70 12 03 03
Åben:

Velkommen til Kuching

Kuching er Sarawaks hovedstad og Malaysias syvende største by. På trods af sin størrelse er byen meget charmerende. Den ligger smukt ned til floden, og langs flodpromenaden hersker der altid liv og leben. Atmosfæren er afslappet, og shoppingsmulighederne er gode. Navnet Kuching betyder »kat« på malaysisk, og flere steder rundt om i byen ser man statuer af katte.

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Kuching

Ved ankomsten til Kuching, bliver I mødt af en chauffør, som kører jer direkte til jeres hotel – Majestic Riverside Hotel – hvor I tilbringer de næste to nætter. Hotellet ligger meget centralt midt i byens business- og shopping-distrikt lige ned til Sarawak-floden. Ved ankomsten er resten af dagen til fri disposition. Gå på opdagelse i byen Chinatown, eller shop efter souvenirs i de mange små butikker. I centrum ligger en del hyggelige forretningsgader med velholdte huse fra den engelske kolonitid. I er naturligvis også velkommen til blot at slappe af ved hotellets swimmingpool eller hænge ud med de lokale langs flodpromenadens mange små cafeer og hyggelige madboder.

Dag 2: Byrundtur i Kuching

 Byrundtur i Kuching

Straks efter morgenmaden skal I på byrundtur i Kuching, “kattenes by”, som er utrolig hyggelig og charmerende. Byen blev grundlagt af Sir James Brooke, den første hvide Rajah af Sarawak. Mange af de gamle bygninger i centrum af Kuching stammer fra de farverige dage under Brooks styre. Med sine ca. 500.000 indbyggere af mange forskellige etniske grupper, er gadebilledet aldrig kedeligt. Der er altid liv og masser af farverige mennesker. Overalt finder I smukke, gamle kinesiske templer og livlige markeder. I basaren og i boder på gader og stræder findes et stort udbud af vævede tæpper, træfigurer og fletkurve i alle former og farver. Omkring flodbredden har et stort restaureringsarbejde givet nyt liv til restauranter og caféer på den 900 m lange esplanade, der indbyder til en gåtur og et hvil på en af de opstillede bænke. Der bliver også tid til at udforske det glimrende Sarawak Museum, der rummer en imponerende etnografisk samling.
Eftermiddagen er til fri disposition. Fra hotellet er der ikke langt til Tua Pek Kong Tempel, Fort Margherita og den charmerende basar. Der en skøn udsigt til Sarawak-floden, byen og små malaysiske landsbyer. Med udsigt til det travle og farvestrålende liv på floden kan man sagtens forfalde til at bruge et par timer på en kaffebar ved floden eller godt tilbagelænet i vindueskarmen på værelset. Størrelsen og centreringen af byen gør det muligt at opleve Kuching til fods. Og kun til fods og til vands får I hele atmosfæren med. Glæd jer til den gæstfrie og imødekommende befolkning.

Dag 3: Afrejse fra Kuching

Efter morgenmaden forlader I hotellet i Kuching på vej mod nye oplevelser.

Pris pr. person

Velkommen til Kuching - 3 dage fra 1.250 kr.

Inkluderet i prisen

  • Privat transport fra Kuching Lufthavn til hotel t/r
  • 2 nætter på Majestic Riverside Hotel inkl. morgenmad
  • Privat byrundtur i Kuching med engelsktalende guide

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Borneo og eventyr i Sarawak

Borneo og eventyr i Sarawak

Oplev Borneo og Sarawak. På denne rejse til Borneo besøger I bl.a. et orangutang center, hvor de frække aber dukker op ved spisetid, og møder Ibanfolket i deres traditionelle hjem ”langhuset”.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie

17 dage fra 18.895 kr.

Malaysias glemte regnskov og badeferie

Malaysias glemte regnskov og badeferie

Denne rejse kombinerer kulturoplevelser i det uturistede nordlige Malaysia med storbyen Kuala Lumpur, jungleeventyr i Ulu Muda og badeferie på Penang eller Langkawi.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby, Strandferie

14 dage fra 15.295 kr.

Den store Borneo Rundrejse

Den store Borneo Rundrejse

På denne rundrejse til Borneo venter det bedste af, hvad de 2 delstater Sarawak og Sabah kan tilbyde. Fra Ibanfolket og langhuse til skildpadder på Selingan og orangutanger i Borneos regnskov. Alt sammen afsluttes med en luksuriøs badeferie og krydres med et oplevelsesrigt ophold i Singapore på udrejsen.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Storby, Strandferie

18 dage fra 24.995 kr.

Luksuriøs badeferie på Andaman Langkawi

Luksuriøs badeferie på Andaman Langkawi

Søger I ren afslapning i tropiske og luksuriøse omgivelser, så er The Andaman Langkawi stedet. Nyd livet på en af verdens bedste strande, forkæl jer selv med spa-behandlinger og glem alt om hverdagens stress og jag.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

14 dage fra 15.395 kr.

Pulserende Singapore og magiske Malaysia

Pulserende Singapore og magiske Malaysia

En spændende rundrejse fra Singapore til Malaysia hvor I oplever alt fra pulserende storbyliv til frodigt højland, regnskovens mystik og tropiske strande.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

14 dage fra 19.495 kr.

Bestil tilbud