70 12 03 03
Åben:

5-stjernet badeferie på Furama Resort

Tag på luksuriøs 5-stjernet badeferie på Furama Resort i Da Nang og oplev samtidig storbyens puls i den moderne storby, Singapore, med gratis adgang til store oplevelser. En perfekt rejse til jer, der trænger til at puste ud og lade jer forkæle i luksuriøse omgivelser ved en af Vietnams dejlige strande. Nyd godt af et ophold på et af de absolut bedste strandresorts i landet, og slip væk fra den travle hverdag med en afslappende badeferie i tropiske og luksuriøse omgivelser.
Opholdet er kombineret med et stop i en af Asiens mest moderne storbyer Singapore – og dermed har I den perfekte kombination af storby og badeferie.

Kom til gratis foredrag om Vietnam, Cambodia og Laos – læs mere her.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Skriv til os og få et tilbud
15 dage fra 17.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Badeferie på en af Vietnams dejlige strande
 • Ophold på prisvindende luksus-resort
 • Vietnamesisk massage inkluderet
 • Stop i Singapore med gratis adgang til alverdens seværdigheder

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Der flyves med Singapore Airlines direkte fra København til Singapore.

Dag 2: Ankomst til Singapore

 Ankomst til Singapore

Ved ankomsten til Singapore/Changi Lufthavn henvender I jer til Singapore Airlines skranke SIA Stopover i ankomsthallen i terminal 2. Her afleverer I jeres voucher og får udleveret et SSH-kort og kuponer til diverse seværdigheder samt anvisning på hvilken bus, der kører til hotellet.

Efter tjek ind på jeres hotel er resten af dagen til fri disposition i Singapore – og med de mange rabatter og gratis adgange til seværdigheder vil der være rig mulighed for at få det bedste ud af denne fascinerende storby.

Dag 3: Singapore på egen hånd

Jeres ophold i Singapore inkluderer gratis adgang til mange af byens seværdigheder. I har bl.a. billetter til Sentosa Island, Singapores prisbelønnede zoologiske have og Jurong Fuglepark, der med sine 8.000 fugle og over 600 arter er den største af sin slags i Asien. Med gratis transport rundt i byen på den populære “SIA hop-on bus” er der aldrig langt til næste attraktion.

Dag 4: Fra Singapore til Da Nang

 Fra Singapore til Da Nang

Fra jeres hotel bliver I kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves direkte til Da Nang i Vietnam. Ved ankomsten hertil bliver I hentet i lufthavnen og kørt til det prisvindende Furama Resort Danang, der vil danne rammen om jeres luksuriøse badeferie i Vietnam. Furama Resort har vundet titlen som landets bedste strandresort ikke mindre end otte år i streg. Så der er lagt op til forkælelse i absolut verdensklasse, når I indlogerer jer i de dejlige omgivelser.

Dag 5 - 13: Badeferie på Furama Resort Danang

 Badeferie på Furama Resort Danang

De næste mange dage har I rig mulighed for at forkæle jer selv!
Furama Danang Resort er et deluxe-resort i allerbedste kategori. De har vundet mange priser for deres konsekvente indsats for til stadighed at være et af Asiens bedste resorts med faciliteter og service i absolut verdensklasse. Resortet ligger på den kridhvide sandstrand China Beach ved Det Sydkinesiske Hav, ca. halvanden times kørsel fra Da Nang by og blot 20 min kørsel fra Danangs internationale lufthavn. Den imponerende smukke beliggenhed, med den fineste hvide sandstrand omkranset af pinjetræer og kokospalmer, understreger det unikke indtryk af stedet.
Der er 198 terrakotta-farvede værelser og suiter fordelt på to fireetagers-bygninger med pragtfuld udsigt til enten havet eller den smukke anlagte swimmingpool lagune i den tropiske have. Alle værelser og suiter har alle moderne bekvemmeligheder. Der er to restauranter, flere barer, fitnesscenter, dejlig spa, bibliotek, billard, volleyball, vandsport, dykning med mere.
Men det behøver ikke være afslapning på hotellet det hele. Hele fire lokaliteter på UNESCO’s kulturarvsliste ligger inden for dagtursafstand. Deriblandt den hyggelige, historiske handelsby, Hoi An, hvortil hotellet har gratis busservice.
I vil også blive forkælet med en gang vietnamesisk massage og for de mere aktive er der naturligvis gratis adgang til resortets fitnesscenter m.m.
Furama Resort tilbyder desuden et hav af dagsudflugter til det omkringliggende område, som nemt kan bestilles hjemmefra eller på stedet.

