70 12 03 03
Åben:

Bhutan og Sundarbans

Rejser til Bhutan er som en rejse tilbage i tiden. Her går folk stadig i traditionelle dragter, og messende munkestemmer fylder overdådige klostre overalt i landet. Nogle klostre ligger i bunden af frodige dale, mens andre synes at hænge direkte på klippesiderne. Sammen med en lokal guide og privatchauffør tager denne Bhutan rejse dig til en række af landets største seværdigheder, inden turen fortsætter til verdens største mangroveskov, Sundarban, på grænsen mellem Indien og Bangladesh. Dette er et af de vildeste og mest ufremkommelige naturområder i Asien, hvor I bor på en lodge midt i naturen og sejler ud på udkig efter tigere og deltaets øvrige dyr. I besøger også lokale landsbyer, oplever livet her på kanten af verden og får nogle spændende dage i pulserende Calcutta.

Kom til gratis rejseforedrag om Indien – læs mere her.

NYHED 12 dage fra 24.695 kr. 

Turens højdepunkter

 • Privatchauffør, private guider og fuldpension i Bhutan
 • Forrygende flot flyvetur over Himalaya
 • Uspoleret kultur, smukke templer og fantastisk natur i Bhutan
 • Bo på en lodge midt i Sundarbans’ afsidesliggende mangroveskove
 • Kig efter tigere, aber og krokodiller på sejlture i Sundarbans
 • Oplev stemningen i hektiske Calcutta med guide

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen vestpå mod Calcutta i det nordøstlige Indien.

Dag 2: Ankomst til Calcutta

 Ankomst til Calcutta

Ved ankomsten til Calcutta bliver I hentet i lufthavnen af en privatchauffør, der kører jer til jeres centralt beliggende hotel. Alt efter hvornår I ankommer, kan I nå at slappe lidt af ovenpå rejsen, inden det er tid at se nærmere på de eksotiske omgivelser på en guidet byrundtur.
Calcutta er et bombardement for alle sanser. Overalt omkring jer slingrer cykeltaxaer ind og ud mellem hinanden omgivet af farverige templer, britiske kolonitidsbygninger, moderne shoppingcentre og indisk slum i malerisk forfald. Duften af karry fra gadekøkkenerne blander sig med bilosen, og lyden fra biler og millioner af mennesker fylder luften. Calcutta er måske den ”mest indiske” af alle Indiens byer. En sydende metropol, der bobler af liv døgnet rundt.
Første stop på byrundturen er pladsen Dalhousie Square, der er omgivet af nogle af byens prægtigste bygninger fra den britiske periode. Helt andre oplevelser venter i Kumartuli, hvor omkring 250 kunstnere og utallige hjælpere hvert år fremtryller titusindvis af de gudestatuer, der pryder templerne overalt i landet. Området er som en lille by i byen, og overalt i de smalle gader arbejdes der på statuer af Durga, Shiva, Ganesha og alle de andre farverige skikkelser i den indiske gudeverden. Fotomulighederne er fantastiske, og besøget giver et spændende indblik i en verden, der sjældent opleves af turister. Fortsæt til et af byens bogmarkeder samt det store Victoria Memorial, der hæver sig over byens tage til minde om den britiske dronning.

