70120303
Åben:

Bali fra øst til vest

Oplev 3 forskellige sider af Bali på denne rejse fra øst til vest. Alle steder bor I på de lækre design- og livsstilshoteller “Alila”, der er kendt for deres høje standard og ikke mindst personlige service. Rejsen starter på Balis rolige østkyst med 3 nætter på det dejlige Alila Manggis inden I fortsætter til centrum af øen, hvor 3 nætter venter på det lækre Alila Ubud, der ligger smukt omgivet af frodig natur lidt uden for kunstnerbyen Ubud. Rejsen slutter med 5 nætter lige ned til stranden på det nyåbnede Alila Seminyak, – et område med en perlerække af øens hotteste designerbutikker, gallerier, caféer og populære restauranter såsom Ku De Ta, Potato Head og La Lucciola lige udenfor døren.

Kom til gratis rejseforedrag om Bali og Java – læs mere her.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

14 dage fra 16.495 kr. 

Turens højdepunkter

 • Ophold på lækre design- og livsstilshoteller
 • Private transporter
 • Middage og spa-behandling inkluderet
 • Bo lige ned til stranden i Seminyak

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver direkte til Singapore, hvor I ankommer den efterfølgende morgen.

Dag 2: Ankomst til det østlige Bali

I Singapore skifter I fly og fortsætter mod Bali. Ved ankomsten bliver I hentet i lufthavnen af jeres privatchauffør og kørt til jeres første hjem på “gudernes ø” – det dejlige Alila Manggis på Balis upsolerede østkyst. Efter tjek ind er dagen til fri disposition til at nyde de smukke omgivelser og slappe af ved poolen oven på den lange flyrejse.

Dag 3 - 4: Afslapning på Alila Manggis

 Afslapning på Alila Manggis

Alila Manggis ligger i en skøn plantagelignende have med plæner med udsigt til havet få kilometer fra kystbyen Candidasa. Midt i den grønne plæne ligger den store swimmingpool. Hotellets nærmeste nabo er en kokosnødplantage. I bor på superior-værelse, hvorfra I gennem palmetræernes toppe skimter det hav, som gemmer på et af Balis smukkeste koralrev. Værelset er stilfuldt indrettet med et lokalt præg af mørkt træ, hvide vægge og smukke tekstiler. Her vil I opleve den enestående balinesiske service og den afslappende atmosfære. I den overdækkede restaurant bruges frugt og grønt fra hotellets egen have, der dyrkes efter økologiske principper, og der er masser af muligheder for at deltage i et balinesisk madlavningskursus.
Området indbyder også til spændende ture bl.a. på mountainbike og til fods. I møder balineserne i deres hverdag, når de med øvede hænder fletter kurve, driver ænderne gennem rismarken for at bekæmpe skadedyr eller fisker med net fra udriggerbåde.

Dag 5: Fra øst til Ubud

Efter morgenmaden går turen mod det centrale Bali og kunstnerbyen Ubud. Den smukke køretur bringer jer gennem små landsbyer og maleriske rismarker, inden I efter et par timers kørsel befinder I jer omgivet af skøn natur lidt uden for byen Ubud på det dejlige Alila Ubud, hvor de næste 3 nætter tilbringes.

Dag 6 - 7: Alila Ubud og Balis kunsteriske centrum

 Alila Ubud og Balis kunsteriske centrum
I kort afstand fra kunstnerbyen Ubud ligger det unikke luksushotel Alila Ubud. Hotellet ligger på en højderyg med udsigt ned til Ayung-floden og indgår som en naturlig brik i det maleriske landskab mellem rismarker og udslukte vulkaner. Stilen er moderne minimalistisk blandet med lokale træsorter. I superior-værelset har I egen balkon, hvorfra I kan nyde udsigten ned mod floden og den frodige dal. Den prisbelønnede swimmingpool ligger dramatisk på det yderste af klippen, og vandet, der skvulper over kanten, synes nærmest at ende i floden. Personalet er som landets befolkning: smilende, gæstfrie og giver jer en service i absolut særklasse. Her, tilbagetrukket fra den hektiske hverdag, hersker en stilhed, som kun bliver brudt af vindens raslen i trækronerne og cikadernes sang.Fra hotellet arrangeres et væld af aktiviteter såsom soft trekking i de omkringliggende rismarker, madlavningskurser – og trænger man til lidt forkælelse af krop og sjæl, kan spa’en varmt anbefales.

Dag 8: Sydpå til Seminyak

Tiden er kommet, hvor I skal vinke farvel til Balis grønne rismarker og bevæge jer mod de gyldne sandstrande i syd. Når tid er bliver I kørt fra Alila Ubud til det nyåbnede Alila Seminyak på den sydvestlige spids af øen. Seminyak er stedet for dem, der ønsker eksklusivitet kombineret med masser af muligheder for shopping og dejlige restauranter.

