70 12 03 03
Åben:

Mendoza - En moderne oase

Ved grænsen til Chile mellem Andesbjergene og den store østlige ørken ligger oasebyen Mendoza, kendt som vinens og solens land, og er landets vigtigste vinområde. En moderne og hyggelig by med brede boulevarder og skyggefulde alléer.

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Mendoza

Ved ankomsten bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel for de næste tre nætter.

Mendoza ligger mellem Andesbjergene og den store østlige ørken. Byens rødder går tilbage til 1561, og hermed er den en af Argentinas ældste byer. Det første, man lægger mærke til, er træerne: Store morbærfigentræer, der flankerer de brede boulevarder og giver en befriende svalende skygge fra den varme sol. Mendoza har en forkærlighed for springvand, vandingskanaler, træer og grønne områder, og I glemmer næsten, at I befinder jer i en ørken. Om eftermiddagen tager den lokale guide jer med en tur rundt i byen. Turen går til den gamle del af byen, hvor der vil være tid til at besøge ruinerne af den gamle by. Turen fortsætter med et besøg ved akvariet, inden I når det livlige centrum af byen med de store parker og regeringsbygninger. Til slut besøger I San Martin-parken, et 420 ha stort område med en sø og en fin udsigt over byen. Parken virker som en oase midt i dette ørkenagtige landskab. Vindene kommer næsten altid fra Andesbjergene mod øst, og på deres vej gennem parken bliver vindene renset for støv og kommer ind i byen tilsat en behagelig fugtighed. Dette får byens klima til at være noget nær det perfekte. Herefter går turen tilbage til hotellet.

Dag 2: Besøg i vindistriktet

 Besøg i vindistriktet

Mendoza er Argentinas vigtigste vindistrikt og står for 70% af alt vinproduktion i Argentina. I området ligger den ene vingård efter den anden og nyder godt af den sandede jords mineraler. Kølende vinde blæser fra bjergene ned over vinstokkene, som får rigelig sol og varme året rundt. Dette skaber ideelle vækstbetingelser for en lang række druesorter. Både rødvine, hvidvine, rosévine samt dessertvine produceres her, og det er netop vinene fra Mendoza, der for alvor har været med til at placere Argentina på vinens verdenskort. Ikke mindst de berømte vine på Malbec-druen har fundet optimale betingelser her. Naturligvis kan man ikke besøge Mendoza uden at prøvesmage den lokale produktion, så halvdelen af dagen er sat af til vingårdsbesøg. De fleste vingårde er familieejede og er gået i arv i generationer. Her får I en god introduktion til områdets vine samt ikke mindst muligheden for at møde en række af Mendozas mange entusiastiske vinmagere. Mellem vinmarkerne fuldender oliven, figen- og ferskenlunde de glansbilledsmukke landskaber, der på smukkeste vis indrammes af Andesbjergenes sneklædte tinder i baggrunden. Tilbage i hovedbyen er resten af dagen til fri disposition.

Dag 3: Andesbjergene

Denne heldagstur går fra Mendoza mod vest ad den internationale vej mod Chile. Vejen følger Mendozafloden gennem fantastisk landskab som efter at have passeret vindistriktet bliver mere bart. I den lille by i Potrerillosdalen er det muligt at shoppe lidt lokalt brugskunst inden turen fortsætter mod Uspallatadalen. På turen opad mod Andesbjergene passerer I Los Penitentes, som er en af provinsens skisportssteder beliggende i de smukkeste omgivelser. Det er her muligt at tage liften op ad bjerget hvor I belønnes med en panoramisk udsigt over området. Næste stop i 2.720 meters højde er Puente del Inca, som er et af verdens naturlige vidundere, en naturlig bro formet af klippen over Cuevasfloden, som de indianske karavaner brugte, når de krydsede passet på deres vej mod Chile. Dette er samtidig hovedindfaldsvejen til Aconcagua, som med sine 6.962 meter er Sydamerikas højeste bjerg. Bjerget er et yndet udflugtsmål for bjergbestigere, der udfordrer sig selv i kampen om at nå toppen. Hvis vejret og vejforholdene tillader det fortsættes op til 4.200 meters højde til statuen af Cristo Redentor (Kristus forløseren), som markerer tunnelen, der fører ind til Chile og er et symbol på venskabet mellem Argentina og Chile. Herfra går turen atter tilbage til Mendoza

Dag 4: Afrejse fra Mendoza

Det er tid til afrejse fra Mendoza. Efter morgenmaden afhentes I på hotellet og køres til lufthavnen for jeres næste destination.

Pris pr. person

Mendoza – en moderne oase - 4 dage fra 2.650 kr.

Inkluderet i prisen

  • Transfer fra og til lufthavnen
  • Hotel i Mendoza i 3 nætter inkl. morgenmad
  • Halvdagsudflugt i Mendoza inkl. guide
  • Halvdagsudflugt til vindistriktet inkl. guide
  • Heldagsudflugt til Andesbjergene inkl. guide

Ikke inkluderet i prisen

  • Fly eller anden transport til og fra Mendoza
  • Måltider ud over de nævnte
  • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
  • Sygeafbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Det bedste af Cambodia

Det bedste af Cambodia

Oplev det bedste af Cambodia på denne rejse til Angkor Wat, Battambang og Phnom Penh, inden rejsen slutter med badeferie langs Cambodias tropestrande.

LÆS MERE

15 dage fra 19.995 kr.

Overland fra Java til luksuriøs idyl på Bali

Overland fra Java til luksuriøs idyl på Bali

Tag på en rejse fra det centrale Java via imponerende templer og majestætiske vulkaner til luksuriøs idyl på skønne Bali.

LÆS MERE

16 dage fra 24.995 kr.

Fra Taj Mahal og tigersafari til tropisk badeferie

Fra Taj Mahal og tigersafari til tropisk badeferie

Oplev det klassiske Indien krydret med spændende tigersafari. Udforsk hektiske Delhi, se solopgangen over Taj Mahal, og nyd eventyrlige Jaipur, inden rejsen slutter med badeferie i Goa.

LÆS MERE

15 dage fra 15.295 kr.

Indokinas perler og tropisk badeferie

Indokinas perler og tropisk badeferie

Oplev tre af Indokinas højdepunkter i kombination med pulserende Bangkok på denne eventyrlige rejse til hele fire forskellige lande. Først er der tid til at gå på opdagelse Bangkok, dernæst udforsker I Laos’ hyggelige kongeby Luang Prabang, inden turen går via Angkor Wat i Cambodia til tropeøen Phu Quoc i Vietnam.

LÆS MERE

14 dage fra 23.895 kr.

Rajasthans paladser

Rajasthans paladser

Oplev Indiens magi i staten Rajasthan, der byder på historiske karavanebyer, eventyrlige paladser, farverige markeder og overdådige templer. Undervejs bor I på ægte maharaja-paladser og udforsker området med egen chauffør og private guider.

LÆS MERE

16 dage fra 14.995 kr.

Magiske Angkor og charmerende Hoi An

Magiske Angkor og charmerende Hoi An

Oplev magiske Angkor Wat i Cambodia kombineret med charmerende og stemningsfulde Hoi An i Vietnam. Begge steder bor i på førsteklasses hoteller og har naturligvis masser af udflugter og sightseeing inkluderet.

LÆS MERE

13 dage fra 15.295 kr.

Storby, templer og tropeø

Storby, templer og tropeø

Fra fascinerende Singapore til de majestætiske templer ved Angkor og tropeøen Phu Quoc. Denne rejse tager jer igennem ikke blot 3 lande men også 3 vidt forskellige oplevelser, der byder på storbyens pulserende liv, historiens vingesus og ikke mindst eksotisk badeferie.

LÆS MERE

12 dage fra 16.995 kr.

Det ukendte Cambodia

Det ukendte Cambodia

Udforsk det ukendte Cambodia i højlandet Mondulkiri, der ligger langt væk fra de gængse turistruter. Undervejs oplever I også berømte seværdigheder som Angkor Wat og Phnom Penh, inden rejsen slutter af med badeferie langs Cambodias oversete tropestrande.

LÆS MERE

15 dage fra 22.995 kr.

Fra kultur og natur på Java til Gudernes Ø

Fra kultur og natur på Java til Gudernes Ø

Oplev Javas unikke kulturelle og naturlige vidundere på denne rundrejse fra Semarang til Surabaya, inden I fortsætter til Bali, hvor 7 nætter venter på det luksuriøse Intercontinental Bali Resort, der ligger lige ned til den skønne og rolige Jimbaran strand.

LÆS MERE

16 dage fra 23.395 kr.

Palace on Wheels

Palace on Wheels

En legendarisk togrejse med luksustoget Palace on Wheels gennem Rajasthan til blandt andet paladsbyen Jaipur, eventyrlige Udaipur, karavanebyen Jaisalmer og den blå by Jodhpur. Tigersafari og smukke Taj Mahal er naturligvis også nogle af højdepunkterne.

LÆS MERE

10 dage fra 35.995 kr.

Burma - Østens Perle

Burma - Østens Perle

Burma er uden tvivl Østens perle, og på denne 13 dages rundrejse i Burma oplever du alle landets største attraktioner. Fra Yangons travle gader og gyldne pagoder til den magiske Inle sø, de gamle kongebyer ved Mandalay og ikke mindst Bagans imponerende stentempler.

LÆS MERE

13 dage fra 19.995 kr.

Nordindiens højdepunkter

Nordindiens højdepunkter

Oplev Nordindiens højdepunkter. Fra hektiske Delhi til smukke Taj Mahal og fra eventyrlige Jaipur til pilgrimsbyerne Varanasi og Sarnath.

LÆS MERE

10 dage fra 15.595 kr.

Bestil tilbud