70 12 03 03
Åben:

Uspoleret vildnæs ved Kosi Bay Nature Reserve

Kosi Bay Nature Reserve består af fire søer forbundet af et netværk af kanaler. Kosi-flodmundingen byder på ekstraordinære muligheder for at snorkle og er en af ​​verdens bedste destinationer for fluefiskeri. Dette er det eneste sted, hvor alle Sydafrikas mangrove-arter findes og er et sandt paradis for naturelskere.

Dagsprogram

Dag 1: Fra Durban til til Kosi Forest Lodge

I kører nordpå fra Durban til Manguzi, hvor I parkerer bilen og bliver kørt i jeep til Kosi Forest Lodge. Der er afgang kl. 12 og 16. Ved ankomsten til Kosi Forest Lodge tjekkes der ind, og der er derefter tid til at slappe af og nyde den fantastiske natur, inden middagen serveres.
Den hyggelige Kosi Forest Lodge ligger i et uspoleret vildnis, der er en del af Isimangaliso Wetland Park, som er på verdensarvlisten over steder, der har en universel og enestående værdi for menneskeheden. Lodgen har blot plads til 16 personer, hvilket er med til at sikre en intim oplevelse tæt på naturen. Lodgen, der ligger midt i den smukke sandskov på bredderne af Kosi Lake er det perfekte udgangspunkt for at udforske det unikke økosystem i kano, på vandreture eller sejlture på søerne.
De stråtækte hytter er alle lækkert indrettet, og det romantiske udendørs badeværelse er blot med til at skabe en helt speciel stemning.

Dag 2 - 3: Kosi Forest Lodge

 Kosi Forest Lodge

Den smukke skov, der omgiver værelserne på Kosi, er et paradis for fugle – og hver morgen vækkes I af fuglesang, der varsler en ny dag fyldt med enestående naturoplevelser. I bestemmer selv, hvad dagen skal byde på. De 4 søer ved Kosi strækker sig over 18 km, og heldagsturen gennem dette komplekse system af vandveje, hvor jeres guide fortæller om øko-systemet, og måden hvorpå den lokale Tsonga-stamme lever i harmoni med naturen her, kan absolut anbefales. Andre aktiviteter omfatter vandreture i kystskoven, besøg i den lokale Mabibi-landsby og solnedgangsture til Lake Shengeza.
Hver dag afsluttes med en lækker middag på lodgen.

Dag 4: Tilbage til Durban

Efter morgenmaden og en sidste morgenaktivitet tjekkes der ud fra lodgen. I køres til Coastal Cashews, hvor jeres lejebil venter, og herefter går turen tilbage til Durban, hvor bilen afleveres.
Det er også muligt at kombinere jeres ophold på Kosi med nogle dage på den uspolerede sandstrand ved Thonga Beach Lodge.

Pris pr. person

Uspoleret vildnæs ved Kosi Bay Nature Reserve - 4 dage fra 3.495 kr.

Inkluderet i prisen

  • 4 dages billeje, Toyota Corolla el. lign. inkl. fri kilometer og alle forsikringer
  • Transport fra Manguzi til Kosi Forest Lodge t/r
  • 3 nætter på Kosi Forest Lodge
  • Alle måltider på Kosi Forest Lodge
  • Te og kaffe på Kosi Forest Lodge
  • Guidede kajak – og vandreture fra Kosi Forest Lodge
  • Solnedgangstur på Lake Shengeza

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Sabi Sand Safari og barfods badeferie

Sabi Sand Safari og barfods badeferie

Førsteklasses safari i det verdensberømte Sabi Sand ved Kruger Nationalparken i skøn forening med afslappende barfods badeferie på Mauritius’ kridhvide sandstrande. Den perfekte kombination af “Bush & Beach”.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Safari, Strandferie

14 dage fra 31.195 kr.

Big Five Rovos Rail og Cape Town

Big Five Rovos Rail og Cape Town

Start rejsen med eksklusive safarioplevelser i Greater Kruger National Park blandt ’The Big Five’ efterfulgt af en romantisk femstjernet togrejse igennem Sydafrika med Rovos Rail. Afslut ferien i den mangfoldige by Cape Town – en af verdens smukkeste byer.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Safari, Storby, Togrejser

14 dage fra 47.295 kr.

Vic Falls safari og Cape Town

Vic Falls safari og Cape Town

Oplev de mægtige Victoria Falls, tag på safari i den fantastiske Chobe National Park og slut turen af med stil i skønne Cape Town. Denne rejse byder på tre af det sydlige Afrikas absolut største højdepunkter.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Safari, Storby

13 dage fra 30.695 kr.

Sydafrika for safari-elskere

Sydafrika for safari-elskere

Denne rejse kombinerer tre ultraluksuriøse safarilodges i en række af Sydafrikas bedste private naturreservater. Så du kan roligt se frem er noget af det ypperste safari i Sydafrika.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Safari

11 dage fra 49.995 kr.

Fra Kruger til Kap Det Gode Håb

Fra Kruger til Kap Det Gode Håb

I starter rejsen med 3 dages safari på den hyggelige Mohlabetsi Safari Lodge ved Kruger, inden turen går videre til smukke Cape Town og Stellenbosch i de maleriske Vinlande. Begge steder bor I på udvalgte små og hyggelige guest houses, hvor I virkelig vil komme til at mærke sydafrikanernes charme og enorme gæstfrihed.

LÆS MERE
Rejsetype: Mad og Vin, Naturoplevelser, Safari, Storby

12 dage fra 16.995 kr.

Safari, Zululand og Drakensberg

Safari, Zululand og Drakensberg

KwaZulu Natal er vel nok en af Sydafrikas mest oversete provinser – men ikke desto mindre én af de absolut smukkeste, og på denne rejse får I rig mulighed for at opleve noget af det bedste, som dette naturskønne område af landet har at byde på. Lige fra 5 stjernet safari til zulu-kultur og de majestætiske Drakensberg.

LÆS MERE
Rejsetype: Aktiv ferie, Dyreliv, Naturoplevelser, Safari

11 dage fra 24.595 kr.

Safari og Cape Town for hele familien

Safari og Cape Town for hele familien

Tag hele familien med til Sydafrika. I oplever Afrikas store dyr i et vildtreservat, som ligger i malariafrit område. Efter tre dages safari rejser I til den vidunderlige by Cape Town, hvor bl.a. oplevelser i de lokale townships og ved Kap Det Gode Håb venter. Gi’ jeres børn en oplevelse for livet!

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Håndplukkede hoteller, Safari, Storby

11 dage fra 16.795 kr.

Rovos, vandfald og safari

Rovos, vandfald og safari

Lad jer føre tilbage i tiden med en luksuriøs togrejse med det legendariske Rovos Rail fra Sydafrika til Victoria Falls. Oplev “røgen der tordner” – de mægtige Victoria Vandfald, inden I afslutter rejsen med superb safari i en af det sydlige Afrikas bedste nationalparker, Chobe National Park.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Safari, Togrejser

12 dage fra 33.995 kr.

Panorama-ruten, Kruger og Cape Town

Panorama-ruten, Kruger og Cape Town

Oplev de dramatiske landskaber langs Panorama Ruten, Kruger National Parks fantastiske natur og dyreliv samt den smukke storby Cape Town. Undervejs bor I på hyggelige og atmosfærefyldte guest houses og lodges.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Storby

12 dage fra 19.995 kr.

Malariafri safari og maleriske Cape Town

Malariafri safari og maleriske Cape Town

Fra Malariafri safari med overnatning i luksussafaritelte i det private Amakhala Game Reserve til maleriske Cape Town. Dette er den perfekte rejse for dem, som vil opleve safari og Cape Town uden at køre selv.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Safari, Storby

11 dage fra 17.995 kr.

Safari, Garden Route og Cape Town

Safari, Garden Route og Cape Town

Få en fantastisk safari-oplevelse i det verdensberømte Sabi Sand Game Reserve kombineret med dage i egen bil langs den maleriske Garden Route og skønne Cape Town.

LÆS MERE
Rejsetype: Kør-selv, Naturoplevelser, Safari, Storby

15 dage fra 27.595 kr.

Vandresafari - Sydafrika og Swaziland

Vandresafari - Sydafrika og Swaziland

GRUPPEREJSE MED GUIDE. Denne tur fanger essensen af det sydlige Afrika, og I oplever det meste på bedst tænkelige vis – til fods. Rejsen foregår i en international gruppe med engelsktalende rejseleder.

LÆS MERE
Rejsetype: Aktiv ferie, Naturoplevelser, Safari

17 dage fra 26.895 kr.

Det bedste af Kaplandet

Det bedste af Kaplandet

Tag på malariafri safari, kør selv langs den smukke Garden Route, smag Sydafrikas dejlige vine og slut rejsen med et ophold i “The Mother City” Cape Town.

LÆS MERE
Rejsetype: Kør-selv, Mad og Vin, Safari, Storby

14 dage fra 17.995 kr.

Bestil tilbud