70 12 03 03
Åben:

Bali - fra rismarker til sandstrand

Fra Balis frodige og grønne rismarker i Ubud til den skønne og rolige Jimbaran strand. I Ubud starter I med 3 nætter i egen villa med pool på det dejlige Ubud Village Resort & Spa, hvor I naturligvis også vil blive forkælet med massage og middag. Herfra går turen sydpå til det luksuriøse Intercontinental Bali, hvor I tilbringer 1 hel uge med afslapning og badeferie lige ned til en af Balis absolut bedste strande.

Kom til gratis rejseforedrag om Bali og Java – læs mere her.

13 dage fra 14.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Egen pool villa i Balis kunstnerby Ubud
 • Massage og middag inkluderet
 • Ophold på luksusresort på den dejlige Jimbaran strand

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver direkte fra København til Singapore, hvor der er ankomst den efterfølgende morgen.

Dag 2: Ankomst til Bali og Ubud

 Ankomst til Bali og Ubud

I Singapore skifter I fly og rejsen fortsætter nu til Bali. Her bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hjem for de næste 3 nætter i kunstnerbyen Ubud.
Vel fremme i Ubud indlogeres I på The Ubud Village Resort & Spa. Et lækkert 5-stjernet luksusresort med en fantastisk udsigt over risterrasser i udkanten af byen. Stilen er ægte balinesisk med charmerende stråtækte villaer spredt ud i en stor have med kokospalmer, lotusbassiner og sågar hotellets egne rismarker. Villaerne er store og smagsfuldt indrettet med højt til loftet og god brug af naturlige materialer, der kun forstærker den balinesiske atmosfære. Komforten er naturligvis i top, og villaerne byder på alle de faciliteter, man forventer at finde på hotel af denne sandard. Desuden har hver villa en private pool i en skøn lille have, der indbyder til afslapning i de tropiske omgivelser.
Efter tjek ind er resten af dagen til fri disposition.

Dag 3 - 4: Forkælelse i Ubud

 Forkælelse i Ubud

Dagene er fri til at nyde de lækre omgivelser på hotellet eller kigge jer omkring i Ubud. Ubud ligger fantastisk smukt i et bakket landskab omgivet af grønne skove, små rislende floder og frodige rismarker, hvor landbefolkningen dyrker jorden med traditionelle metoder. Det er ikke ualmindeligt at se en bonde pløje jorden med sin okse i udkanten af byen eller måske en andehyrde følge sin vraltende flok af ænder fra rismark til rismark.
Ubud er Balis kulturelle hjerte, og I behøver ikke tilbringe lang tid i byen for at mærke, at det stadig banker klart og tydeligt. Byen tiltrækker kunstnere, kunsthåndværkere, musikere og dansere af enhver art. Overalt er der små åbne værksteder, hvor malere arbejder side om side med sølvsmede, træskærere og skulptører. Lyden fra traditionelle gamelan-orkestre fylder luften omkring musikskolerne, og på danseskolerne øves der i de klassiske balinesiske danse. Også i templerne er der rig aktivitet, og rundt om byen ligger utallige fantastiske helligdomme og kulturminder fra svundne tider. Nogle af disse er endda hugget ind i klipperne. Læg dertil de eksotiske shoppingmuligheder, et vidunderligt roligt tempo samt en række af øens bedste restauranter, og det er let at se, hvorfor folk fra hele verden forelsker sig hovedkulds i denne hyggelige lille by.
Opholdet i Ubud inkluderer desuden en afslappende massage for to samt en dejlig middag på resortets restaurant.

Dag 5: Mod Jimbarans gyldne sandstrand

I tager afsked med Ubud og bliver kørt sydpå til den skønne Jimbaran strand, hvor 10 nætters afslappende badeferie venter i luksuriøse omgivelser på det lækre Intercontinental Bali.

Dag 6 - 11: Afslapning på Intercontinental Bali

 Afslapning på Intercontinental Bali

Dagene er på egen hånd.
I bor det lækre og luksuriøse Intercontinental Bali Resort, der ligger lige ned til den lækre Jimbaran Strand, hvor stemningen især om aftenen er helt speciel, når de mange seafood restaurant rykker deres borde ned på stranden og man kan nyde friskfanget fisk i lanternes skær.
Resortet i sig selv er et imponerende syn med sin smukke arkitektur, der er tydeligt inspireret af Balis traditionelle vandpaladser. Bygningerne ligger spredt rundt i en enorm have med rislende vand, tropiske træer og duftende blomster.
Resortet har 400 værelser fordelt på forskellige kategorier. Men på trods af resortets størrelsen emmer området af fred og ro, og det er let at finde private små oaser rundt om i den store have.  Den balinesiske stil går igen i de flotte værelser, der er indrettet med egen balkon og alle moderne faciliteter. I skal bo i resortets Classic værelser. Men drømmer I om mere forkælelse, kunne I overveje de større Club værelser, der giver jer en række eksklusive fordele.Resortet byder naturligvis også på et væld af faciliteter såsom beach club, spa, fitness center samt ikke mindre end seks swimmingpools. Også kulinarisk har I meget at glæde jer til i de fire restauranter, hvor både det internationale og lokale køkken er særdeles velrepræsenteret.
Med andre ord er Intercontinental Bali Resort der perfekte valg for alle, der drømmer om fred og ro i skønne, tropiske omgivelser ned til en af Balis absolut bedste strande.

