70 12 03 03
Åben:

Landsbyeventyr i Mai Chau

Mai Chau Dalen er det perfekte sted at opleve Vietnams autentiske lansbyliv. Fjernt fra verden finder man sig lige pludselig omgivet af frodige grønne rismarker og venlige landsbyboere fra de lokale bjergstammer, der blot venter på at give jer et indblik i deres kultur og traditioner.

Dagsprogram

Dag 1: Fra Hanoi til Mai Chau

 Fra Hanoi til Mai Chau

I bliver hentet på jeres hotel i Hanoi og turen går nu mod sydvest til Mai Chau. Området med sine godt 47.000 indbyggere er især kendt for sine mange forskellige etniske grupper, hvilket gør det til det perfekte sted at opleve og komme tæt på den traditionelle stamme-kultur.
I Mau Chau tilbringes de næste 2 nætter på den hyggelige Mai Chau Ecolodge, hvorfra I har en fantastisk udsigt over dalen omgivet af frodige grønne rismarker, hvor de traditionelle træhytter, som er hjem for white thai stammen, ligger spredt ud over landskabet.
Fra værelserne er der enten udsigt til dalen eller de omkringliggende bjerge – og de er alle indrettet i traditionel stil og udstyret med moderne faciliteter såsom TV, telefon, aircon og internetadgang.
Efter ankomsten til lodgen venter en lækker frokost, der afspejler det lokale Muong eller thai-etniske køkken.
Eftermiddagen byder på en afslappende 2 timers cykeltur, hvor der vil være rig mulighed for at udforske den smukke natur og ikke mindst møde de lokale landsbyboere.
Dagen fuldendes med en dejlig middag akkompagneret af traditionel stammedans.

Dag 2: På opdagelse i Mau Chau

 På opdagelse i Mau Chau

Efter morgenmaden venter en tur til den fascinerende Mo Luong grotte, der strækker sig 500 meter ind under Mount Pu Kha. Grotten er kendt for sine mange myter og legender, og I udforske dens 4 kamre inden I returnerer til lodgen.
Nu går turen til fods til den lokale Hmong landsby. Her vil I opleve dagligdagen i landsbyen og ikke mindst få et indblik i Hmong stammens tradtioner inden I nyder den medbragte frokost i landsbyen inden I bliver kørt tilbage til lodgen, hvor eftermiddagen er til fri disposition. Hvorfor ikke nyde en forfriskende dukkert i poolen inden aftensmaden venter på lodgen.

Dag 3: Tilbage til Hanoi

Inden turen går tilbage til Hanoi er der tid til at nyde morgenmaden samt besøge de lokale landsbyer Pom Coong og Lac. Turen til landsbyerne foregår til fods og efter besøget returnere i til lodgen, hvorfra turen går tilbage til Hanoi, hvor I ankommer sidst på eftermiddagen.

Pris pr. person

Landsbyeventyr i Mai Chau - 3 dage fra 2.695 kr.

Inkluderet i prisen

  • Privat transport og engelsktalende chauffør fra Hanoi til Mau Chau t/r
  • Alle ture og aktiviteter i henhold til program med engelsktalende guide
  • 2 nætter på Mai Chau Ecolodge
  • 3 x frokost
  • 2 x aftensmad
  • 2 x morgenmad

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Vietnams bedste og barfodsluksus

Vietnams bedste og barfodsluksus

Fra Hanoi og Ha Long bugten til Ho Chi Minh City og Mekong deltaet afsluttende med ægte barfodsluksus på det luksuriøse L’Alyana Ninh Van Bay. Her bor I i egen villa og kan nyde både hinanden og den smukke hvide sandstrand, mens I fordøjer de sidste dages mange oplevelser i eksotiske og eksklusive omgivelser.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby, Strandferie

14 dage fra 21.695 kr.

Gennem Indokina på cykel

Gennem Indokina på cykel

GRUPPEREJSE MED GUIDE. En fantastisk 17 dages cykeltur med start i Thailand gennem hjertet af Indokina inkl. Cambodia til Ho Chi Minh City i Vietnam.

LÆS MERE
Rejsetype: Aktiv ferie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

17 dage fra 23.995 kr.

Vietnam med stil

Vietnam med stil

Oplev Vietnam med stil og masser af unikke oplevelser på denne rejse fra Hanoi til Halong Bay og videre til Hoi An med afsluttende badeferie i egen pool villa i Ninh Van Bay. Alle steder bor I på luksuriøse og stilfulde hoteller.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Storby, Strandferie

16 dage fra 29.995 kr.

Nyhed
Natur og kultur i Vietnam og Laos

Natur og kultur i Vietnam og Laos

Oplev eksotiske kulturer og fantastisk natur på denne rejse til det nordlige Vietnam og Laos. I Vietnam venter Ha Long Bay, Hanoi og etniske landsbyerne, inden du rejser dybt ind mellem Laos’ jungleklædte bjerge til Vientiane, Vang Vieng og den vidunderlige gamle kongeby Luang Prabang.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Mad og Vin, Naturoplevelser

16 dage fra 28.450 kr.

Nyhed
Vietnam for hele familien

Vietnam for hele familien

Rejser til Vietnam er perfekt til familieferier. Vietnameserne elsker børn, og landet har masser af eksotiske oplevelser for både børn og voksne. På denne rejse venter bl.a. cykeltur i Hanoi, homestay i Ky Son og badeferie i Hoi An.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Kulturoplevelser, Storby, Strandferie

15 dage fra 20.695 kr.

Forkælelse og oplevelser i det sydlige Vietnam

Forkælelse og oplevelser i det sydlige Vietnam

Vietnam med oplevelser og forkælelse for alle sanser. Vi har kombineret tre af vores Sydvietnamesiske favoritter til små to ugers oplevelser og forkælelse. Gennemført luksus til menneskelige priser.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Spa og wellness, Storby

12 dage fra 16.595 kr.

Vietnam på cykel

Vietnam på cykel

GRUPPEREJSE MED GUIDE. Fra hektiske Ho Chi Minh City langs kysten til spektakulære Ha Long Bay på to hjul. På cykel kommer I helt tæt på dagliglivet og de gæstfrie vietnamesere. Rejsen foregår i en international gruppe med guide.

LÆS MERE
Rejsetype: Aktiv ferie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

16 dage fra 22.195 kr.

Magiske Angkor og charmerende Hoi An

Magiske Angkor og charmerende Hoi An

Oplev magiske Angkor Wat i Cambodia kombineret med charmerende og stemningsfulde Hoi An i Vietnam. Begge steder bor i på førsteklasses hoteller og har naturligvis masser af udflugter og sightseeing inkluderet.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Strandferie, Verdensarv

13 dage fra 15.295 kr.

Klassiske Vietnam

Klassiske Vietnam

Oplev Vietnams største seværdigheder såsom Ha Long-bugten, Ninh Binh, historiske Hoi An og kejserbyen Hué på denne rejse til Vietnam, der tager jer fra Hanoi i nord til Mekong-deltaet i syd.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

13 dage fra 18.695 kr.

Ho Chi Minh, Mekong og badeferie

Ho Chi Minh, Mekong og badeferie

Fra Ho Chi Minh Citys brede boulevarder går rejsen til Mekong Deltaet, hvor I sejler ud med den charmerende båd Cai Be Princess og besøger deltaets flydende markeder og oplever livet langs deltaets bredder inden turen går mod de gyldne sandstrande ved Phan Thiet, hvor en uges badeferie i luksuriøse omgivelser venter jer. I slutter med et ophold i Singapore, hvor I har gratis adgang til et væld af byens attraktioner.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Storby, Strandferie

15 dage fra 17.995 kr.

Bestil tilbud