70 12 03 03
Åben:

Bangkok og badeferie på Koh Samui

Smagen af Thailand og lækre førsteklasses hoteller venter jer på denne rejse til Bangkok og Koh Samui. I Bangkok bevæger I jer gennem de lokale markeder, der bugner af friske råvarer og eksotiske krydderier. I får ikke blot et indblik i den thailandske kultur, men jeres guide vil også dele hemmelighederne bag det smagfulde og spændende thailandske køkken med jer. Med tid på egen hånd i Bangkok vil der også blive tid til selv at udforske byen, inden I flyver sydpå til Koh Samui, hvor jeres egen pool suite venter på det stemningsfulde og elegante Outrigger Samui Beach Resort – en perfekt ramme om en afslappende badeferie.

13 dage fra 16.695 kr. 

Turens højdepunkter

 • Bo på førsteklasses hoteller
 • Smag på Bangkoks delikatesser og oplev de lokale markeder
 • Privat guide og transport
 • Ophold egen pool suite på Koh Samui

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver direkte fra København til Thailands hovedstad Bangkok.

Dag 2: Ankomst til Bangkok

 Ankomst til Bangkok

I ankommer til Bangkok tidlig morgen, hvor I bliver mødt af jeres private chauffør, der vil køre jer til jeres hjem for de næste 3 nætter, det lækre Riva Surya.
Med en beliggenhed lige ned til Chao Phraya floden og i gå-afstand til Bangkoks store seværdigheder såsom Grand Palace, Wat Pho og Wat Arun byder dette moderne Boutique Hotel på det perfekte udgangspunkt for at udforske denne pulserende millionby. Hotellet har 68 værelser fordelt på 4 kategorier. Alle værelserne er stilfuldt indrettede og udstyret med moderne faciliteter som WiFi, TV, minibar og iPod-docking station. Fra “Riva”-værelserne er der en fantastisk udsigt over floden og i deluxe, som I skal bo i, og premium kategorierne har man også egen balkon. “Urban” værelser har også egen balkon med udsigt til Phra Arthit Road.
Efter en dag med sightseeing kan man nyde en kølig dukkert i swimmingpoolen, der ligger lige ned til floden og “Babble & Rum Restaurant” bliver smagsløgene virkeligt forkælet af autentisk Thai cuisine.
Riva Surya føjer et strejf af stil og charme til opholdet i Bangkok – og der perfekte valg for dem, der ønsker at bo tæt på de store seværdigheder og ikke mindst den livlige Khao San Road.

Dag 3: Smag på Bangkok

 Smag på Bangkok

Dagens overskrift siger det hele. I selskab med jeres lokale guide bevæger I jer gennem de lokale markeder, der bugner af friske råvarer og eksotiske krydderier. I får ikke blot et indblik i den thailandske kultur, men jeres guide vil også dele hemmelighederne bag det smagfulde og spændende thailandske køkken med jer.
Fra hotellet sættes kursen mod Samyan Market, hvor vil få en ægte markedsoplevelse. Mød de lokale, der snor sig mellem de mange stande, lær om de traditionelle ingredienser, der bruges i køkkenet og smag på nogle af de mange eksotiske frugter, der udbydes her.
Fra Samyan fortsætter I til det 100 år gamle Nanglerng madmarked. Markedet var et af de vigtigste i den indre del af Bangkok, da livet for 100 år siden blomstrede i dette område. Markedet var et større handelscenter for alle de mange forskellige nationaliteter og minoriteter, der boede i byen og idag giver det et fantastisk indblik i historien og bag det fascinerende thai-køkken og ikke mindst arkitekturen fra den gang.
En kort køretur bringer jer herefter til en lokal restaurant i nærheden af Bangkoks rådhus, hvor I vil nyde en autentisk thai-frokost afsluttet med den populære dessert, Sarim, bestående af farverige glasnudler serveret i kokosmælk.
Herefter går turen tilbage til hotellet, hvor resten af dagen er til fri disposition.

Dag 4: Bangkok på egen hånd

 Bangkok på egen hånd

I har hele dagen til udforske denne fascinerende millionby på egen hånd og den verden af kontraster den thailandske hovedstad bugner af. Byen er en skøn blanding af skyskrabere og templer, farverrig og stærk mad, buddha-statuer og messende munke, elefanter midt i byen og larm fra biltrafik og de karakteristiske tuk tuks. Tempoet er hektisk og levende og de mange templer, med Grand Palace som den største attraktion, tilfører byen et fortryllende drys mystik. Flyd rundt på byens floder og observér livet i byens gader, tag på shopping eller nyd byens mange restauranter, barer, natklubber og gadeboder.

