70 12 03 03
Åben:

En dag på Titicacasøen

Når man i 3800 meters højde stævner ud på den blå blå Titicacasø mellem Andesbjergenes himmelstræbende tinder er følelsen af at have nået en afsidesliggende verden meget nærværende. Tag en dag på Titicacasøen og besøg Urosindianernes sivøer og den smukke ø Taquil.

Dagsprogram

Dag 1: En dag på søen: Uros og Taquile

I afhentes på jeres hotel i Puno for at tilbringe en dag på Titicacasøen. I skal blandt andet besøge sivøerne, der beboes af urosindianerne. De menneskeskabte sivøer opstod, da urosindianerne søgte ud på søen for at undgå inkaernes og aymaraindianernes dominans. Der lægges jævnligt nye sivlag på for at øerne skal holde sig flydende. Befolkningens både og huse er ligeledes gjort af siv. I sejler videre til øen Taquile. Det er svært ikke at blive betaget af øen og dens befolkning. Indianerne på øen lever et traditionelt liv med rødder tilbage til de gamle civilisationer. Ved ankomsten til øen bliver I hilst velkommen af repræsentanter for øens befolkning, hvorefter traveturen op til landsbyen begynder. Turen skal tages med ro, da I befinder jer i 3.800 m højde. Øen er seks til syv km lang og har ingen veje, kun stier, og på Taquiles skråninger dyrkes jorden i terrasser. I klart vejr er der en fantastisk udsigt over søen med Bolivias sneklædte bjerge i horisonten. Såvel mænd som kvinder på øen strikker selv deres farverige klædedragter, og overalt på øen vil I opleve strikkende mænd, såvel siddende som stående og gående. Mændenes huer afslører faktisk deres ægteskabelige status. Sidst på dagen er I atter tilbage i Puno.

Pris pr. person

En dag på Titicacasøen - 1 dag fra 695 kr.

Inkluderet i prisen

  • Heldagsudflugt på gruppebasis til Uros-øerne og Taquile inkl. entre og guide
  • Frokost

Ikke inkluderet i prisen

  • Fly eller anden transport til og fra Puno
  • Transfer fra lufthavnen eller busstationen ved ankomst til og afrejse fra Puno
  • Hotel
  • Måltider ud over de nævnte
  • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
  • Sygeafbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

1jan - 31dec 2016
ved 2 voksne
695 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Det bedste af Peru

Det bedste af Peru

I oplever på denne rejse det bedste af Peru med Lima, Islas Ballestras, Colca Canyon og Titicaca-søen. For ikke at glemme Cuzco, Machu Picchu og Amazonjunglen.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Togrejser

21 dage fra 42.450 kr.

Det andet Peru

Det andet Peru

Den perfekte rejse for jer, som ønsker at opleve de mindre kendte, men absolut ikke mindre spændende, egne af Peru. En spændende cocktail af bjerge, arkæologi, landsbyer og skønne strande.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Strandferie

15 dage fra 33.250 kr.

Det bedste af Sydamerika

Det bedste af Sydamerika

Oplev det bedste af Sydamerika på denne rejse til Peru, Argentina og Brasilien. Inka-ruinen Machu Picchu, Iguazu-vandfaldet, charmerende Buenos Aires og livsglade Rio er blot nogle få af rejsens mange højdepunkter.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

16 dage fra 36.995 kr.

Bestil tilbud