70120303
Åben:

Big Five, Rovos Rail og Cape Town

I starter rejsen med førsteklasses safarioplevelser, når I besøger luksus lodgen Kings Camp i Greater Kruger National Park. Dagene byder på eksklusive game drives blandt ’The Big Five’ samt romantik og ægte safaristemning på den smagfulde logde. Herefter går rejsen til Pretoria, hvor I har en enkelt overnatning på det charmerende boutique hotel, Herbert Baker, inden I står på toget, Rovos Rail. Togrejsen byder på elegant luksus samt et glimt tilbage til en svunden tid, mens I kører igennem Sydafrikas fascinerende landskaber. Rejsens sidste dage tilbringes i storbyen Cape Town, der af gode grunde omtales som en af verdens smukkeste byer. Her vil I kunne fornemme den gamle kolonitids charme, når I går på opdagelse i den mangfoldige storby.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

14 dage fra 45.695 kr. 

Turens højdepunkter

 • Romantisk luksustogrejse med Rovos Rail
 • Eksklusiv safari i Greater Kruger National Park
 • Kolonitidscharme i Cape Town

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag flyver I fra Danmark til Johannesburg i Sydafrika.

Dag 2: Ankomst til Timbavati

 Ankomst til Timbavati

I lander i Sydafrika i Johannesburg lufthavn, hvorfra I flyver videre til Hoedspruit. Fremme i Hoedspruit bliver I transporteret til lodgen Kings Camp, hvor der venter jer nogle fantastiske safarioplevelser blandt ’The Big Five’ i Greater Kruger National Park.
Her indlogeres I på Kings Camp. En eksklusiv safarilodge omgivet af åben savanne ved et vandhul, der frekventeres hyppigt af områdets dyr. Hver af de blot syv suiter er indrettet i stemningsfuld kolonial stil med myggenet over himmelsengen, fritstående badekar og smukke møbler i mørkt træ. Men kolonitidens opdagelsesrejsende ville næppe kunne forestille sig den luksus, der i dag møder rejsende. Swimmingpool, nystrøgne lagner og lækre middage serveret midt i naturen. Nogle ting har dog ikke ændret sig siden dengang. De strålende solnedgange over savannen, bålets knitren under en funklende stjernehimmel, eller følelsen af at falde i søvn til lyden af leende hyæner og løvernes hule brøl. Det er en oplevelse, man sent glemmer.

Dag 3 - 5: Safari i Greater Kruger National Park

 Safari i Greater Kruger National Park

De næste dage byder på ekstraordinære safarioplevelser i Greater Kruger National Park. Hver dag vil I blive taget med ud på to game drives, som oftest vil finde sted tidligt om morgenen og om aftenen. Her er dyrene mest aktive, fordi temperaturerne ikke er nær så høje.
Det er vidunderligt at sætte sig til rette i den åbne safaribil, mens solen stiger over horisonten og bader landskaberne i sit gyldne morgenlys. Den friske morgenluft. Følelsen af firehjulstrækkeren der bumler hen ad de støvede hjulspor, og spændingen når rangeren giver tegn til, at der står et eller andet længere fremme.
Alle de kendte afrikanske dyr lever omkring Kings Camp. Fra de store kattedyr til elefanter og næsehorn. Sågar de sjældne vildhunde ses af og til. Det samme gør de ekstremt sjældne hvide løver. Men glem heller ikke alle de mindre kendte dyr, der også lever i den afrikanske bush. Det kan være en skildpadde, der langsomt bevæger sig henover sandet. Farvestrålende sommerfugle eller en næsehornsfugl, der holder udkig fra trætoppene. Det kunne også være rovfugle, der cirkler højt på himlen, eller biædere, der går på vingerne i en eksplosion af farver. De er alle en lille brik i Afrikas store, komplekse økosystem.
Tilbage på lodgen venter en lækker morgenmad efterfulgt af nogle timers afslapning. Læs en god bog, nyd en drink i baren, eller tag en dyp i poolen, der ligger med udsigt over landskaberne. Hvis I ønsker det, kan lodgen arrangerer en vandresafari med en ranger, massage eller en række andre aktiviteter i området. Inden I ved af det, er safaribilen igen kørt frem og gjort klar til eftermiddagens safaritur.

