70120303
Åben:

Kør-selv fra Auckland til Wellington via Coromandel

På denne 11 dages kør-selv fra Auckland til Wellington via Coromandel på Nordøen, slapper I først af et par dage på Coromandel-halvøen, inden I oplever alle højdepunkterne.

Lad dig inspirere her, og kontakt os. Så skræddersyer vi din rejse.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

70 12 03 03

Dagsprogram

Dag 1: Auckland

Ankomst til Auckland. Fra lufthavnen er der transfer til Sky City Hotel, hvor I skal bo tre nætter. Byen er med over en mio. indbyggere New Zealands største by og huser omkring en fjerdedel af landets befolkning. En af byens største attraktioner er Kelly Tarlton’s Antarctic Encounter, hvor man har rekonstrueret et stykke af Sydpolen med alt, hvad dertil hører af pingviner, rokker, hajer og meget mere.

Dag 2: Auckland

Denne halvdagstur giver jer et overblik over Aucklands seværdigheder: Westhaven Marina, Harbour Bridge, American Express Viaduct Harbour og Mt. Eden, hvor I får et 360° vue over byen og de to havneområder. Siden går turen gennem det hyggelige shoppingområde Parnell og forbi Tamaki Waterfront. Turen slutter ved Kelly Tarlton’s Antarctic Encounter and Underwater World. Her kan I opleve pingviner og et stykke Antarktis fra en “Snow Cat”. I Stingray Bay bevæger I jer gennem et tunnelsystem under havets overflade og kan opleve den unikke verden under havets overflade og opleve dyr, der trives i farvandene omkring New Zealand. Halvdagsturen slutter ved Kelly Tarlton’s. Der går almindelige bybusser tilbage til centrum.

Dag 3: Auckland

Dagen er til rådighed i Auckland. Auckland er med over en mio. indbyggere New Zealands største by. Byen er bygget på 63 udslukte vulkaner, hvoraf mange ses som kegleformede, grønklædte høje rundt om byen. One Tree Hill, Mount Eden og Mount Albert er de største af Aucklands vulkaner og byder alle på en god udsigt over byen og havnene. One Tree Hill er let at kende på obelisken på toppen. Obelisken blev oprindelig rejst som et mindesmærke for aftaler mellem maorierne og de hvide immigranter. Mount Eden er den højeste af de tre vulkaner og har et særdeles flot græsklædt krater.

Med vand på begge sider kaldes Auckland i daglig tale “City of Sails” (Sejlenes By). Vandet er da også prydet af mange sejl- og lystbåde, og en tur med en af turbådene er absolut værd at bruge tid på. Mange af dem lægger til ved de ubeboede udslukte vulkanøer, hvor I kan vandre på den størknede lava, der runger hult under dine fødder. Fra havnen afgår også en “havbus”, der hver time sejler til Devonport, en lille bydel med små kunstforretninger og victorianske bygninger. Mod øst findes der brede sandstrande, og på den anden side af byen findes der bølger, som lokker surfere til fra hele verden. Queen Street og Karangahape Road, i daglig tale K-Road, er de bedste indkøbsgader. K-Road er en spændende gade, hvor mange af de etniske stillehavsfolk holder til. Her handles bl.a. farverige stoffer, eksotiske frugter og grønt. Auckland har en gruppe på ca. 100.000 indvandrere fra flere af Stillehavsøerne, og sammen med maorierne gør det faktisk byen til den største polynesiske by i verden.

Dag 4: Auckland - Coromandel

I starter morgenen med at hente lejebilen. Fra Auckland går turen til halvøen Coromandel. Turen går gennem meget varieret landskab, først flade kystnære landskaber, senere hårnålesving gennem de forrevne bjerge. Coromandel er et vildnisparadis med utilgængelige bjerge, kuperet landskab og en unik kystlinje med flotte badestrande. Specielt i december og januar er her usædvanlig smukt, når kysten er smykket af New Zealands rødt blomstrende juletræ, pohutukawatræet. I bjergene ser man både “tea tree”-buske og de særegne og enorme kauri-træer, der ingen sidegrene har – kun stamme og krone. Naturen er uberørt og fuglelivet særdeles rigt. I bor to nætter Grand Mercure Puka Park – en lækker lodge, der ligger på en 10 ha stor naturgrund i bushen ved bjergene.

Dag 5: Coromandel

Dagen er til fri disposition. Ved landsbyen Hahei ligger en af New Zealands smukkeste strande med hvidt pulversand, blåt hav og grønklædte øer i bugten. Herude bør I også besøge den hvide kalkstensklippe Cathedral Cove, der er et ikon for Coromandel. Fortsæt til Hot Water Beach, hvor den termiske aktivitet sender varmt vand op i sandet, blot et spadestik nede – en strand med indlagt varmt vand! I byerne langs kysten finder I let en fin frokost. Prøv alt godt fra havet – det fås ikke friskere!