Dag 12: Afrejse fra Bali

Tiden er kommet til at vinke farvel på Bali. Når tid er bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra turen går via Singapore tilbage til København.
Skulle I have lyst til at opleve Singapore, er det naturligvis muligt at gøre et stop i denne fascinerende storby.
Læs mere om Singapore Stopover her

Dag 13: Ankomst til København

I ankommer til København tidlig morgen.

SÆRLIGT OM REJSEN

Bemærk:
Rejsen skal bestilles minimum 60 dage før afrejse. For rejser der bestilles under 60 dage før afrejse vil der forekomme et tillæg.

Prisinformation

Bali – fra rismarker til sandstrand - 13 dage fra 14.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse med Singapore Airlines fra København til Bali t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Denpasar Lufthavn til Ubud Village Resort & Spa
 • 3 nætter i garden pool villa på Ubud Village Resort & Spa inkl. morgenmad
 • Velkomstdrink på Ubud Village Resort & Spa
 • Gratis shuttle fra Ubud Village Resort & Spa til Ubud centrum
 • Daglig eftermiddagsthe med kage på Ubud Village Resort & Spa
 • Gratis udflugt til Petulu Village fra Ubud Village Resort & Spa
 • Gratis yoga-lektioner (tirsdag og fredag morgen) på Ubud Village Resort & Spa
 • Gratis morgen trekking tur i rismarkerne omkring Ubud
 • 1 x middag for 2 personer på Ubud Village Resort & Spa
 • 1 x 60 minutters massage i Kama Karana Spa på Ubud Village Resort & Spa
 • Privat transport fra Ubud Village Resort & Spa til Intercontinental Bali
 • 7 nætter i classic resort værelse på Intercontinental Bali inkl. morgenmad
 • Gratis Wi-Fi på Intercontinental Bali
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Lokal afrejseskat fra Denpasar Lufthavn, ca. IDR 150.000 pr. person

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
11 jan 2017 - 30 jun 2017
1 sep 2017 - 15 dec 2017
11 jan 2018 - 31 mar 2018
ved 2 voksne
fra 14.995 kr.
Tillæg for Rice Field Pool Villa i Ubud
600 kr.

Højsæson
1 jul 2017 - 31 aug 2017
ved 2 voksne
fra 16.995 kr.
Tillæg for Rice Field Pool Villa i Ubud
600 kr.

Jul/Nytår
16 dec 2017 - 10 jan 2018
ved 2 voksne
fra 21.795 kr.
Tillæg for Rice Field Pool Villa i Ubud
600 kr.

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for Rice Field Pool Villa i Ubud
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Forkælelsesrejse til Ubud og Sanur

Forkælelsesrejse til Ubud og Sanur

Lad jer forkæle af Balis skønne natur og gæstfrie befolkning. Nyd 5 nætter i luksuriøse omgivelser på Kupu Kupu Barong i Ubud og slut af med daseferie på Pavilions Bali i Sanur.

LÆS MERE

13 dage fra 17.495 kr.

Singapore og Bali i egen pool villa

Singapore og Bali i egen pool villa

Forkæl jer selv med et ophold i egen pool villa på det skønne og charmerende Pavilions Bali, hvor I også vil nyde godt af både massage-behandlinger og middage kombineret med 3 dage i pulserende Singapore.

LÆS MERE

14 dage fra 15.495 kr.

Mere luksus for pengene
Forkælelsesrejse til Bali

Forkælelsesrejse til Bali

Forkælelserejse til Bali med ophold på førsteklasses hoteller i Ubud, Lovina og Sanur. Nyd godt af spa- og wellness i en skøn forening med Balis smukke natur og rige kultur.

LÆS MERE

14 dage fra 19.395 kr.

Overland fra Java til luksuriøs idyl på Bali

Overland fra Java til luksuriøs idyl på Bali

Tag på en rejse fra det centrale Java via imponerende templer og majestætiske vulkaner til luksuriøs idyl på skønne Bali.

LÆS MERE

16 dage fra 24.995 kr.

Luksuriøs badeferie på Intercontinental Bali

Luksuriøs badeferie på Intercontinental Bali

Forkæl jer selv med en dejlig badeferie i luksuriøse omgivelser på det lækre Intercontinental Bali, der ligger lige ned til den skønne Jimbaran Strand.

LÆS MERE

13 dage fra 14.495 kr.

Bestil tilbud