70 12 03 03
Åben:

Egen pool-villa i Hua Hin

Forlæng jeres rejse til Thailand med et luksuriøst ophold i egen poolvilla på det lækre Evason Hua Hin. Forkæl jer selv med spa-behandlinger, afslapning ved pool og nyd solen og den dejlige strand i Pranburi blot 30 km syd for Hua Hin.

Dagsprogram

Dag 1: Fra Bangkok til Evason Hua Hin

I bliver hentet på jeres hotel eller lufthavnen i Bangkok og kørt til det lækre Evason Hua Hin. Turen tager cirka 4 timer, og ved ankomsten tjekkes der ind, og I kan nu se frem til 5 dage i egen pool-villa.

Dag 2 - 5: Evason Hua Hin

 Evason Hua Hin

Dagene er på egen hånd.
Evason Hua Hin er smukt bygget i naturens egne materialer og ligger i en pragtfuld have med palmetræer, gangbroer, damme og lotusblomster.
Otte lave bygninger rummer 145 Evason-værelser og Evason-studio-værelser, mens 40 pragtfulde villaer frister med egen pool. Alt sammen smukt beliggende i en stor frodig have-komplet med palmetræer, gangbroer, små bassiner med fisk og lotusblomster samt naturligvis dejlige swimmingpools. Nyd solen ved poolen eller ved stranden, læs en god bog fra biblioteket, eller forkæl jer selv i den lækre spa. Kommer pulsen for langt ned, kan I spille tennis, dyrke fitness, spille volleyball og cykle. I kan også prøve kræfter med thaiboksning, kitesurfing, yoga og kokkekursus. For børnene er der en fantastisk børneklub med masser af aktiviteter. Resortet har desuden to gode restauranter, der byder på gastronomi af høj standard med alt fra det internationale køkken til asiatisk fusionsmad.
Langs kysten, ca. 200 km syd for Bangkok, ligger badebyerne Hua Hin og Cha-Am. Begiver I jer lidt ind i landet, er der gode udflugtsmuligheder ved floder og i jungle. Området er desuden et paradis for golfspillere med hele syv golfbaner i umiddelbar nærhed af de to byer. Langs Hua Hins lange hvide sandstrand ligger hoteller for enhver smag. I byen er der utallige gode og billige restauranter med et stort udvalg, og der er et livligt nattemarked. Cha-am er i modsætning hertil nærmest et fiskerleje, så her lokker den udprægede ro på lækre hoteller direkte ved den smukke strand.

Dag 6: Afrejse fra Hua Hin

Efter 5 nætter på Evason Hua Hin bliver I kørt tilbage til Bangkok og bliver sat af enten i lufthavnen eller på hotel.

Pris pr. person

Egen pool-villa i Hua Hin - 6 dage fra 4.295 kr.

Inkluderet i prisen

  • Privat transport fra Bangkok til Evason Hua Hin t/r
  • 5 nætter i Evason pool villa inkl. morgenmad

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Romantik på La Flora Khao Lak

Romantik på La Flora Khao Lak

Det prisvindende La Flora Resort & Spa er rammen om denne luksuriøse badeferie, hvor I indlogeres i en lækker villa med havudsigt blot et stenkast fra Andamanhavets krystalklare vand. Inkluderet er også en spa-behandling, et madlavningskursus og en lækker middag på stranden.

LÆS MERE

10 dage fra 15.995 kr.

Caribisk strandperle på Cuba

Caribisk strandperle på Cuba

Trænger I til at komme væk? En uge i varmen hvor I kan lade jer forkæle i eksotiske omgivelser ved en af Cubas bedste strande? Så er en rejse til Cuba og Memories Jibacoa stedet for jer.

LÆS MERE

9 dage fra 16.350 kr.

Forkælelse og oplevelser i det sydlige Vietnam

Forkælelse og oplevelser i det sydlige Vietnam

Vietnam med oplevelser og forkælelse for alle sanser. Vi har kombineret tre af vores Sydvietnamesiske favoritter til små to ugers oplevelser og forkælelse. Gennemført luksus til menneskelige priser.

LÆS MERE

12 dage fra 16.595 kr.

Bestil tilbud