Dag 6: Coromandel - Rotorua

Fra Coromandel går turen til Rotorua. Undervejs er det muligt at besøge en kiwifrugtplantage – New Zealands grønne guld, som det ofte kaldes. Rotorua er det kulturelle centrum for maorierne. Besøg kulturcenteret og hør maorierne selv formidle deres historie og mytologi. I det termisk aktive område syder det i undergrunden: der står damp ud af sprækker i jorden, kogende mudder giver dovne dampbobler fra sig, og gejserne sender vandet 20 m op i luften med regelmæssige intervaller. I overnatter på Ibis Hotel Rotorua, der ligger på bredden af den smukke Rotorua Sø.

Dag 7: Rotorua

Dagen bruges i Rotorua. Maorierne slog sig ned her i stort tal, og Rotorua var sammen med Northland det sted i New Zealand, hvor der boede flest maorier, da de første europæere kom til landet. De varme kilder blev brugt til bl.a. madlavning og vask. Sidst på eftermiddagen bliver I hentet i bus og kørt ud til et af maoriernes traditionelle samlingshuse kaldet en marae. Her skal I opleve et show, hvor I gennem danse og sange lærer om nogle af maoriernes traditioner. Middag er inkluderet – tilberedt efter de gamle metoder. Aftenen slutter ca. kl. 22.00, hvor I er tilbage på hotellet igen.

Dag 8: Rotorua - Tongariro National Park

Dagens mål er Tongariro National Park, men undervejs anbefaler vi, at I besøger Huka Falls og Taupo-søen, der er omgivet af meget varieret natur. Huka Falls er trods et beskedent fald på kun 12 m et af New Zealands smukkeste vandfald med helt vidunderlige turkise farver. Taupo-søen er verdenskendt for godt ørredfiskeri, så kan man lide at fiske, er det her, man skal slå til. Tilgængelig kun fra søsiden ligger en meget speciel skulpturpark, der blev skabt af en maorikunstner i 1980’erne.

Syd for Taupo-søen kommer I til Tongariro National Park, hvor I overnatter to nætter på Chateau Tongariro, der som det eneste hotel ligger inde i nationalparken.

Dag 9: Tongariro National Park

Oplev det fantastisk dramatiske vulkanske landskab i området omkring den berømte Tongariro Crossing. Turen er måske en af verdens smukkeste dagsvandreture, hvor I vandrer knapt 20 km nær den vulkanske højderyg med fem aktive vulkaner i et landskab fyldt med kratersøer og kildevæld. I vil få den ene mere spektakulære udsigt efter den anden på denne tur! Turen er guidet, og I vil undervejs nyde godt af guidens store viden om denne pragtfulde nationalpark. Vandreturen kræver god kondition, og I skal være i stand til at kunne trave i et jævnt tempo i otte timer. De dedikerede guider vil sørge for jeres sikkerhed og samtidig give jer et eventyr, I vil huske tilbage på. I skal som minimum medbringe gode travesko, fleecetrøje, hue og en vindtæt jakke, da vejret pludselig kan skifte i bjergene. I kan leje tøj og udstyr til turen, hvis I ikke har det med hjemmefra – det skal dog forhåndsbestilles.

Dag 10: Tongariro - Wellington

Kør fra Tongariro til Wellington først på dagen, så eftermiddagen kan nydes i New Zealands hovedstad. Besøg det bikubeformede parlament, der ligger i hjertet af byen. I kan også tage kabelbanen til botanisk have, der ligger på toppen af højdedraget bag ved byen. Eller hvad med et besøg på det nyskabende nationalmuseum Te Papa, der anvender så forskellige medier som damp, lys, rysteplader og lydoptagelser fra vulkanudbrud i formidlingen af New Zealands tilblivelse. i overnatter to nætter på det centralt beliggende Hotel Ibis i Wellington.

Dag 11: Wellington

Dagen er til rådighed i Wellington. Wellington blev valgt som New Zealands hovedstad i 1865 pga. sin centrale beliggenhed. Byen har kun 330.000 indbyggere og er omgivet af grønne, bølgende bakker, hvor husene breder sig ned over stejle skråninger. Fra udsigtspunktet Mount Victoria belønnes man af et pragtfuldt syn over byen og havnen. Selve bykernen er lille, og stort set alt ligger inden for en beskeden radius. Hvis I tager en tur med den berømte Cable Lane (kabelbanen) – kommer I til de højereliggende bydele, hvor udsigten over byen og havnen er betagende. Men sørg for at vælge en dag med klart vejr til denne tur. Wellingtons botaniske have er også et besøg værd. Haven er på 26 hektar og byder på alt fra buske og eksotiske blomster til klassisk havearkitektur. I den nordlige bydel, Thorndon, nærmere betegnet på Molesworth Street, ligger regeringsbygningen og parlamentsbygningen. Sidstnævnte kaldes også “bikuben” på grund af den karakteristiske facon. Her er der daglige rundvisninger. Ud over de statslige bygninger prydes Wellington af mange små, istandsatte træhuse, som tilhørte de første generationer af arbejdere og soldater i landet.

New Zealands enorme nationalmuseum, Te Papa Tongarewa, er et spændende, relativt nybygget museum ved havnefronten. Arkitekturen er unik både ind- og udvendig og præsenterer New Zealands folk, historie og kultur. Endvidere forsøger man at give den besøgende en visuel og “mærkbar” oplevelse af New Zealands flora, fauna og geologiske natur. Med en utrolig computerteknologi og fantastiske iscenesættelser er her oplevelser for både børn, barnlige sjæle og voksne i alle aldre. Der er gratis entre, men der opkræves entre til nogle af aktiviteterne.

Pris pr. person

Kør-selv fra Auckland til Wellington via Coromandel - 11 dage fra 10.750 kr.

Inkluderet i prisen

  • Transport fra lufthavnen i Auckland til hotel
  • 3 nætter på Sky City Hotel, Auckland
  • 7 dages billeje Auckland – Wellington i kategori C inkl. fri km og forsikring
  • Halvdagstur i Auckland inkl. Kelly Tarlton
  • 3 nætter på Grand Mercure Puka Park, Coromandel
  • 2 nætter på Ibis, Rotorua
  • Hangi-middag
  • 2 nætter på Bayview Chateau, Tongariro
  • Heldagstur “Tongariro Crossing” inkl. frokost
  • 2 nætter på Ibis, Wellington

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Route 66 i bil - et ægte road trip

Route 66 i bil - et ægte road trip

Oplev nostalgien langs USAs mest legendariske vejstrækning. Rejsen fører dig i bil ad Route 66 gennem otte stater fra Chicago via Grand Canyon til Santa Monica. En rejse dybt ind i den amerikanske kultur.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kør-selv

17 dage fra 19.995 kr.

Det bedste af New Zealand

Det bedste af New Zealand

Aktiv kør-selv tur i bil til Nord- og Sydøen med overnatning nogle goder steder. Inkluderer guidet vandretur i Tongariro, 3 dages guidet tur i Abel Tasman og 2 dages sejltur i Fiordlands.

LÆS MERE
Rejsetype: Kør-selv, Mad og Vin, Naturoplevelser

25 dage fra 39.600 kr.

Australiens østkyst i camper

Australiens østkyst i camper

I begynder i Sydney med nogle forkælelsesdage på et lækkert førsteklasses hotel i hjertet af byen. Herefter fortsætter eventyret langs Australiens østkysten i camper fra Sydney til Brisbane.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Kør-selv, Storby, Strandferie

13 dage fra 15.745 kr.

Lodges i det vestlige Canada

Lodges i det vestlige Canada

Canada er himmelstræbende og fantastiske bjergtinder, dramatiske gletsjere, spejlblanke søer omringet af dybe skove og selvfølgelig hyggelige lodges.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kør-selv, Naturoplevelser

15 dage fra 15.295 kr.

New Zealands højdepunkter

New Zealands højdepunkter

Klassisk kør-selv tur fra nord til syd i bil med New Zealands højdepunkter. Overnatning gode steder, læg dertil en spændende pakke med ture og udflugter, så I ser og oplever lidt mere.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kør-selv, Naturoplevelser, Storby

26 dage fra 36.290 kr.

Sydney og Queenslands unikke natur

Sydney og Queenslands unikke natur

Forkælelse og naturoplevelser. I begynder på et lækkert hotel i Sydney og med dyresafaritur. Herefter kommer Brisbane, regnskov på O’Reilly’s i Lamington og verdens største sandø, Fraser Island.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kør-selv, Naturoplevelser, Storby

22 dage fra 27.295 kr

Australien – Adelaide til Broome

Australien – Adelaide til Broome

Oplev Australiens rige dyreliv, vidtstrakte ørkenlandskaber og fantastiske vine på denne anderledes rejse til Australien. Fra Adelaide, Kangaroo Island og Barossa Valley går turen med luksustog til Perth i Vestaustralien, hvorfra du fortsætter i bil nordpå langs kysten til Broome.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kør-selv, Mad og Vin, Naturoplevelser, Togrejser, Unik rejse

22 dage fra 39.495 kr.

