Barfodsferie på Veranda Pointe aux Biches

Barfodsferie på Veranda Pointe aux Biches

I en uformel og tropisk atmosfære bliver I på Veranda Pointe aux Biches inviteret til at nyde livets simple glæder. Mærk sandet mellem tæerne, slap af på stranden og lad solens stråler varme jer, nyd en dukkert i det krystalklare vand og lad jer forføre af det smagfulde og eksotiske lokale køkken.
Med en beliggenhed lige ned til stranden på Mauritius’ nordvestlige kyst er Veranda Pointe aux Biches det perfekte udgangspunkt for en afslappende badeferie, men stadig med nem adgang til den sprudlende Grand Baie samt hovedstaden Port Luis.
Lad jer fortrylle af den afslappede og uhøjtidelige atmosfære og nyd en uges barfodsbadeferie på skønne Mauritius.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I flyver fra København til Mauritius med et flyskift undervejs.

Ved ankomsten til Mauritius bliver I hentet af jeres private chauffør og kørt til jeres hjem for de næste 7 nætter, det 4-stjernede og nyrenoverede boutique hotel Veranda Pointe Aux Biches, der ligger gemt væk mellem to små fiskerlandsbyer på øens nordvestlige kyst blot 7 km fra byen Grand Baie og kun 15 km fra hovedstaden Port Louis.
Allerede fra det øjeblik I træder ind på Veranda Pointe aux Biches Hotel, vil I fornemme, at dette bliver en afslappende ferie i uformelle omgivelser. Ved ankomsten vil I blive inviteret til at smide skoene, og dem får I ikke brug for, før det er tid til at forlade dette skønne sted.
Værelserne på Verana Pointe aux Biches er indrettet i lyse farver og med rustikke møbler. Alle værelser har egen terrasse eller balkon med udsigt til haven eller stranden, hvor I passende kan nyde en kold forfriskning i en af barerne, inden middagen serveres på en af hotellets to restauranter. Begge restauranter har udsigt over den blå lagune og tilbyder både lokale og internationale retter. Så uanset om I er i humør til et autentisk måltid eller en god bøf, er det en mulighed.

Dagene på Veranda Pointe aux Biches er fri til afslapning.
Forkæl jer selv I den rustikke og hyggelige The Seven Colours Wellness Lounge, som ligger direkte på stranden. Her tilbydes der mange forskellige behandlinger – alle med udsigt til havet.
Er I mere til aktiviteter til vands, er det bestemt også en mulighed. Der må ikke sejles i motorbåd på havet foran hotellet, så I kan i ro og mag svømme en tur i det klare, varme vand. Kun få svømmetag ud fra kysten finder I en verden af farverige koraller og fisk. Så grib snorkel og svømmebriller, og kom af sted. En sejltur i kajak eller pedalbåd kan absolut også anbefales og på den måde kommer I vidt omkring og har uforstyrret udsigt til den smukke kystlinje og de grønne bjerge.
Mauritius i sig selv byder også på adskillige udflugtsmuligheder. Udforsk også øens indre ad vandrestier gennem den tropiske regnskov, eller besøg hovedstaden Port Louis, hvor I finder mange gode butikker og interessante museer. På øen er der desuden nogle fantastiske golfbaner, som den golfinteresserede vil synes rigtig godt om.

Dagen er kommet, hvor I skal vinke farvel til Mauritius’ skønne strande. Når tid er bliver I kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver tilbage til København.

I ankommer til København efter en uges afslappende badeferie på Mauritius.

Ophold i Privilege værelser:
Når I bor i hotellets privilege værelser, bor I i det såkaldte “Sandy Lane” område, som er eksklusivt for voksne, hvor både restaurant og bar er forbeholdt for gæster, der bor her.

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Mauritius t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra lufthavn til hotel t/r
 • 7 nætter i privilege værelse inkl. halvpension (morgen- og aftensmad)
 •  Fodmassage ved ankomsten
 • Gratis Wi-Fi
 • Gratis shuttle service 5 gange om ugen til Trou aux Biches
 • Gratis adgang til søsterhotellerne, Veranda Palmar, Veranda Paul & Virginie samt Veranda Grand Baie
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

All inclusive inkluderer:

 • Daglig frokost
 • Eftermiddagsthe- og kaffe med pandekager
 • Drikkevarer i tidsrummet 11:00 – 23:00 (Sodavand, juice, mineralvand, lokal øl, udvalgte cocktails og vin)
 • Gratis minibar på værelset (sodavand, lokal juice, vand og lokal øl – fyldt op en gang dagligt)
 • Picnickurv til gæster, der tager på dagsudflugt
 • Fri afbenyttelse af udvalgte land- og vandsportsfaciliteter.
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
7 jan 2018 - 12 maj 2018
24 jun 2018 - 25 aug 2018
1 okt 2018 - 31 okt 2018
ved 2 voksne
fra 16.795 kr.
Tillæg for all inclusive
1.500 kr
Rejseperiode
13 maj 2018 - 23 jun 2018
26 aug 2018 - 30 sep 2018
ved 2 voksne
fra 15.995 kr.
Tillæg for all inclusive
1.500 kr.
Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Mauritius

Vi kender de skønneste steder i Mauritius og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel