70120303
Åben:

Storbyferie i Hongkong

Hongkong er fuld af kontraster. Højhuse hæver sig mod himlen side om side med små gadekøkkener. Lyset fra neonskilte blander sig med røgelsen fra utallige templer, og på byens mere end 10.000 restauranter serveres alt fra dim sum til pizza. I gaderne myldrer travle forretningsmænd ind og ud mellem hinanden, mens familier på shoppingtur kigge på de nyeste påfund i Hongkongs gigantiske udbud af butikker. Hongkong kan ved første øjekast ligne en blanding af Vesten og Kina. Men graver I lidt i overfladen, vil I hurtigt opdage, at byen hverken er ligesom Vesten eller Kina. Hongkong er helt sin egen, og det gør den til en af verdens mest spændende storbyer.

 

Lad dig inspirere her, og kontakt os. Så skræddersyer vi din rejse.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

70 12 03 03

Dagsprogram

Dag 1: Hongkong

 Hongkong

Ved ankomsten til Hongkong bliver I hentet på stationen eller i lufthavnen og kørt til jeres centralt beliggende hotel. Herefter er resten af dagen fri til at nyde denne unikke storby. Gå eksempelvis en tur i de travle gader mellem skyskraberne, eller kig forbi det farverige natmarked på Temple Street. I er heller aldrig langt fra en god restaurant eller et shoppingcenter i Hongkong, hvor det at spise og shoppe synes at være manges foretrukne hobby.

Dag 2: Hongkong

Hongkong

Dagen starter med en halvdagstur med privat guide og chauffør til en række af Hongkongs mest spændende områder. Deriblandt bjerget Victoria Peak, der hæver sig bag byen. Fra toppen har I en fantastisk udsigt over Hongkongs højhuse og bugten, der strækker sig mod horisonten, for jeres fødder. Mange lokale mener, at Hongkongs rigdom netop skyldes bjerge som Victoria Peak. Ifølge gamle feng shui-principper, er det nemlig lykkebringende at placere sin forretning med bjerge i ryggen og vand foran. Så Hongkongs travle finanscentrum kunne næppe ligge bedre. Turen op og ned ad bjerget foregår i bil, men mod et mindre beløb er det muligt at tage svævebanen den ene eller begge veje.

Fra Victoria Peak fortsætter I til andre dele af byen. I oplever blandt andet Repulse Bay, hvor luksuslejligheder og fine butikker ligger ned til en fin, gylden strand. En helt anden stemning findes i Aberdeen fishing village, hvor traditionelle træbåde ligger for anker med udsigt til de omkringliggende højhuse. Efter et par spændende timer er I igen tilbage ved hotellet, hvorefter resten af dagen er fri til nyde Hongkong på egen hånd.

Der er masser af muligheder. Tag eksempelvis en af de lokale færger over Victoria Harbour for at nyde udsigten tilbage mod byen. Besøg Sik Sik Yuen Wong Tai Sin Temple, Man Mo Temple eller et andet af byens templer. I kan også tage på shoppingtur, nyde en klassisk afternoon tea på det legendariske Peninsular Hotel eller gå en tur langs Tsim Sha Tsui Promenade, når lysene tændes i storbyen.

Dag 3: Afrejse Hongkong

 Afrejse Hongkong

Nyd en stille og rolig morgen, inden det er tid at køre med lufthavnsbus mod lufthavnen. Herfra er der forbindelse til Europa og resten af Asien.

Pris pr. person

Storbyferie i Hongkong - 3 dage fra 3.700 kr.

Inkluderet i prisen

 • Tog fra Guangzhou til Hongkong o/w.
 • Transporter mellem lufthavn/ busstationen og hotel t/r
 • 2 nætter på Harbor Plaza 8 degree
 • Daglig morgenmad
 • Halvdagsudflugt i Hongkong
 •  Lufthavnsskatter og -afgifter
 •  Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Rejseforsikring
 •  Sygdomsafbestillingsforsikring
 •  Måltider ud over de nævnte
 •  Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 •  Fly eller anden transport udover det nævnte til/fra Hongkong

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

1jan 2016- 31mar 2017
ved 2 voksne
3.700
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Kejsertidens Kina

Kejsertidens Kina

Oplev de mest storslåede levn fra kejsertidens Kina på denne 9 dages rundrejse til Beijing og Xian. Gå igennem Den Forbudte By, nyd synet af Den Kinesiske Mur bugte sig over bjergene, og stå ansigt til ansigt med Terrakotta-hæren i Xian. For blot at nævne nogle få af højdepunkterne.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

9 dage fra 17.550 kr.

Kina med krydstogt på Yangtze

Kina med krydstogt på Yangtze

Tag med på denne store rundrejse i Kina med krydstogt på Yangtze-floden. Turen tager jer også til kejserbyen Beijing, terracotta-hæren i Xian og futuristiske Shanghai. For ikke at nævne mødet med de store pandaer i Chengdu.

LÆS MERE
Rejsetype: Krydstogt, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby, Togrejser

14 dage fra 24.950 kr.

Den store rundrejse i Kina

Den store rundrejse i Kina

Oplev det bedste af Kina på denne store rundrejse. Fra Den Forbudte By og Den Kinesiske Mur ved Beijing og terrakotta-hæren ved Xian til Sydkinas grønklædte kalkstensbjerge og Shanghais skov af skyskrabere.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

13 dage fra 24.950 kr.

Kinas højdepunkter og ukendte skatte

Kinas højdepunkter og ukendte skatte

Oplev en perlerække af Kinas højdepunkter og ukendte skatte. Fra Den Forbudte By, Terrakotta-hæren i Xian og Sydkinas smukke kalkstensbjerge til de fantastiske huletempler ved Datong og den ualmindelig velbevarede historiske by Pingyao.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

15 dage fra 30.950 kr.