70 12 03 03
Åben:

Big Five, Rovos Rail og Cape Town

I starter rejsen med førsteklasses safarioplevelser, når I besøger luksus lodgen Tanda Tula i Greater Kruger National Park. Dagene byder på eksklusive game drives blandt ’The Big Five’ samt romantik og ægte safaristemning på den smagfulde logde. Herefter går rejsen til Pretoria, hvor I har en enkelt overnatning på det charmerende boutique hotel, Herbert Baker, inden I står på toget, Rovos Rail. Togrejsen byder på elegant luksus samt et glimt tilbage til en svunden tid, mens I kører igennem Sydafrikas fascinerende landskaber. Rejsens sidste dage tilbringes i storbyen Cape Town, der af gode grunde omtales som en af verdens smukkeste byer. Her vil I kunne fornemme den gamle kolonitids charme, når I går på opdagelse i den mangfoldige storby.

14 dage fra 47.295 kr. 

Turens højdepunkter

 • Romantisk luksustogrejse med Rovos Rail
 • Eksklusiv safari i Greater Kruger National Park
 • Kolonitidscharme i Cape Town

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag flyver I fra Danmark til Johannesburg i Sydafrika.

Dag 2: Ankomst til Greater Kruger National Park og Tanda Tula

 Ankomst til Greater Kruger National Park og Tanda Tula

I lander i Sydafrika i Johannesburg lufthavn, hvorfra I flyver videre til Hoedspruit. Fremme i Hoedspruit bliver I transporteret til lodgen Tanda Tula, hvor der venter jer nogle fantastiske safarioplevelser blandt ’The Big Five’ i Greater Kruger National Park.
Tanda Tula ligger på bredden af Nhlaralumi-floden, og intet adskiller lodgen fra den afrikanske bush. Her vil I opleve ægte afrikansk safaristemning, når I overnatter i et af lodgens 12 luksustelte. Alle teltene har eget badeværelse med victoriansk badekar samt udendørs bruser. I har også egen terrasse med en unik udsigt over floden og den afrikanske bush. Her er der gode muligheder for at nyde tosomheden med en sundowner, og I kan endda være heldige at få selskab af nogle af de lokale elefanter.
Lodgen byder også på nogle fantastiske fællesområder. Køl for eksempel af i lodgens pool, eller nyd en god bog i den hyggelige lounge. Loungen har også en charmerende terrasse, hvorfra I har en fantastisk udsigt over floden og den afrikanske bush. Tanda Tula sørger for alle drikkevarer og måltider, som er tilberedt af lodgens egen kok, der gør en dyd ud af at benytte nogle af de fineste, lokale ingredienser. Jeres smagsløg vil derfor uden tvivl også blive forkælet.

Dag 3 - 5: Safari i Greater Kruger National Park

 Safari i Greater Kruger National Park

De næste dage byder på ekstraordinære safarioplevelser i Greater Kruger National Park. Hver dag vil I blive taget med ud på to game drives, som oftest vil finde sted tidligt om morgenen og om aftenen. Her er dyrene mest aktive, fordi temperaturerne ikke er nær så høje.
Tanda Tula sætter en ære i at sikre, at deres gæster får de bedst mulige safarioplevelser. Derfor vil I højst være seks gæster i det åbne køretøj, så alle har en god udsigt. I får selskab af Tanda Tulas meget erfarne rangers, som kender naturen og dyrenes adfærdsmønstre ud og ind. Der er derfor gode chancer for nogle fremragende natur- og dyreoplevelser. Ikke mindst fordi der i nationalparken er mulighed for at opleve ’The Big Five’, som omfatter løven, elefanten, leoparden, bøflen og næsehornet.