Dag 14: Afrejse fra Da Nang

Det er afrejsedag, og I bliver kørt til lufthavnen i Da Nang, hvorfra der flyves via Singapore tilbage til København.

Dag 15: Ankomst til København

Efter en dejlig luksuriøs badeferie ankommer I til København tidlig morgen.

SÆRLIGT OM REJSEN

Bemærk:
Bestil rejsen senest 60 dage før afrejse og få gratis opgradering til Ocean Deluxe værelse.

Prisinformation

5-stjernet badeferie på Furama Resort - 15 dage fra 17.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København via Singapore til Da Nang t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Transport fra Lufthavn til hotel i Singapore t/r
 • 2 nætter på godt turistklasse hotel i Singapore
 • Singapore stopoverpakke inkl. gratis entré til adskillige attraktioner i Singapore, rabatter på restauranter, shopping m.m.
 • Privat transport fra Da Nang Lufthavn til Furama Resort Danang t/r
 • 10 nætter i Lagoon superior værelse inkl. morgenmad
 • Velkomstdrink
 • Daglig frugtkurv på værelset
 • Gratis WIFI
 • Gratis shuttlebus til Hoi An
 • Gratis adgang til sauna, dampbad, fitness center, games room og Taichi lektion om morgenen.
 • 60 minutters vietnamesisk massage for 2 personer
 • 1 x “afternoon tea” for 2 personer
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Hele året
10 jan 2017 - 28 apr 2018
ved 2 voksne
fra 17.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller skriv til ferie@marcopolo.dk

Lignende rejser


Brasiliens højdepunkter

Brasiliens højdepunkter

Brasilien er et fantastisk rejseland, og på denne rejse får I alle Brasiliens højdepunkter, fra Rio de Janeiro til de berømte vandfald Foz do Iguaçú.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

16 dage fra 29.950 kr.

Fra River Kwai og Khao Yai til Hua Hin

Fra River Kwai og Khao Yai til Hua Hin

Fra Bangkoks pulserende liv går rejsen gennem det centrale Thailands landlige omgivelser til River Kwai og Thailands ældste nationalpark, Khao Yai, inden I slutter med en afslappende badeferie på det lækre Veranda Resort i Hua Hin.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Storby, Strandferie

15 dage fra 20.995 kr.

Namibia - Ultimativ Fly-In Safari

Namibia - Ultimativ Fly-In Safari

På denne rejse oplever I det bedste af Namibia kombineret med ophold på en række af landets bedste luksusresort, der alle byder på fantastisk service og superb beliggenhed midt i den vilde natur. Rejserne fra sted til sted foregår med fly til små airstrips, så I ikke spilder tiden med lange køreture. I stedet kan I bruge tiden på at nyde Namibias rige dyreliv og rå, tidløse landskaber.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Safari

13 dage fra 57.995 kr.

Forkælelse på Veranda Resorts

Forkælelse på Veranda Resorts

Tag på en dejlig forkælelserejse til de lækre Veranda Resorts i Chiang Mai og Cha Am – langt væk fra hverdagen! En skøn kombination af landlig idyl og afslapning i tropiske omgivelser.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Strandferie

14 dage fra 16.595 kr.

Tag børnene med til Costa Rica

Tag børnene med til Costa Rica

Tag børnene med til Costa Rica og gi’ jer selv og jeres børn en oplevelse for livet. En rejse specielt tilrettelagt for børnefamilier.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie

13 dage fra 19.250 kr.

Bestil tilbud