Storbyferie i Hongkong

Hongkong er fuld af kontraster. Højhuse hæver sig mod himlen side om side med små gadekøkkener. Lyset fra neonskilte blander sig med røgelsen fra utallige templer, og på byens mere end 10.000 restauranter serveres alt fra dim sum til pizza. I gaderne myldrer travle forretningsmænd ind og ud mellem hinanden, mens familier på shoppingtur kigge på de nyeste påfund i Hongkongs gigantiske udbud af butikker. Hongkong kan ved første øjekast ligne en blanding af Vesten og Kina. Men graver I lidt i overfladen, vil I hurtigt opdage, at byen hverken er ligesom Vesten eller Kina. Hongkong er helt sin egen, og det gør den til en af verdens mest spændende storbyer.

 

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Dagsprogram

Ved ankomsten til Hongkong bliver I hentet på stationen eller i lufthavnen og kørt til jeres centralt beliggende hotel. Herefter er resten af dagen fri til at nyde denne unikke storby. Gå eksempelvis en tur i de travle gader mellem skyskraberne, eller kig forbi det farverige natmarked på Temple Street. I er heller aldrig langt fra en god restaurant eller et shoppingcenter i Hongkong, hvor det at spise og shoppe synes at være manges foretrukne hobby.

Dagen starter med en halvdagstur med privat guide og chauffør til en række af Hongkongs mest spændende områder. Deriblandt bjerget Victoria Peak, der hæver sig bag byen. Fra toppen har I en fantastisk udsigt over Hongkongs højhuse og bugten, der strækker sig mod horisonten, for jeres fødder. Mange lokale mener, at Hongkongs rigdom netop skyldes bjerge som Victoria Peak. Ifølge gamle feng shui-principper, er det nemlig lykkebringende at placere sin forretning med bjerge i ryggen og vand foran. Så Hongkongs travle finanscentrum kunne næppe ligge bedre. Turen op og ned ad bjerget foregår i bil, men mod et mindre beløb er det muligt at tage svævebanen den ene eller begge veje.

Fra Victoria Peak fortsætter I til andre dele af byen. I oplever blandt andet Repulse Bay, hvor luksuslejligheder og fine butikker ligger ned til en fin, gylden strand. En helt anden stemning findes i Aberdeen fishing village, hvor traditionelle træbåde ligger for anker med udsigt til de omkringliggende højhuse. Efter et par spændende timer er I igen tilbage ved hotellet, hvorefter resten af dagen er fri til nyde Hongkong på egen hånd.

Der er masser af muligheder. Tag eksempelvis en af de lokale færger over Victoria Harbour for at nyde udsigten tilbage mod byen. Besøg Sik Sik Yuen Wong Tai Sin Temple, Man Mo Temple eller et andet af byens templer. I kan også tage på shoppingtur, nyde en klassisk afternoon tea på det legendariske Peninsular Hotel eller gå en tur langs Tsim Sha Tsui Promenade, når lysene tændes i storbyen.

Nyd en stille og rolig morgen, inden det er tid at køre med lufthavnsbus mod lufthavnen. Herfra er der forbindelse til Europa og resten af Asien.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Kina

Vi kender de skønneste steder i Kina og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Tog fra Guangzhou til Hongkong o/w.
 • Transporter mellem lufthavn/ busstationen og hotel t/r
 • 2 nætter på Harbor Plaza 8 degree
 • Daglig morgenmad
 • Halvdagsudflugt i Hongkong
 •  Lufthavnsskatter og -afgifter
 •  Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
Ikke inkluderet i prisen
 • Rejseforsikring
 •  Sygdomsafbestillingsforsikring
 •  Måltider ud over de nævnte
 •  Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 •  Fly eller anden transport udover det nævnte til/fra Hongkong

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
3.700
Kontakt os for pris
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel