70 12 03 03
Åben:

Angkor, Mekong og tropeøen Phu Quoc

Besøg Angkors templer, Mekong deltaet og tropeøen Phu Quoc og få en oplevelse for livet. Fra de imponerede templer ved Angkor i Cambodia til Mekong Deltaet med dets livlige flydende marker og billedskønne landskaber til tropeøen Phu Quoc, hvor kridhvide sandstrande venter inden rejsen slutter i den fascinerende storby Ho Chi Minh City. Overalt på I på lækre førsteklasses hoteller, der blot føjer til endnu mere til hele oplevelsen.

Kom til gratis foredrag om Vietnam, Cambodia og Laos – læs mere her.

14 dage fra 21.495 kr. 

Turens højdepunkter

 • Private udflugter med egen guide
 • Ophold på førsteklasses hoteller
 • Sejltur på Mekongdeltaet
 • Oplev Angkors imponerende templer

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver direkte fra København til Siem Reap med et flyskifte undervejs.

Dag 2: Ankomst til Siem Reap

 Ankomst til Siem Reap

Ved ankomsten til Siem Reap bliver I mødt i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Allerede samme eftermiddag får I den første smagsprøve på de vidundere, der venter i det enorme Angkor Wat-kompleks, når I besøger templerne i Rolous-gruppen. Denne tempelgruppe ligger lidt væk fra hovedkomplekset og stammer helt tilbage fra den tidlige Angkor-periode omkring det 9. og 10. århundrede. Rolous fungerede som hovedstad for bl.a. kong Indravarman, der regerede fra 877 – 889 e. Kr., hvilket gør templerne til nogle af de ældste khmerbygninger overhovedet. Først på aftenen returnerer I til hotellet i Siem Reap.

Dag 3: Templerne ved Angkor

 Templerne ved Angkor

Dagen starter ved Angkor Thom-byen, hvor khmerkongerne regerede. Her besøges ruinerne af det royale palads samt Elefant-terrassen, den spedalske konges terrasse og Bayon det magiske stentempel. Om eftermiddagen fortsætter I med at udforske Angkor Wat, der er verdens største religiøse kompleks. Ligegyldigt hvordan man indtager Angkor Wat, er det en oplevelse for livet. Lige inden solnedgang kører I til tempelbjerget Phnom Bakheng, hvorfra I har en fantastisk udsigt over solen, der går ned over de cambodianske sletter og Angkor Wats karakteristiske tårne.

Dag 4: Videre til Phnom Penh

 Videre til Phnom Penh

Efter en tidlig morgenmad bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til hovedstaden Phnom Penh. Ved ankomsten til Phnom Penh hentes I og køres til jeres hotel i byen. Om eftermiddagen skal I besøge nogle af byens absolutte højdepunkter; nationalmuseets fine samling, Sølvpagoden med sit gulv af rent sølv, det funklende kongelige palads og Wat Phnom, der er byens ældste tempel. Dagen afsluttes med en afslappende traditionel Khmer massage på La Rose Spa.
Aftenen er til fri disposition i Phnom Penh. Gå en tur i de travle gader, eller gør som mange lokale og find en rolig bænk ved floden og nyd solnedgangen.

Dag 5: Med speedbåd til Chau Doc i Vietnam

 Med speedbåd til Chau Doc i Vietnam

I har formiddagen på egen hånd indtil I bliver hentet og kørt til molen, hvorfra I sejler med speedbåd ad Mekongfloden til byen Chau Doc i Vietnam, en tur på ca. 4 timer. I ankommer først på aftenen og tjekker ind på jeres hotel, hvorefter resten af aftenen er til fri disposition.
Chau Doc ligger i hjertet af Mekong Deltaet. Byen er forholdsvis ukendt men emmer af stemning og alle steder bliver man mødt af en smilende og venlig befolkning. Hvad byen mangler i størrelse kompenserer den for med sine farver. Byens samlingspunkt er det centrale marked, der spreder sig fra flodens breder og ind i byen. Her finder man alt fra friske frugter grøntsager til silke og souvenirs.

Dag 6: Sejltur til fiskefarm, landsbybesøg og videre til Can Tho

 Sejltur til fiskefarm, landsbybesøg og videre til Can Tho

I starter dagen med en sejltur til en af de lokale fiskefarme i området. I ser hvordan fiskene bliver avlet i bure under de flydende huse og fortsætter herfra til den flydende Cham landsby. Her vil I få et fascinerende indblik i Cham-folkets kultur inden I sejler tilbage til Chau Doc, hvorfra I kører til Can Tho og overnatter på det imponerende Victoria Can Tho.

Dag 7: Cai Rang Flydende marked og Tropøen Phu Quoc

 Cai Rang Flydende marked og Tropøen Phu Quoc

Tidlig morgen stiger I ombord i en lokal lille båd, kendt som sampan, og begiver jer ud i det farverige og livlige Cai Rang flydende marked.
Dette marked er et af regionens travleste og regnes af mange som det mest autentiske flydende marked i Asien. Det er under alle omstændigheder en fantastisk oplevelse at sejle rundt mellem de mange både og suge de eksotiske indtryk til sig.
Sejlturen slutter i Can Tho, hvor I køres til lufthavnen. Herfra flyves der direkte til øen Phu Quoc, hvor 4 nætter på det luksuriøse La Veranda venter jer. . La Veranda er et lækkert resort i boutique-stil, beliggende midt i et paradis af eksotiske planter og ved en af Vietnams bedste, hvide sandstrande.

Dag 8 - 10: Afslapning på Phu Quoc

 Afslapning på Phu Quoc

Dagene er på egen hånd på Phu Quoc.
La Veranda er et deluxe-boutique-hotel, der ligger på en af Vietnams mest spændende øer Phu Quoc. Hotellet er inspireret af og designet i den gamle kolonistil og giver en følelse af ro blandet med luksus. Beliggenheden er perfekt midt i et paradis af eksotiske planter og ned til en hvid sandstrand. Dagene på Phu Quoc er til fri disposition, så I har god tid til at nyde de paradisiske omgivelser. Nyd omgivelserne, stranden og vandet, eller tag ud på en ørundtur på Phu Quoc. Øen er Vietnams største og ligger i Det Sydkinesiske Hav ud for Vietnams sydspids og tættere på Cambodia end Vietnam. Phu Quoc er en paradisisk tropeø med tæt regnskov, lange sandstrande og krystalklart vand. Det er ikke kun på landjorden, at Phu Quoc har noget at byde på. Her er gode muligheder for at snorkle og dykke. Man kan også tage på trekkingture i junglen eller bare dase på stranden i palmernes skygge.

Dag 11: Fra Phu Quoc til Ho Chi Minh City

 Fra Phu Quoc til Ho Chi Minh City

I spiser morgenmad på hotellet, hvorefter I bliver kørt til lufthavnen. Herfra flyves der direkte til Ho Chi Minh City. Ved ankomsten bliver I mødt af jeres private chauffør, der kører jer til jeres hotel i byen.
Herefter er resten af dagen fri til på egen hånd at udforske denne fascinerende storby, måske bedre er kendt som Saigon. Men det officielle navn er i dag Ho Chi Minh City.
Uanset navnet er det en by fyldt med kontraster. Klassisk fransk arkitektur, buddhistiske templer og moderne højhuse i stål og glas konkurrerer om den rejsendes opmærksomhed. Unge piger i den traditionelle klædedragt, ao dai, drøner forbi på deres scootere med det sorte hår flagrende efter sig. Svedende forretningsfolk i jakkesæt snakker i mobiltelefon, mens de passerer rækker af beteltyggende kvinder i kulihatte, som sælger kokosnødder fra små gadeboder. I Ho Chi Minh City synes alle Vietnams sider at være samlet på ét sted.

Dag 12: Cu Chi Tunnellerne og sightseeing i Ho Chi Minh City

 Cu Chi Tunnellerne og sightseeing i Ho Chi Minh City

Morgenen og formiddagen vil blive tilbragt med en udflugt til Cu Chi, hvor I oplever det utrolige tunnelnetværk, som blev skabt af Viet Cong-guerillasoldaterne under borgerkrigen i Vietnam.
Efter det spændende ophold i tunnelerne køres der tilbage til Ho Chi Minh City, hvor I ankommer før frokost.Eftermiddagen tilbringes i Cholon, der er byens travle Chinatown. Her ser I det smukke gamle tempel, Thien Hau eller Quan Am-pagoden. I Cholon besøger I ligeledes det hektiske Binh Tay-marked.

Dag 13: Afrejse fra Vietnam

Sidste dag i Vietnam er kommet. I har hele dagen til nyde de sidste indtryk af Ho Chi Minh City indtil i først på aftenen bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver tilbage til København med et flyskifte undervejs.

Dag 14: Ankomst til København

I ankommer til København tidlig morgen efter en spændende førsteklasses rejse rundt i Cambodia og Vietnam.

Prisinformation

Angkor, Mekong og tropeøen Phu Quoc - 14 dage fra 21.495 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Siem Reap og retur fra Ho Chi Minh City
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Al transport og alle udflugter på privat basis med lokal engelsktalende guide
 • 2 nætter på Tara Angkor i Siem Reap inkl. morgenmad
 • Sightseeing ved Angkor dag 2 og 3
 • Flyrejse fra Siem Reap til Phnom Penh
 • Sightseeing i Phnom Penh dag 4
 • 1 nat på La Rose Boutique Hotel i Phnom Penh inkl. morgenmad
 • Sejlads med speedbåd fra Phnom Penh til Chau Doc
 • 1 nat på Victoria Chau Doc inkl. morgenmad
 • Sejlads til Chau Giang fiskefarm og landsbybesøg dag 6
 • 1 nat på Victoria Can Tho inkl. morgenmad
 • Sejltur til det flydende marked i Cai Rang dag 7
 • Flyrejse fra Can Tho til Phu Quoc
 • 4 nætter på La Veranda Hotel på Phu Quoc inkl. morgenmad
 • Flyrejse fra Phu Quoc til Ho Chi Minh City
 • 2 nætter på Liberty Central City Point i Ho Chi Minh City inkl. morgenmad
 • Udflugt til Cu Chi tunnellerne dag 12
 • Sightseeing i Ho Chi Minh City dag 12
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
1 maj 2017 - 30 sep 2017
ved 2 voksne
fra 21.495 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Højsæson
10 jan 2017 - 30 apr 2017
1 okt 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 23.195 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Luksuriøs badeferie på Andaman Langkawi

Luksuriøs badeferie på Andaman Langkawi

Søger I ren afslapning i tropiske og luksuriøse omgivelser, så er The Andaman Langkawi stedet. Nyd livet på en af verdens bedste strande, forkæl jer selv med spa-behandlinger og glem alt om hverdagens stress og jag.

LÆS MERE

14 dage fra 16.695 kr.

Fra Kruger til Kap Det Gode Håb

Fra Kruger til Kap Det Gode Håb

I starter rejsen med 3 dages safari på den hyggelige Mohlabetsi Safari Lodge ved Kruger, inden turen går videre til smukke Cape Town og Stellenbosch i de maleriske Vinlande. Begge steder bor I på udvalgte små og hyggelige guest houses, hvor I virkelig vil komme til at mærke sydafrikanernes charme og enorme gæstfrihed.

LÆS MERE

12 dage fra 16.995 kr.

På cykel gennem Rajasthan

På cykel gennem Rajasthan

GRUPPEREJSE MED GUIDE. Taj Mahal, templer og fantastiske landskaber venter på dette to-hjulede eventyr gennem Indiens farverige ørkenstat, Rajasthan.

LÆS MERE

16 dage fra 19.995 kr.

Det andet Peru

Det andet Peru

Den perfekte rejse for jer, som ønsker at opleve de mindre kendte, men absolut ikke mindre spændende, egne af Peru. En spændende cocktail af bjerge, arkæologi, landsbyer og skønne strande.

LÆS MERE

15 dage fra 33.250 kr.

Supertilbud til Bangkok og Hua Hin

Supertilbud til Bangkok og Hua Hin

Supertilbud til Bangkok og Hua Hin. Oplev Bangkoks pulserende gader og markeder og få et spændende indblik det lokale thailandske cuisine, inden i fortsætter sydpå til ren forkælelse og afslapning på det lækre Veranda Resort & Spa i Hua Hin.

LÆS MERE

13 dage fra 14.495 kr.

Tilbud: Luksus i Hua Hin
Bestil tilbud