70 12 03 03
Åben:

Kyaikhtiyo - den gyldne sten på bjerget

Oplev den berømte forgyldte sten Kyaikhtiyo, der balancerer på forunderlig vis på en høj bjergkam. Turen derop fører gennem et af Burmas mest farverige markeder.

Dagsprogram

Dag 1: Fra Yangon til Kyaikhtiyo

 Fra Yangon til Kyaikhtiyo

Sammen med den engelsktalende guide begynder dagen med en køretur til Kyaiktiyo-pagoden. Pagoden er blandt de tre helligste steder i Burma. Pilgrimme i hobetal valfarter hertil for at messe og meditere ved stenen, der næsten mirakuløst balancerer på det yderste af en klippekant.
Legender fortæller, at den holdes på plads af ét enkelt af Buddhas hår, der er placeret så præcist i den lille pagode på toppen, at den bevarer balancen i stenen. I overnatter i landsbyen for foden af bjerget.

Dag 2: Tilbage til Yangon via Bago

 Tilbage til Yangon via Bago

Kyaikhtiyos balancerende sten er et spektakulært syn på alle tidspunkter af dagen. Men smukkest er den i daggryets bløde, gyldne lys. Derfor er det i høj grad værd at stå tidligt op og opleve solopgangen fra toppen af bjerget. Op ad formiddagen er det tid at vende tilbage mod Yangon. På vejen er det muligt at stoppe i den større by Bago. Byens enorme tempelkomplekser er fuldt på højde med Burmas mere berømte destinationer og især den kolossale liggende buddha Shwethalyaung er et besøg værd. Ved ankomsten til Yangon bliver I kørt til jeres hotel for natten.

Dag 3: Afrejse fra Yangon

Morgenen er fri til egne eventyr, indtil det er tid at tjekke ud ved middagstid.

Pris pr. person

Kyaikhtiyo – den gyldne sten på bjerget - 3 dage fra 3.970 kr.

Inkluderet i prisen

  • Privat transport med engelsktalende guide fra Yangon til Kyaikhtiyo t/r
  • Entréer og sightseeing ifølge program
  • 1 nat på turistklasse hotel i Kyaikhtiyo inkl. morgenmad
  • 1 nat på turistklasse hotel i Yangon inkl. morgenmad

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Romantik på La Flora Khao Lak

Romantik på La Flora Khao Lak

Det prisvindende La Flora Resort & Spa er rammen om denne luksuriøse badeferie, hvor I indlogeres i en lækker villa med havudsigt blot et stenkast fra Andamanhavets krystalklare vand. Inkluderet er også en spa-behandling, et madlavningskursus og en lækker middag på stranden.

LÆS MERE

10 dage fra 15.995 kr.

Caribisk strandperle på Cuba

Caribisk strandperle på Cuba

Trænger I til at komme væk? En uge i varmen hvor I kan lade jer forkæle i eksotiske omgivelser ved en af Cubas bedste strande? Så er en rejse til Cuba og Memories Jibacoa stedet for jer.

LÆS MERE

9 dage fra 16.350 kr.

Forkælelse og oplevelser i det sydlige Vietnam

Forkælelse og oplevelser i det sydlige Vietnam

Vietnam med oplevelser og forkælelse for alle sanser. Vi har kombineret tre af vores Sydvietnamesiske favoritter til små to ugers oplevelser og forkælelse. Gennemført luksus til menneskelige priser.

LÆS MERE

12 dage fra 16.595 kr.

Bestil tilbud