Dag 3: Calcutta til Thimphu i Bhutan

 Calcutta til Thimphu i Bhutan

Næste morgen går turen igen til lufthavnen. Forude venter en forrygende flot flyvetur gennem et af verdens vildeste landskaber. Først passerer I henover den flade, frodige Ganges-slette, hvor flodens netværk af bifloder danner livsgrundlaget for millioner af mennesker. Inden længe begynder landskaberne at rejse sig op mod Himalaya. De flade sletter afløses af skovklædte bjerge, og i horisonten begynder Himalayas sneklædte bjergtinder at komme til syne som en enorm uigennemtrængelig mur mod nord. Arter vejret sig, kan I se Mount Everest og andre berømte bjergtoppe fra flyets vinduer. Langsomt kommer jorden nærmere, og flyet flyver ind mellem bjergtoppene, inden I glider ned mod den lille lufthavn i Paro. Luften er frisk, og I fornemmer hurtigt, at I nu befinder jer i en helt anden verden.
I Paro bliver I hentet i lufthavnen og kører ad den smukke vej mod Thimphu, der ligger 60 km væk. Thimphu må med sine kun 90.000 indbyggere være en af verdens mindste hovedstæder. Den er sandsynligvis også den eneste hovedstad i verden uden et eneste trafiklys. Man forsøgte at installere et trafiklys for nogle år siden, men indbyggerne fandt det så upersonligt og grimt, at man fjernede det i løbet af få dage. Det er blot 50 år siden, at Thimphu fik status af permanent hovedstad i Bhutan. Siden har byen udviklet sig en del. Men endnu er kun få bygninger mere end et par etager høje, og I skal kigge langt efter den hektiske og kaotiske stemning, der kendetegner hovedstæder andre steder i verden. Tværtimod vil I se mange iført den lokale klædedragt, der stadig bruges i stor stil. De traditionelle, buddhistiske rødder stikker dybt i Bhutan, hvor politik et langt stykke hen ad vejen dikteret af ’bruttonational lykke’ fremfor ’bruttonationalproduktet’.
Eftermiddagens byrundtur tager jer til en række af byens højdepunkter. Deriblandt klosterfæstningen Tashichoe Dzong, hvor Bhutans administration og religiøs overhoved holder til. Fortsæt til Kuensel Phodrang for at se den gigantiske Buddhastatue, den sidder på en bjergtop med en flot udsigt over byen og dalen. Tilbage i midtbyen besøger I en lokal familie, der byder på middag bestående af forskellige specialiteter. Familien vil hellere end gerne snakke og vise rundt, så her er der alle muligheder for at høre om livet i Bhutan.

Dag 4: Thimphu til Punakha

 Thimphu til Punakha

Formiddagen byder på flere oplevelser i Thimphu. I kigger blandet andet forbi det nationale bibliotek, der huser en stor samling kostbare buddhistiske skrifter. At den buddhistiske kultur lever i bedste velgående i Bhutan ses tydeligt ved kunstnerskolen Zorig Chusum, hvor de studerende tager en seks år lang uddannelse i landets traditionelle kunstformer. Fortsæt til tekstilmuseet og det levende museum Simply Bhutan, der giver en god introduktion til landets rige kultur. I besøger også King’s Memorial Chorten, hvor lokale bhutanesere dagligt kommer for at hylde landets tredje konge, inden det er tid at lægge ”storbyen” bag jer.
I kører mod Punakha, og inden længe tynder det ud mellem husene. Thimphu afløses af skønne, frodige dale og grønklædte bjerge. Undervejs får I et rigtig godt indtryk af Bhutans enestående natur. Vejen snor sig gennem smukke dale, hvor den ene fantastiske udsigt afløser den anden i en lind strøm. Særligt spektakulær er passet Dochu-la i 3.140 meters højde, hvorfra der i klart vejr er udsigt mod Himalaya-bjergkædens himmelstræbende toppe. Syv bjerge på omkring 7.000 meter eller højere kan ses herfra. På toppen af passet har buddhister bygget en chorten omvinklet med utallige farvestrålende bedeflag, som der er tradition for på disse kanter. Bedeflagene er påtrykt bønner, og buddhister siger, at når de blafrer i vinden, bliver bønnerne sendt af sted. For nyligt blev der opført 108 nye chortener, der står i cirkler rundt om en større chorten. Den nye helligdom fik navnet Druk Wangyal Khangzang Chortens til minde om landets elskede konge.
Fra passet går vejen ned mod skovklædte dale og byen Punakha, hvor I indlogeres på jeres hotel. Herefter er det tid at lære mere om det lokale køkken på et sjovt og smagfuldt kokkekursus på en af byens restauranter. Her vil de dygtige kokke vise, hvordan lokale delikatesser bliver til, og I er naturligvis velkomne til både at hjælpe til og smage. Vær dog opmærksom på, at bhutanere har en forkærlighed for chilier! Herefter er resten af dagen fri til at nyde hyggelige Punakha på egen hånd.