Dag 6: Videre til Pretoria

 Videre til Pretoria

Safarieventyrene er slut for denne omgang, og rejsen fortsætter til Pretoria. I bliver kørt til Hoedspruit, hvorfra I flyver til Johannesburg og videre til Pretoria. Fremme i Pretoria har I en enkelt overnatning på det fornemme hotel Herbert Baker.
Herbert Baker er et luksus boutique hotel, der har sit navn efter sin placering på den populære Herbert Baker Street. Hotellet er smagfuldt indrettet og ligger med en fremragende udsigt over byen. Brugt tiden i Pretoria på at slappe af ved hotellets pool. Eller forkæl smagsløgene med den velsmagende mad i hotellets restaurant. Herbert Baker er også det perfekte udgangspunkt for sightseeing i Pretoria, da hotellet ligger tæt på flere af byens seværdigheder samt populære shoppeområder.

Dag 7: Afgang med Rovos Rail

 Afgang med Rovos Rail

I dag starter en unik togrejse igennem Sydafrika. I bliver kørt til den lokale togstation i Pretoria, hvor I står på luksustoget Rovos Rail. At rejse med Rovos Rail er som at tage tilbage til en svunden tid, og der venter jer en romantisk togrejse forude.

Dag 8: På rejse med Rovos Rail

 På rejse med Rovos Rail

Dagen tilbringes på Rovos Rail, mens toget kører igennem Sydafrikas smukke landskab. Det femstjernede hotel på hjul er indrettet meget elegant og smagfuldt, og der er vogne indrettet til enhver lejlighed. Nyd for eksempel en dejlig forfriskning i de behagelige lænestole i observationsvognene eller en lækker drink i en af togets loungevogne. I togets spisevogne, som ligeledes er indrettet i samme gennemførte stil, kan I også nyde en romantisk middag. Alle måltider og drikkevarer sørger Rovos Rail for, og I vil ikke komme til at mangle noget.

Dag 9: Ankomst til Cape Town

 Ankomst til Cape Town

I dag ankommer Rovos Rail til stationen i Cape Town, hvorfra I bliver kørt til jeres hotel, Cape Cadogan.
Cape Town har mange glimrende hoteller, men ingen med samme atmosfære som Cape Cadogan. Rammerne er i sig selv enestående. Hotellet er indrettet i en statelig toetages villa fra starten af det 19. århundrede. Med sine georgianske og victorianske træk er Cape Cadogan et tidsbillede af overklasselivet i Sydafrika omkring år 1912, hvor bygningen blev restaureret og moderniseret efter tidens victorianske mode. Resultatet var så godt, at bygningen i 1984 blev fredet som nationalt monument.
Mens bygningens ydre står som minde om en svunden tid, lever hotellet op til alle standarder for moderne luksus. Værelserne er store og lyse, badeværelserne lækre og alle detaljer er gennemført i tråd med hotellets stil. Med andre ord finder man på Cape Cadogan alt, hvad man forbinder med et yderst komfortabelt boutiquehotel. Men det hele fuldendes af den særlige stemning, der kun kan skabes i ægte historiske omgivelser. Sæt dig foran den åbne pejs, gå en tur i haven eller udforsk biblioteket, og du vil føle dig som Oscar Wilde, Kipling eller en anden af det victorianske Englands rejsende forfattere. Netop Oscar Wilde har bidraget med megen inspiration til hotellets indretning.
På den måde formår Cape Cadogan at kombinere det bedste af to verdener: Victoriansk ånd og moderne, kompromisløs luksus. Resultatet er en vidunderlig, fredfyldt oase fyldt med både charme og stil, som det er en fornøjelse at vende tilbage til efter en dags sightseeing i Cape Town.

Dag 10 - 12: Oplevelser i Cape Town

 Oplevelser i Cape Town

I har dagene fri til at gå på opdagelse i Cape Town, som er en utroligt charmerende by præget af mangfoldighed og en rig historie. En gåtur igennem byen er en oplevelse i sig selv, og I vil se, hvordan gamle kolonitidshuse blander sig med mere moderne bygninger.
Det er også et must på jeres ferie i Cape Town at besøge toppen af byens ikon, Table Mountain. Tag svævebanen til toppen af bjerget, og nyd den fantastiske udsigt over byen og havet. Besøg også den populære havnefront Victoria & Alfred Waterfront, hvor der er mange fantastiske spisesteder og et summende gadeliv. Robben Island er bestemt også et besøg værd, hvis man interesserer sig for Sydafrikas historie. Her sad Nelson Mandela fængslet i 18 år, og der er mulighed for at se den lille celle, hvor han tilbragte størstedelen af sin tid.