Dag 6: Videre til Pretoria

 Videre til Pretoria

Safarieventyrene er slut for denne omgang, og rejsen fortsætter til Pretoria. I bliver kørt til Hoedspruit, hvorfra I flyver til Johannesburg og videre til Pretoria. Fremme i Pretoria har I en enkelt overnatning på det fornemme hotel Herbert Baker.
Herbert Baker er et luksus boutique hotel, der har sit navn efter sin placering på den populære Herbert Baker Street. Hotellet er smagfuldt indrettet og ligger med en fremragende udsigt over byen. Brugt tiden i Pretoria på at slappe af ved hotellets pool. Eller forkæl smagsløgene med den velsmagende mad i hotellets restaurant. Herbert Baker er også det perfekte udgangspunkt for sightseeing i Pretoria, da hotellet ligger tæt på flere af byens seværdigheder samt populære shoppeområder.

Dag 7: Afgang med Rovos Rail

 Afgang med Rovos Rail

I dag starter en unik togrejse igennem Sydafrika. I bliver kørt til den lokale togstation i Pretoria, hvor I står på luksustoget Rovos Rail. At rejse med Rovos Rail er som at tage tilbage til en svunden tid, og der venter jer en romantisk togrejse forude.

Dag 8: På rejse med Rovos Rail

 På rejse med Rovos Rail

Dagen tilbringes på Rovos Rail, mens toget kører igennem Sydafrikas smukke landskab. Det femstjernede hotel på hjul er indrettet meget elegant og smagfuldt, og der er vogne indrettet til enhver lejlighed. Nyd for eksempel en dejlig forfriskning i de behagelige lænestole i observationsvognene eller en lækker drink i en af togets loungevogne. I togets spisevogne, som ligeledes er indrettet i samme gennemførte stil, kan I også nyde en romantisk middag. Alle måltider og drikkevarer sørger Rovos Rail for, og I vil ikke komme til at mangle noget.

Dag 9: Ankomst til Cape Town

 Ankomst til Cape Town

I dag ankommer Rovos Rail til stationen i Cape Town, hvorfra I bliver kørt til jeres hotel, Cape Cadogan.
Cape Town har mange glimrende hoteller, men ingen med samme atmosfære som Cape Cadogan. Rammerne er i sig selv enestående. Hotellet er indrettet i en statelig toetages villa fra starten af det 19. århundrede. Med sine georgianske og victorianske træk er Cape Cadogan et tidsbillede af overklasselivet i Sydafrika omkring år 1912, hvor bygningen blev restaureret og moderniseret efter tidens victorianske mode. Resultatet var så godt, at bygningen i 1984 blev fredet som nationalt monument.
Mens bygningens ydre står som minde om en svunden tid, lever hotellet op til alle standarder for moderne luksus. Værelserne er store og lyse, badeværelserne lækre og alle detaljer er gennemført i tråd med hotellets stil. Med andre ord finder man på Cape Cadogan alt, hvad man forbinder med et yderst komfortabelt boutiquehotel. Men det hele fuldendes af den særlige stemning, der kun kan skabes i ægte historiske omgivelser. Sæt dig foran den åbne pejs, gå en tur i haven eller udforsk biblioteket, og du vil føle dig som Oscar Wilde, Kipling eller en anden af det victorianske Englands rejsende forfattere. Netop Oscar Wilde har bidraget med megen inspiration til hotellets indretning.
På den måde formår Cape Cadogan at kombinere det bedste af to verdener: Victoriansk ånd og moderne, kompromisløs luksus. Resultatet er en vidunderlig, fredfyldt oase fyldt med både charme og stil, som det er en fornøjelse at vende tilbage til efter en dags sightseeing i Cape Town.

Dag 10 - 12: Oplevelser i Cape Town

 Oplevelser i Cape Town

I har dagene fri til at gå på opdagelse i Cape Town, som er en utroligt charmerende by præget af mangfoldighed og en rig historie. En gåtur igennem byen er en oplevelse i sig selv, og I vil se, hvordan gamle kolonitidshuse blander sig med mere moderne bygninger.
Det er også et must på jeres ferie i Cape Town at besøge toppen af byens ikon, Table Mountain. Tag svævebanen til toppen af bjerget, og nyd den fantastiske udsigt over byen og havet. Besøg også den populære havnefront Victoria & Alfred Waterfront, hvor der er mange fantastiske spisesteder og et summende gadeliv. Robben Island er bestemt også et besøg værd, hvis man interesserer sig for Sydafrikas historie. Her sad Nelson Mandela fængslet i 18 år, og der er mulighed for at se den lille celle, hvor han tilbragte størstedelen af sin tid.

Dag 13: Afrejse fra Sydafrika

I dag slutter eventyrene i Sydafrika, og I bliver kørt til Cape Towns lufthavn, hvor hjemrejsen til Danmark begynder.

Dag 14: Ankomst til Danmark

I ankommer i dag til Danmark.

Prisinformation

Big Five Rovos Rail og Cape Town - 14 dage fra 47.295 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra Danmark til Hoedspruit og retur fra Cape Town
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Hoedspruit lufthavn til Tanda Tula Safari Camp
 • 4 nætter i luksussafaritelt på Tanda Tula t/r
 • Alle måltider samt drikkevarer (vin/øl/vand samt te/kaffe og lokal spiritus) på Tanda Tula
 • 2 safari-aktiviteter pr. dag på Tanda Tula
 • Flyrejse fra Hoedspruit til Johannesburg
 • Privat transport fra Johannesburg lufthavn til Pretoria
 • 1 nat på 131 on Herbert Baker i Pretoria inkl. morgenmad
 • Transport fra 131 on Herbert Baker til Capital Park Station
 • Togrejse med Rovos Rail, 3 dage/2 nætter i pullman suite fra Pretoria til Cape Town
 • Alle måltider og drikkevarer ombord på Rovos Rail
 • Udflugt til Kimberley med engelsktalende guide
 • Byrundtur i Matjiesfontein med engelsktalende guide
 • Privat transport fra Cape Town station til Cape Riviera Guest House
 • 4 nætter på Cape Cadogan inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Cape Riviera til Cape Town lufthavn
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Rejseperiode
6 jan 2017 - 30 sep 2017
ved 2 voksne
fra 47.295 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Luksus-ekspedition i Botswana

Luksus-ekspedition i Botswana

Denne luksus-ekspedition i Botswana fører jer dybt ind i en af Afrikas sidste uberørte vildmarker. Her er ingen hegn, så dyrene kan vandre frit, og I kan køre i timevis uden at se andre biler. Men selvom I er langt ude i naturen, kan I se frem til komfortable telte med private faciliteter og lækre middage i bålets skær til lyden af brølende løver og gryntede flodheste.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Safari

11 dage fra 41.995 kr.

Sydindiens højdepunkter

Sydindiens højdepunkter

Prægtige templer, dyrerige nationalparker, historiske handelsbyer og farverigt gadeliv er blot nogle få af de mange højdepunkter, der venter på denne rejse gennem Sydindien med privatchauffør.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

12 dage fra 19.995 kr.

Eventyr i Laos og badeferie i Thailand

Eventyr i Laos og badeferie i Thailand

Oplev tre meget forskellige sider af Sydøstasien på denne rejse til Laos og Thailand. Fra Vientiane gennem et af Sydøstasiens smukkeste landskaber til Vang Vieng og videre mod charmerende Luang Prabang inden masser af forkælelse venter jer på en afslappende badeferie i Hua Hin. Bangkok venter som sidste stop inden rejsen går tilbage til Danmark.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Storby, Strandferie

16 dage fra 20.995 kr.

Bali fra øst til vest med Alila

Bali fra øst til vest med Alila

Oplev 3 forskellige sider af Bali på denne rejse fra øst til vest. Alle steder bor I på de lækre design- og livsstilshoteller “Alila”, der er kendt for deres høje standard og ikke mindst personlige service.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Strandferie

14 dage fra 16.495 kr.

Vietnam for hele familien

Vietnam for hele familien

Rejser til Vietnam er perfekt til familieferier. Vietnameserne elsker børn, og landet har masser af eksotiske oplevelser for både børn og voksne. På denne rejse venter bl.a. cykeltur i Hanoi, homestay i Ky Son og badeferie i Hoi An.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Kulturoplevelser, Storby, Strandferie

15 dage fra 20.695 kr.

Bestil tilbud