Dag 5: Punakha til Paro

 Punakha til Paro

Dagen starter med et besøg ved Punakhas mest iøjnefaldende bygning; smukke Punakha Dzong, der ligger idyllisk ned til Mo Chu-floden. Dette er en af Bhutans vigtigste og mest imponerende dzong’er, og fungerede i mange år som sæde for regeringen. De første sten blev lagt i 1637, og ved færdiggørelsen døbte man bygningen Druk Pungthang Dechhen Phodrang, hvilket betyder ”Paladset for stor glæde”. For at sikre sig, at den store glæde varede ved, sørgede man for at indbygge en række anordninger, der skulle gøre fæstningen så uindtagelig som mulig. Det var dog ikke alle farer, disse anordninger beskyttede imod, og gennem tiderne har Punakha Dzong oplevet adskillige store ildebrande, kraftige jordskælv samt oversvømmelser skabt af smeltevand fra højtliggende gletsjere. Men den gamle bygning står stadig stolt på sin smukke placering ned til floden og fungerer den dag i dag som vinterhovedstad for Bhutans spirituelle overhoved.
Fra Punaka sættes kursen mod Paro. På vejen besøges Simtokha Dzong, hvis bedesal er dekoreret med smukke vægmalerier i stærke farver. Vel fremme i Paro indlogeres I på jeres hotel, hvorefter I besøger Ta Dzong. Bygningen var oprindeligt et vagttårn for et nærliggende kloster, indtil man indrettede det til nationalmuseum i 1968. Udstillingerne varierer meget; fra forholdet mellem magi og videnskab til en samling af bhutanske frimærker. Beliggenheden på en bakketop over Paro Dzong er helt perfekt for et vagttårn, og det er muligt at se store dele af Paro-dalen herfra.
Fortsæt til fods til Paros mest storslåede bygningsværk, Paro Dzong. Denne arkitektoniske perle blev opført i 1645 som en blanding af fæstning og kloster og har fungeret som begge dele lige siden. Bygningen er en af de smukkeste i landet og repræsenterer på bedste vis den klassiske bhutanske stil, der blander dramatiske fæstningsmure med delikate farvestrålende detaljer i de stemningsfulde bedehaller. I dag lever omkring 200 munke i den gamle bygning, som de deler med den lokale administration samt en fantastisk samling af vægmalerier.

Dag 6: Paro og Tigerens Rede

 Paro og Tigerens Rede

I dag venter et af turens helt store højdepunkter, når I vandrer op til det berømte kloster Taktsang, der synes at hænge på den lodrette klippemur. Men inden I når så langt, stopper I ved klosteret Kichu Lhakhang. Ifølge historierne blev Kichu Lhakhang bygget på én enkelt nat i det 7. århundrede af den tibetanske konge Songsten Gampo, der i løbet af den samme nat også byggede 107 øvrige klostre. Myterne fortæller også, at kroppen af en stor ork ligger hen over Bhutan og Tibet, og at dette kloster blev opført for at holde orkens venstre fod fast.
Fortsæt herfra mod Taktsang. Foran jer venter en længere, og nogle steder stejl, gåtur på et par timer, der tager jer gennem nåleskove og forbi blafrende bedeflag. Men I har god tid, så tag det stille og roligt, og sørg for at nyd naturen undervejs. Målet er helt klart gåturen værd. Den smukke klosterbygning synes ved første øjekast at hænge direkte på den lodrette klippevæg, 900 meter over dalen langt under jer. Taktsang betyder ”Tigerens Rede”. Ifølge legenden kom Guru Rinpoche, der bragte buddhismen til Bhutan, flyvende hertil fra Tibet på ryggen af en tiger. Tigeren landede på den klippehylde, hvor Taktsang i dag ligger. Klosteret blev ødelagt af en brand i 1998, men er nu genopbygget og hænger atter i al sin pragt på den lodrette klippevæg.
Frokosten nydes på en restaurant med udsigt til klosteret, inden turen fortsætter til en nærliggende landsby. Her skal I opleve Bhutans nationalsport; bueskydning. Bueskydning har stærke rødder i Bhutan, og der bliver gået til konkurrencen med både ildhu og dygtighed. Det er imponerende at se de dygtige skytter ramme en lille skive på op mod 120 meters afstand, og I får naturligvis mulighed for selv at prøve, hvis I ønsker det.
Tilbage i Paro byder aftenen på middag på hotellet efterfulgt af et show, der viser Bhutans rige traditioner indenfor kunst, dans, drama og musik.

