70 12 03 03
Åben:

5-stjernet badeferie på Furama Resort

Tag på luksuriøs 5-stjernet badeferie på Furama Resort i Da Nang og oplev samtidig storbyens puls i den moderne storby, Singapore, med gratis adgang til store oplevelser. En perfekt rejse til jer, der trænger til at puste ud og lade jer forkæle i luksuriøse omgivelser ved en af Vietnams dejlige strande. Nyd godt af et ophold på et af de absolut bedste strandresorts i landet, og slip væk fra den travle hverdag med en afslappende badeferie i tropiske og luksuriøse omgivelser.
Opholdet er kombineret med et stop i en af Asiens mest moderne storbyer Singapore – og dermed har I den perfekte kombination af storby og badeferie.

Kom til gratis foredrag om Vietnam, Cambodia og Laos – læs mere her.

15 dage fra 17.595 kr. 

Turens højdepunkter

 • Badeferie på en af Vietnams dejlige strande
 • Ophold på prisvindende luksus-resort
 • Vietnamesisk massage inkluderet
 • Stop i Singapore med gratis adgang til alverdens seværdigheder

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Der flyves med Singapore Airlines direkte fra København til Singapore.

Dag 2: Ankomst til Singapore

 Ankomst til Singapore

Ved ankomsten til Singapore/Changi Lufthavn henvender I jer til Singapore Airlines skranke SIA Stopover i ankomsthallen i terminal 2. Her afleverer I jeres voucher og får udleveret et SSH-kort og kuponer til diverse seværdigheder samt anvisning på hvilken bus, der kører til hotellet.

Efter tjek ind på jeres hotel er resten af dagen til fri disposition i Singapore – og med de mange rabatter og gratis adgange til seværdigheder vil der være rig mulighed for at få det bedste ud af denne fascinerende storby.

Dag 3: Singapore på egen hånd

Jeres ophold i Singapore inkluderer gratis adgang til mange af byens seværdigheder. I har bl.a. billetter til Sentosa Island, Singapores prisbelønnede zoologiske have og Jurong Fuglepark, der med sine 8.000 fugle og over 600 arter er den største af sin slags i Asien. Med gratis transport rundt i byen på den populære “SIA hop-on bus” er der aldrig langt til næste attraktion.

Dag 4: Fra Singapore til Da Nang

 Fra Singapore til Da Nang

Fra jeres hotel bliver I kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves direkte til Da Nang i Vietnam. Ved ankomsten hertil bliver I hentet i lufthavnen og kørt til det prisvindende Furama Resort Danang, der vil danne rammen om jeres luksuriøse badeferie i Vietnam. Furama Resort har vundet titlen som landets bedste strandresort ikke mindre end otte år i streg. Så der er lagt op til forkælelse i absolut verdensklasse, når I indlogerer jer i de dejlige omgivelser.

Dag 5 - 13: Badeferie på Furama Resort Danang

 Badeferie på Furama Resort Danang

De næste mange dage har I rig mulighed for at forkæle jer selv!
Furama Danang Resort er et deluxe-resort i allerbedste kategori. De har vundet mange priser for deres konsekvente indsats for til stadighed at være et af Asiens bedste resorts med faciliteter og service i absolut verdensklasse. Resortet ligger på den kridhvide sandstrand China Beach ved Det Sydkinesiske Hav, ca. halvanden times kørsel fra Da Nang by og blot 20 min kørsel fra Danangs internationale lufthavn. Den imponerende smukke beliggenhed, med den fineste hvide sandstrand omkranset af pinjetræer og kokospalmer, understreger det unikke indtryk af stedet.
Der er 198 terrakotta-farvede værelser og suiter fordelt på to fireetagers-bygninger med pragtfuld udsigt til enten havet eller den smukke anlagte swimmingpool lagune i den tropiske have. Alle værelser og suiter har alle moderne bekvemmeligheder. Der er to restauranter, flere barer, fitnesscenter, dejlig spa, bibliotek, billard, volleyball, vandsport, dykning med mere.
Men det behøver ikke være afslapning på hotellet det hele. Hele fire lokaliteter på UNESCO’s kulturarvsliste ligger inden for dagtursafstand. Deriblandt den hyggelige, historiske handelsby, Hoi An, hvortil hotellet har gratis busservice.
I vil også blive forkælet med en gang vietnamesisk massage og for de mere aktive er der naturligvis gratis adgang til resortets fitnesscenter m.m.
Furama Resort tilbyder desuden et hav af dagsudflugter til det omkringliggende område, som nemt kan bestilles hjemmefra eller på stedet.

