70 12 03 03
Åben:

Bali, Lombok og Singapore

Kombiner kultur- og naturoplevelser ved Balis kunstnerby Ubud med afslappende badeferie på Lombok og ikke mindst et ophold i pulserende Singapore. Både på Bali og Lombok på I på lækre førsteklasses resorts og i Singapore inkluderer opholdet gratis adgang til et væld af seværdigheder, der vil give jer rig mulighed for at udforske og opleve denne spændende storby.
Rejsen kan naturligvis også starte med storbyferie i Singapore, hvis dette ønskes.

Bemærk: Rejsen skal bestilles senest 31. januar 2017!

Mere luksus for pengene 14 dage fra 16.495 kr. 

Turens højdepunkter

 • Ophold på førsteklasses resorts
 • Oplev natur, kultur, strand og storby
 • Gratis adgang til et væld af seværdigheder i Singapore

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I flyver direkte fra København til Singapore.

Dag 2: Ankomst til Ubud på Bali

I Singapore skifter I fly og fortsætter rejsen til Bali. Ved ankomsten bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hjem for de næste 3 nætter, det skønne Alila Ubud, der ligger omgivet af den smukke natur lige uden for kunstnerbyen Ubud.

Dag 3 - 4: Forkælelse på Alila Ubud

 Forkælelse på Alila Ubud

I kort afstand fra kunstnerbyen Ubud ligger det unikke luksushotel Alila Ubud. Hotellet ligger på en højderyg med udsigt ned til Ayung floden og indgår som en naturlig brik i det maleriske landskab mellem rismarker og udslukte vulkaner. Stilen er moderne minimalistisk blandet med lokale træsorter. I superior værelset har I egen balkon, hvorfra I kan nyde udsigten ned mod floden og den frodige dal. Den prisbelønnede swimmingpool ligger dramatisk på det yderste af klippen, og vandet, der skvulper over kanten, synes nærmest at ende i floden. Personalet er som landets befolkning: smilende, gæstfrie og giver dig en service i absolut særklasse. Her tilbagetrukket fra den hektiske hverdag hersker en stilhed, som kun bliver brudt af vindens raslen i trækronerne og cikadernes sang.

Ubud ligger i et bakket landskab i den centrale del af Bali omgivet af grønne skove, små rislende floder og frodige rismarker, hvor landbefolkningen dyrker jorden med traditionelle metoder. Ubud er Balis kulturelle hjerte, og man skal ikke have tilbragt lang tid i byen for at mærke, at det stadig banker klart og tydeligt. Byen tiltrækker kunstnere, kunsthåndværkere, musikere og dansere af enhver art. Overalt er der små åbne værksteder, hvor malere arbejder side om side med sølvsmede, træskærere og skulptører. Lyden fra traditionelle gamelan-orkestre fylder luften omkring musikskolerne, og på danseskolerne øves der i de klassiske balinesiske danse. Ofte hentes inspirationen fra øens natur. Men også hinduistiske sagaer såsom Ramayana og Mahabharata samt mytologiske temaer inddrages på kreativ vis i de forskellige kunstformer. Dette område har en lang historie, og udenfor byen er de frodige landskaber fyldt med templer, helligdomme og kulturminder fra svundne tider. Læg dertil spændende og eksotiske shoppingmuligheder samt en række af øens bedste restauranter, og det er let at se, hvorfor folk fra hele verden forelsker sig i denne lille by. Til trods for at mange besøgende i dag har fået øje på Ubuds unikke charme, har byen formået at bibeholde sit rolige tempo og sin hyggelige atmosfære.

Dag 5: Fra Ubud til Lombok

Når tid er bliver I kørt fra Alila Ubud til lufthavnen, hvorfra I flyver til øen Lombok. Ved ankomsten bliver I hentet og kørt til det lækre Jeeva Klui Resort, hvor de næste 5 nætter tilbringes.

Dag 6 - 9: Afslapning på Lombok

 Afslapning på Lombok

De kommende dage går med afslapning i de skønne omgivelser. Læs en god bog på terrassen, tag en dukkert i poolen, der ligger med udsigt til havet. Eller nyd livet i en liggestol på stranden lige foran hotellet med en kølig drink i hånden. Vil I endnu længere ned i gear, tilbyder spa-afdelingen vanedannede behandlinger, mens I nyder udsigten over stranden. Hver dag bydes der på afternoon tea.
Der hersker en vidunderlig ro over Jeeva Klui. Men skulle I få lyst til lidt mere liv og et større udvalg af restauranter, ligger Lomboks populære Senggigi Beach kun ca. 5 km mod syd. Personalet kan naturligvis også arrangere forskellige udflugter rundt på Lombok, der byder på mægtige vulkaner, små landsbyer og en rig lokal kultur.

Dag 10: Lombok til Singapore

 Lombok til Singapore

Når tid er, bliver I kørt til lufthavnen. Herfra flyver I til Singapore, hvor et væld af oplevelser venter.
I lufthavnen i Singapore får I udleveret jeres stopover-pakke samt anvisning omkring transport til hotellet. De 2 næste nætter bor I på et godt turistklassehotel i hjertet af Singapore, hvorfra der er nem adgang til både China Town i syd og Little India i nord. De livlige restaurations-områder Clarke Quay og Boat Quay ligger også i gå-afstand fra hotellet.
Er det shopping, der er i fokus ligger Singapores berømte shopping-gade “Orchard Road” med sine mange shoppingcentre heller ikke langt fra hotellet, men I kan naturligvis også benytte jer af “hop on hop off bussen”, hvortil billetter også er inkluderet i opholdet.