Dag 7: Tilbage til Calcutta

 Tilbage til Calcutta

Nyd den sidste morgen i Bhutan i fred og ro, inden turen går med fly tilbage over Himalaya mod Calcutta. Her bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Resten af dagen er fri til afslapning eller udforskning på egen hånd.

Dag 8: Fra Calcutta til Sundarbans

 Fra Calcutta til Sundarbans

Helt andre oplevelser venter over de kommende dage, når I forlader Calcutta og kører mod Gothkhali. Her ligger en båd klar til at sejle ind i det gigantiske naturområde Sundarbans, der består af et virvar af floder og små vandveje gennem verdens største mangroveskov. Umiddelbart kan mangroveskoven virke fjendtlig og ubeboelig, men det er langt fra tilfældet. Et væld af fisk og sågar havskildpadder skjuler sig mellem rødderne i det lave vand, og det giver mad til mere end 200 fuglearter. Også aber søger føde på mudderbankerne mellem de sammenfiltrede rødder, hvor hjorte og mere end 50 andre pattedyrsarter flakker rundt på udkig efter noget at spise. Men skovens dyr skal være på vagt. Krokodiller lurer i vandskorpen, og mellem træerne lusker leoparder rundt. Det samme gør en række mindre kattedyr, og ikke mindre end seks arter af hajer patruljerer Sundarbans’ vandveje. Områdets mest frygtede rovdyr er dog tigeren. Knap 300 tigere holder til i Sundarban, der er verdens største tigerreservat. Det er også et af de mest uudforskede og sjældent besøgte naturområder i Asien, hvilket har sikret disse mægtige mangroveskove en plads på UNESCOs verdensarvsliste.
Stille og roligt bevæger båden sig dybere og dybere ind i denne afsidesliggende verden. Først ad floderne Gomor og Durgadhwani, inden I når til Pitchkhali-floden, hvor Sundarbans Tiger Camp ligger. Her bliver I indlogeret i jeres hytte efterfulgt af en god frokost. Lejren er ikke luksuriøs, men den er komfortabel, og hvad den mangler i faciliteter opvejes til fulde af følelsen af at være ufatteligt langt væk fra alting.
Der lever dog mennesker i Sundarbans, og denne eftermiddag besøger I den lokale landsby Dayapur. Her går livet sin vante gang, og folk passer deres marker, som forfædrene gjorde det før dem. Landsbyens huse er lavet af mudder med små indgange, som der er tradition for på disse kanter, og på byens lille marked sælges lokalt håndværk side om side med madvarer og dagligdagsfornødenheder. Efter besøget i landsbyen går turen tilbage til campen. Her kan I slappe af eller kigge efter fugle fra campens fugletårn, inden middagen serveres i hovedbygningen. Mens natten sænker sig over Sundarbans vises en film om områdets tigere, der ikke opfører sig helt som tigere andre steder.

Dag 9: Med båd gennem Sundarbans

 Med båd gennem Sundarbans

Næste morgen vågner I til lyden af fuglesang og duften af friskbrygget te på jeres balkon. Forude venter en spændende sejltur ad Sundarbans’ labyrintiske vandveje. Hold øje med dyreliv og fugle langs bredden samt bevægelser i vandet. Det er aldrig godt at vide, hvilke dyr der gemmer sig i området. Målet er udsigtstårnet ved Dobanke, hvor I stiger af båden og begiver jer på en hævet gangbro gennem skoven. Broen er flankeret af høje, kraftige hegn, der ligner noget fra filmen Jurassic Pak. Det hele kan måske virke lidt overdramatiseret, men det er ikke tilfældet. I Sundarbans er mennesket nemlig ikke øverst i fødekæden. Det er tigerne, og de spiser gerne mennesker, hvis muligheden byder sig. Sundarbans er sandsynligvis det sted i verden, hvor flest mennesker bliver angrebet af tigere, og man regner med, at mellem 20 – 50 lokale landsbyboere dør hvert år som følge af tigerangreb. I har dog ikke noget at frygte, men det forklarer nødvendigheden af de høje hegn. Om I ser en tiger eller nogle af skovens andre dyr er naturligvis et spørgsmål om held. Men muligheden er i høj grad til stede, og det er en helt speciel oplevelse, at det pludselig er mennesket, der er spærret inde i dyrenes verden. Fra tårnet fortsætter I så dybt ind i deltaet, at havet kan ses i det fjerne. I besøger også et rehabilitationscenter for plettede hjorte, inden I atter kan sætte jer ved frokostbordet tilbage i lejren.
Efter frokost er resten af dagen fri til afslapning. Hvis I ønsker det, kan en sejltur til øen Pakhiralay arrangeres. Her hjælper en NGO den lokale befolkning med at sælge deres kunsthåndværk. Et besøg på øen kræver lidt planlægning, så sig meget gerne til inden afrejse, hvis det har interesse. Aftenen byder på ”Bonbibi Yatra”. Det er en lokal form for teater, der gennem sange og dans fortæller historier om skovens guder, glubske tigere og modige honningsamlere.

