70 12 03 03
Åben:

Den gyldne løveabe

Tag med på en spændende heldagstur og oplev den gyldne løveabe i dens naturlige omgivelser. Poço das Antas biologiske reservat ligger nær Silva Jardim omkring to timers kørsel fra Rio de Janeiro. Turen kører kun på udvalgte dage, og det er nødvendigt at reservere plads lang tid i forvejen.

Dagsprogram

Dag 1: Den Gyldne Løveabe

Den gyldne løvetamarin er en af verdens mest sjældne aber, og et af de mest truede pattedyr der findes. Den lever kun i små områder af den brasilianske kystregnskov – og de små brudstykker af regnskov, hvor aberne lever, er blevet fældet og ødelagt, så der nu kun er ca. 150 km2 skov tilbage. For nogle årtier siden var der kun 75 gyldne løveaber tilbage i naturen. Efter mange års hårdt arbejde, er bestanden nu oppe på ca. 1.000 dyr. Zoologiske haver har hjulpet med til, at bestanden er vokset. Man har avlet løveaberne i fangenskab og sat mange af dem ud i beskyttede dele af den brasilianske kystregnskov. Kystregnskoven i Brasilien ligger ud til Atlanterhavet og er kendt for sin store mangfoldighed af dyr og planter. Men desværre er kun ca. 7% af den oprindelige skov tilbage. 93% er blevet fældet. Den gyldne løvetamarin, som praktisk talt var uddød fra sit naturlige levested, er nok Brasiliens bedste eksempel på succesfuldt naturfredningsarbejde. “The Golden Lion Tamarin Conservation Program” begyndte i starten af 1970’erne, og det første biologiske reservat, Poço das Antas Biological Reserve, blev dannet i 1974. Det er nu muligt at besøge dette fantastiske projekt, som er verdens mest succesfulde rehabiliteringsprojekt af sin art.

Tag med på en spændende heldagstur og oplev den gyldne løvetamarin i dens naturlige omgivelser. Poço das Antas biologiske reservat ligger nær Silva Jardim omkring to timers kørsel fra Rio de Janeiro. Turen kører kun på udvalgte dage, og det er nødvendigt at reservere plads lang tid i forvejen. I små grupper med max. 12 personer besøges dette unikke og interessante projekt. Selve turen ind i regnskoven finder sted om morgenen, og varer ca. halvanden time, efterfulgt af en spændende præsentation i besøgscentret. Med hjælp fra guidens enestående lokalkendskab og moderne teknologi har I rigtig god mulighed for at spotte de sjældne aber! Der bliver også tid til frokost, afslapning og et opkvikkende brusebad under et vandfald i de smukke, grønne omgivelser, inden turen går tilbage til Rio de Janeiro.

Pris pr. person

Den gyldne løveabe - 1 dag fra

Inkluderet i prisen

  • Transport
  • Lokal guide
  • Frokost

Ikke inkluderet i prisen

  • Måltider ud over de nævnte
  • Drikkevarer
  • Drikkepenge

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Det ukendte Brasilien

Det ukendte Brasilien

Oplev storslået natur, rig kultur og smukke, afsidesliggende kolonitidsbyer på denne rejse gennem det ukendte Brasilien. Undervejs opleves også smukke Rio de Janeiro og spændende Salvador da Bahia.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

16 dage fra 29.750 kr.

Brasilien - tag børnene med på eventyr

Brasilien - tag børnene med på eventyr

Sydamerikanerne elsker børn, og der er næppe noget andet land i regionen, der er så børnevenligt som Brasilien. Eller så spændende for den sags skyld. Turen igennem bor I naturligvis på gode børnevenlige hoteller, og der er god tid, så alle kan følge med.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

15 dage fra 29.950 kr.

Tango og samba

Tango og samba

Denne unikke rejse fører jer til Sydamerikas mest fascinerende storbyer: Buenos Aires i Argentina og Rio de Janeiro i Brasilien. Turen krydres med Foz do Iguazú-vandfaldene og strandbyen Búzios.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

17 dage fra 23.950 kr.

Jaguar-safari i Brasilien

Jaguar-safari i Brasilien

Rejs dybt ind i vådområdet Pantanal i hjertet af Brasilien, hvor kaimaner lurer i vandskorpen, papegøjer fylder luften med strålende farver, og jaguarer jager i vandkanten.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Safari, Unik rejse

12 dage fra 32.950 kr.

Brasiliens højdepunkter

Brasiliens højdepunkter

Brasilien er et fantastisk rejseland, og på denne rejse får I alle Brasiliens højdepunkter, fra Rio de Janeiro til de berømte vandfald Foz do Iguaçú.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

16 dage fra 29.950 kr.

Det bedste af Sydamerika

Det bedste af Sydamerika

Oplev det bedste af Sydamerika på denne rejse til Peru, Argentina og Brasilien. Inka-ruinen Machu Picchu, Iguazu-vandfaldet, charmerende Buenos Aires og livsglade Rio er blot nogle få af rejsens mange højdepunkter.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

16 dage fra 36.995 kr.

Bestil tilbud