70 12 03 03
Åben:

Borneo og eventyr i Sarawak

Oplev orangutanger på Borneo og eventyr i Sarawak. Borneo er et tropisk paradis med en charme og en natur, der overvælder de fleste. På denne rejse til Borneo besøger I Semengoh Orangutang Center, hvor de charmerende og frække aber dukker op ved spisetid. Her kan I følge de langhårede drillepinde, der svinger sig af sted i træerne med deres unge i favnen. Glæd jer til de smukke orkidéer og kødædende planter i Bako-nationalparken. I skal også opleve de truede næseaber samt de mange tropiske fugle. I Batang Ai-reservatet venter mødet med Ibanfolket i deres traditionelle langhus. Rejsen til Borneo og eventyret afsluttes med en badeferie.

Kom til gratis rejseforedrag om Borneo – læs mere her.

17 dage fra 18.895 kr. 

Turens højdepunkter

 • Oplev Bako Nationalparken
 • Mød det lokale Iban-folk
 • Kom tæt på orangutanger i Semengoh
 • Slap af på 4-stjernet resort ved stranden

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver fra København direkte til Singapore med Singapore Airlines.

Dag 2: Ankomst til Singapore

 Ankomst til Singapore

Allerede i lufthavnen i Singapore får I udleveret jeres stopover-pakke samt anvisning omkring transport til hotellet. Den kommende nat bor I på et godt turistklassehotel i hjertet af Singapores aktive forretnings-, shopping- og fornøjelsesområde. Chinatown, The National Museum samt Singapores atmosfærefyldte historiske templer og kirker ligger alt sammen i kort afstand fra hotellet.

Dag 3: Singapore

 Singapore

Denne dag er til fri disposition inden afrejsen. Jeres ophold i Singapore inkluderer gratis adgang til mange af byens seværdigheder. I har bl.a. billetter til Sentosa Island, Singapores prisbelønnede zoologiske have og Jurong Fuglepark, der med sine 8.000 fugle og over 600 arter er den største af sin slags i Asien. Med gratis transport rundt i byen på den populære SIA hop-on bus er der aldrig langt til næste attraktion. I får ved ankomsten ligeledes et kuponhæfte, der giver jer rabat på en række populære restauranter, butikker og ture.

Dag 4: Videre til Kuching

 Videre til Kuching

I kører med bus fra hotellet til lufthavnen og flyver med til Malaysias syvende største by, Kuching, på Borneo. I Kuching lufthavn venter en chauffør på at køre jer til Majestic Riverside Hotel Kuching, der er udgangspunkt for eventyret i Sarawak. Hotellet ligger meget centralt midt i byens business og shopping distrikt lige ned til Sarawak floden. Fra hotellet er der ikke langt til Tua Pek Kong Tempel, Fort Margherita og den charmerende basar. Fra hotellet er der en skøn udsigt til Sarawak floden, byen og små malaysiske landsbyer.

Dag 5: Kuching byrundtur og solnedgangs-cruise på Sarawak-floden

 Kuching byrundtur og solnedgangs-cruise på Sarawak-floden

Dagen starter med en byrundtur i Kuching. I kommer forbi gamle kinesiske templer og ser de travle boder, der næsten pryder hvert gadehjørne. I besøger Sarawak Museum fra 1891, der nyder stor anerkendelse verden over som et af verdens fineste af sin art. Sarawak-floden danner rammen om en dejlig afrunding på dagen, til I til aften går om bord på skibet MV Equatorial og stævner ud fra Kuching waterfront til et par timers cruise på floden. Fra dækket kan I sidde i ro og mag og suge alle indtryk til jer, mens det hektiske liv i Kuching stille glider forbi. En fantastisk afslutning på jeres dag i Kuching!

Dag 6: Bako Nationalpark

 Bako Nationalpark

I dag venter en spændende tur til Bako Nationalpark, en af de mest besøgte i Sarawak. Parken ligger på den yderste del af en stor halvø og er på tre sider omgivet af Det Sydkinesiske Hav. Turen derud tager ca. en time, og tiden er næsten ligeligt fordelt på en køretur til Bako Village og en sejltur videre til parken. Det er ikke uden grund, at parken er meget populær. Her findes syv komplette biotoper og et mangfoldigt plante- og dyreliv. Det er en god ide at medbringe badetøj. Fra afsondrede hvide sandstrande kan I svømme mellem store klippeformationer og nyde solens klare stråler fra den blå himmel. I er tilbage i Kuching sidst på eftermiddagen. (I kan også vælge at overnatte i Nationalparken i spartansk indrettede hytter).

Dag 7: Ophold i Batang Ai-reservatet

 Ophold i Batang Ai-reservatet

I dag drager I ud på et spændende eventyr, når I efter morgenmaden forlader Kuching for at tage til søen ved dæmningen Batang Ai. Her lægger I for alvor civilisationen bag jer, når bussen skiftes ud med små langbåde, der stævner ud på en uforglemmelig sejlads dybt ind i Borneos tætte jungle. Dette er de tidligere hovedjægeres territorium, og efter omkring halvanden times sejlads når I til Iban-landsbyen Nanga Sumpa. Her indlogeres I i en lille simpel junglelodge nær landsbyen. Hvis I har lyst, kan I tage en dukkert i floden sammen med landsbyens unger eller gå en tur rundt i landsbyen og langhuset. Efter aftenmaden samles de lokale ved langhusets brede veranda, og snakken går som oftest livligt. Dette er en enestående mulighed for at tale med ibanerne og høre om deres liv i regnskoven.

Dag 8: Nanga Sumpa langhus – Hiltons Batang Ai Resort

 Nanga Sumpa langhus – Hiltons Batang Ai Resort

“Jungle walk” og fiskeri i floden på ægte ibanmanér er dagens ingrediens krydret med en svømmetur ved det smukke Enseluai-vandfald. Fisken, I fanger i floden, skal tilberedes ved det åbne ildsted, og frokosten indtages på flodbredden til lydene fra regnskoven. Gå ikke glip af en svømmetur i det klare blå vand. Det er tid at kravle i langbåden og sejle ned ad floden til Hiltons Batang Ai Resort. Et godt turistklassehotel bygget i langhusstil med alt det moderne, der gør opholdet til forkælelse. Batang Ai-søen er nærmeste nabo, og dette smukke sceneri nydes fra området omkring swimmingpoolen.

Dag 9: Fra Hiltons Batang Ai Resort til Semengoh Orangutang Center og Kuching

 Fra Hiltons Batang Ai Resort til Semengoh Orangutang Center og Kuching

På turen tilbage til Kuching gør I stop i Semengoh Orangutang Center. Centerets hovedattraktion er orangutangerne, men her er også andre truede dyrearter. I kommer til at opleve eftermiddagsfodringen. Her kommer både små og store orangutanger ned til foderbrættet. Hunnen med sin unge i favnen og den store han på 100 kg med den muskuløse rødhårede krop. Det er ikke sjældent, at publikum selv bliver sat til skue. Aberne er selv nysgerrige, og hunnerne kan godt lide at vise deres unge frem. Med de drillesyge “mennesker fra skoven” på nethinden kører I tilbage til Kuching.

Dag 10: Kuching på egen hånd

 Kuching på egen hånd

Efter et par begivenhedsrige dage på farten, er der i dag god mulighed for at slappe af. Måske ønsker I blot at ligge ved poolen og fordøje de seneste dages indtryk eller slentre en tur langs floden. Det er jeres sidste dag i Kuching, og I har frie hænder til at udforske. Størrelsen og centreringen af byen gør det muligt at opleve Kuching til fods. Og kun til fods og til vands får I hele atmosfæren med. Glæd jer til den gæstfrie og imødekommende befolkning.

Dag 11: Krydstogt i mangrovesumpen og videre til Damai Beach

 Krydstogt i mangrovesumpen og videre til Damai Beach

Fra Kuching kører I den korte tur til Damai Beach. Her venter båden, der sejler jer til Salaks flodmunding. I dette område er der gode chancer for at se den sjældne irrawaddy-delfin. Båden fortsætter op ad Salak-floden, hvor dyndspringere og blå krabber kommer til syne på bredden. Selv små krokodiller ses langs flodbredden. Den farverige isfugl kan ses mellem lianerne i den tætte mangrove. Er I heldige, ses en makakabe eller næseabe på jagt efter mad. I sejler forbi en traditionel fiskerlandsby bygget på pæle langs floden. Båden lægger til i Kampong Samariang Batu, hvor en chauffør kører jer til Damai Beach Resort, der ligger på Teluk Bandung-stranden ca. 35 km fra Kuching. Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 12 - 15: Badeferie på Damai Beach Resort

 Badeferie på Damai Beach Resort

På Damai Beach Resort kan I slappe af og tage en morgendukkert i Det Sydkinesiske Hav, grave fødderne ned i det bløde hvide sand eller nyde udsigten fra jeres balkon. Hotellet har swimmingpool, fitnesscenter og legeplads til børnene, og der tilbydes et hav af vandsportsaktiviteter. I kort afstand fra hotellet kan I gå en golfrunde, spille tennis og squash eller udforske landskabet på mountainbike. I kan også udfordre jer selv med en trekkingtur ad junglestierne til toppen af Mount Santubong. Belønningen er den smukkeste udsigt, der er alle anstrengelserne værd.

Dag 16: Afrejse fra Kuching

Borneoeventyret slutter her for denne gang. Det er tid at tage afsked, og chaufføren kører jer til lufthavnen, hvor I flyver mod Singapore. Her skiftes der fly, og I fortsætter nu mod København.

Dag 17: Ankomst til København

I flyver i løbet af natten til Danmark, hvor I lander først på morgenen.

Prisinformation

Borneo og eventyr i Sarawak - 17 dage fra 18.895 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København via Singapore til Kuching t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Transport fra Lufthavn til hotel i Singapore t/r
 • 2 nætter på turistklasse hotel i Singapore
 • Singapore stopoverpakke inkl. gratis entré til adskillige attraktioner i Singapore, rabatter på restauranter, shopping m.m.
 • Privat transport fra Kuching Lufthavn til hotel
 • 5 nætter på Majestic Riverside Hotel inkl. morgenmad
 • Privat halvdags city tour i Kuching
 • Sunset Cruise på Sarawak Floden
 • Privat dagstur til Bako National Park inkl. frokost
 • 2 dages/1 nat tur til Batang Ai/Nanga Sumpa Long House inkl. helpension
 • 1 nat på Batang Ai Longhouse Resort inkl. morgenmad
 • Privat tur til Semengoh Orang Utan Centre
 • Halvdags Santubong Wildlife Cruise
 • Transport til Damai Beach Resort
 • 5 nætter på Damai Beach Resort inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Damai Beach Resort til Kuching Lufthavn
 • Lokal engelsktalende guide på alle udflugter
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Lokal afrejseskat fra Kuching Lufthavn, ca. MYR 40 pr. person

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Rejseperiode
1 apr 2015 - 31 mar 2018
ved 2 voksne
fra 18.895 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Bangkok og luksus ø-hop

Bangkok og luksus ø-hop

Fra Bangkoks pulserende gader til boutique style barfodsluksus i den Thailandske Golf. Tilbring dagene på de lækre sandstrande under kokospalmerne, nyd solnedgangen over havet og lad jer forkæle på 3 unikke luksus hoteller på de 3 skønne bounty øer Koh Tao, Koh Phangan og Koh Samui.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

16 dage fra 18.395 kr.

Krydstogt til Antarktis

Krydstogt til Antarktis

Denne ekspedition byder på det bedste af  Antarktis. Pingviner, sæler og hvaler ledsager jer på rejsen langs den antarktiske kystlinje.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Krydstogt, Naturoplevelser, Polar

15 dage fra 65.295 kr.

Smuttur til Svalbard, sommer

Smuttur til Svalbard, sommer

Aldrig har den vilde arktiske natur været mere tilgængelig. Flyveturen til Svalbard er kort, så med 5 dage til rådighed er der god tid til at opleve polarområdernes enestående natur og dyreliv.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Polar

5 dage fra 8.995 kr.

Rovos Safari og River Cruise

Rovos Safari og River Cruise

Oplev det sydlige Afrika fra sin bedst tænkelige side på denne varierede luksusrejse gennem tre meget forskellige lande. I den sydafrikanske by Pretoria stiger I om bord på Rovos Rail med kurs mod Victoria Falls i Zimbabwe. Her indlogeres I på det historiske Victoria Falls Hotel. Flere eventyr venter på Chobe-floden i Botswana, hvor I står til søs på et superluksuriøst 3-dages flodkrydstogt, inden rejsen slutter med sublim safari i en afsidesliggende del af dyrerige Chobe National Park.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Safari, Togrejser

15 dage fra 44.995 kr.

Mexicos kulturelle hjerte

Mexicos kulturelle hjerte

Læg de gængse turistruter i Mexico bag jer, og oplev en sand perlerække af storslåede ruinbyer, hyggelige kolonitidsbyer og ægte mexicansk kultur.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

11 dage fra 21.450 kr.

Bestil tilbud