Dag 10: Fra Sundarbans til Calcutta

 Fra Sundarbans til Calcutta

Også denne formiddag byder på en spændende sejltur på udkig efter skovens dyr. Målet er udsigtstårnet ved Sudhayakhali, der ligesom Dobanke er befæstet med kraftige hegn. Tigere ses af og til i dette område, så måske har I heldet med jer. Der er dog større chancer for at få et glimt af skovens hjorte, vildsvin eller aber. Ofte ses også store firben sole sig nær vandet. Tilbage i lejren serveres frokost, inden turen går med båd tilbage til Gothkhali. Her holder en bil klar til at køre jer til hotellet i Calcutta. Vel fremme i storbyen kan rejsestøvet vaskes af, inden aftenen er fri til egne eventyr.

Dag 11: Afrejse fra Calcutta

Nyd dagen i Calcutta, inden det er tid til at køre mod lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

Dag 12: Ankomst til Danmark

I ankommer til Danmark efter en spændende rejse rundt Bhutan og Sundarbans

SÆRLIGT OM REJSEN

Rent drikkevand uden at skade miljøet
Vores samarbejdspartner i Indien har indledt et prisværdigt projekt, der sikrer rent drikkevand til jer besøgende, uden at det går ud over miljøet. Det kan være varmt i Indien, så det er vigtigt at drikke rigeligt med vand. Vandet købes ofte i plastikflasker, og millioner af plastiskflasker ender hver dag på lodsepladser overalt i Indien. Disse flasker bliver ikke genbrugt, men ligger blot og belaster miljøet. Derfor får I ved ankomsten udleveret en god, genopfyldelig drikkeflaske, som I frit kan fylde op i bilen lige så ofte, I ønsker. Det lyder måske blot som en dråbe i havet. Men det løber hurtigt op. Vores samarbejdsparter sparer nu ikke mindre end 4,4 millioner plastikflasker om året, og det er godt nyt for miljøet i Indien!

Tag til festival, og oplev Indien for fuld udblæsning
Indien er altid en farverige oplevelse. Men det er ved landets utallige højtider, at Indien viser sig fra sin mest eksotiske og farvestrålende side. Læs mere om de mange muligheder for at få en hel igennem ekstraordinær oplevelse – klik her.

Prisinformation

Bhutan og Sundarbans - 12 dage fra 24.695 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra Danmark til Calcutta t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Al transport mellem lufthavne, hoteller/lodges og byer på privat basis med lokal engelsktalende guide.
 • 3 nætter på 4-stjernet hotel i Calcutta inkl. morgenmad
 • Sightseeing i Calcutta
 • Flyrejse fra Calcutta til Paro
 • Alle måltider under opholdet i Bhutan
 • 1 nat på turistklasse hotel i Thimphu
 • Sightseeing i og omkring Thimpu ifølge program
 • 1 nat på turistklasse hotel i Punakha
 • Sightseeing i og omkring Punakha ifølge program
 • 2 nætter på turistklasse hotel i Paro
 • Sightseeing i og omkring Paro ifølge program
 • Flyrejse fra Paro til Calcutta
 • 2 nætter på Sunderbans Tiger Camp inkl. helpension
 • Aktiviteter og udflugter i og omkring Sundarbans ifølge program
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Højsæson
1 mar 2016 - 31 maj 2016
ved 2 voksne
26.295 - 28.295 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Lavsæson
1 dec 2015 - 29 feb 2016
1 jun 2016 - 30 jun 2016
ved 2 voksne
24.695 - 26.695 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Supertilbud til Bangkok og Hua Hin

Supertilbud til Bangkok og Hua Hin

Supertilbud til Bangkok og Hua Hin. Oplev Bangkoks pulserende gader og markeder og få et spændende indblik det lokale thailandske cuisine, inden i fortsætter sydpå til ren forkælelse og afslapning på det lækre Veranda Resort & Spa i Hua Hin.

