Uspolerede strande på Cayo Las Brujas

Den uberørte tropeø Cayo Las Brujas er en af Cubas bedst bevarede hemmeligheder. Kun meget få turister finder vej til denne perle af en ø. Stranden og roen er Las Brujas største aktiv, og stedet er perfekt for enhver, der ønsker at lægge turiststrømmen bag sig og tilbringe et par dage med total afslapning i vandkanten.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Dagsprogram

I ankommer til Cayo Las Brujas, hvor I skal tilbringe de kommende tre nætter på det hyggelige strandhotel Villa Las Brujas.

I vil typisk ankomme til Cayo Las Brujas over land fra Trinidad eller Santa Clara. Alternativt kan I også flyve fra Havanna, og rejse over land på jeres videre færd.

Den uberørte tropeø Las Brujas er en af Cubas bedst bevarede hemmeligheder. Kun meget få turister finder vej til denne perle af en ø, der ligger midt i en øgruppe fuld af lavvandede laguner og idylliske små bugter.

I bor på strandens eneste hotel, Villa Las Brujas, der råder over blot 25 simple værelser med eget bad og toilet. Så her er masser af plads på den fine strand. Maden serveres i hotellets restaurant ud til havet, og især de friskfangede fisk og andre retter med alt godt fra havet er gode.

Der ligger en lille marina i nærheden, og farvandene omkring øen er fantastiske til fiskeri. Men stranden og roen er Las Brujas største aktiv, og stedet er perfekt for enhver, der ønsker at lægge turiststrømmen bag sig, og tilbringe et par dage med total afslapning i vandkanten. Steder som dette findes der færre og færre af rundt om i verden.

Efter tre nætter på Las Brujas bliver I kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Havanna, eller I kan fortsætte jeres videre færd på Cuba over land.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Las Brujas

Vi kender de skønneste steder i Las Brujas og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 3 nætter på Villa Las Brujas
  • 3 x morgenmad, 3 x aftensmad
  • Transfer til Cayo Las Brujas-lufthavnen
  • Fly til eller fra Havanna
Ikke inkluderet i prisen
  • Flybilletten mellem Danmark og Cuba
  • Cubansk afrejseskat
  • Cubansk visum
  • Måltider udover de nævnte
  • Personlige udgifter til drikkevarer, drikkepenge o.lign.
  • Rejseforsikringer

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Se lignende rejser

Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel