70120303
Åben:

Uspolerede strande på Cayo Las Brujas

Den uberørte tropeø Cayo Las Brujas er en af Cubas bedst bevarede hemmeligheder. Kun meget få turister finder vej til denne perle af en ø. Stranden og roen er Las Brujas største aktiv, og stedet er perfekt for enhver, der ønsker at lægge turiststrømmen bag sig og tilbringe et par dage med total afslapning i vandkanten.

Lad dig inspirere her, og kontakt os. Så skræddersyer vi din rejse.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

70 12 03 03

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Cayo Las Brujas

I ankommer til Cayo Las Brujas, hvor I skal tilbringe de kommende tre nætter på det hyggelige strandhotel Villa Las Brujas.

I vil typisk ankomme til Cayo Las Brujas over land fra Trinidad eller Santa Clara. Alternativt kan I også flyve fra Havanna, og rejse over land på jeres videre færd.

Dag 2-3: Villa Las Brujas - Cayo Las Brujas

Den uberørte tropeø Las Brujas er en af Cubas bedst bevarede hemmeligheder. Kun meget få turister finder vej til denne perle af en ø, der ligger midt i en øgruppe fuld af lavvandede laguner og idylliske små bugter.

I bor på strandens eneste hotel, Villa Las Brujas, der råder over blot 25 simple værelser med eget bad og toilet. Så her er masser af plads på den fine strand. Maden serveres i hotellets restaurant ud til havet, og især de friskfangede fisk og andre retter med alt godt fra havet er gode.

Der ligger en lille marina i nærheden, og farvandene omkring øen er fantastiske til fiskeri. Men stranden og roen er Las Brujas største aktiv, og stedet er perfekt for enhver, der ønsker at lægge turiststrømmen bag sig, og tilbringe et par dage med total afslapning i vandkanten. Steder som dette findes der færre og færre af rundt om i verden.

Dag 4: Cayo Las Brujas – Havana

Efter tre nætter på Las Brujas bliver I kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Havanna, eller I kan fortsætte jeres videre færd på Cuba over land.

Pris pr. person

Uspolerede strande på Cayo Las Brujas - 4 dage fra 2.250 kr

Inkluderet i prisen

  • 3 nætter på Villa Las Brujas
  • 3 x morgenmad, 3 x aftensmad
  • Transfer til Cayo Las Brujas-lufthavnen
  • Fly til eller fra Havanna

Ikke inkluderet i prisen

  • Flybilletten mellem Danmark og Cuba
  • Cubansk afrejseskat
  • Cubansk visum
  • Måltider udover de nævnte
  • Personlige udgifter til drikkevarer, drikkepenge o.lign.
  • Rejseforsikringer

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Cubas bedste – fra vest til øst

Cubas bedste – fra vest til øst

Denne unikke rejse går til det østlige Cuba, som kun få turister finder vej til. Men I oplever også alle de kendte højdepunkter som Havanna, Trinidad og Vinales.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

17 dage fra 24.550 kr.

Caribisk strandperle på Cuba

Caribisk strandperle på Cuba

Trænger I til at komme væk? En uge i varmen hvor I kan lade jer forkæle i eksotiske omgivelser ved en af Cubas bedste strande? Så er en rejse til Cuba og Memories Jibacoa stedet for jer.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Spa og wellness, Strandferie

9 dage fra 16.350 kr.

Kør-selv på Cuba

Kør-selv på Cuba

Oplev Cuba og denne fantastiske ø med jer selv bag rattet i en lejet bil. Side om side med gamle amerikanske dollargrin, hestevogne og cyklister bestemmer I selv farten…

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Kør-selv, Strandferie

14 dage fra 24.550 kr.

La bella Cuba

La bella Cuba

Oplev det bedste af Cuba på kort tid. Og oplev cubanernes Cuba. Rejsen går til øens største attraktioner og smukke gamle byer. En intens rejse ind i Cubas unikke sjæl.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

9 dage fra 22.750 kr.