Ruinbyen My Son og landsbyliv ved Hoi An

Besøg den fascinerende ruinby My Son, hvor cham-folkets konger i århundreder blev stedt til hvile i prægtige stentempler. Undervejs besøges også et fotogent fiskemarked, og der bliver mulighed for at smage ægte vietnamesisk kaffe, inden I står til søs på floderne omkring Hoi An. Her venter en fantastisk sejltur gennem frodige landskaber til små landsbyer, hvor livet går sin vante gang.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Dagsprogram

En spændende og varieret dag venter, når I fra morgenstunden bliver hentet på hotellet i en jeep og kørt gennem de frodige landskaber mod My Son. På vejen gøres der holdt ved et yderst fotogent fiskemarked i udkanten af byen, samt ved et gammelt banyan-træ, hvor der er mulighed for at smage ægte vietnamesisk kaffe. Herefter fortsætter I gennem grønne landskaber og små landsbyer mod cham-folkets gamle tempelby.
Kongeriget Champa blev grundlagt i slutningen af 2. århundrede og eksisterede i mere end 1.000 år. På sit højeste strakte riget sig langs med de centrale og sydlige kystområder, hvor man blandt andet ernærede sig ved handel og sørøveri. Det var ganske indbringende, og mageløse skulpturer og templer blev frembragt af datidens kunstnere og håndværkere. Desværre blev ruinbyen bombet kraftigt under Vietnam-krigen, og den dag i dag kan bombekratere stadig ses mellem de gamle, overgroede tempelruiner. Det forhindrede dog ikke UNESCO i at optage My Son på sin liste over verdens kulturarv.
Fra My Son går turen tilbage mod Hoi An med et stop i keramik-landsbyen Thanh Ha. Her udskiftes jeepen med en privat båd, der fører jer ad Thu Bon-floden dybere ind i de frodige landskaber. Det er en flot sejltur, hvor frokosten nydes om bord efter en introduktion til Vietnamesisk kogekunst. Undervejs oplever I også fiskerlandsbyen Tra Nhieu samt fiskemarkedet ved Duy Hai. Skoven af kokospalmer ved Bay Mau er ligeledes et storslået syn, og der er mulighed for at udforske landskaberne yderligere med de medbragte kajakker og cykler, hvis I ønsker det. Men I er naturligvis også velkomne til at læne jer tilbage og nyde scenerierne, mens båden stille og roligt sætter kurs tilbage mod jeepen og Hoi An.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Alle transporter, entreer og udflugter på privat basis ifølge program
  • Frokost
  • Engelsktalende guide

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Se lignende rejser

Artikler

Få inspiration til dine rejser
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel