70120303
Åben:

Australien – Adelaide til Broome

Oplev dyrelivet på Kangaroo Island, og smag på vin i Barossa Valley ved hyggelige Adelaide, inden du begiver dig ud på den legendariske rejse med luksustog over Nullarbor Plain mod Perth i Vestaustralien. Her venter flere naturoplevelser på Rottnest Island, der er kendt for sit unikke dyreliv. Du besøger også vinområdet Margaret River, der foruden vinsmagninger byder på storslåede drypstenshuler, dramatiske kyster og hyggelige småbyer. Fra Perth fortsætter I nordpå langs Vestaustraliens kyst i en lejet bil. Forude venter et ægte eventyr gennem storslåede ørkenlandskaber, afsidesliggende byer og langs kridhvide strande, hvor rige koralrev skjuler sig i det varme, turkisblå vand. Rejsen slutter i Broome, der er noget nær så langt væk fra alting, som det er muligt at komme.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

22 dage fra 39.495 kr. 

Turens højdepunkter

 • Kryds Nullarbor Plain med luksustog
 • Kør-selv langs Australiens dramatiske vestkyst
 • Snorkel med hvalhajer ved Ningaloo Reef
 • Dyreliv på Kangaroo Island og Rottnest Island
 • Bad ved øde, afsidesliggende strande
 • Vin i Barossa Valley og Margarete River

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen østpå.

Dag 2: Ankomst til Adelaide

 Ankomst til Adelaide

Efter et flyskifte fortsættes mod Adelaide, hvor I indlogeres på et centralt beliggende hotel. Herefter er resten af dagen fri til at slappe af ovenpå rejsen eller få de første oplevelser af Adelaide, der er blandt Australiens mindre besøgte storbyer. Men det er synd. For byen byder på glimrende shopping, smukke kirker og en hyggelig lille midtby omgivet af frodige parkområder.

Dag 3: Vintur til Barossa Valley

 Vintur til Barossa Valley

Nyd en dag i vinens tegn, når I forlader Adelaide fra morgenstunden og kører mod et af Australiens mest berømte vinområder, Barossa Valley. Både kraftige rødvine og aromatiske hvidvine produceres i de smukke bølgende landskaber, hvor vinstokke står på lange lige rækker. Spredt ud mellem vinmarkerne ligger vingårde som Peter Lehmann, Torbreck, Yalumba, Turkey Flat og Henschke. Hvilke vingårde I besøger, afhænger I høj grad af jer. For guiden prøver altid at sammensætte programmet efter gruppens ønsker. Fokus vil dog typisk være på mindre vinhuse såsom ovenstående, der viser Barossa Valleys vine fra sin allerbedste side. Foruden vinsmagningerne kunne I vælge at stoppe ved udsigtspunktet Menglers Hill eller ved nogle af de lokale delikatessebutikker, der sælger lækkerier fra området. Øldrikkere vil også blive begejstret for Maggie Beer Farmshop, mens den lille by Hahndorf byder på masser af tysk idyl under den stærke australske sol. Men hvor end I vælger at stoppe, kan I se frem til en fantastisk dag med vin i absolut verdensklasse. Sidst på dagen går turen tilbage mod hotellet i Adelaide.

Dag 4: Kangaroo Island

 Kangaroo Island

I dag venter naturoplevelser af de helt store, når I fra morgenstunden sætter kurs mod Kangaroo Island. Få andre steder i det sydøstlige Australien er naturen så uberørt som her, og den lange isolation fra fastlandet har givet dyrelivet og planterne gode kår til at trives og udvikles. Derfor findes der på Kangaroo Island ikke blot et særdeles rigt dyreliv. I kan også være heldige at opleve arter, der ikke lever andre steder.

Ved ankomsten til øen holder bussen klar til at køre jer til Cliffords honningfarm, hvor der naturligvis er smagsprøver. Men honningen bruges også til andre formål såsom skønhedsprodukter og en ganske vanedannende honningis.

Efter frokosten på Vivonne Bay Bistro, der ligger midt i et stort naturområde, besøges Seal Bay. Navnet er velvalgt, for stranden er fyldt med søløver, der ligger og soler sig i sandet. Du ser også en interaktiv og lærerig udstilling om Australiens fugle, inden turen går tilbage mod hovedbyen Kingscote. Her overværer du en pelikanfodring og lærer mere om disse fascinerende fugle. Herfra er der ikke langt til jeres hotel, hvor I indlogeres for natten.

Dag 5: Kangaroo Island – Adelaide

 Kangaroo Island – Adelaide

Dagen starter ved eukalyptus-destilleriet Emu Ridge, hvor man producerer eukalyptusolie til en lang række forskellige formål. Herefter fortsættes til en Wildlife Park, hvor du kan komme helt tæt på ikoniske dyr som kænguruer og koalaer. Næste stop er Hanson Bay Wildlife Sanctuary, hvor du kan nyde en to-retters frokost, mens du kigger efter vilde koalaer i eukalyptustræerne. Flere naturoplevelser venter i Flinders Chase National Park, der huser både de kendte australske dyrearter samt myrepindsvin og andre sjældenheder. Du besøger også de fantastiske klippeformationer Remarkable Rocks og Admiral’s Arch, inden turen slutter ved Penneshaw. Her er der mulighed for at købe aftensmad, inden færgen tager dig tilbage mod fastlandet og hotellet i Adelaide.

Dag 6: Adelaide og afrejse med tog

 Adelaide og afrejse med tog

Du har det meste af dagen i Adelaide, inden det omkring kl. 21 er tid at stige ombord på toget mod Perth. Det betyder, at du har god tid til at nyde en stille og rolig dag i Adelaide. Shop i butikkerne i gågaden Rundle Mall, eller udforsk parkerne nord for centrum, hvor I også finder byens botaniske have og kulturcenter. Herfra er der ikke langt til North Terrace, hvor en række af byens mest prominente historiske bygninger og museer ligger. Du kan også lære en masse om vin på National Wine Centre, mens dyrelskere kan overveje et besøg i Adelaides zoologiske have, der foruden alle de kendte australske dyr også er hjem for noget så sjældent som store pandabjørne. Lyder alt dette for aktivt, kan I altid hoppe på sporvognen til strandforstaden Glenelg og tilbringe en dag ved havet.

Først på aftenen er det tid at køre mod togstationen, hvor toget mod Perth holder klar til afgang. Klokke lidt over 9 (torsdag og søndag) sætter toget i bevægelse, og I begiver jer ud på en af de længste og mest legendariske togrejser i verden. Turen tager knap to døgn og fører dig gennem tusindvis af kilometer øde australsk outback langt væk fra ethvert tegn på menneskelig civilisation.

Dag 7: Legendarisk togrejse mod Perth

 Legendarisk togrejse mod Perth

Natten igennem triller toget først nordpå og senere stik vest over den enorme, flade Nullarbor Plain. Når I vågner næste morgen, vil I være omgivet af den australske vildmark i al sin rå skønhed. Men selvom I er uendelig langt væk fra alting, mangler I intet. Toget er yderst komfortabelt. Hver kupé er udstyret med en sofa, der kan laves om til en køjeseng komplet med hvide lagner, pude og dyne. Desuden byder kupéen på garderobe, spejl, læselys, toiletartikler samt et bord, der kan foldes væk. Alle måltider er inkluderede og serveres i den elegante restaurantvogn, hvor uniformerede tjenere serverer lækre måltider.

 

Dagen igennem har I god tid til at nyde togets særlige rytme og sludre med de øvrige rejsende fra hele verden i loungevognen. Eller træk jer tilbage til kupéen, og find ro til at læse en god bog. Gennem de store panoramavinduer kan I se landskaberne glide forbi i en ubrudt strøm. Måske får I øje på vilde kameler, der nipper forsigtigt til spredte buske, eller flokke af papegøjer, der flyver fra vandhul til vandhul. Andre steder søger røde kæmpekænguruer skygge under træerne, mens ørne svæve højt på himlen på udkig efter noget at spise. Der er altid noget at kigge på i ørkenen, og før I ved af det, er det atter tid at sætte sig til rette til endnu et lækkert måltid i restaurantvognen.

 

I løbet af dagen passerer I verdens længste lige togstrækning. Fra Ooldea til den anden side af Loongana løber skinnerne ikke mindre end 478 km uden at dreje en centimeter. Herefter er der ikke langt til den isolerede by Rawlinna, hvor toget standser i nogle timer, og I inviteres til en lækker middag under åben himmel. Nogle af Australiens største fårefarme ligger i dette område, så grillet lammekød er naturligvis på menuen. Tilbage på toget kan aftenen afsluttes med en drink i loungevognen, mens toget støt og roligt bevæger sig gennem den australske nat.

Dag 8: Ankomst til Perth

 Ankomst til Perth

Gradvist afløses den uendelige outback af mere grønne landskaber og midt på eftermiddagen ruller toget ind på stationen i Perth, hvor I indlogeres på jeres centralt beliggende hotel for de kommende tre nætter.

Trods Perth er en af verdens mest afsidesliggende storbyer, er den en dynamisk og moderne by med et rigt folkeliv, masser af shoppingsmuligheder og spændende seværdigheder. Brug resten af dagen på at nyde Perths dejlige klima fra en fortovscafé eller en af de dejlige strande. I kan også strække benene på en gåtur til Kings Park, der ligger på toppen af Mt Eliza. Parken byder blandt andet på en botanisk have, en del fine skulpturer samt ikke mindst en flot udsigt over Perth og Swan River.

Dag 9: Heldagstur til vinområdet Margaret River

 Heldagstur til vinområdet Margaret River

Området syd for Perth byder både på natur, hyggelige småbyer og vin i verdensklasse. Første stop er den lille by Busselton, der er berømt for sin imponerende 1,8 kilometer lange bådebro i træ. Turen fortsætter til Margaret River, hvor en lækker frokostplatte serveres sammen med ølsmagning på et lokalt bryghus, inden en guidet tur fører dig under jorden til den spektakulære drypstenshule Mammoth Caves. Tilbage på jordens overflade fortsættes forbi Boranup-skoven, hvor træerne kan blive mere end 60 meter høje, til det berømte Leeuwin fyrtårn. Fyrtårnet står med en spektakulær placering på Australiens sydvestligste punkt, hvor Det Indiske Ocean og Det Sydlige Ocean mødes.  Fortsæt tilbage til Margarat River, hvor det er tid at besøge en af områdets mange vingårde for at smage på den seneste høst. I får også mulighed for at udforske byen lidt på egen hånd, inden turen går tilbage mod Perth.

Dag 10: Dagstur til Rottnest Island

 Dagstur til Rottnest Island

Flere naturoplevelser venter i dag, når du besøger øen Rottnest Island, der er berømt for sit unikke dyreliv. Ikke mindst quokkaen, der mest af alt ligner en ualmindelig sød kænguru i ministørrelse. Men hold også øje med havet. Især om foråret, hvor pukkelhvaler i stort antal samler sig lang kysterne. Også delfiner og fiskeørne søger føde i disse farvande.

Du har hele dagen til at udforske dette særprægede sted. Først på en guidet gåtur efterfulgt af en køretur i bus gennem de smukke landskaber. Undervejs oplever du en række af øens største historiske, kulturelle og naturmæssige seværdigheder. Frokosten nydes på Rottnest Lodge, hvorefter du har eftermiddagen på egen hånd, indtil færgen igen sætter kurs mod fastlandet ud på eftermiddagen. Færgen lægger til i Fremantle, hvor en bus står klar til at køre dig tilbage til hotellet.

Dag 11: Perth til Geraldton

 Perth til Geraldton

I dag begynder et nyt kapitel på rejsen, når bilen afhentes i Perth, og kursen sættes nordpå langs kysten. Turen til Geraldton tager en god del af dagen, men der er flere gode stop på vejen. Eksempel ved Yanchap National Park lige nord for Perth, der er hjem for både kænguruer, kookaburras og koalaer. Sørg dog for at have rigeligt med tid til Pinnacles i Nambung National Park, hvor tusindvis af orange kalkstensklipper stikker op af ørkensandet. Nogle formationer er ganske små, mens andre er op til fem meter høje. En fin grusvej fører gennem landskabet. Men prøv også at parkere bilen og gå en tur gennem de forunderlige landskaber. Tilbage på hovedvejen kan I eventuelt gøre et kort stop for at se de historiske stenbygninger i Greenough, inden I fortsætter det sidste stykke mod hotellet i Geraldton. Geraldton er berømt for sine milde vintre og solrige klima, hvilket har gjort byen til et af Vestaustraliens mest populære feriesteder. Så det er et godt sted at tilbringe natten.

Distance: ca. 500 km.

Dag 12: Geraldton til Kalbarri

 Geraldton til Kalbarri

Turen forsætter nordpå mod Kalbarri National Park, hvis stenede landskaber byder på dramatiske kløfter og rustrøde klippeformationer. Dyrelivet er lige så fantastisk som scenerierne. Mere end 200 fuglearter holder til i området fra juli til november, og de er langt fra alene i de vidtstrakte ørkenlandskaber. Der findes flere gode udsigtspunkter spredt rundt i nationalparken, der også indbyder til vandreture i den rå natur. En anden mulighed er at leje en kano eller kajak og udforske Murchison River fra vandet. Eller tag på en af de mange organiserede ture, der lade jer opleve området på forskellig vis. Aftenen tilbringes i den fine lille kystby Kalbarri, der ligger nær øde strande ved udløbet af Murchison River.

Distance: ca. 175 km.

Dag 13: Kalbari til Monkey Mia

 Kalbari til Monkey Mia

Turen fortsætter nordpå mod forunderlige Shark Bay. Ved første øjekast kan det være svært at se, hvad der gør dette område så specielt. For mange af Shark Bays attraktioner gemmer sig lige under vandskorpen. Det høje saltindhold skaber et specielt økosystem i nogle dele af bugten. Andre steder er bunden dækket af søgræs, hvor søkøer, delfiner, havskildpadder, tigerhajer og andre dyr søger føde. Endnu andre områder af bugten domineres af forsteninger skabt af mikroorganismer (stromatolitter), der fortæller om jordens udvikling for flere milliarder år siden. Også i nyere historie har bugten spillet en rolle. Det var nemlig her en hollandsk opdagelsesrejsende ved navn Dirk Hartog kastede anker ved en lille ø i 1616 og blev den første kendte europæer på australsk jord. Alt det har sikret området en plads på UNESCO’s verdensarvsliste.

Shark Bay er et stort område, så det kan være svært at vælge, hvad man skal se. Men et godt bud kunne være stromatolitterne ved Hamelin Pool og den 110 km lange Shell Beach, der består af milliarder af små, hvide skaller. Udsigtspunktet Eagle Bluff og Shark Bay World Heritage Discovery Centre er også et besøg værd, inden turen fortsætter det sidste lille stykke til hotellet i Monkey Mia. På vejen kan I eventuelt vaske rejsestøvet af ved stranden i Denham, der er Australiens vestligste by.

Distance: ca. 400 km.

Dag 14: Monkey Mia til Carnarvon

 Monkey Mia til Carnarvon

Hver morgen kommer en flok vilde delfiner helt ind til stranden ved Monkey Mia for at blive fodret og hilse på de fremmødte tilskuere. Dyrene er vilde, og de kommer udelukkende af deres egen fri vilje. Dette sker ikke ret mange andre steder i verden, så mødet er en sjælden mulighed for at komme tæt på disse intelligente og charmerende dyr. I kan også besøge en lokal perlefarm, lære om områdets oprindelige befolkning og udforske mere af Shark Bays unikke natur, inden turen fortsætter nordpå mod Carnarvon. Trods sin lille størrelse er Carnarvon et vigtigt knudepunkt langs vestkysten. Så dette er et godt sted at købe forsyninger, inden de kommende dages oplevelser.

Distance: ca. 350 km.

Dag 15: Carnarvon til Coral Bay

 Carnarvon til Coral Bay

Fortsæt nordpå mod Minilya Roadhouse, hvor en lille vej drejer af mod kysten. Her finder I en af Australiens bedst bevarede hemmeligheder: Koralrevet Ningaloo Reef. Revet er mindre end verdensberømte Great Barrier Reef. Men dyrelivet, koralerne og snorklemulighederne ved Ningaloo Reef er fuldt på højde med Great Barrier Reef. Her er blot langt færre turister, og revet ligger meget tættere på land. Dagens mål er den lille strandby Coral Bay i den sydlige ende af Ningaloo Marine Park. Her er strandene aldrig langt væk, vandet er dejlig varmt, og I kan snorkle direkte fra kysten. Desuden er Coral Bay et godt udgangspunkt for udflugter til både Ningaloo Reef og afsidesliggende Cape Range National Park.

Distance: ca. 250 km.

Dag 16: Coral Bay og Ningaloo Reef

 Coral Bay og Ningaloo Reef

Du har hele dagen til at slappe af på de lækre strande omkring Coral Bay eller udforske Ningaloo Reef på en snorkletur. Revet myldrer af liv. Fisk i alle tænkelige faconer og nuancer skjuler sig mellem de farvestrålende koraler. Havskildpadder glider elegant med strømmen, og søkøer søger føde på det lave vand. Hvaler migrerer langs kysten fra juli til november, og store flokke af rokker er et relativt almindeligt syn fra maj til november. Fra april til juli søger hvalhajer mod Ningaloo Reef.  Hvalhajen er verdens største fisk, og det er en ubeskrivelig følelse at svømme med disse kæmpestore fisk, der kan blive lige så store som en bybus. Heldigvis er de fuldstændig ufarlige, og ofte lader de snorklere komme forbavsende tæt på. Foretrækker I at blive på land, byder Cape Range National Park på dramatiske ørkenkløfter, et rigt dyreliv og øde strande.

Dag 17: Coral Bay til Karratha

 Coral Bay til Karratha

I dag venter en længere køretur nordpå mod Karratha. Så fyld kaffekoppen, indstil radioen, og begiv jer gennem de endeløse rustrøde ørkenlandskaber. Undergrunden i denne del af landet er rig på jern, gas og mineraler, der udvindes i enorme miner. Karratha i sig selv har ikke mange attraktioner at byde på. Men det er et fint sted at stoppe for natten, og ud for kysten lokker de afsidesliggende øgrupper Montebello og Dampier med et rigt dyreliv. Øerne kan besøges på en organiseret tur fra den nærliggende havneby Dampier.

Distance: ca. 600 km.

Dag 18: Karratha til Port Hedland

 Karratha til Port Hedland

Starter I tidligt om morgenen, kan I eventuelt overveje at køre via den sjældent besøgte Millstream-Chichester National Park, inden turen fortsætter nordpå til historiske Roebourne. Roebourne var tidligere en vigtig by på disse kanter. Fordoms storhed synes langt væk i dag, hvor indbyggertallet er faldet til mindre end 1.500. Men adskillige fine bygninger pryder stadig bymidten som minde om Roebournes storhedstid. Havnebyen Port Hedland har mere vind i sejlene, da jernmalm fra Pilbara-områdets miner udskibes herfra. Det kan blive ekstremt varmt på disse kanter. Den lille by Marble Bar nær Port Hedland oplevede i 1924 en periode på ikke mindre end 161 dage, hvor temperaturen aldrig kom under 37,8 grader! Heller ikke om natten. Heldigvis er temperaturene mere behagelige i vinterhalvåret.

Distance: ca. 250 km.

Dag 19: Port Hedland til Broome

 Port Hedland til Broome

Australien er berømt for sine store afstande, og ingen steder opleves det bedre end i Vestaustralien. Her er der langt mellem byerne, og menneskelig aktivitet fylder uendelig lidt i de åbne, vilde landskaber. Det gælder også dagens køretur fra Port Hedland til Broome. Turen er lang, så det er en god ide med en tidlig start. Ruten fører jer ad Great Northern Highway, der løber parallelt med Det Indiske Ocean og 80 Miles Beach mod Broome, der uden tvivl er blandt de mest spændende byer langs vestkysten.

