70120303
Åben:

Junglelodge i Amazonas

Læg civilisationen bag jer, og rejs dybt ind i Amazonas, hvor papegøjernes skratten fylder skoven, delfiner boltrer sig i vandet, og aber søger føde i trætroppene. Gennem det enorme vildnis snor Amazonfloden sig som en doven, brun slange. Men verdens næstlængste og mest vandrige flod er kun hovedpulsåren. Fra Amazonfloden fører et netværk af bifloder dybt ind i skovens fjerneste kroge, hvor stammefolk lever et traditionelt liv, og dyrene stadig bliver overrasket over at møde mennesker.

Efter en spændende byrundtur og overnatning på et luksushotel i Manaus, rejser I med bil og båd ind i Amazonas forunderlige verden. Her indlogeres I på en hyggelig junglelodge omgivet af vild natur helt ned til vandet. Fra denne komfortable base udforsker I regnskoven med båd på udkig efter det rige dyreliv. I fisker også efter piratfisk, vandrer i regnskoven og møder skovens indbyggere i deres lokale landsby. Og når natten sænker sig over junglen, glider I ud på det stille vand i kanoer på udkig efter alligatorernes lysende øjne. Efter dagens mange oplevelser kan I sætte jer til bords og nyde en lækker buffet til lyden af cikader og kvækkende frøer.  Alle aktiviteter og fuldpension er inkluderet i prisen, så der er lagt op til et ægte eventyr i verdens største regnskov.

Lad dig inspirere her, og kontakt os. Så skræddersyer vi din rejse.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

70 12 03 03

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Manaus

 Ankomst til Manaus

I ankommer til Manaus i løbet af formiddagen. Her bliver I hentet i lufthavnen af en lokal guide, der tager jer med på en spændende byrundtur. Manaus er uden tvivl blandt verdens mest isolerede storbyer, og junglen strækker sig tusindvis af kilometer i alle retninger. Det første fort blev grundlagt på dette sted i 1669, men først da efterspørgslen på gummi voksede i 1800-tallet, oplevede Manaus sin første storhedstid. Folk strømmede til byen med drømme om hurtige penge og et liv i overdådig luksus. Dette var gummibaronernes æra, og enorme formuer blev skabt omkring Manaus indtil midten af det 20. århundrede. Meget er sket siden, og i dag er Manaus en storby med omkring halvanden million indbyggere.

Første stop er byens store marked, hvor eksotiske fisk og frugter tilbydes side om side med andet godt fra nær og fjern. Herefter fortsættes forbi regeringsbygningen til en af Manaus’ traditionelle bydele med simple huse bygget på pæle. Livet i Manaus har altid været rettet mod floden, og tidligere blev gummi udskibet langs bredden. I dag hersker der stadig livlig aktivitet i Manus’ flydende havn, om end det er andre varer, der læsses på skibene. Turens sidste stop er det berømte operahus, der er byens vartegn. Den overdådige bygning åbnede i 1896 under det store gummiboom og er en klar indikation af, hvor velhavende Manaus var på dette tidspunkt. Intet blev sparet, og byggematerialer blev importeret helt fra Italien og Skotland.

Efter byrundturen indlogeres I på Tropical Manaus Ecoresort. Et lækkert luksushotel omgivet af frodig natur helt ned til Rio Negro lidt uden for Manaus. Her I kan slappe af i de luksuriøse omgiveler og vaske rejsestøvet af i poolen. Når sulten melder sig kan I vælge mellem flere forskellige restauranter, der serverer alt fra lokale specialiteter til internationale favoritter.

Dag 2: Mod junglelodgen i Amazonas

 Mod junglelodgen i Amazonas

Det er tid at rejse dybere ind i Amazonas. Så først på eftermiddagen bliver I hentet af en naturguide fra Amazon Lodge, der ligger med en fantastisk beliggenhed godt 120 km inde i junglen. Rejsen dertil er en oplevelse i sig selv. Første etape tilbagelægges i bil mellem Manaus og Porto Ceasa. Anden etape er en ca. 45 min. sejltur over floden til byen Careiro. Undervejs passerer I ’Vandenes Møde’, hvor det mørke vand fra floden Rio Negro flyder adskillige kilometer side om side med det brune vand fra Amazonfloden, inden vandene blandes. Tredje etape foregår i bil gennem Amazonas vilde natur, hvorefter det sidste stykke tilbagelægges med speedbåd ad floderne Araca og Mamori. I er nu dybt inde i junglen, så hold øje med fugle og dyr i træerne. Efter en god times sejlads dukker lodgens bygninger op omgivet af tæt jungle helt ned til vandet. Logden er som en hel lille verden midt i regnskoven. Omdrejningspunktet er den flotte palmebeklædte pavillon, hvorfra gangbroer fører ud til de blot 18 værelser. Værelserne er små, enkle og udstyret med to enkeltsenge. Lyset i nattetimerne leveres af en generator, og toilet- samt badefaciliteter er fælles. Vandet er ikke opvarmet, men det føles aldrig koldt. Hvad lodgen mangler i moderne luksus, opvejes dog til fulde af den fantastiske beliggenhed i hjertet af Amazonas. Fra lodgens soldæk kan I nyde udsigten over skoven og eller tage en svømmetur i floden. I kan også udforske Jumasøen på egen hånd i kano, og flere gange om dagen fører guiderne jer på ture ind i junglen.

Det er sidst på eftermiddagen, når båden ligger til ved lodgen, og inden længe kan I sætte jer til rette i restauranten og nyde en lækker buffet efter brasiliansk og vestlig smag. Men dagens oplevelser er ikke slut endnu. Efter middagen bliver de motoriserede kanoer gjort klart, og snart glider I stille og roligt gennem mørket. Den lokale guide er mester i at fange skovens dyr og planter med sin projektør, og med held får I måske øje på aber i trækronerne. Men også større dyr lurer mellem træerne, og når lyskeglen fejer hen over flodens mørke vand, ser I pludselig de skinnende øjne fra de mange alligatorer, som lydløst kigger på jer fra vandskorpen. Tilbage på lodgen kan I eventuelt afslutte dagen med en drink, inden det er tid at gå til ro til lyden af junglen, der forbereder sig til natten.

 

Dag 3: Junglesafari i Amazonas

 Junglesafari i Amazonas

Tusmørket hænger stadig over Amazonas, når I sætter jer til rette i kanoerne og sejler ud på det store netværk af floder, der fører dybere ind i regnskoven. Junglens dyr er særligt aktive om morgenen, hvor brøleabernes kald gjalder gennem skoven, og papegøjer, tukaner og hejrer går på vingerne for at finde noget at spise. Måske kigger et dovendyr til fra skyggen, mens en tapir forsigtigt bevæger sig ned til floden for at drikke. Dyrelivet er til stede overalt omkring jer. Men det kan være svært at få øje på dyrene i den tætte vegetation. Men selvom I ikke ser en jaguar eller en tapir, er junglen et fantastisk sted at tage på fotosafari. Fascinerende detaljer findes overalt, og det er en fortryllende oplevelse at sejle ad de stille floder uden at vide, hvad der venter forude. For her er gode muligheder for at se dyr i sine naturlige omgivelser. Og der er ikke noget, der kan få adrenalinen til at stige, som guidens stille indikation af, at der står et eller andet på bredden længere fremme.

Morgenmaden nydes tilbage på lodgen, inden endnu en guidet sejltur gennem junglen venter. Nogle steder er skoven oversvømmet af flodens vand, så I kan sejle rundt mellem de høje træstammer. I kan også vælge at slappe af på lodgen efter morgenmaden og tage denne tur ud på eftermiddagen i stedet for. Tiden på lodgen er helt jeres egen. Find en stol i solen, og nyd udsigten over junglen, eller sejl en tur i kano ned ad floden. Bliver varmen for meget, er der aldrig langt til en kold dukkert. Frokosten serveres i lodgens restaurant, og når mørket sænker sig over Amazonas dækkes der op til buffet i restauranten.

