70120303
Åben:

Magiske Havanna

Oplev det bedste af magiske Havanna på fire dage. På en guidet byvandring præsenteres charmen ved Havanna, med de brostensbelagte gader, flankeret af huse fra kolonitiden. Ingen tur til Havanna er komplet uden en salsalektion. Lær grundtrinnene og forsøg jer blandt de lokale.

Lad dig inspirere her, og kontakt os. Så skræddersyer vi din rejse.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

70 12 03 03

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Havanna

Ved ankomst til Havanna bliver I modtaget i lufthavnen af en engelsktalende lokal guide og kørt til jeres hotel i Habana Vieja.

I indlogeres på Santa Brigada, eller et tilsvarende hotel, for de kommende tre nætter. Hotellet ligger lige i hjertet af den gamle bydel, og kun få minutters gang fra de smukke pladser: Plaza Vieja, Plaza San Francisco, Plaza de Armas og Plaza de la Catedral. Området synes at summe af liv fra tidlig morgen til sen aften.

Aftenen er til fri disposition til at slappe af, eller gå på opdagelse på egen hånd.

Dag 2: Havanna

 Havanna

Efter morgenmaden afhentes I på hotellet af en lokal guide, der tager jer med på en spændende byvandring i den gamle bydel. Hjemmevant leder han jer gennem Habana Viejas labyrint af smalle gader, der flankeres af gamle huse med tegltage, tunge trædøre og svungne smedejernsbalkoner. Husene er fra det 16. og 17. århundrede. De blev opført af spanierne, der i 1512 indlemmede Cuba i det spanske rige. I dag er flere af husene i forfald. Nogle steder er man i gang med at restaurere, men som med alt andet foregår det i et adstadigt tempo.

Siden fortsætter I ad de brolagte gader til en række af de store seværdigheder i Habana Vieja. I kommer blandt andet til at opleve byens ældste plads Plaza de Armas, der om aftenen oplyses af filigranlamper og med jævne mellemrum indtages af salsaorkestre, der sætter liv i kludene hos de lokale. Om dagen kommer turisterne for at se guvernørpaladset i den vestlige ende af pladsen.

Paladset er et af de fineste eksempler på barokarkitektur i Havanna og var fra 1780 og frem til uafhængigheden hjem for den spanske guvernør. Paladsets gårdhave er smukt dekoreret med planter og en hvid marmorstatue af Christopher Columbus. Her står også en lille kanon med tilnavnet El Fuerte, Den Stærke. Kanonen var en af mange på San Carlos de la Cabaña fæstningen. Hver aften ved skumringstid bragede en kanonsalut fra fortets mure og lod befolkningen vide, at nu blev byens porte lukket i. Havanna er ikke længere omkranset af en bymur, men traditionen med at affyre en kanon på La Cabaña holdes i hævd.

Videre til Plaza de la Catedral med den imponerende katedral, der i mange år husede de formodede jordiske rester af den spanske søfarer og opdagelsesrejsende Christopher Columbus. Ikke langt fra pladsen ligger den berømte restaurant La Bodeguita del Medio, hvor Hemingway drak sine “mojitos” (rom & mynte) i selskab med andre af byens forfattere, kunstnere, digtere og politikerspirer.

Efter I har spist frokost med den lokale guide, går eftermiddagen med at opleve det moderne Havanna. På rundturen besøger I blandt andet Revolutionsmuseet, hvor guiden vil sætte jer ind i landets nyere historie. Foran museet ses den Stalin-tank, som Castro angiveligt sad i, da den cubanske hær i 1961 nedkæmpede en CIA-trænet brigade af eksilcubanere i Svinebugten. Museet huser også en af de små både, som invasionsstyrken brugte. Den er i dag dekoreret med et sørøverflag.

Dag 3: Havanna

 Havanna

Morgenen er til fri disposition frem til eftermiddagen. Der findes næppe noget bedre tidsfordriv end at gå på opdagelse i den gamle bydel og betragte livet på gader og pladser!

Eftermiddagen byder på en 90 minutters lektion i salsa, og om aftenen får I mulighed for at teste jeres færdigheder blandt de lokale, når guiden tager jer med til middag og dans på the Benny More Café.

Dag 4: Afrejse Havanna

Efter morgenmaden er det tid at tage afsked med Havanna.

I bliver hentet på hotellet af en privat chauffør, som kører jer til lufthavnen (eller busstationen), alt efter hvorfra turen går videre til jeres næste destination.

Ønsker I at forlænge jeres ophold i Havanna kan dette naturligvis også arrangeres

Pris pr. person

Magiske Havanna - 4 dage fra 3.395 kr.

Inkluderet i prisen

  • Transfer fra lufthavnen i Havanna til hotellet
  • 3 nætter på hotel Santa Brigida eller tilsvarende
  • 3 x morgenmad
  • 1 x frokost
  • 1 x aftensmad
  • Byrundtur
  • 90 min salsalektion med efterfølgende middag og dans på the Benny More Café

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Kør-selv på Cuba

Kør-selv på Cuba

Oplev Cuba og denne fantastiske ø med jer selv bag rattet i en lejet bil. Side om side med gamle amerikanske dollargrin, hestevogne og cyklister bestemmer I selv farten…

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Kør-selv, Strandferie

14 dage fra 24.550 kr.

Cubas bedste – fra vest til øst

Cubas bedste – fra vest til øst

Denne unikke rejse går til det østlige Cuba, som kun få turister finder vej til. Men I oplever også alle de kendte højdepunkter som Havanna, Trinidad og Vinales.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

17 dage fra 24.550 kr.

La bella Cuba

La bella Cuba

Oplev det bedste af Cuba på kort tid. Og oplev cubanernes Cuba. Rejsen går til øens største attraktioner og smukke gamle byer. En intens rejse ind i Cubas unikke sjæl.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

9 dage fra 22.750 kr.