70 12 03 03
Åben:

Hué og Hoi An – Vietnams smukkeste kulturbyer

Denne oplevelsespakke samler to af Vietnams smukkeste kulturbyer, Hué og Hoi An. I kejserbyen Hué venter paladser, kejserlige grave og himmelstræbende pagoder, mens den charmerende handelsby Hoi An bugner af hyggelige gader, antikke huse og små templer. Turen mellem de to går over det storslåede Hai Van Pas og havnebyen Danang, der rummer et af landets bedste museer.

Dagsprogram

Dag 1: Fra Hoi An til Hué

 Fra Hoi An til Hué

Jeres chauffør henter jer i lufthavnen eller på hotellet. Forude venter en spændende dag i Vietnams kejserby. Sammen med jeres engelsktalende guide begynder dagen med en byrundtur i Hué, og hvad ville være mere nærliggende end at starte ved det kejserlige citadel. I dag ligger mange af bygningerne i ruiner, men de restaurerede strukturer giver alligevel et godt indblik i datidens arkitektur samt ikke mindst den luksus, de gamle kejsere omgav sig med.
Herefter lægger I Hués centrum bag jer og kører til Thien Mu-pagoden. Den ottekantede og syv etager høje pagode ligger smukt på en bakketop over Duftenes Flod og huser en statue af Den Smilende Buddha. I står til søs og sejler ad Duftenes Flod mellem grønne bakkedrag, mens solnedgangen bader Hué i solnedgangens skær.

Dag 2: Hué - Vietnams Kejserby

Denne morgen starter med kejser Tu Ic’s grav. Det fortælles, at det tog 3.000 håndværkere tre år at opføre Tu Ic’s mausoleum. Det stod færdigt i 1867. Resultatet er et palads i miniatureformat med smukke pavilloner og søer med lotusblomster. I lægger Hué bag jer og kører sydpå mod Hoi An. Turen går over det billedskønne Hai Van Pas. Mod vest ligger høje bjerge, og mod øst slår bølgerne fra Det Sydkinesiske Hav ind mod kysten. I gør stop i landets fjerdestørste by Danang. Herefter fortsætter I sydpå mod Hoi An, byen mange kalder Vietnams smukkeste. Efter indkvartering er resten af dagen fri til på egen hånd at nyde stemningen i byens smukke og gamle gader.

Dag 3: Hoi An og landsbyen Thanh Ha

 Hoi An og landsbyen Thanh Ha

Livlige markeder, smukt bevarede handelshuse og himmelstræbende pagoder kæmper om jeres opmærksomhed, når I denne morgen tager på en guidet gåtur gennem den hyggelige by.
I krydser også den 400 år gamle japanske bro på vej mod en lille familiedrevet virksomhed. Her producerer familien de traditionelle lanterner, man ofte ser hænge på bygningerne i Hoi An. Senere går turen i båd til den lille landsby Thanh Ha, der har specialiseret sig i at lave keramik. Landsbyboerne viser gerne deres landsby og produkter frem, og I er mere end velkommen til at lave jeres egne mesterværker.

Dag 4: Afrejse fra Hoi An

Formiddagen er til fri disposition, indtil det er tid at tjekke ud og køre mod lufthavnen i Da Nang. Hoi An regnes af mange for at være den smukkeste by i landet, så måske var det værd at overveje yderligere et par dage i byen.

Pris pr. person

Hué og Hoi An – Vietnams smukkeste kulturbyer - 4 dage fra 2.595 kr.

Inkluderet i prisen

  • Alle transporter, entreer og udflugter på privat basis ifølge program
  • 1 nat på turistklasse hotel i Hué inkl. morgenmad
  • 2 nætter på turistklasse hotel i Hoi An inkl. morgenmad
  • Engelsktalende guide

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Fra kultur og natur på Java til Gudernes Ø

Fra kultur og natur på Java til Gudernes Ø

Oplev Javas unikke kulturelle og naturlige vidundere på denne rundrejse fra Semarang til Surabaya, inden I fortsætter til Bali, hvor 7 nætter venter på det luksuriøse Intercontinental Bali Resort, der ligger lige ned til den skønne og rolige Jimbaran strand.

LÆS MERE

16 dage fra 23.395 kr.