Broome blev grundlagt af perlefiskere i 1880’erne, og inden længe leverede Broome op mod 80% af verdens perlemor. I dag er det dog helt andre ting, der lokker eventurer, kunstnere og rejsende til denne ekstremt afsidesliggende by. Strandene omkring Broome strækker sig i det uendelige, det turkisblå vand er dejligt varmt året rundt, og inde i landet venter eroderede ørkenlandskaber på at blive udforsket. Men også Broome i sig selv er et hyggeligt bekendtskab med en ganske særlig energi og stemning.

Distance: ca. 625 km.

Dag 20: Broome

 Broome

Hele dagen er fri til at nyde Broome, de fantastiske omgivelser samt den 22 km lange Cable Beach. Hvordan I vælger at bruge dagen er helt op til jer. Men sørg for at være klar til at nyde den legendariske solnedgang fra stranden. Eksempelvis fra ryggen af en kamel.

Dag 21: Hjemrejse fra Broome

Nyd en sidste dag i Broome, inden turen går med fly tilbage mod Danmark. Har I mod på flere eventyr, er det i høj grad værd at fortsætte hele vejen til Darwin. En tur, der tager jer gennem nogle af de mest øde, storslåede og afsidesliggende områder af Australien. Klik her for at se mere.

Dag 22: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte ankommer I til Danmark.

Prisinformation

Australien – Adelaide til Broome - 22 dage fra 39.495 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse København til Adelaide og retur fra Broome til København
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • 3 nætter på Rockford Adelaide Hotel i Adelaide
 • Dagtur til Barossa
 • 2-dages tur til Kangaroo Island jf. program med overnatning på Aurora Ozone Hotel
 • 2 dages togtur fra Adelaide til Perth med toget Indian Pacific med helpension i Gold Service
 • 3 nætter på Novotel Langley i Perth
 • Dagtur til Margaret River inkl. frokost
 • Dagtur til Rottnest Island inkl. frokost
 • 11 dages kør-selv-eventyr fra Perth til Broome med billeje inklusiv fri km, lovpligtig ansvarsforsikring, ingen selvrisiko samt hotelovernatninger jf. program
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
ved 2 voksne
Fra 39.495 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Forhør om pris

Højsæson
ved 2 voksne
Fra 42.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Forhør om pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Vancouver Island og Sunshine Coast

Vancouver Island og Sunshine Coast

Oplev det bedste af Vancouver Island og den smukke Sunshine Coast, der begge byder på naturoplevelser i verdensklasse.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser

19 dage fra 24.995 kr.

Kina med krydstogt på Yangtze

Kina med krydstogt på Yangtze

Tag med på denne store rundrejse i Kina med krydstogt på Yangtze-floden. Turen tager jer også til kejserbyen Beijing, terracotta-hæren i Xian og futuristiske Shanghai. For ikke at nævne mødet med de store pandaer i Chengdu.

LÆS MERE
Rejsetype: Krydstogt, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby, Togrejser

14 dage fra 24.950 kr.

Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

Tur med de vigtigste højdepunkter. Sydney og tur til Blue Mountains, dyresafari, safaritur i outbacken inkl. Ayers Rock samt Cairns og tur til Great Barrier Reef. Meget fin førstegangstur.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Dyreliv, Kør-selv, Storby

20 dage fra 25.870 kr

Familieeventyr til Thailand

Familieeventyr til Thailand

Tag på et ægte familieeventyr i Thailand. Oplev Bangkok som de lokale med offentlige transportmidler. Kom tæt på elefanterne og i luksus safaritelt i Khao Sok nationalparken, inden hele herligheden sluttes af med en afslappende badeferie på det lækre Vijitt Resort på Phuket.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Dyreliv, Storby, Strandferie

14 dage fra 14.295 kr.

Namibia - Ultimativ Fly-In Safari

Namibia - Ultimativ Fly-In Safari

På denne rejse oplever I det bedste af Namibia kombineret med ophold på en række af landets bedste luksusresort, der alle byder på fantastisk service og superb beliggenhed midt i den vilde natur. Rejserne fra sted til sted foregår med fly til små airstrips, så I ikke spilder tiden med lange køreture. I stedet kan I bruge tiden på at nyde Namibias rige dyreliv og rå, tidløse landskaber.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Safari

13 dage fra 61.995 kr.