotellet, hvor resten af dagen er fri til at udforske storbyen på egen hånd.

Dag 5: Fra Kuala Lumpur til Tioman Island

 Fra Kuala Lumpur til Tioman Island

Du bliver hentet tidligt for at nå morgenflyet til Johor Bharu, så morgenmaden får du med som en madpakke. Vel fremme i Johor Bharu står en anden chauffør klar til at køre dig til Mersing Jetty. En tur på cirka to timer. Her ligger en båd klar til at sejle dig de sidste 45 minutter til Japamala Resort på den paradisiske tropeø Tioman Island.
Japamala Resort ligger på skråningerne af et lille jungleklædt bjerg helt ned til en hvid sandstrand. Resortet består af store, trævillaer på pæle, der er placeret rundt om i det vilde, utæmmede landskab. Nogle ligger lidt tilbagetrukne omgivet af regnskov, mens andre ligger på klipperne med en forrygende udsigt over havet. Nogle er sågar bygget højt oppe mellem trætoppene, og det er her, du skal bo.
Men selvom resortet har en grad af tropeeventyr over sig, kommer du ikke til at mangle noget. Værelserne byder på moderne faciliteter såsom aircondition, TV, kaffefaciliteter, fuld minibar og flotte badeværelser. Men den største attraktion er og bliver beliggenhed, og den får du det fulde udbytte af på din private balkon eller terrasse, hvor du kan sidde og lytte til fuglekvidderet i regnskoven omkring dig. Japamala Resort er ikke oplagt, hvis du ønsker masser af liv, restauranter og butikker omkring dig. Men drømmer du om at slippe væk fra det hele på en vidunderlig tropeø, bliver det ikke meget bedre end dette.
Ved ankomsten bydes du velkommen på behørig vis, hvorefter resten af dagen er fri til at slappe af i de skønne omgivelser.

Dag 6 - 11: Badeferie på Tioman Island

 Badeferie på Tioman Island

Dagene er frie til at slappe af i de skønne omgivelser. Nyd solen på standen, eller slap af på din private terrasse. Poolområdet er også imponerende, og udsigten over øen og havet bliver ikke meget bedre end fra den store pavillon på pæle ude i havet, der er forbundet med stranden via en lang gangbro. Under vandoverfladen venter farvestrålende koraler og fiskestimer på at blive udforsket, hvilket gør Tioman Island til et af de bedste steder i Malaysia at snorkle og dykke. Du kan også udforske junglestierne omkring resortet eller besøge nogle af øens små landsbyer, hvor lokale restauranter frister med alt godt fra havet. Mulighederne er mange, og hvordan du vælger at bruge dagene er helt op til dig.

Dag 12: Afrejse fra Tioman Island

Det er tid at tage afsked med Tioman Island, så efter morgenmaden går turen tilbage mod fastlandet. Her står en chauffør klar til at køre dig til lufthavnen i Kuala Lumpur, hvor hjemrejsen begynder.

Dag 13: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Prisinformation

Boutique luksus – Kuala Lumpur og Tioman - 13 dage fra 22.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Kuala Lumpur t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Kuala Lumpur Lufthavn til hotel t/r
 • 3 nætter i luxe crib værelse på Villa Samadhi inkl. morgenmad
 • Flyvetur over Kuala Lumpur inkl. transport fra/til hotel
 • Walking tour i Kuala Lumpur inkl. frokost
 • Flyrejse fra Kuala Lumpur til Johor Bharu t/r
 • Transport fra Johor Bharu Lufthavn med bil og båd til Tioman Island t/r
 • 7 nætter i Tree Top Chalet på Japamala Resort inkl. morgenmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Højsæson
1 apr 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 22.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Borneo badeferie og Singapore

Borneo badeferie og Singapore

Nyd shopping og gastronomi i verdensklasse i Singapore, og lad dig forkæle i eksotiske omgivelser i egen villa på en lille ø ud for Borneo.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

13 dage fra 14.995 kr.

Kampagne
Pulserende Singapore og magiske Malaysia

Pulserende Singapore og magiske Malaysia

En spændende rundrejse fra Singapore til Malaysia hvor I oplever alt fra pulserende storbyliv til frodigt højland, regnskovens mystik og tropiske strande.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

14 dage fra 19.495 kr.

Sommerferie i Malaysia

Sommerferie i Malaysia

Oplev tre meget forskellige sider af Malaysia: Den hektiske storby Kuala Lumpur, vild natur i Belum-regnskoven samt tropeøen Perhentian. Alle stederne er rigtig fine destinationer i vores sommerferie, hvor klimaet er godt.

LÆS MERE
Rejsetype: Naturoplevelser, Storby, Strandferie

14 dage fra 23.995 kr.

Malaysias glemte regnskov og badeferie

Malaysias glemte regnskov og badeferie

Denne rejse kombinerer kulturoplevelser i det uturistede nordlige Malaysia med storbyen Kuala Lumpur, jungleeventyr i Ulu Muda og badeferie på Penang eller Langkawi.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby, Strandferie

14 dage fra 15.295 kr.

Borneos regnskove og tropeøer

Borneos regnskove og tropeøer

Borneos frodige regnskove og paradisiske tropøer venter på dette ultimative eventyr til Sabah. Fra Kota Kinabalu går turen til afsidesliggende Sandakan, og videre ind i regnskoven ved Sukau, der er særdeles rig på dyreliv. Fra Sukau venter endnu et jungleeventyr i Borneos ældste regnskov, Danum Valley inden rejsen afsluttes med en luksuriøs badeferie på tropeøen Gaya Island.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Strandferie

16 dage fra 27.495 kr.