Indokinas perler og tropisk badeferie

Indokinas perler og tropisk badeferie

Oplev tre af Indokinas højdepunkter i kombination med pulserende Bangkok på denne eventyrlige rejse til hele fire forskellige lande. Først er der tid til at gå på opdagelse Bangkok, dernæst udforsker I Laos’ hyggelige kongeby Luang Prabang, inden turen går via Angkor Wat i Cambodia til tropeøen Phu Quoc i Vietnam.

LÆS MERE

14 dage fra 23.895 kr.

Burma - Østens Perle

Burma - Østens Perle

Burma er uden tvivl Østens perle, og på denne 13 dages rundrejse i Burma oplever du alle landets største attraktioner. Fra Yangons travle gader og gyldne pagoder til den magiske Inle sø, de gamle kongebyer ved Mandalay og ikke mindst Bagans imponerende stentempler.

LÆS MERE

13 dage fra 19.995 kr.

Nordindiens højdepunkter

Nordindiens højdepunkter

Oplev Nordindiens højdepunkter. Fra hektiske Delhi til smukke Taj Mahal og fra eventyrlige Jaipur til pilgrimsbyerne Varanasi og Sarnath.

LÆS MERE

10 dage fra 15.595 kr.

Det bedste af Cambodia

Det bedste af Cambodia

Oplev det bedste af Cambodia på denne rejse til Angkor Wat, Battambang og Phnom Penh, inden rejsen slutter med badeferie langs Cambodias tropestrande.

LÆS MERE

15 dage fra 19.995 kr.

Det ukendte Cambodia

Det ukendte Cambodia

Udforsk det ukendte Cambodia i højlandet Mondulkiri, der ligger langt væk fra de gængse turistruter. Undervejs oplever I også berømte seværdigheder som Angkor Wat og Phnom Penh, inden rejsen slutter af med badeferie langs Cambodias oversete tropestrande.

LÆS MERE

15 dage fra 22.995 kr.

Overland fra Java til luksuriøs idyl på Bali

Overland fra Java til luksuriøs idyl på Bali

Tag på en rejse fra det centrale Java via imponerende templer og majestætiske vulkaner til luksuriøs idyl på skønne Bali.

LÆS MERE

16 dage fra 24.995 kr.

Magiske Angkor og charmerende Hoi An

Magiske Angkor og charmerende Hoi An

Oplev magiske Angkor Wat i Cambodia kombineret med charmerende og stemningsfulde Hoi An i Vietnam. Begge steder bor i på førsteklasses hoteller og har naturligvis masser af udflugter og sightseeing inkluderet.

LÆS MERE

13 dage fra 15.295 kr.

Storby, templer og tropeø

Storby, templer og tropeø

Fra fascinerende Singapore til de majestætiske templer ved Angkor og tropeøen Phu Quoc. Denne rejse tager jer igennem ikke blot 3 lande men også 3 vidt forskellige oplevelser, der byder på storbyens pulserende liv, historiens vingesus og ikke mindst eksotisk badeferie.

LÆS MERE

12 dage fra 16.995 kr.

Rajasthans paladser

Rajasthans paladser

Oplev Indiens magi i staten Rajasthan, der byder på historiske karavanebyer, eventyrlige paladser, farverige markeder og overdådige templer. Undervejs bor I på ægte maharaja-paladser og udforsker området med egen chauffør og private guider.

LÆS MERE

16 dage fra 14.995 kr.

Palace on Wheels

Palace on Wheels

En legendarisk togrejse med luksustoget Palace on Wheels gennem Rajasthan til blandt andet paladsbyen Jaipur, eventyrlige Udaipur, karavanebyen Jaisalmer og den blå by Jodhpur. Tigersafari og smukke Taj Mahal er naturligvis også nogle af højdepunkterne.

LÆS MERE

10 dage fra 35.995 kr.

Fra Taj Mahal og tigersafari til tropisk badeferie

Fra Taj Mahal og tigersafari til tropisk badeferie

Oplev det klassiske Indien krydret med spændende tigersafari. Udforsk hektiske Delhi, se solopgangen over Taj Mahal, og nyd eventyrlige Jaipur, inden rejsen slutter med badeferie i Goa.

LÆS MERE

15 dage fra 15.295 kr.

Bestil tilbud