LÆS MERE

13 dage fra 14.495 kr.

SUPERTILBUD
Det bedste af New Zealand

Det bedste af New Zealand

Aktiv kør-selv tur i bil til Nord- og Sydøen med overnatning nogle goder steder. Inkluderer guidet vandretur i Tongariro, 3 dages guidet tur i Abel Tasman og 2 dages sejltur i Fiordlands.

LÆS MERE

25 dage fra 39.695 kr.

Vin og natur i verdensklasse

Vin og natur i verdensklasse

New Zealand har smuk natur i overflod og producerer nogle fremragende vine, som I vil opleve på denne kør-selv tur i bil, hvor der er indlagt flere vinture og oplevelser samt sejltur ved Fiordlands.

LÆS MERE

21 dage fra 29.195 kr.

Forkælelse på Bali og Lombok

Forkælelse på Bali og Lombok

Oplev to af Indonesiens smukkeste øer på denne rejse til Bali og Lombok. Først venter tre nætter i Balis hyggelige kulturby Ubud, der bugner af små gallerier, hyggelige restauranter og aktive templer. Fra Bali går turen mod Lombok, hvor I indlogeres seks nætter på det luksuriøse Jeeva Klui Resort, der ligger helt ned til en rolig og uturistet strand.

LÆS MERE

12 dage fra 17.995 kr.

Australien – Adelaide til Broome

Australien – Adelaide til Broome

Oplev Australiens rige dyreliv, vidtstrakte ørkenlandskaber og fantastiske vine på denne anderledes rejse til Australien. Fra Adelaide, Kangaroo Island og Barossa Valley går turen med luksustog til Perth i Vestaustralien, hvorfra du fortsætter i bil nordpå langs kysten til Broome.

LÆS MERE

22 dage fra 38.495 kr.

NYHED
Fra Kruger til Kap Det Gode Håb

Fra Kruger til Kap Det Gode Håb

I starter rejsen med 3 dages safari på den hyggelige Mohlabetsi Safari Lodge ved Kruger, inden turen går videre til smukke Cape Town og Stellenbosch i de maleriske Vinlande. Begge steder bor I på udvalgte små og hyggelige guest houses, hvor I virkelig vil komme til at mærke sydafrikanernes charme og enorme gæstfrihed.

LÆS MERE

12 dage fra 16.995 kr.

Det bedste af Kaplandet

Det bedste af Kaplandet

Tag på malariafri safari, kør selv langs den smukke Garden Route, smag Sydafrikas dejlige vine og slut rejsen med et ophold i “The Mother City” Cape Town.

LÆS MERE

14 dage fra 20.995 kr.

Boutique luksus i Bangkok og på Samui

Boutique luksus i Bangkok og på Samui

Stilfulde og luksuriøse boutique hoteller venter jer på denne rejse til Thailands fascinerende hovedstad Bangkok og palmeøen Koh Samui. I Bangkok bliver I bragt ud i de pulserende gader, hvor I får mulighed for at smage på byens mange gadekøkkener og på Samui venter ren afslapning på det lækre Akyra Chura.

LÆS MERE

13 dage fra 15.695 kr.

Vin og natur i Australien

Vin og natur i Australien

Vin og natur går hånd i hånd på denne rejse til det sydlige Australien. Oplev Adelaide, Melbourne og Sydney, kør-selv-tur ad Great Ocean Road, safaritur til Gawler Range og det hele krydret med usædvanlige naturoplevelser og besøg i vindistrikter.

LÆS MERE

18 dage fra 36.495 kr.

Bangkok og badeferie på Koh Samui

Bangkok og badeferie på Koh Samui

Oplev Bangkoks pulserende gader og markeder og få et unikt indblik det lokale thailandske cuisine, inden i fortsætter sydpå til en afslappende badeferie på Koh Samui i elegante og luksuriøse omgivelser på det lækre Outrigger Samui Beach Resort.

LÆS MERE

13 dage fra 16.695 kr.

Bestil tilbud