Dag 9 - 12: Badeferie på Alila Seminyak

 Badeferie på Alila Seminyak

Med åbningen af Alila Seminyak på Balis sydvestkyst i september 2015 sættes der atter nye standarder for moderne luksus på den vidunderlige tropeø. Beliggenheden er tilmed perfekt. Det femstjernede resort ligger helt ned til stranden i den eksklusive by Seminyak med en perlerække af øens hotteste designerbutikker, gallerier, caféer og populære restauranter såsom Ku De Ta, Potato Head og La Lucciola lige udenfor døren.
Alila Seminyak byder på 240 værelser og suiter indrettet i moderne asiatisk stil tilført masser af komfort og vanedannende luksus. Den udprægede brug af træ og tropisk vegetation fuldender designet og giver resortet et organisk og afslappet udtryk, der hurtigt får pulsen ned. Alle værelser og suiter har naturligvis egen terrasse, et indbydende badeværelse og wi-fi.
Foruden en lækker pool med udsigt over havet og flotte fællesområde byder Alila Seminyak på moderne fitnesscenter, en smuk asiatisk spa-afdeling samt et væld af andre faciliteter. Skræddersyede udflugter til alle hjørner af øen kan arrangeres i receptionen, og i resortets restaurant fremtryller de dygtige kokke vidunderlig lokale specialiteter og internationale favoritter af de mange friske lokale råvarer.
Resortet gør tilmed et stort arbejde for at mindske miljøpåvirkningen. Mange byggematerialer er genbrug, regnvandet indsamles, og solenergi bruges i størst mulig udstrækning. Så I kan roligt nyde de vidunderlige omgivelser med god samvittighed.

Dag 13: Afrejse fra Bali

Når tid er bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Denpasar, hvorfra I flyver via Singapore tilbage til København.
Det er naturligvis muligt at gøre stop i Singapore og opleve denne spændende storby, hvis man ønsker det.
Læs mere om Stopover i Singapore her.

Dag 14: Ankomst til København

I ankommer til København tidlig morgen.

SÆRLIGT OM REJSEN

Bemærk:
Rejsen skal bestilles minimum 60 dage før afrejse!
Ved bestilling under 60 dage før afrejse, vil der forekomme et tillæg.

Prisinformation

Bali fra øst til vest med Alila - 14 dage fra 16.495 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse med Singapore Airlines fra København til Bali t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Denpasar lufthavn til Alila Manggis
 • 3 nætter i superior værelse på Alila Manggis inkl. morgenmad
 • 1 x balinesisk middag for 2 personer på Alila Manggis
 • Gratis shuttle service fra Alila Manggis til Candidasa
 • Daglig eftermiddagsthe/kaffe med balinesiske kager på Alila Manggis
 • Gratis Wi-Fi på Alila Manggis
 • Privat transport fra Alila Manggis til Alila Ubud
 • 3 nætter i superior værelse på Alila Ubud inkl. morgenmad
 • 1 x balinesisk middag for 2 personer på Alila Ubud
 • Gratis shuttle service fra Alila Ubud til Ubud centrum
 • Daglig eftermiddagsthe/kaffe med balinesiske kager på Alila Ubud
 • Gratis Wi-Fi på Alila Ubud
 • Privat transport fra Alila Ubud til Alila Seminyak
 • 5 nætter i studio værelse på Alila Seminyak inkl. morgenmad
 • 1 x middag for 2 personer på Alila Seminyak
 • 60 minutters Alila Spa behandling på Alila Seminyak
 • Gratis shuttle service fra Alila Seminyak til Seminyak Square
 • Daglig eftermiddagsthe/kaffe med balinesiske kager på Alila Seminyak
 • Gratis Wi-Fi på Alila Seminyak
 • Privat transport fra Alila Seminyak til Denpasar lufthavn
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Lokal afrejseskat fra Denpasar Lufthavn, ca. IDR 150.000 pr. person

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Rejseperiode
16 sep 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 16.495 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Rejseperiode
16 jul 2017 - 15 sep 2017
16 jul 2018 - 15 sep 2018
ved 2 voksne
fra 18.595 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Rejseperiode
11 dec 2017 - 5 jan 2018
ved 2 voksne
fra 19.295 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Rejseperiode
1 nov 2017 - 10 dec 2017
6 jan 2018 - 15 jul 2018
16 sep 2018 - 31 okt 2018
ved 2 voksne
fra 16.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Mindfulness på Bali

Mindfulness på Bali

Nyd en uges mindfulnesskursus i Balis skønne omgivelser. Opholdet byder på yoga, tai chi og mindfulnesssessioner samt forkælelse. Kom hjem med fornyet ro, fokus og overskud.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Meditation, Mindfulness

9 dage fra kr. 20.997

Fra kultur og natur på Java til Gudernes Ø

Fra kultur og natur på Java til Gudernes Ø

Oplev Javas unikke kulturelle og naturlige vidundere på denne rundrejse fra Semarang til Surabaya, inden I fortsætter til Bali, hvor 7 nætter venter på det luksuriøse Intercontinental Bali Resort, der ligger lige ned til den skønne og rolige Jimbaran strand.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Verdensarv

17 dage fra 22.995 kr.

Det ukendte Bali og Lombok

Det ukendte Bali og Lombok

Oplev det ukendte Bali. Fra det lækre WakaGangga på den ukendte Ganga Beach på Balis sydvestlige kyst til det dejlige NusaBay Menjangan, der ligger helt for sig selv ned til en lang gylden strand dybt inde i Bali Barat Nationalparken i det nordvestlige hjørne af Bali og med afsluttende badeferie på Lombok.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Strandferie

14 dage fra 18.995 kr.

Overland fra Java til luksuriøs idyl på Bali

Overland fra Java til luksuriøs idyl på Bali

Tag på en rejse fra det centrale Java via imponerende templer og majestætiske vulkaner til luksuriøs idyl på skønne Bali.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie, Verdensarv

16 dage fra 22.995 kr.

Eksklusiv luksus på Lombok

Eksklusiv luksus på Lombok

Kom langt væk fra det hele på disse to fantastiske luksushoteller på Balis oversete naboø, Lombok kombineret med et ophold i Asiens New York – Singapore.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

14 dage fra 15.995 kr.