70 12 03 03
Åben:

Ibanfolket og orangutanger

På denne tur besøger I Iban-landsbyen Nanga Sumpa, som I når efter en eventyrlig sejlads dybt ind i Borneos tætte jungle hvor både Ibanfolket og orangutanger har hjemme. I kommer på “Jungle walk” og fiskeri i floden på ægte ibanmanér og indlogeres i en lille enkel junglelodge. I langbåden sejler I ned ad floden til Hiltons Batang Ai Resort, hvor I har en overnatning med Batang Ai-søen som nærmeste nabo.
I Semengoh Orangutang-center kommer I til at opleve eftermiddagsfodringen. Her kommer både små og store orangutanger ned til fodringsbrættet.

Dagsprogram

Dag 1: Fra Kuching til Nanga Sumpa

 Fra Kuching til Nanga Sumpa

I dag drager I ud på et spændende eventyr, når I efter morgenmaden forlader Kuching for at køre mod søen ved dæmningen Batang Ai. Her lægger I for alvor civilisationen bag jer, når bussen skiftes ud med små langbåde, der stævner ud på en uforglemmelig sejlads dybt ind i Borneos tætte jungle. Dette er de tidligere hovedjægeres territorium, og efter omkring halvanden times sejlads når I til iban-landsbyen Nanga Sumpa. Her indlogeres I i en lille simpel junglelodge nær landsbyen, hvor aftensmaden nydes. Hvis I har lyst, kan I tage en dukkert i floden sammen med landsbyens unger eller gå en tur rundt i landsbyen og langhuset.

Dag 2: Nanga Sumpa langhus til Batang Ai Longhouse Resort

“Jungle walk” og fiskeri i floden på ægte ibanmanér er dagens ingrediens krydret med en svømmetur ved det smukke Enseluai-vandfald. Fisken, I fanger i floden, skal tilberedes ved det åbne ildsted, og frokosten indtages på flodbredden til lydene fra regnskoven. Gå ikke glip af en svømmetur i det klare blå vand. Det er tid at kravle i langbåden og sejle ned ad floden til Batang Ai Longhouse Resort. Et godt turistklassehotel bygget i langhusstil med alt det moderne, der gør opholdet til forkælelse. Batang Ai-søen er nærmeste nabo, og dette smukke sceneri nydes fra området omkring swimmingpoolen.

Dag 3: Semengoh Orangutang Center og tilbage til Kuching

På turen tilbage til Kuching gør I stop i Semengoh Orangutang Center. Centerets hovedattraktion er orangutangerne, men her er også andre truede dyrearter. I kommer til at opleve eftermiddagsfodringen. Her kommer både små og store orangutanger ned til foderbrættet. Hunnen med sin unge i favnen og den store han på 100 kg med den muskuløse rødhårede krop. Det er ikke sjældent, at publikum selv bliver sat til skue. Aberne er selv nysgerrige, og hunnerne kan godt lide at vise deres unge frem. Med de drillesyge “mennesker fra skoven” på nethinden kører I tilbage til Kuching.

Pris pr. person

Ibanfolket og orangutanger - 3 dage fra 3.635 kr.

Inkluderet i prisen

 • Privat transport fra Kuching til Batang Ai
 • Privat langbåd fra Batang Ai til Iban Landsbyen Nanga Sumpa
 • 1 nat på Jungle Lodge
 • Udflugter og Aktiviteter i Nanga Sumpa ifølge program
 • 1 nat på Batang Ai Longhouse Resort
 • Privat langbåd fra Nanga Sumpa til Batang Ai Longhouse Resort
 • Udflugt til Semengoh Orangutang Center
 • Privat transport fra Semengoh til Kuching
 • 2 x morgenmad
 • 3 x frokost
 • 2 x middag

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Borneo og eventyr i Sarawak

Borneo og eventyr i Sarawak

Oplev Borneo og Sarawak. På denne rejse til Borneo besøger I bl.a. et orangutang center, hvor de frække aber dukker op ved spisetid, og møder Ibanfolket i deres traditionelle hjem ”langhuset”.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie

17 dage fra 18.895 kr.

Pulserende Singapore og magiske Malaysia

Pulserende Singapore og magiske Malaysia

En spændende rundrejse fra Singapore til Malaysia hvor I oplever alt fra pulserende storbyliv til frodigt højland, regnskovens mystik og tropiske strande.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

14 dage fra 19.495 kr.

Eventyrlige Borneo

Eventyrlige Borneo

I vandrer i Borneos mangroveskov, snorkler på koralrev og oplever kæmpe havskildpadder. Ser orangutanger i fri natur og sejler ind i en af verdens ældste regnskove på denne rejse til Sabah på Borneo.

LÆS MERE
Rejsetype: Aktiv ferie, Dyreliv, Naturoplevelser

13 dage fra 20.995 kr.

Borneo deluxe

Borneo deluxe

Oplev Borneos rige dyreliv fra egen villa på en lodge dybt inde i junglen efterfulgt af tropisk badeferie på et eksklusivt resort helt ned til stranden på Gaya Island. Rejsen slutter med shopping og eksotisk gadeliv i Singapore.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Strandferie

13 dage fra 30.995 kr.

Malaysias glemte regnskov og badeferie

Malaysias glemte regnskov og badeferie

Denne rejse kombinerer kulturoplevelser i det uturistede nordlige Malaysia med storbyen Kuala Lumpur, jungleeventyr i Ulu Muda og badeferie på Penang eller Langkawi.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby, Strandferie

14 dage fra 15.295 kr.

Den store Borneo Rundrejse

Den store Borneo Rundrejse

På denne rundrejse til Borneo venter det bedste af, hvad de 2 delstater Sarawak og Sabah kan tilbyde. Fra Ibanfolket og langhuse til skildpadder på Selingan og orangutanger i Borneos regnskov. Alt sammen afsluttes med en luksuriøs badeferie og krydres med et oplevelsesrigt ophold i Singapore på udrejsen.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Storby, Strandferie

18 dage fra 24.995 kr.

Borneos Regnskove og Tropeøer

Borneos Regnskove og Tropeøer

Borneos frodige regnskove og paradisiske tropøer venter på dette ultimative eventyr til Sabah. Fra Kota Kinabalu går turen til skildpaddeøen, Selingan, og videre ind i regnskoven ved Sukau. Fra Sukau venter endnu et jungleeventyr i Borneos ældste regnskov, Danum Valley inden rejsen afsluttes med en luksuriøs badeferie på tropeøen Gaya Island.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Strandferie

15 dage fra 26.695 kr.

Bestil tilbud