New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

Drømmer du om at komme dybt ind i New Zealands vilde natur og opleve sider af landet, kun de færreste rejsende finder frem til? Så er denne rejse perfekt. Du udforsker New Zealand i firehjulstrækker og besøger både kendte seværdigheder og mindre kendte perler. Undervejs bor du på lækre lodges, hoteller og Bed & Breakfasts. Rejsen fuldendes med tre nætter i skønne Sydney.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kør-selv, Naturoplevelser, Storby

23 dage fra 43.695 kr.

Nyhed
Florida deluxe

Florida deluxe

Forkæl dig selv og din partner med en kort, luksuriøs rejse til Florida med ophold på MarcoPolos favorithoteller og stor lejebil.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Kør-selv, Storby, Strandferie

12 dage fra 14.995 kr.

Nyhed
Det bedste af Kaplandet

Det bedste af Kaplandet

Tag på malariafri safari, kør selv langs den smukke Garden Route, smag Sydafrikas dejlige vine og slut rejsen med et ophold i “The Mother City” Cape Town.

LÆS MERE
Rejsetype: Kør-selv, Mad og Vin, Safari, Storby

14 dage fra 17.995 kr.

New Zealand i autocamper

New Zealand i autocamper

Oplev de pragtfulde naturscenerier i det grønne og frodige New Zealand på en ferie i en autocamper. Landet er fyldt med gode campingpladser, der lader jer komme helt tæt på naturen.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Kør-selv, Naturoplevelser, Strandferie

23 dage fra 14.795 kr.

Det vestlige USA i bil

Det vestlige USA i bil

Oplev det vestlige USA’s pulserende storbyer og storslåede nationalparker i egen bil. Kør-selv-turen fuldendes med indlagte eventyr som rafting på Colorado River og en helikopter transport i Grand Canyon.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Kør-selv

22 dage fra 16.395

Gratis opgradering af lejebil
Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

Tur med de vigtigste højdepunkter. Sydney og tur til Blue Mountains, dyresafari, safaritur i outbacken inkl. Ayers Rock samt Cairns og tur til Great Barrier Reef. Meget fin førstegangstur.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Dyreliv, Kør-selv, Storby

20 dage fra 25.870 kr

Vin og natur i Australien

Vin og natur i Australien

Vin og natur går hånd i hånd på denne rejse til det sydlige Australien. Oplev Adelaide, Melbourne og Sydney, kør-selv-tur ad Great Ocean Road, safaritur til Gawler Range og det hele krydret med usædvanlige naturoplevelser og besøg i vindistrikter.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kør-selv, Mad og Vin, Naturoplevelser

18 dage fra 39.790 kr.

Canadas højdepunkter

Canadas højdepunkter

Udforsk Canadas bjerge, skærgård og dybe skove på denne rejse gennem det vestlige Canada i bil. Turen fra Calgary til Vancouver byder også på bjørnesafari, hvalsafari, fantastiske sejlture samt overnatning på et af Canadas ikoniske historiske hoteller.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kør-selv, Naturoplevelser

22 dage fra 19.195 kr.

Nyhed
Kør-selv på Cuba

Kør-selv på Cuba

Oplev Cuba og denne fantastiske ø med jer selv bag rattet i en lejet bil. Side om side med gamle amerikanske dollargrin, hestevogne og cyklister bestemmer I selv farten…

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Kør-selv, Strandferie

14 dage fra 24.550 kr.

Vin og natur i verdensklasse

Vin og natur i verdensklasse

New Zealand har smuk natur i overflod og producerer nogle fremragende vine, som I vil opleve på denne kør-selv tur i bil, hvor der er indlagt flere vinture og oplevelser samt sejltur ved Fiordlands.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Kør-selv, Mad og Vin, Naturoplevelser

21 dage fra 28.295 kr.

Safari, Garden Route og Cape Town

Safari, Garden Route og Cape Town

Få en fantastisk safari-oplevelse i det verdensberømte Sabi Sand Game Reserve kombineret med dage i egen bil langs den maleriske Garden Route og skønne Cape Town.

LÆS MERE
Rejsetype: Kør-selv, Naturoplevelser, Safari, Storby

15 dage fra 27.595 kr.

Florida for hele familien

Florida for hele familien

Oplev solskinsstaten Florida på en rejse for både voksne og børn – bag rattet i jeres egen bil. I bor i privat poolvilla i Orlando og på firestjernede hoteller tæt på Key West, på Captiva Island ved Fort Myers og i Miami. Turen byder også på en unik og intim oplevelse med havets charmetrold, delfinen. Rejsen er ideel til familier, men også perfekt til det eventyrlystne par.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Kør-selv, Strandferie

15 dage fra 13.195 kr.

Gratis opgradering af lejebil