Dag 4: Piratfisk, junglevandring og indfødte i Amazonas

Piratfisk, junglevandring og indfødte i Amazonas

På trods af at piratfisk har ry for at være frygtindgydende rovdyr, er de en populær spise på disse kanter, hvor de også spiller en fremtrædende rolle i den indianske mytologi. Denne formiddag får i selv mulighed for at prøve lykken med fiskestangen, når I tager på fisketur på floden. Også et væld af andre fisk lever i det brune vand, så hvem ved, hvad I får på krogen.

De varme timer midt på dagen tilbringes på lodgen, inden det er tid til endnu en udflugt ud på eftermiddagen. Første del af turen foregår med båd. Men snart lægger I til land og fortsætter gennem junglen til fods. Det er en hel anden oplevelse at udforske junglen på gåben. Den fugtige varme er intens, og I fornemmer tydeligt skovens særlige dufte. I vil uden tvivl også få øje på detaljer, man typisk overser fra kanoen. Guiden kender skoven godt, og han vil fortælle om de mange dyr og planter, der indgår i regnskovens komplicerede økosystem. I fortsætter til en lokal landsby, hvor I oplever hverdagslivet og hører om livet i skoven. Herfra går turen tilbage mod lodgen.

I kan vælge at bytte om på de to udflugter, hvis I foretrækker at tage vandreturen om morgen i stedet.

Dag 5: Tilbage mod Manaus

 Tilbage mod Manaus

Efter morgenmad går turen tilbage gennem junglen mod Manaus, hvor I ankommer omkring middagstid.

 

Pris pr. person

Junglelodge i Amazonas - 5 dage fra 7500 kr.

Inkluderet i prisen

 • Privat transport fra Manaus lufthavn til hotel t/r
 • 1 nat på Tropical Manaus Ecoresort inkl. morgenmad
 • Halvdags udflugt i Manaus  inkl. operahuset
 • Overnatning på Amazon Lodge 4 dage/3 nætter inkl. helpension
 • Alle udflugter som nævnt i programmet
 • Engelsktalende guide

Ikke inkluderet i prisen

 • Fly til Manaus
 • Udflugter ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Det ukendte Brasilien

Det ukendte Brasilien

Oplev storslået natur, rig kultur og smukke, afsidesliggende kolonitidsbyer på denne rejse gennem det ukendte Brasilien. Undervejs opleves også smukke Rio de Janeiro og spændende Salvador da Bahia.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

16 dage fra 29.750 kr.

Jaguar-safari i Brasilien

Jaguar-safari i Brasilien

Rejs dybt ind i vådområdet Pantanal i hjertet af Brasilien, hvor kaimaner lurer i vandskorpen, papegøjer fylder luften med strålende farver, og jaguarer jager i vandkanten.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Safari, Unik rejse

12 dage fra 32.950 kr.

Brasilien - tag børnene med på eventyr

Brasilien - tag børnene med på eventyr

Sydamerikanerne elsker børn, og der er næppe noget andet land i regionen, der er så børnevenligt som Brasilien. Eller så spændende for den sags skyld. Turen igennem bor I naturligvis på gode børnevenlige hoteller, og der er god tid, så alle kan følge med.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

15 dage fra 29.950 kr.

Det bedste af Sydamerika

Det bedste af Sydamerika

Oplev det bedste af Sydamerika på denne rejse til Peru, Argentina og Brasilien. Inka-ruinen Machu Picchu, Iguazu-vandfaldet, charmerende Buenos Aires og livsglade Rio er blot nogle få af rejsens mange højdepunkter.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

16 dage fra 36.995 kr.

Tango og samba

Tango og samba

Denne unikke rejse fører jer til Sydamerikas mest fascinerende storbyer: Buenos Aires i Argentina og Rio de Janeiro i Brasilien. Turen krydres med Foz do Iguazú-vandfaldene og strandbyen Búzios.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

17 dage fra 23.950 kr.

Brasiliens højdepunkter

Brasiliens højdepunkter

Brasilien er et fantastisk rejseland, og på denne rejse får I alle Brasiliens højdepunkter, fra Rio de Janeiro til de berømte vandfald Foz do Iguaçú.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

16 dage fra 29.950 kr.