Dag 11 - 12: Oplevelser i Singapore

 Oplevelser i Singapore

Dagene er til fri disposition i denne spændende storby. Jeres ophold i Singapore inkluderer gratis adgang til mange af byens seværdigheder. I har bl.a. billetter til Sentosa Island, Singapores prisbelønnede zoologiske have og skulle I have lyst til at opleve byen fra oven kan I også tage med Singapore Flyer, der giver jer en fantastisk udsigt over hele Singapore.
I kan også vælge at udforske China Town eller Little India og Arab Street, der byder på helt anderledes oplevelser.
Om aftenen kan I besøge Gardens by the Bay, hvor der venter et fantastisk musik- og lysshow, inden I nyder middagen på en af byens mange verdensklasse-restauranter eller streetfood markeder.
En anden mulighed er en sejltur rundt i havnen med bumboat, hvor I kan læne jer tilbage og nyde Singapore by night, hvor byen lyser op fra alle sider.
Singapore er den ultimative storby i Asien. Masser af attraktioner, shopping i verdensklasse og ikke mindst gastronomiske oplevelser af ekstrem høj standard hvad enten det gælder de små gadekøkkener, hvoraf et rent faktisk har modtaget en af de eftertragtede Michelin-stjerner, eller top-end cuisine på nogle af byens mange trendy restauranter.
Med gratis transport rundt i byen på den populære “SIA hop-on-bus” er der aldrig langt til næste attraktion. I får ved ankomsten ligeledes et kuponhæfte, der giver jer rabat på en række populære restauranter, butikker, ture m.m. Så der er rig mulighed for at shoppe løs i byen.

Dag 13: Afrejse fra Singapore

I har hele dagen til at få de sidste oplevelser med i Singapore, inden I hen på aftenen bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves direkte tilbage til København.

Dag 14: Ankomst til Danmark

I ankommer til København tidlig morgen.

SÆRLIGT OM REJSEN

Rejsen skal bestilles senest d. 31. januar 2017 og kan foretages i perioden 1. februar – 14. december 2017

BEMÆRK: Da der er begrænset antal pladser tages der forbehold for evt. udsolgte flyafgange.

Prisinformation

Bali Lombok og Singapore - 14 dage fra 16.495 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse med Singapore Airlines til Bali og retur fra Lombok
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transfer Denpasar Lufthavn til Alila Ubud
 • 3 nætter på Alila Ubud i superior værelse inkl. morgenmad
 • 1 x trekking tur med picnickurv fra Alila Ubud
 • 1 x 60 minutters balinesisk massage på Alila Ubud
 • 1 x valgfri Alila Experience på Alila Ubud
 • Daglig afternoon tea med en sød balinesisk delikatesse på Alila Ubud
 • Privat transport fra Alila Ubud til Denpasar Lufthavn
 • Flyrejse fra Bali til Lombok
 • Privat transport fra Lombok Lufthavn til Jeeva Klui
 • 5 nætter på Jeeva Klui i Ananda Segarra Beachfront Suite inkl. morgenmad
 • Daglig afternoon tea på Jeeva Klui
 • Privat Transport fra Jeeva Klui til Lombok Lufthavn
 • Transport fra Singapore Lufthavn til hotel t/r
 • 3 nætter på hotel i Singapore
 • Gratis kørsel med SIA Hop-on-busservice
 • Gratis adgang til mange af Singapores spændende seværdigheder samt rabatter på restauranter m.m.
  Læs mere her: Stopover i Singapore
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
1 feb 2017 - 15 jul 2017
16 sep 2017 - 14 dec 2017
ved 2 voksne
fra 16.495 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Højsæson
16 jul 2017 - 15 sep 2017
ved 2 voksne
fra 17.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Krydstogt til Antarktis

Krydstogt til Antarktis

Denne ekspedition byder på det bedste af  Antarktis. Pingviner, sæler og hvaler ledsager jer på rejsen langs den antarktiske kystlinje.

LÆS MERE

15 dage fra 65.295 kr.

Oplevelsesrejse til Sydthailand

Oplevelsesrejse til Sydthailand

Her venter jer de bedste oplevelser i Andamanhavet fra Krabi, Phi Phi og Phuket på krydstogt i traditionelt sejlskib og afslutning hos elefanterne dybt inde Khao Soks jungle.

LÆS MERE

15 dage fra 24.895 kr.

Syd for den sydlige polarcirkel

Syd for den sydlige polarcirkel

Denne ekspedition tager dig dybt ind i Antarktis’ forunderlige verden. Målet er at sejle længere mod syd end på vores øvrige krydstogter og krydse den sydlige polarcirkel.

LÆS MERE

18 dage fra 115.200 kr.

Luksuskrydstogt ved Galapagos

Luksuskrydstogt ved Galapagos

Oplev det bedste af Ecuador på denne rejse, der kombinerer natur og kultur på fastlandet med Galapagos-øernes fantastiske dyreliv.

LÆS MERE

11 dage fra 46.550 kr.

Kina med krydstogt på Yangtze

Kina med krydstogt på Yangtze

Tag med på denne store rundrejse i Kina med krydstogt på Yangtze-floden. Turen tager jer også til kejserbyen Beijing, terracotta-hæren i Xian og futuristiske Shanghai. For ikke at nævne mødet med de store pandaer i Chengdu.

LÆS MERE

14 dage fra 24.950 kr.

Bestil tilbud