Dag 14: Afrejse fra Da Nang

Det er afrejsedag, og I bliver kørt til lufthavnen i Da Nang, hvorfra der flyves via Singapore tilbage til København.

Dag 15: Ankomst til København

Efter en dejlig luksuriøs badeferie ankommer I til København tidlig morgen.

SÆRLIGT OM REJSEN

Bemærk:
Bestil rejsen senest 60 dage før afrejse og få gratis opgradering til Ocean Deluxe værelse.

Prisinformation

5-stjernet badeferie på Furama Resort - 15 dage fra 17.595 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København via Singapore til Da Nang t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Transport fra Lufthavn til hotel i Singapore t/r
 • 2 nætter på turistklasse hotel i Singapore
 • Singapore stopoverpakke inkl. gratis entré til adskillige attraktioner i Singapore, rabatter på restauranter, shopping m.m.
 • Privat transport fra Da Nang Lufthavn til Furama Resort Danang t/r
 • 10 nætter i Lagoon superior værelse inkl. morgenmad
 • Velkomstdrink
 • Daglig frugtkurv på værelset
 • Gratis WIFI
 • Gratis shuttlebus til Hoi An
 • Gratis adgang til sauna, dampbad, fitness center, games room og Taichi lektion om morgenen.
 • 60 minutters vietnamesisk massage for 2 personer
 • 1 x “afternoon tea” for 2 personer
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Hele året
1 jun 2015 - 27 apr 2017
ved 2 voksne
17.595 - 19.595 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller skriv til ferie@marcopolo.dk

Lignende rejser


Kør-selv på Cuba

Kør-selv på Cuba

Oplev Cuba og denne fantastiske ø med jer selv bag rattet i en lejet bil. Side om side med gamle amerikanske dollargrin, hestevogne og cyklister bestemmer I selv farten…

LÆS MERE

14 dage fra 24.550 kr.

Masai Mara Safari og eksotiske Zanzibar

Masai Mara Safari og eksotiske Zanzibar

Oplev Afrikas rige dyreliv på en 5-stjernet luksussafari i verdensberømte Masai Mara efterfulgt af afslapning på Zanzibars legendariske palmestrande. Kig efter løver i det tidlige morgengry, følg de græssende gnuer på deres vandring over Masai Maras savanne og se elefantflokke søge mod floderne for at drikke. På denne luksusrejse til Kenya og Zanzibar oplever I ægte safaristemning på bedst tænkelige vis.

LÆS MERE

14 dage fra 29.595 kr.

Billedskønne Bali

Billedskønne Bali

Bo på to skønne boutique hoteller på Bali, Damai i Lovina og Jamahal i Jimbaran. Du får her det bedste af nord og syd i en herlig kombination med fascinerende Singapore.

LÆS MERE

12 dage fra 16.495 kr.

Eksklusiv luksus på Lombok

Eksklusiv luksus på Lombok

Kom langt væk fra det hele på disse to fantastiske luksushoteller på Balis oversete naboø, Lombok kombineret med et ophold i Asiens New York – Singapore.

LÆS MERE

14 dage fra 16.495 kr.

Fra Taj Mahal og tigersafari til tropisk badeferie

Fra Taj Mahal og tigersafari til tropisk badeferie

Oplev det klassiske Indien krydret med spændende tigersafari. Udforsk hektiske Delhi, se solopgangen over Taj Mahal, og nyd eventyrlige Jaipur, inden rejsen slutter med badeferie i Goa.

LÆS MERE

15 dage fra 15.295 kr.

Bestil tilbud