Dag 5: Videre sydpå til Koh Samui

 Videre sydpå til Koh Samui

Efter morgenmaden bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver direkte til øen Koh Samui. Her bliver I mødt i lufthavnen af jeres privatchauffør, der vil køre jer til jeres hjem på øen, det elegante og luksuriøse Outrigger Samui Beach Resort. Her tilbringes de næste 7 nætter.
Nogle gange ved man bare, at man har fundet det helt rigtige sted. Beliggende ved den fredfyldte Hanuman Bay på en afsiddesliggende plet af Koh Samui finder man det lækre Outrigger Samui Beach Resort. Her bliver afslappet luksus bragt op på et helt nyt niveau. Alle de 52 store moderne suiter og villaer har egen privat pool på terrassen med dertilhørende liggestole og er alle lækkert indrettede i moderne thai-stil. De er naturligvis alle udstyret med TV, minibar, aircondition, safety box og gratis WiFi.
Med en perfekt beliggenhed lige ned til vandet indbyder hotellets restaurant til lækre middage, hvor især deres fisk og seafood kan anbefales. Men der serveres naturligvis også både lokale thai-favoritter og vestligt cuisine.
Hotellet har et væld af faciliteter deriblandt spa, fitness center, yoga-terasse og ikke mindst en lækker inifinty pool med dertilhørende bar.
Outrigger Samui Beach Resort er i sandhed et lille stykke luksus, hvor man kan slippe væk turismestrømmen men samtidig være tæt på den populære Chaweng Beach, hvor der er et bredt udvalgt af både butikker og restauranter.

Dag 6 - 11: Badeferie på Koh Samui

 Badeferie på Koh Samui

Dagene er på egen hånd på Koh Samui.
Koh Samui er Thailands tredje største ø beliggende ud for østkysten i Den Thailandske Bugt. Øen er et ægte tropisk paradis med kilometer lange sandstrande og krystalklart vand, der altid er varmt. Og så er her frodig jungle og vældige kokosplantager. Selv om der efterhånden er kommet mange gode hoteller til, har øen bevaret sin atmosfære. Her er masser af muligheder for afslapning på de lækre sandstrande eller udflugter rundt omkring på øen – eller de omkringliggende øer som Koh Phangan eller Koh Tao.

Dag 12: Afrejse fra Koh Samui

Dagen er kommet, hvor I skal tage afsked med Koh Samuis gyldne sandstrande. Når tid er bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves via Bangkok tilbage til København.

Dag 13: Ankomst til København

I ankommer til København tidlig morgen.

Prisinformation

Bangkok og badeferie på Koh Samui - 13 dage fra 16.695 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Bangkok og retur fra Koh Samui
 • Flyrejse fra Bangkok til Koh Samui
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Bangkok lufthavn til hotel t/r
 • 3 nætter i deluxe Riva værelse på Riva Surya i Bangkok inkl. morgenmad
 • Privat halvdagstur i Bangkok “Smag på Bangkok” med engelsktalende guide
 • Privat transport fra Koh Samui lufthavn til hotel t/r
 • 7 nætter i pool suite på Outrigger Samui Beach Resort inkl. morgenmad
 • 1 x 60 minutters spa-massage for 2 personer på Outrigger Samui Beach Resort
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Højsæson 1
11 jan 2017 - 28 feb 2017
ved 2 voksne
fra 18.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Højsæson 2
1 mar 2017 - 30 apr 2017
15 jul 2017 - 31 aug 2017
ved 2 voksne
fra 18.195 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Lavsæson
1 maj 2017 - 22 jun 2017
1 sep 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 16.695 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Mellemsæson
23 jun 2017 - 14 jul 2017
ved 2 voksne
fra 17.495 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Vin og natur i Australien

Vin og natur i Australien

Vin og natur går hånd i hånd på denne rejse til det sydlige Australien. Oplev Adelaide, Melbourne og Sydney, kør-selv-tur ad Great Ocean Road, safaritur til Gawler Range og det hele krydret med usædvanlige naturoplevelser og besøg i vindistrikter.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kør-selv, Mad og Vin, Naturoplevelser

18 dage fra 37.695 kr.

Den store Borneo Rundrejse

Den store Borneo Rundrejse

På denne rundrejse til Borneo venter det bedste af, hvad de 2 delstater Sarawak og Sabah kan tilbyde. Fra Ibanfolket og langhuse til skildpadder på Selingan og orangutanger i Borneos regnskov. Alt sammen afsluttes med en luksuriøs badeferie og krydres med et oplevelsesrigt ophold i Singapore på udrejsen.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Storby, Strandferie

18 dage fra 24.995 kr.

Kør-selv på Cuba

Kør-selv på Cuba

Oplev Cuba og denne fantastiske ø med jer selv bag rattet i en lejet bil. Side om side med gamle amerikanske dollargrin, hestevogne og cyklister bestemmer I selv farten…

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Kør-selv, Strandferie

14 dage fra 24.550 kr.

Fra Sumatras jungle til forkælelse på Bali

Fra Sumatras jungle til forkælelse på Bali

Fra Orangutanger i Sumatras jungle til det dejlige Boutique Hotel Pavilions Bali. Dette er en der byder på den perfekte kombination af eventyr, dyreliv, kultur og naturligvis forkælelse.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

15 dage fra 22.995 kr.

Luksus glamping i Thailand

Luksus glamping i Thailand

Oplev Bangkoks markeder, og lær hemmelighederne bag det thailandske køkken med en lokal guide. Overnat i luksustelte dybt inde i Khao Sok nationalparken, som du udforsker både til lands og til vands. Du kommer også tæt på lejrens elefanter og overnatter omgivet af junglen i en flydende teltlejr, inden rejsen slutter med luksusbadeferie i en teltsuite ved Koh Samuis hvide tropestrande.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Storby, Strandferie

14 dage fra 19.995 kr.

NYHED
Bestil tilbud