Dag 13: Afrejse fra Sydafrika

I dag slutter eventyrene i Sydafrika, og I bliver kørt til Cape Towns lufthavn, hvor hjemrejsen til Danmark begynder.

Dag 14: Ankomst til Danmark

I ankommer i dag til Danmark.

Prisinformation

Big Five Rovos Rail og Cape Town - 14 dage fra 45.695 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra Danmark til Hoedspruit og retur fra Cape Town
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Hoedspruit lufthavn til Kings Camp
 • 4 nætter på Kings Camp
 • Alle måltider samt drikkevarer (vin/øl/vand samt te/kaffe og lokal spiritus) på Kings Camp
 • 2 safari-aktiviteter pr. dag på Kings Camp
 • Flyrejse fra Hoedspruit til Johannesburg
 • Privat transport fra Johannesburg lufthavn til Pretoria
 • 1 nat på 131 on Herbert Baker i Pretoria inkl. morgenmad
 • Transport fra 131 on Herbert Baker til Capital Park Station
 • Togrejse med Rovos Rail, 3 dage/2 nætter i pullman suite fra Pretoria til Cape Town
 • Alle måltider og drikkevarer ombord på Rovos Rail
 • Udflugt til Kimberley med engelsktalende guide
 • Byrundtur i Matjiesfontein med engelsktalende guide
 • Privat transport fra Cape Town station til Cape Cadogan
 • 4 nætter på Cape Cadogan inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Cape Cadogan til Cape Town lufthavn
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Rejseperiode
6 jan 2018 - 30 apr 2018
ved 2 voksne
fra 46.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Rejseperiode
1 maj 2018 - 30 sep 2018
ved 2 voksne
fra 45.695 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Det bedste af Kaplandet

Det bedste af Kaplandet

Tag på malariafri safari, kør selv langs den smukke Garden Route, smag Sydafrikas dejlige vine og slut rejsen med et ophold i “The Mother City” Cape Town.

LÆS MERE
Rejsetype: Kør-selv, Mad og Vin, Safari, Storby

14 dage fra 17.995 kr.

Familieeventyr til Thailand

Familieeventyr til Thailand

Tag på et ægte familieeventyr i Thailand. Oplev Bangkok som de lokale med offentlige transportmidler. Kom tæt på elefanterne og i luksus safaritelt i Khao Sok nationalparken, inden hele herligheden sluttes af med en afslappende badeferie på det lækre Vijitt Resort på Phuket.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Dyreliv, Storby, Strandferie

14 dage fra 14.295 kr.

Fra River Kwai og Khao Yai til Hua Hin

Fra River Kwai og Khao Yai til Hua Hin

Fra Bangkoks pulserende liv går rejsen gennem det centrale Thailands landlige omgivelser til River Kwai og Thailands ældste nationalpark, Khao Yai, inden I slutter med en afslappende badeferie på det lækre Veranda Resort i Hua Hin.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Storby, Strandferie

15 dage fra 20.995 kr.

Vietnam med stil

Vietnam med stil

Oplev Vietnam med stil og masser af unikke oplevelser på denne rejse fra Hanoi til Halong Bay og videre til Hoi An med afsluttende badeferie i egen pool villa i Ninh Van Bay. Alle steder bor I på luksuriøse og stilfulde hoteller.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Storby, Strandferie

16 dage fra 28.895 kr.

Nyhed
Boutique luksus på Akyra Beach Club Phuket

Boutique luksus på Akyra Beach Club Phuket

Lige ned til den uspolerede Natai Beach finder du boutique hotellet Akyra Beach Club Phuket. Uanset om du søger en romantisk ferie for to, en tur til paradis med vennerne eller en afslappende ferie væk fra hverdagens strabadser, er akyra Beach Club det perfekte valg!

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Strandferie

13 dage fra 11.695 kr.